Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6175886 Napisano: 22.03.2016 20:54:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Ten konkurs D'aucy to jakaś kpina. Mogli nie robić w ogóle konkursu, jak chcieli sobie zostawić nagrody dla siebie. 

A jak oceniasz to z perspektywy marketingowej? Czy taka promocja sprawia, że konsumenci darzą markę miłością? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6175818 Napisano: 22.03.2016 16:46:04 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

D'aucy - POZNAJ ZUPY KREMY, KTÓRYM NICZEGO NIE BRAKUJE!

...oprócz smaku  emotka

Tak na wszelki wypadek, do tej ich "nicniebrakującej" zupy dodałam całego brokuła - w dalszym ciągu smaku zero. Poszalałam z przyprawami, wsypałam garść uprażonego słonecznika i mnóstwo koperku. Dało się zjeść, ale jako zupę koperkową. I wyszedł z tego jeden talerz, na pewno nie porcja na 2 osoby.

Mejl już prawie gotowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6175811 Napisano: 22.03.2016 16:36:33 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Pożyczę Ci kubek, rzuć sobie w nich, ściągnij sweterek - żeby rozrzut miał większy promień zasięgu emotka

A do środka wleję parującą breję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6175805 Napisano: 22.03.2016 16:24:03 w Wkurza mnie...
D'aucy i ich pseudokonkurs emotka Nie dosyć, że ta cała brokułowa "smakuje", jak serek trójkącik rozpuszczony w wodzie, to jeszcze robią z klientów idiotów i w żadnym z etapów nie przyznali wszystkich nagród.
PS: Nie omieszkam im tego napisać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6175554 Napisano: 21.03.2016 21:47:16 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

Synk żeby potem ciuchy wylądowały w sekondhandzie? Nie wierze w te kontenery. ..

Bo oni w ten sposób zbierają pieniądze. Mnie w tym temacie przerażają tylko ludzie, co wciskają swoje dzieci do kontenerów, żeby ukraść odzież emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6175410 Napisano: 21.03.2016 15:49:59 w Wkurza mnie...
100 laureat nie zgłosił się po nagrodę II STOPNIA
101 laureat nie zgłosił się po nagrodę II STOPNIA
102 laureat nie zgłosił się po nagrodę II STOPNIA
103 laureat nie zgłosił się po nagrodę II STOPNIA
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6175408 Napisano: 21.03.2016 15:46:36 w WC - rozmowy o wszystkim
magdalena-1989 napisał(a):

(...) Czy jak odbieracie nagrody to podajecie nr dowodu osobistego? Trzeba podawać?

Kurier ma obowiązek odebrać prawidłowo wypełnione dokumenty zwrotne. O tym, jakie pola znajdują się na dokumencie, decyduje organizator, nie kurier. Więc z pretensjami zawsze do organizatora.

Być może kurier chciał nr dowodu Twojej siostry na wszelki wypadek, bo to osoba trzecia, która odbiera cudzą przesyłkę. Już kiedyś pisano na forum o pani, co na schodach spotkała kuriera i powiedziała "A, to ja odbiorę tę paczkę i podpiszę, ja tu mieszkam." A potem się okazało, że nikt baby nie zna i to ktoś obcy był. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6174991 Napisano: 19.03.2016 23:23:15 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Ktoś zna kasjera z Gliwic? https://www.faceb...p;type=3&theater

Z ciekawości weszłam zobaczyć i mi ręce opadły... Dziwię się kasjerowi, że nie wstał i nie za... komunikował kolesiowi w sposób dosadniejszy, żeby się od... dalił.

Się nie zgadzam. Nie wolno fakju pokazać nawet innemu kierowcy, a co dopiero klientowi w miejscu pracy. Odzywki kasjera również niesympatyczne - miałam podobną sytuację, gdy ukradli mi pieniądze z karty kredytowej, omal nie dostałam zawału w sklepie. Dobrze, że kasjerka jakaś milsza była, bo głupie komentarze nie były mi potrzebne.

Ale wiesz - słowo przeciw słowu, nie poznamy jedynej prawdy o zaistniałej sytuacji. Po każdej stronie taśmy może być burak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6174443 Napisano: 18.03.2016 11:47:02 w SZUKAM....
marla napisał(a):

Kiedyś na forum czytałam coś o przyrzeczeniu wydania nagrody (czy jakoś tak). Mógłby mi ktoś podpowiedzieć czy istnieją do tego konkretne przepisy prawne? Pomimo spełnienia wszystkich warunków regulaminu nie mogę się doprosić wydania nagrody od organizatora.

Poszukaj w necie haseł Kodeks Cywilny oraz przyrzeczenie publiczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6174062 Napisano: 17.03.2016 11:14:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rachel napisał(a):

Ja mam potwierdzenie ale co z tego jak mam danie nie świąteczne emotka

Biorąc pod uwagę, że w każdym regionie Polski pod określeniem "tradycyjne danie świąteczne" kryje się coś innego, nie ma się co przejmować emotka Wątpię, żeby ktokolwiek z jury studiował książkę kucharską. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6173497 Napisano: 15.03.2016 22:58:18 w PODZIĘKOWANIA
nkba napisał(a):

Ogromne podziękowania dla Doris1 za cynk o Amicowych blenderach emotka   Ja osobiście dziękuje za uśmiechy, które dzięki Tobie pojawiły się na twarzach bliskich mi kobiet emotka

Również dziękuję wimieniu swoim i kobitek, które poinformowałam o akcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6173408 Napisano: 15.03.2016 20:17:02 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

mam pytanie   moja mama chce  kupic laptopa na komunie wnukowi, tyle ze oni  mieszkają w Niemczech czy  dostanie w Polsce z klawiatura niemiecka?  czy  umlauty to kombinacje klawiszy?    jak ugryźć ten temat?

Skoro chodzi o dziecko, jednak lepiej kupić w Niemczech. Bo oprogramowanie też będzie polskie i chyba informatyk musiałby "przerobić" co się da. Umlautów nie znajdziesz. Ja sobie po prostu ustawiłam własne skróty na klawiaturze i mi umlauty wskakiwały. Ale problem pozostaje, bo oni mają jednak nieco inaczej rozmieszczone klawisze. Dla dziecka chyba taka opcja nie za bardzo. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6173295 Napisano: 15.03.2016 17:55:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

a niektórzy wolą kupić barszcz czerwony w proszku - na pewno wyjdzie i taniej, niż kupować buraki emotka
Stąd mamy wielu takich "buraczanych" graczy bez paragonu emotka

Hehe, stwierdzenie "Co za burak!" w kontekście konkursów zyskało nowe znaczenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6173288 Napisano: 15.03.2016 17:52:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

Ale i tak niektórzy tego nie ogarnęli i spierali się, że zupę można gotować inaczej emotka

Ach te teorie o wszechświatach równoległych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6173279 Napisano: 15.03.2016 17:45:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

Ktoś kiedyś bardzo trafnie temat posiadania paragonu porównał do gotowania zupy: żeby ugotować barszcz musisz najpierw kupić buraki. Żeby wziąć udział w konkursie musisz najpierw zaopatrzyć się w paragon. Proste? Proste. Bardzo mi się to porównanie spodobało.(...)

To ja wymyśliłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6173273 Napisano: 15.03.2016 17:41:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

Po nazwaniu mnie cenzuraem - Tobie bym nie odstapila emotka

A Ty myślisz, że kim jesteś dla tych lebrów codziennie grających bez paragonu? Matką Teresą? emotka
Robią Cię w cioola przy każdym konkursie, a Ty im jeszcze paragony sprzedajesz, to Cię jeszcze częściej w cioola robią i tak dalej, neverending story. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6173260 Napisano: 15.03.2016 17:34:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Ja to widzę tak: powinno się przestrzegać regulaminu, ale czasem siła wyższa to uniemożliwia. Jeżeli mieszkasz blisko wielu marketów z oferowaną w nich sporą ilością konków, masz sporo szczęścia, ale - jeżeli nie? (...)

To niech k* gra w konkursach aktualnych / fotograficznych / fejsbukowych / twitterowych / instagramowych / smsowych / gazetowych.

I nie pisz o "pomocy potrzebującym", bo w wątku Paragony ciągle te same {wycięte przez Pionasa} emotka

MartaZey - Daj znać zawczasu, jakie masz paragony. W sumie, po co mam z domu wychodzić, zima wróciła, wszak prastara prawda głosi, że lepiej odkupić paragon po rozwiązaniu konkursu od jakiegoś pechowego i pozbawionego talentu cenzuraa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6173242 Napisano: 15.03.2016 17:27:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

a co Was boli w wątku paragonowym? Nie wygrałam w Activii, bywa. Ale czemu ktos inny nie ma zgarnąć nagrody skoro ja i tak bym paragon wyrzuciła? Dzis ja pomogę komuś, jutro ktos mi.

Cokolwiek robisz, nie używaj proszę słowa POMOC - to zwykłe wspieranie cwaniaków. Ręka rękę myje. Jedna z błota brudna, a druga z...

I poczytaj wnikliwie, kogo wspierasz. Bo jeśli masz kogokolwiek, lepiej wyślij smsa o treści POMAGAM.

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6173056 Napisano: 15.03.2016 14:29:27 w Czy informują/ informowali?
mczarna napisał(a):

Co z kuchnią marzeń carrefour? 

Mają czas do 23.03.

Kaufland/konkurs wideo się odzywał? Termin mija dziś. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6173052 Napisano: 15.03.2016 14:22:07 w Biedronka
ace napisał(a):

Pamiętacie może kiedy wysyłali kody do Multikina z konka Nie z tej ziemi z Wedla? Bo kurczę nie mogę znaleźć na mailu, chyba skasowałam przez przypadek? Jak do nich napisze to mi przesla jeszcze raz te kody?

24.11.2015 Wyświetl w wątku >>
0 0