Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
... i sushi z pstrąga + beskidzkiego mchu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, ale selfie nie musi być cyknięte z rąsi.
Mnie boli jedynie, że Milki zażarte, paragony leżą, a nie zrobiłam ani jednego zdjęcia. W tym kontekście zazdroszczę laureatom: tego, że zebrali się w garść i strzelili selfie. A moje paragony leżą, dziewicze mutanty... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No widzę, że cytat, ale nie powielajmy, czego nie warto
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nogą zrobiła
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja nie zamierzam pytać, czy ktoś będzie mi srał w talerz. Nie zamierzam się również dostosowywać do ludzi, którymi gardzę. To świat ma być taki, jak JA sobie życzę. I basta. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oczywiście dotyczy to konkursów, w których ja będę brała udział, bo bazy nie mam możliwości przejrzeć... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No nieźle o.O
To biegniemy, tylko dajcie znać, kiedy akcja, bo muszę pochodnie benzyną oblać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tele2 to w ogóle oszołomy! Kiedyś siedziałam u babci, pipnął dzwonek do drzwi, babcia popatrzała przez kuklok, drzwi otworzyła, a tu się ubrany na żółto facet wielki jak k* dąb do mieszkania ładuje, lekko odepchnął moją babcię i se do salonu wszedł. Nawet nie zaczął nic pierd*, jak mnie zobaczył przy stole, pitał z prędkością światła
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Biorąc pod uwagę pogodę: idź na spacer z psem, pozwól mu wytarzać się w brudzie i włazić w kałuże, niech Cię ochlapie. Zdjęcie zrób od razu albo po powrocie do domu. Tylko bez pindrzenia się i krajobrazów, nie o to chodzi w selfie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety, to może być jakakolwiek firma, dowiesz się dopiero, gdy przyjdzie umowa/rachunek. Musicie tera bardzo uważać, gdy będziesz mieć dokument w ręce, poszukaj podobnych spraw w sieci.
Rozumiem Cię doskonale, moja mama miała już kilka razy podobne przeboje, zawsze ze swojej winy, bo zamiast natychmiast rzucić słuchawką i się rozłączyć, pozwoliła tym ludziom namieszać sobie w głowie. Każdy z takich telemarketerów dostaje gotowy scenariusz rozmowy z różnymi technikami psychomanipulacyjnymi, starszy człowiek jest bez szans. U nas skończyło się tak, że rodzice mają telefon z dużym wyświetlaczem numeru - jeśli dzwoni numer spoza rodziny, jest zakaz odbierania! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No a ło czym, o Sosnowcu? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Odradzam zapytania typu: "Ej, a Ty łazisz z kimś? Mosz jakiego gacha? Abo męża czy konkubenta?"
Absolutnie odradzam podsumowania: "No nie wierzę, że taka ładna i fajna dziewczyna jest sama i nie ma chłopaka!" -> to wbicie samurajskiego miecza w serce niewiasty, w której umyśle natychmiast zaczyna pulsować myśl "No k*, co jet ze mną nie tak?!"
Lepiej powiedzieć coś w stylu: "Miło Cię było poznać, chciałbym się z Tobą jeszcze kiedyś spotkać. Jeśli jest ktoś, kto miałby coś przeciw temu, niech przemówi teraz albo zamilknie na wieki." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Teraz jest taki gender i unisex, że najtrudniej w ogóle poznać, czy obiekt Twoich westchnień to dziewczyna czy chłopak
Nie wiem, jak poznać, czy dziewczyna jest singielką. Jestem z gatunku ludzi starych, niecierpliwych i bezpośrednich, więc ja bym spytała wprost
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za odpowiedź
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1) Czy ktoś z Was widział bajkę "Zwierzogród"?
(Moja mama chciałaby zobaczyć ją w kinie, ale nie wiem, czy to nie produkcja bardziej dla dzieci.)
2) Ile mniej więcej trzeba czekać na nagrodę ze "Zwierciadła"?
(Licząc od powiadomienia o wygranej.)
3) Czy jest na forum laureat konkursu "Festiwal pizzy"?
(Mam jakieś uprzedzenia do konkursów, gdzie podaje się imię i nazwisko w zgłoszeniu.) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Praca OK:
Praca NIE OK:
(Dodatkowego smaczku dodaje tutaj fakt, że każdy rodzic uczy dziecko, jak postępować w życiu. Nie idźcie tą drogą, rodzice! Niestety, oszustwa każdego pokroju, robienie innych ludzi w uja, kłamstwa w kwestii wieku/adresu, granie bez paragonów to rodzicielska codzienność w konkursach...)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Google znalazło: http://krowkanagrodowka.pl Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie wczoraj dzwoni domofon -> analizując w pamięci ostatnie wygrane, biegnę powitać kuriera z otwartymi ramionami -> "Dzień dobry, mam na imię Piotr, rozmawiam z okolicznymi mieszkańcami o tym, w jaki sposób warto w dzisiejszych czasach czytać Pismo Święte..."