Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ooo, mało współczesne hasło, ale bardzo hamerykańskie. Jeszcze chwila, a organizator będzie się musiał powołać na klauzulę sumienia, by móc nagrodzić prace zgodne z regulaminem
Na FB wychodzi ta wiocha, z której człowiek wyjść nie potrafi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Był regulamin, ale nie spisałam, bo nie brałam udziału. 3 słowa to 3 słowa, a nie elaborat pt. "Dlaczego wybrałam te oto słowa..." albo infantylny obrazek
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli to pytanie do mnie, to już napisałam wcześniej - na razie mam tylko paragony, ani ja ani nikt ze mną związany, żadnego zdjęcia na ten konkurs nie wysłał
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja w ogóle nic nie posłałam, z książką również nie, więc tym samym laureatka nie miała konkurencji
Jest konkurs i komisja, ale wybierać mają najlepsze selfie, a nie najlepsze zdjęcia. Różnica jest kolosalna.
BTW, ostatnio na FB widziałam konkurs, gdzie trzeba było opisać kobiety w 3 słowach, jakie niby są. I co? I rukwa mać: grafiki, elaboraty, logiczno-matematyczne wywody, uje-muje-dziekie węże. Tacy "kreatywni" ludzie są, że aż im się uszami wylewa i byłoby szkoda, gdyby świat nie zaczerpnął łyka tychże unikatowych talentów. W konkursie udziału nie brałam, ale jak zwykle poraził mnie brak zrozumienia zasad. Gdy tylko zamieszczą listę laureatów, będzie łkanie, że ktoś nad rymosranką godzinę siedział, a ktoś inny kota sąsiadów wypożyczył, a kto inny zupę przypalił, a nagrody nie dostał. Bo jakieś trzysłowne szyty doceniono, no jakże to?! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ile posłałaś zdjęć z książką na ten konkurs?
Kreatywne selfie -> jeśli będzie konkurs na współczesny oksymoron, koniecznie poślijcie, nagroda gwarantowana
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To dlatego, że nie rozumiesz, na jakie pytanie odpowiada selfie. Ale nie każdy musi wiedzieć wszystko i być kokursową alfą i omegą. Być może w innych konkursach fotograficznych radzisz sobie świetnie i Twoje zdjęcia bardzo by mi się spodobały. Tymczasem w konkursie na selfie podobają mi się selfie; i jury najwidoczniej również.
Ubolewam, że pogoda paskudna, żadnego selfie nie strzeliłam, a tyłek od ciastek rośnie... jeszcze w kadrze się nie zmieści
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To nie jest pełna definicja; żeby zrozumieć, o co chodzi w selfie i czemu nagradzają to, a nie co innego, należy sięgnąć do źródeł selfie, kontekstów, się chwilę zastanowić.
Gdyby selfie = zdjęcie wykonane sobie przez siebie, każde zdjęcie na konkurs byłoby selfie, a tak przecież nie jest
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Toć mówię, że selfie podręcznikowe
Ale wiem, tradżedy egejn, bo nie ma pejzażu i zdjęcie niewystarczającą kreatywne. A przecież każdy z nas mógłby strzelić lepsze, bo siedzimy teraz wszyscy ubrani jak w burlesce przy płonącym stoliku w szwajcarskiej restauracji i z nostalgią spoglądamy na skute lodem wodospady Lauterbrunnen...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiedziałam, że zanim dopiję herbatkę, ktoś skomentuje ten konkurs
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, prezent tworzę. A kotka nieco komplikuje sprawę, bo musi być w centrum wszystkiego i najdalej pół metra ode mnie i wąchać wszystko, czego dotknę, na materiały mi wchodzi i sierścią trzepie, przeniosłam połowę rzeczy na wysoką suszarkę do prania, oszaleję zaraz od tego nadmiaru miłości... Teraz mam pauzę na drożdżówkę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Raju koleś, wyluzuj, nie musisz tak epatować swoją męskością
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A nie zagaiła czasem rozmowy słowami "Cyganka prawdę Ci powie..."?
Eh, takie wspaniałe dysputy prowadzicie, a ja po uszy tkwię w robótkach ręcznych (nie na konkurs!) i wrócę do normalnego rytmu dnia dopiero w poniedziałek
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciekawe, czy się minęłyśmy - ja również czekałam do zamknięcia przezroczystej urny
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo to młody mężczyzna i nie da robić z siebie pajaca
Moja kicia pewnie chciałaby pitnąć po suficie, a gdyby udało się ją ubrać... zrobiłaby trzy kroki, doznałaby szoku, przewróciłaby się na bok i leżała naprężona udając nieżywą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie akurat ta fotografia nie przypadła do gustu - idealny kot model to taki, który poprzez fotografie przekazuje swoją kocią naturę, pierwotne piękno, instynkt drapieżnego przytulaska. Ale to tylko moja prywatna opinia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmm, przydałoby się to zgłosić do YT, podchodzi pod "treści budzące odrazę"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moja na to: Eee, to nie z kartonu, się mnie nie podoba. Weź coś wygraj, niech kurierzy przyjadą z nowymi kartonami! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Udziału nie brałam, bo mnie interesowała tylko główna nagroda + do ITM daleko + moja kocia alergiczka wydrapała sobie 2 dziury w ciałku (jutro kontrolna wizyta u veta). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim zdaniem ta sytuacja nawet zwiększa Twoje szanse, reszta zależy od zdjęć konkurencji. Wyświetl w wątku >>