Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6170696 Napisano: 09.03.2016 13:49:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

(...) czuje sie rozczarowana tym, ze wygrywa efekciarstwo, a nie wysiłek i pomysł (...)

Wysiłek nie ma nic dorzeczy, hasła typu "A tak się starałam, dlaczego mnie na nagrodziliście?!" są pozbawione sensu. Gdy idę do restauracji i zamawiam kawę, to kij mnie obchodzi, czy jest na wodzie z butelki, czy może kelner biegł po tę wodę do strumienia kilometr w dół stromym zboczem Pienin. Dla mnie liczy się kawa.

Pytanie brzmiało: Jak powitasz w domu Roombę?
Odpowiedź laureata: Syfem.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6170685 Napisano: 09.03.2016 13:30:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

MartaZey napisał(a):

Aha...no dobra, jestem widocznie bardziej wymagająca...

Noo... jak widać są nie tylko aktorzy drugiego sortu, ale i widzowie emotka

Ależ mamy tupolew emotka

PS: Filmik mi się nie podoba i to bardzo. Nie odpowiada na pytanie konkursowe + występuje przerost formy nad treścią. Autor miał dostęp do jakiegoś fajnego programu obrabiającego filmy i pomysł ok. Gorzej z wykonaniem, zmarnowana koncepcja. Na pewno bym go nie nagrodziła, ale nie siedzę w jury i jedynie luźne myśli wplatam w forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6170614 Napisano: 09.03.2016 10:46:04 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Teraz nie ma roznicy miedzy zdjeciami do dowodu czy do paszportu, czyli wygladam tak jak Ty. emotka
Mam nadzieje, ze jednak ladna jestes emotka    emotka

A to jaja! emotka

Jeśli o mnie chodzi, to - wbrew wnioskom na widok zdjęcia paszportowego - jednak nie mam w sobie aż tyle z Neandertalczyka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6170609 Napisano: 09.03.2016 10:39:24 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

A mnie moze nie wkurza, ale nie podoba się obecny wymóg en face na zdjeciach do dowodu. Kiedyś byly normalne, ładne zdjęcia,  a teraz czlowiek wyglada tak  emotka

Dowodu ostatnio nie wyrabiałam, za to paszport kilka lat temu - tak. Wyglądam, jak mutant z epoki kamiennej, chyba babka na foto musiała mi nieco porozciągać twarz, żeby się mieściła w tym ich zasr* kółku na głowę. A Mój poszedł w lutym zdjęcie do paszportu trzasnąć, menel pierwsza klasa. Tak czy siak, nie jesteśmy do siebie nic a nic podobni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6170433 Napisano: 08.03.2016 19:49:29 w SZUKAM....
lola.lola napisał(a):

W jakich cenach były dziś tulipany? Pytam o orientacyjny koszt (może ktoś wie)

W Biedrze po 6,99 zł (7 szt.) - oferta obowiązuje do jutra albo do wyczerpania zapasów, info z gazetki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6170370 Napisano: 08.03.2016 18:18:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Zdjęcie ciachnijselfie z 7 marca jest świetne. Właśnie takie foty chciałabym oglądać w galerii zwycięzców. Gratuluję pomysłu, konkret emotka

To nieuczciwe, ładnemu we wszystkim ładnie emotka

Mnie się z ostatnich podoba to w aucie, full selfie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6170083 Napisano: 08.03.2016 12:16:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
constanza: a nie mówiłam? emotka
madziulka2434 napisał(a):

prawdopodobnie 3 blendery-mama,mąż i ja;-) 

jofe8484: weryfikacja będzie chyba polegała na sprawdzeniu, czy wpisano dane kobiety, dane te nie zostały już wpisane wcześniej, zaproponowane hasło spełnia założenia regulaminu, zmieściłaś się w pierwszych 5000 prawidłowych zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6170074 Napisano: 08.03.2016 12:12:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rachel napisał(a):

ja pomyślałam o tym że model może być niedopracowany albo się nie sprzedaje. (...)

Mój teść pojechał ostatnio na złomowisko, bo miał tam coś naprawić w elektryce. Przy okazji okazało się, że trafiają tam w ilościach hurtowych całkiem nowe i nieużywane rzeczy, przede wszystkim małe AGD typu ekspresy do kawy, suszarki do włosów, krajarki. I kto wie, czy nie blendery. A dlaczego? Bo się nie sprzedały, wyprodukowano już nowe modele i to te nowe mają być dopieszczone, rozreklamowane, prezentowane na półkach. "Stare" sprzęty idą na złom, nikomu się nawet nie chce bawić w przekazywanie ich instytucjom charytatywnym. Może Amica planuje wprowadzenie na rynek nowego modelu blendera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6170061 Napisano: 08.03.2016 11:58:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

przecież jak oni nie wysla tych blenderow, to ich tam na FB zasypia pytaniami i zniszcza....ciekawa wlasnie jestem czy to tak na poważnie zrobili tą akcję

W regulaminie jest info, że wyślą kurierem. Ale pewnie dosyć długo będzie trzeba poczekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6170055 Napisano: 08.03.2016 11:52:52 w Wkurza mnie...
Vivacia napisał(a):

Wkurza mnie wyraz "wkrótce" emotka

Mnie w męskich ustach dodatkowo: zaraz / potem / później / nie teraz / we właściwym czasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6170053 Napisano: 08.03.2016 11:51:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
constanza napisał(a):

Kurczę, odświeżylam stronę po wysłaniu zgłoszenia i było 5003. Znając życie to byłam 5001 emotka  ale w mailu pisali o weryfikacji i wysyłce nagrody. Chyba, ze każdy dostaje z automatu takiego, nawet teraz jak sie pula nagród wyczerpała?

Nic nie szkodzi - wierz mi, że z pewnością ktoś nie przeczytał regulaminu i posłał zgłoszenie na dane mężczyzny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6170001 Napisano: 08.03.2016 10:45:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mmmjjj napisał(a):

5000 blenderów? Myślicie, że to nie fake?
http://www.amica.pl/dzienkobiet

Jest oficjalne info na FB: https://www.facebook.com/amicaAGD Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6169912 Napisano: 07.03.2016 22:27:35 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Kilka dni temu na facebooku wyświetlił mi się post osoby, której nie znam, ale moja znajoma go skomentowała. Były to 2 zdjęcia dziecięcego brzucha całego w wysypce, podpisanego "moja biedroneczka" czy jakoś tak. Zdjęcia były niesmaczne emotka  Byłam w lekkim szoku, że ktoś coś takiego wrzuca do sieci i gdy ten szok minął, zgłosiłam post do facebooka. Na drugi dzień dostałam od fb odpowiedź, że nie dopatrzyli się tam niczego złego. Zgłosiłam post, bo zrobiło mi się żal dzieciaka, za parę lat ktoś może dokopać się do tych fotek i zrobić mu jakąś przykrość. Na zdjęciu była widoczna pieluszka, więc dziecko nawet nie miało możliwości zaprotestować czy zadecydować o opublikowaniu swoich czerwonych krost w necie..
Wkurzyła mnie ta sytuacja.
Czy też uważacie, że coś tu jest nie w porządku, a matka jest nieodpowiedzialna, czy to ze mną coś nie tak?  emotka

Niestety, ale ludzie jakoś nie kumają, że cokolwiek wrzucą w sieć, ktoś może to zobaczyć. Mnie zniesmaczają zdjęcia np. nagich dzieci w kąpieli, to pożywka dla pedofilów! Ale co tam, przecież widzi to tylko babcia i ciocia Jadzia. No nie bardzo, skoro u mnie to również się wyświetla. Ręce opadają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6169833 Napisano: 07.03.2016 19:32:14 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Frama - the best emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6169760 Napisano: 07.03.2016 16:53:23 w BelVita - konkurs śniadaniowy
mariolakal napisał(a):

Zmieszczą się tam dwie talie kart ? emotka

Ale ino do Piotrusia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6169755 Napisano: 07.03.2016 16:48:53 w BelVita - konkurs śniadaniowy
defed napisał(a):

Nie opyla mi się po to maleństwo jechać emotka oddam swój kodzik na śniadanióweczkę - odbiór w C4 Tarnowskie Góry - PW

Z Tarnowskich Gór jesteś? Musimy się kiedyś spotkać, bo jam również ze Śląska emotka

Mnie również się nie chce odbierać, ale trochę mi głupio, czy te panie w InMedio nie będą miały przebojów ze zwrotami owych gadżetów. I chyba się jednak przejdę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6168894 Napisano: 04.03.2016 15:51:00 w SZUKAM....
londeku napisał(a):

Szukam kodu rabatowego do sklepu New balance znalazłam na15% ale może ktos z was poradzi jakiś lepszy

Kod na -20% / ważny w dniach 05.-06.03.2016 / na produkty nieprzecenione

www.supersklep.pl/new-balance

kod rabatowy: newbalance2016 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6168880 Napisano: 04.03.2016 15:39:09 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

joan napisał(a):

I po co ja durna wchodziłam w wyniki konkursu lodów Koral, rukwa jego mać! emotka Tylko sobie spaprałam dzień :wsciekl

Za wszystkie Twoje wpisy, za wszystkie myśli i zdania Koral Cię bez opamiętania! 

I ja Ciebie koral, bo bez wzajemności, nie ma co mówić o prawdziwej miłości emotka

tomniewkurza - dziewczęta nogi nie podnoszą emotka
https://pl.wikipe...rg/wiki/Topola_osika Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6168837 Napisano: 04.03.2016 14:40:26 w Wkurza mnie...
79magda - mnie jest aktualnie tak zimno, że mogę w teatrze za osikę robić, nie skuszę się więc na Koralove ani żadne inne. Hmm, chociaż... zaraz, takie Haagen-Dazsy może by mnie do siebie przekonały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6168824 Napisano: 04.03.2016 14:24:16 w Wkurza mnie...
I po co ja durna wchodziłam w wyniki konkursu lodów Koral, rukwa jego mać! emotka Tylko sobie spaprałam dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0