Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jak oceniasz to z perspektywy marketingowej? Czy taka promocja sprawia, że konsumenci darzą markę miłością?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak na wszelki wypadek, do tej ich "nicniebrakującej" zupy dodałam całego brokuła - w dalszym ciągu smaku zero. Poszalałam z przyprawami, wsypałam garść uprażonego słonecznika i mnóstwo koperku. Dało się zjeść, ale jako zupę koperkową. I wyszedł z tego jeden talerz, na pewno nie porcja na 2 osoby.
Mejl już prawie gotowy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A do środka wleję parującą breję
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Nie omieszkam im tego napisać... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo oni w ten sposób zbierają pieniądze. Mnie w tym temacie przerażają tylko ludzie, co wciskają swoje dzieci do kontenerów, żeby ukraść odzież
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
101 laureat nie zgłosił się po nagrodę II STOPNIA
102 laureat nie zgłosił się po nagrodę II STOPNIA
103 laureat nie zgłosił się po nagrodę II STOPNIA
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kurier ma obowiązek odebrać prawidłowo wypełnione dokumenty zwrotne. O tym, jakie pola znajdują się na dokumencie, decyduje organizator, nie kurier. Więc z pretensjami zawsze do organizatora.
Być może kurier chciał nr dowodu Twojej siostry na wszelki wypadek, bo to osoba trzecia, która odbiera cudzą przesyłkę. Już kiedyś pisano na forum o pani, co na schodach spotkała kuriera i powiedziała "A, to ja odbiorę tę paczkę i podpiszę, ja tu mieszkam." A potem się okazało, że nikt baby nie zna i to ktoś obcy był. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Się nie zgadzam. Nie wolno fakju pokazać nawet innemu kierowcy, a co dopiero klientowi w miejscu pracy. Odzywki kasjera również niesympatyczne - miałam podobną sytuację, gdy ukradli mi pieniądze z karty kredytowej, omal nie dostałam zawału w sklepie. Dobrze, że kasjerka jakaś milsza była, bo głupie komentarze nie były mi potrzebne.
Ale wiesz - słowo przeciw słowu, nie poznamy jedynej prawdy o zaistniałej sytuacji. Po każdej stronie taśmy może być burak
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poszukaj w necie haseł Kodeks Cywilny oraz przyrzeczenie publiczne. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Biorąc pod uwagę, że w każdym regionie Polski pod określeniem "tradycyjne danie świąteczne" kryje się coś innego, nie ma się co przejmować
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również dziękuję wimieniu swoim i kobitek, które poinformowałam o akcji
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro chodzi o dziecko, jednak lepiej kupić w Niemczech. Bo oprogramowanie też będzie polskie i chyba informatyk musiałby "przerobić" co się da. Umlautów nie znajdziesz. Ja sobie po prostu ustawiłam własne skróty na klawiaturze i mi umlauty wskakiwały. Ale problem pozostaje, bo oni mają jednak nieco inaczej rozmieszczone klawisze. Dla dziecka chyba taka opcja nie za bardzo. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, stwierdzenie "Co za burak!" w kontekście konkursów zyskało nowe znaczenie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ach te teorie o wszechświatach równoległych
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To ja wymyśliłam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A Ty myślisz, że kim jesteś dla tych lebrów codziennie grających bez paragonu? Matką Teresą?
Robią Cię w cioola przy każdym konkursie, a Ty im jeszcze paragony sprzedajesz, to Cię jeszcze częściej w cioola robią i tak dalej, neverending story. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To niech k* gra w konkursach aktualnych / fotograficznych / fejsbukowych / twitterowych / instagramowych / smsowych / gazetowych.
I nie pisz o "pomocy potrzebującym", bo w wątku Paragony ciągle te same {wycięte przez Pionasa}
MartaZey - Daj znać zawczasu, jakie masz paragony. W sumie, po co mam z domu wychodzić, zima wróciła, wszak prastara prawda głosi, że lepiej odkupić paragon po rozwiązaniu konkursu od jakiegoś pechowego i pozbawionego talentu cenzuraa
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cokolwiek robisz, nie używaj proszę słowa POMOC - to zwykłe wspieranie cwaniaków. Ręka rękę myje. Jedna z błota brudna, a druga z...
I poczytaj wnikliwie, kogo wspierasz. Bo jeśli masz kogokolwiek, lepiej wyślij smsa o treści POMAGAM.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mają czas do 23.03.
Kaufland/konkurs wideo się odzywał? Termin mija dziś. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0