Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6166778 Napisano: 29.02.2016 22:28:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

(...) komentarze później zawiedzionych pań ze nie wygrały, że niesprawiedliwie, że dyskryminacja kobiet

Ooo, mało współczesne hasło, ale bardzo hamerykańskie. Jeszcze chwila, a organizator będzie się musiał powołać na klauzulę sumienia, by móc nagrodzić prace zgodne z regulaminem emotka

Na FB wychodzi ta wiocha, z której człowiek wyjść nie potrafi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166761 Napisano: 29.02.2016 21:28:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Jakoś mi się coś źle zacytowało ale wstawiam ponownie  i od nowa  i pytanko - czy tam był jakiś regulamin? Bo wiadomo są konkursy podobnego typu jak "Dokończ zdanie"...Wszyscy wiemy w praktyce jak jest... (...)

Był regulamin, ale nie spisałam, bo nie brałam udziału. 3 słowa to 3 słowa, a nie elaborat pt. "Dlaczego wybrałam te oto słowa..." albo infantylny obrazek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166729 Napisano: 29.02.2016 20:38:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

Chyba nikt nie liczy na zmianę werdyktu ale można swoja opinie przedstawić. Przyznaj sie - które selfie jest Twoje? Bazie czy ksiazka?

Jeśli to pytanie do mnie, to już napisałam wcześniej - na razie mam tylko paragony, ani ja ani nikt ze mną związany, żadnego zdjęcia na ten konkurs nie wysłał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166723 Napisano: 29.02.2016 20:18:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

joan no z kasiążką akurat nie, wiem, że  czasem siła w prostych pomysłach emotka  posłałam akurat bardziej wyszukane, i jedno jest już w nagrodzonych jakby co, więc nie chodzi o to że czuję się  tu pokrzywdzona i zgorzkniała, ale mam akurat takie zdanie, że jeśli jest konkurs i specjalnie powołana komisja, powinno się naradzać bardziej wyszukane pomysły emotka  no ale podkreślam, ze to tylko moje odczucie emotka

Ja w ogóle nic nie posłałam, z książką również nie, więc tym samym laureatka nie miała konkurencji emotka

Jest konkurs i komisja, ale wybierać mają najlepsze selfie, a nie najlepsze zdjęcia. Różnica jest kolosalna.

BTW, ostatnio na FB widziałam konkurs, gdzie trzeba było opisać kobiety w 3 słowach, jakie niby są. I co? I rukwa mać: grafiki, elaboraty, logiczno-matematyczne wywody, uje-muje-dziekie węże. Tacy "kreatywni" ludzie są, że aż im się uszami wylewa i byłoby szkoda, gdyby świat nie zaczerpnął łyka tychże unikatowych talentów. W konkursie udziału nie brałam, ale jak zwykle poraził mnie brak zrozumienia zasad. Gdy tylko zamieszczą listę laureatów, będzie łkanie, że ktoś nad rymosranką godzinę siedział, a ktoś inny kota sąsiadów wypożyczył, a kto inny zupę przypalił, a nagrody nie dostał. Bo jakieś trzysłowne szyty doceniono, no jakże to?! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166695 Napisano: 29.02.2016 19:35:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

Mi tez nie zbyt podoją się ostatnie zdjęcia z Milki. Dziewczyna z książką niby typowe selfie jak bronicie, ale no litości, to jest konkurs, takich są miliony. Wiec jak takie nagradzają to jak loteria, żaden problem trzaskać w każdej sytuacji, czy codziennej czynności. A nóż widelec "wylosują"...Wcześniejsze zdjęcia w większości miały jakiś pomysł, jakieś bardziej kreatywne, i to powinno chodzić w konkursie, więc już nie wiem o co im chodzi i czym się kierują...

A ile posłałaś zdjęć z książką na ten konkurs? emotka

Kreatywne selfie -> jeśli będzie konkurs na współczesny oksymoron, koniecznie poślijcie, nagroda gwarantowana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166691 Napisano: 29.02.2016 19:29:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

I pani z ksiazka i pani z baziami maja slabe selfie MOIM ZDANIEM...

To dlatego, że nie rozumiesz, na jakie pytanie odpowiada selfie. Ale nie każdy musi wiedzieć wszystko i być kokursową alfą i omegą. Być może w innych konkursach fotograficznych radzisz sobie świetnie i Twoje zdjęcia bardzo by mi się spodobały. Tymczasem w konkursie na selfie podobają mi się selfie; i jury najwidoczniej również.

Ubolewam, że pogoda paskudna, żadnego selfie nie strzeliłam, a tyłek od ciastek rośnie... jeszcze w kadrze się nie zmieści emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166666 Napisano: 29.02.2016 18:52:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

Ale nie dopisujmy ideologii. Selfie to zdjęcie wykonane sobie przez siebie. Tyle że jak z wszystkim - selfie może być dobre, pomysłowe i ciekawe albo nudne i nieciekawe.

To nie jest pełna definicja; żeby zrozumieć, o co chodzi w selfie i czemu nagradzają to, a nie co innego, należy sięgnąć do źródeł selfie, kontekstów, się chwilę zastanowić.

Gdyby selfie = zdjęcie wykonane sobie przez siebie, każde zdjęcie na konkurs byłoby selfie, a tak przecież nie jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166613 Napisano: 29.02.2016 17:39:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie rozumiem, jak można nie rozumieć emotka Konkurs Milki jest prosty, niczym konstrukcja cepa. Ale gdy się nie pojmuje ZASAD SELFIE I JEGO ISTOTY, najłatwiej bronić swego malkontenctwa słowami "moja krytyka jest konstruktywna". Jak macie dzieci / młodszych od siebie krewnych albo znajomych, niech Wam pokażą jakieś przykładowe selfie. Bo do końca świata nie skumacie (a nawet dzień dłużej). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166550 Napisano: 29.02.2016 16:35:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

Mnie urzekły bardziej brudne dresy w tle emotka

Toć mówię, że selfie podręcznikowe emotka

Ale wiem, tradżedy egejn, bo nie ma pejzażu i zdjęcie niewystarczającą kreatywne. A przecież każdy z nas mógłby strzelić lepsze, bo siedzimy teraz wszyscy ubrani jak w burlesce przy płonącym stoliku w szwajcarskiej restauracji i z nostalgią spoglądamy na skute lodem wodospady Lauterbrunnen... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166543 Napisano: 29.02.2016 16:24:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

Ja nie wiem czym oni się kierują przy wyborze emotka  zdjęcie dziewczyny z książką to zwyczajne selfie jakich pełno na instagramie... (...)

Wiedziałam, że zanim dopiję herbatkę, ktoś skomentuje ten konkurs emotka Zdjęcie dziewczyny z książką perfectamente, jest wszystko, co powinno się na zdjęciu znaleźć. Nie wiem, co czytała, ale selfie wręcz podręcznikowe :D Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6165605 Napisano: 26.02.2016 14:01:57 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

To jednak postanowiłaś uszyć kreację dla kotki Joan?! emotka  
emotka

Nie, prezent tworzę. A kotka nieco komplikuje sprawę, bo musi być w centrum wszystkiego i najdalej pół metra ode mnie i wąchać wszystko, czego dotknę, na materiały mi wchodzi i sierścią trzepie, przeniosłam połowę rzeczy na wysoką suszarkę do prania, oszaleję zaraz od tego nadmiaru miłości... Teraz mam pauzę na drożdżówkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6165491 Napisano: 26.02.2016 10:30:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
visserarthur napisał(a):

Malinowy, to nie kolor, a malina to owoc emotka

Raju koleś, wyluzuj, nie musisz tak epatować swoją męskością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6165487 Napisano: 26.02.2016 10:22:45 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

(...) Co do tego podrywania, chwilę rozmawialiśmy cały czas się uśmiechała- patrzyła w moje oczy i dotykała moje ręce. (...)

A nie zagaiła czasem rozmowy słowami "Cyganka prawdę Ci powie..."? emotka

Eh, takie wspaniałe dysputy prowadzicie, a ja po uszy tkwię w robótkach ręcznych (nie na konkurs!) i wrócę do normalnego rytmu dnia dopiero w poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6165090 Napisano: 25.02.2016 14:59:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
olunka napisał(a):

Mało tego , kiedyś w jednym z CH w Katowicach była wieeeeelka przezroczysta urna na kupony, wrzucałam tam przed zamknięciem ostatniego dnia, a główne zgarnęły obie Panie plastyczki z oddalonych regionów Polski emotka

Ciekawe, czy się minęłyśmy - ja również czekałam do zamknięcia przezroczystej urny emotka Przy tym konkursie plastyczki przegięły pałę i weszły ze mną na wojenną ścieżkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6165054 Napisano: 25.02.2016 13:39:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

Ciekawe, czy Twoja kotka dałaby się tak ubrać. Mój chyba dostałby wścieklizny. emotka
Ogólnie- wszystkie kotki piękne. Zagłaskałabym emotka

Bo to młody mężczyzna i nie da robić z siebie pajaca emotka

Moja kicia pewnie chciałaby pitnąć po suficie, a gdyby udało się ją ubrać... zrobiłaby trzy kroki, doznałaby szoku, przewróciłaby się na bok i leżała naprężona udając nieżywą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164837 Napisano: 25.02.2016 01:04:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
gosposia07 napisał(a):

Główna kot model zasłużona emotka ))))

Mnie akurat ta fotografia nie przypadła do gustu - idealny kot model to taki, który poprzez fotografie przekazuje swoją kocią naturę, pierwotne piękno, instynkt drapieżnego przytulaska. Ale to tylko moja prywatna opinia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164836 Napisano: 25.02.2016 00:54:45 w TESCO konkursy
karolinamat napisał(a):

Nie no sorrryyy.... Co to k***wa ma być??? Ja dziś nie ogarniam już tego wszystkiego.... Byś może to ktoś z was... Sorry... ale czy to jest sms??? emotka
https://www.youtu.../watch?v=EPrEcrwLNCY

Hmm, przydałoby się to zgłosić do YT, podchodzi pod "treści budzące odrazę" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164736 Napisano: 24.02.2016 21:58:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

(...) Ale to wieszane legowisko zapowiada się fajnie - zawsze "coś innego". Zobaczymy co kot na to. emotka

Moja na to: Eee, to nie z kartonu, się mnie nie podoba. Weź coś wygraj, niech kurierzy przyjadą z nowymi kartonami! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164723 Napisano: 24.02.2016 21:38:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ciekawa ta galeria Kotmodel, wybitnie... forumowa emotka

PS: Udziału nie brałam, bo mnie interesowała tylko główna nagroda + do ITM daleko + moja kocia alergiczka wydrapała sobie 2 dziury w ciałku (jutro kontrolna wizyta u veta). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164623 Napisano: 24.02.2016 17:01:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stifler napisał(a):

właśnie dodałem fotkę do milki, wszystko ładnie a po dodaniu zdjęcia pokazało mi, że zdjęcie dodało poziomo a robiłem je w pionie i w podglądzie też było pionowe emotka

jak myślicie fotka ze złą orientacją ma szanse? emotka

Moim zdaniem ta sytuacja nawet zwiększa Twoje szanse, reszta zależy od zdjęć konkurencji. Wyświetl w wątku >>
0 0