Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6164572 Napisano: 24.02.2016 15:29:21 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Spodziewałabym się bardziej, że jagody i korzonki...

... i sushi z pstrąga + beskidzkiego mchu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164571 Napisano: 24.02.2016 15:27:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doris1 napisał(a):

joan nogą powiadasz emotka swoją nogą? emotka

Nie wiem, ale selfie nie musi być cyknięte z rąsi.

Mnie boli jedynie, że Milki zażarte, paragony leżą, a nie zrobiłam ani jednego zdjęcia. W tym kontekście zazdroszczę laureatom: tego, że zebrali się w garść i strzelili selfie. A moje paragony leżą, dziewicze mutanty... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164558 Napisano: 24.02.2016 15:14:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
ewalibra napisał(a):

To był cytat emotka  ta lista nazwisk, niczym Bolek pojawił się w komentarzach pod artykułem ,nie wiem kto to umiescił, ale śmiałam się w głos.  Chciałam tylko pokazać, jak ludziom się nudzi w domu i jak napisała buncia88: brak własnego życia

No widzę, że cytat, ale nie powielajmy, czego nie warto emotka To chyba notował ktoś, kto sam nie gra i nie wygrywa, ale cudze wygrane go drażnią - konkursowicz chyba nie znalazłby czasu na prowadzenie księgowości innym laureatom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164557 Napisano: 24.02.2016 15:11:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anika81 napisał(a):

A mnie zastanawia jak Pani w wannie zrobiła selfie skoro jedna reka zajada ciacho a druga ma w pianie w wannie emotka

Nogą zrobiła emotka Zresztą po to są samowyzwalacze, żeby nie balansować smartfonem nad wanną pełną wody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164555 Napisano: 24.02.2016 15:09:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ten komentarz z listą nazwisk powinien zostać usunięty przez moderatora strony, jego cytat na naszym forum - również. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164532 Napisano: 24.02.2016 14:36:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
@asante napisał(a):

Oczywiście zapomniałam dodać we wcześniejszym wpisie, ze zanim zabiorę się za pracę plastyczną będę wysyłała zapytanie jaki stosunek ma agencja do laurek. Oj, skończą się niektórym dobre czasy emotka  

Ja nie zamierzam pytać, czy ktoś będzie mi srał w talerz. Nie zamierzam się również dostosowywać do ludzi, którymi gardzę. To świat ma być taki, jak JA sobie życzę. I basta. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164500 Napisano: 24.02.2016 14:18:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
Róbcie, jak uważacie, ale ja z kolei obieram taktykę przywrócenia normalności, czyli na każdy konkurs, gdzie będzie istniał chociaż cień szansy, że mogą pójść prace plastyczne/linki, będę wysyłała swoje uwagi w postaci pracy plastycznej/linków o takiej dosadności i przesłaniu marketingowym, że plastyczki zostaną na wszelki wypadek zdyskwalifikowane.

Oczywiście dotyczy to konkursów, w których ja będę brała udział, bo bazy nie mam możliwości przejrzeć... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164466 Napisano: 24.02.2016 13:50:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
Uczcijmy to minutą ciszy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164462 Napisano: 24.02.2016 13:40:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
Halszka napisał(a):

O! To moze być ta sama autorka pracy z krówki, chłopiec tez Oliwier! 

No nieźle o.O

radosna napisał(a):

NA KURSY PLASTYCZNE BIEGIEM MARSZ!
W pierwszej parze ja z joan, potem kalka z polec ... uczmy się, by nie tkwić w konkursowym dole emotka  (...)

To biegniemy, tylko dajcie znać, kiedy akcja, bo muszę pochodnie benzyną oblać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164415 Napisano: 24.02.2016 12:16:59 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

madzia34 , mój ojciec też dał się kiedyś tak nabrać, z tym, że byli panowie z TELE2 podając się za osoby z TP. Zaproponowali obniżenie abonamentu itp. Od razu, gdy się dowiedziałam napisałam wypowiedzenie umowy i odesłałam im na ich adres. Nawet rachunek nie przyszedł od nich emotka

Tele2 to w ogóle oszołomy! Kiedyś siedziałam u babci, pipnął dzwonek do drzwi, babcia popatrzała przez kuklok, drzwi otworzyła, a tu się ubrany na żółto facet wielki jak k* dąb do mieszkania ładuje, lekko odepchnął moją babcię i se do salonu wszedł. Nawet nie zaczął nic pierd*, jak mnie zobaczył przy stole, pitał z prędkością światła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164412 Napisano: 24.02.2016 12:12:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

Rzućcie jeszcze jakiś fajny pomysł na konkurs ciachnij selfie . Tym razem go zrealizuje emotka  

Biorąc pod uwagę pogodę: idź na spacer z psem, pozwól mu wytarzać się w brudzie i włazić w kałuże, niech Cię ochlapie. Zdjęcie zrób od razu albo po powrocie do domu. Tylko bez pindrzenia się i krajobrazów, nie o to chodzi w selfie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164407 Napisano: 24.02.2016 12:09:18 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

(...) moje pytanie:czy mimo iz nie ma zadnej podpisanej przez mame umowy moga jej zmienic??niestety nie wiem co to była za telekomunikacja-ale na 100% napewno nie orange(czyli była Tpsa)

Niestety, to może być jakakolwiek firma, dowiesz się dopiero, gdy przyjdzie umowa/rachunek. Musicie tera bardzo uważać, gdy będziesz mieć dokument w ręce, poszukaj podobnych spraw w sieci.

Rozumiem Cię doskonale, moja mama miała już kilka razy podobne przeboje, zawsze ze swojej winy, bo zamiast natychmiast rzucić słuchawką i się rozłączyć, pozwoliła tym ludziom namieszać sobie w głowie. Każdy z takich telemarketerów dostaje gotowy scenariusz rozmowy z różnymi technikami psychomanipulacyjnymi, starszy człowiek jest bez szans. U nas skończyło się tak, że rodzice mają telefon z dużym wyświetlaczem numeru - jeśli dzwoni numer spoza rodziny, jest zakaz odbierania! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164336 Napisano: 24.02.2016 10:06:33 w Kaufland konkursy
marzenier napisał(a):

Czy w konkursie "twój styl,twoje miasto",wypada postać tylko o Tokyo ?

No a ło czym, o Sosnowcu? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164197 Napisano: 23.02.2016 22:04:47 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

czy zapytanie "wprost" jest kulturalne i w którym momencie ?

Odradzam zapytania typu: "Ej, a Ty łazisz z kimś? Mosz jakiego gacha? Abo męża czy konkubenta?"

Absolutnie odradzam podsumowania: "No nie wierzę, że taka ładna i fajna dziewczyna jest sama i nie ma chłopaka!" -> to wbicie samurajskiego miecza w serce niewiasty, w której umyśle natychmiast zaczyna pulsować myśl "No k*, co jet ze mną nie tak?!"

Lepiej powiedzieć coś w stylu: "Miło Cię było poznać, chciałbym się z Tobą jeszcze kiedyś spotkać. Jeśli jest ktoś, kto miałby coś przeciw temu, niech przemówi teraz albo zamilknie na wieki." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164189 Napisano: 23.02.2016 21:49:34 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

Dzięki:)
Jak myślisz jak poznać czy poznana dziewczyna ma chłopaka?

Teraz jest taki gender i unisex, że najtrudniej w ogóle poznać, czy obiekt Twoich westchnień to dziewczyna czy chłopak emotka Dziś w wiadomościach mówili, że nawet morderca ukrywał się przed organami ścigania ubrany w damską kurtkę emotka

Nie wiem, jak poznać, czy dziewczyna jest singielką. Jestem z gatunku ludzi starych, niecierpliwych i bezpośrednich, więc ja bym spytała wprost emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164110 Napisano: 23.02.2016 19:29:46 w SZUKAM....
aknelam napisał(a):

Byłam, widziałam, polecam! Niech mama śmiało idzie:) przychodziły całe rodziny - a mi osobiście ta bajka bardzo się podobała.

Dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6164008 Napisano: 23.02.2016 16:23:23 w SZUKAM....
Szukam odpowiedzi na 3 pytania z cyklu rodzinne dylematy emotka

1) Czy ktoś z Was widział bajkę "Zwierzogród"?
(Moja mama chciałaby zobaczyć ją w kinie, ale nie wiem, czy to nie produkcja bardziej dla dzieci.)

2)
Ile mniej więcej trzeba czekać na nagrodę ze "Zwierciadła"?
(Licząc od powiadomienia o wygranej.)

3)
Czy jest na forum laureat konkursu "Festiwal pizzy"?
(Mam jakieś uprzedzenia do konkursów, gdzie podaje się imię i nazwisko w zgłoszeniu.) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6163996 Napisano: 23.02.2016 16:06:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
Korzystając z okazji wytłumaczę, o co min. chodzi w mojej stopce. Będzie krótko.

Praca OK:

Praca NIE OK:
(Dodatkowego smaczku dodaje tutaj fakt, że każdy rodzic uczy dziecko, jak postępować w życiu. Nie idźcie tą drogą, rodzice! Niestety, oszustwa każdego pokroju, robienie innych ludzi w uja, kłamstwa w kwestii wieku/adresu, granie bez paragonów to rodzicielska codzienność w konkursach...)
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6163993 Napisano: 23.02.2016 15:56:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
@banka-manka napisał(a):

Ale odważni organizatorzy emotka  Zaraz po odważnych graczach, którzy 'zaryzykowali złamaniem regulaminu' emotka
Co to za konkurs? Gdzie można zobaczyć źródło zdjęcia? emotka  Z chęcią poczytam tłumaczenia organizatora,  na zarzuty emotka

Google znalazło: http://krowkanagrodowka.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6163992 Napisano: 23.02.2016 15:53:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kajeczka napisał(a):

jak tak dalej pójdzie będę mieć złotą kartę członkowską do tego wątku emotka  emotka

U mnie wczoraj dzwoni domofon -> analizując w pamięci ostatnie wygrane, biegnę powitać kuriera z otwartymi ramionami -> "Dzień dobry, mam na imię Piotr, rozmawiam z okolicznymi mieszkańcami o tym, w jaki sposób warto w dzisiejszych czasach czytać Pismo Święte..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0