Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6167557 Napisano: 02.03.2016 10:19:51 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

(...) Generalnie Octenisept polecam do odkażania zamiast wody utlenionej - szczególnie dzieciom, bo nie szczypie. No tylko jest różnica w cenie, bo mały spray kosztuje koło 20 zł. Ale wystarcza na długo, bo raczej stoi w łazience "na wszelki wypadek". I sprayem łatwo też zdezyfekować ranę gdzieś w terenie.

Dzięki, na pewno kupię, warto mieć coś takiego w domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6167537 Napisano: 02.03.2016 09:40:09 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Wkurza mnie syf na środku nosa. Nie wiem jak go zakamuflować, nie tapetuję się. Skubany wyrósł centralnie i w dodatku sączy się z niego, tryska choćby wulkanem radości.  Pozostaje tylko ciachnąć selfie emotka

Wszystko, co się sączy, należy odkazić - przecieraj wodą utlenioną. Niczym nie smaruj, nie zatykaj, nie pudruj!

Z rok temu mojego tatę coś upier* w nos (a kichol ma konkretny, jak skocznia mamucia, na szczęście nie dziedziczny, hehe). Rozdrapał to, a potem smarował bodajże Penatenem. Efekt: nos zmienił kolor na czarny, metamorfoza, jak z horroru, długo to leczył u lekarza, została bardzo duża blizna. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6167409 Napisano: 01.03.2016 22:05:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola26 napisał(a):

Jestem idiotką emotka  Nie zaznaczyłam pola "nie jestem robotem" emotka  hahahahahah emotka  I tak nic nie wygrałam, ale wcale mnie to nie dziwi przy ostatiej suszy emotka emotka emotka

Czyli że jesteś robotem i nie możesz robić zakupów w Media Markcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6167222 Napisano: 01.03.2016 17:23:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

Poczytajcie sobie funpage Skody do FB , zaczyna się emotka

https://www.facebook.com/skodapolska

Nie wiadomo, kto prowadzi fanpejdż Skody. Liczy się informacja przekazana pracownikowi Skody, najlepiej z działu PR/marketing. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6167214 Napisano: 01.03.2016 17:05:36 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

OT TAk czyli nie istnieje emotka
Centrala potwierdziła,  ze nie ma prawa zadac takich danych  o ile nie sa to dokumenty do umowy-np. Bankowej czy komorkowej.

To zależy, co za kurier. Obracałam dokumentami z dostaw do osób prywatnych, gdzie ZAWSZE odbiorca musiał podać numer dowodu osobistego, bo nie wydawaliśmy towaru za kilkanaście tysiaków na gębę emotka A wierz mi, że w niejednym zakładzie produkty lubiły się "zgubić" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6167192 Napisano: 01.03.2016 16:34:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

z tego co kojarzę reg. będą tylko dane więc d.pa

To w niczym nie przeszkadza, my tu dobrze wiemy, kto je kto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6167187 Napisano: 01.03.2016 16:32:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

pisz joan pisz.
może zakłady kto wygra samochód? emotka  kogo obstawiacie?

Zakładać to ja jedynie mogę, że się udławią własnym bełkotem, gdy jutro do pracy przyjdą emotka

Założono bardzo mało czasu na dokonanie wyboru, alda dzień wyniki. Pewnie kogoś wylosują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6167179 Napisano: 01.03.2016 16:25:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Aha...
W regulaminie jest napisane:  "odpowiedź na pytanie szóste winna mieścić się w380 (trzystuosiemdziesięciu) znakach, wliczając w to znaki interpunkcyjne i spacje. " 
Link do youtube ma mniej  emotka

Dokładnie tak odpisali. Odpowiedź ma być najciekawsza. (...)

Jako użytkowniczka Skody jestem mocno zbulwersowana, o czym nie omieszkam poinformować Skody właśnie. I proszę nie pisać, że "Ojeju, milcz joan, bo już nie zorganizują żadnego konkursu!" Powiem wprost: no i uj, niech nie organizują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6167157 Napisano: 01.03.2016 15:55:37 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

PILNE!
Czy kurier ma prawo żądać spisania numeru dowodu osobidtego i numeru Pesel "OT TAK" ???

O ile nie widnieje taka rubryka na dokumentach zwrotnych, masz prawo odmówić podania obu informacji jednocześnie - moim zdaniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6167154 Napisano: 01.03.2016 15:52:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

W konkursie "ferie za pasem"  skody będą oceniać dodatki w formie linków emotka

Skąd taka informacja? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166778 Napisano: 29.02.2016 22:28:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

(...) komentarze później zawiedzionych pań ze nie wygrały, że niesprawiedliwie, że dyskryminacja kobiet

Ooo, mało współczesne hasło, ale bardzo hamerykańskie. Jeszcze chwila, a organizator będzie się musiał powołać na klauzulę sumienia, by móc nagrodzić prace zgodne z regulaminem emotka

Na FB wychodzi ta wiocha, z której człowiek wyjść nie potrafi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166761 Napisano: 29.02.2016 21:28:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Jakoś mi się coś źle zacytowało ale wstawiam ponownie  i od nowa  i pytanko - czy tam był jakiś regulamin? Bo wiadomo są konkursy podobnego typu jak "Dokończ zdanie"...Wszyscy wiemy w praktyce jak jest... (...)

Był regulamin, ale nie spisałam, bo nie brałam udziału. 3 słowa to 3 słowa, a nie elaborat pt. "Dlaczego wybrałam te oto słowa..." albo infantylny obrazek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166729 Napisano: 29.02.2016 20:38:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

Chyba nikt nie liczy na zmianę werdyktu ale można swoja opinie przedstawić. Przyznaj sie - które selfie jest Twoje? Bazie czy ksiazka?

Jeśli to pytanie do mnie, to już napisałam wcześniej - na razie mam tylko paragony, ani ja ani nikt ze mną związany, żadnego zdjęcia na ten konkurs nie wysłał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166723 Napisano: 29.02.2016 20:18:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

joan no z kasiążką akurat nie, wiem, że  czasem siła w prostych pomysłach emotka  posłałam akurat bardziej wyszukane, i jedno jest już w nagrodzonych jakby co, więc nie chodzi o to że czuję się  tu pokrzywdzona i zgorzkniała, ale mam akurat takie zdanie, że jeśli jest konkurs i specjalnie powołana komisja, powinno się naradzać bardziej wyszukane pomysły emotka  no ale podkreślam, ze to tylko moje odczucie emotka

Ja w ogóle nic nie posłałam, z książką również nie, więc tym samym laureatka nie miała konkurencji emotka

Jest konkurs i komisja, ale wybierać mają najlepsze selfie, a nie najlepsze zdjęcia. Różnica jest kolosalna.

BTW, ostatnio na FB widziałam konkurs, gdzie trzeba było opisać kobiety w 3 słowach, jakie niby są. I co? I rukwa mać: grafiki, elaboraty, logiczno-matematyczne wywody, uje-muje-dziekie węże. Tacy "kreatywni" ludzie są, że aż im się uszami wylewa i byłoby szkoda, gdyby świat nie zaczerpnął łyka tychże unikatowych talentów. W konkursie udziału nie brałam, ale jak zwykle poraził mnie brak zrozumienia zasad. Gdy tylko zamieszczą listę laureatów, będzie łkanie, że ktoś nad rymosranką godzinę siedział, a ktoś inny kota sąsiadów wypożyczył, a kto inny zupę przypalił, a nagrody nie dostał. Bo jakieś trzysłowne szyty doceniono, no jakże to?! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166695 Napisano: 29.02.2016 19:35:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

Mi tez nie zbyt podoją się ostatnie zdjęcia z Milki. Dziewczyna z książką niby typowe selfie jak bronicie, ale no litości, to jest konkurs, takich są miliony. Wiec jak takie nagradzają to jak loteria, żaden problem trzaskać w każdej sytuacji, czy codziennej czynności. A nóż widelec "wylosują"...Wcześniejsze zdjęcia w większości miały jakiś pomysł, jakieś bardziej kreatywne, i to powinno chodzić w konkursie, więc już nie wiem o co im chodzi i czym się kierują...

A ile posłałaś zdjęć z książką na ten konkurs? emotka

Kreatywne selfie -> jeśli będzie konkurs na współczesny oksymoron, koniecznie poślijcie, nagroda gwarantowana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166691 Napisano: 29.02.2016 19:29:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

I pani z ksiazka i pani z baziami maja slabe selfie MOIM ZDANIEM...

To dlatego, że nie rozumiesz, na jakie pytanie odpowiada selfie. Ale nie każdy musi wiedzieć wszystko i być kokursową alfą i omegą. Być może w innych konkursach fotograficznych radzisz sobie świetnie i Twoje zdjęcia bardzo by mi się spodobały. Tymczasem w konkursie na selfie podobają mi się selfie; i jury najwidoczniej również.

Ubolewam, że pogoda paskudna, żadnego selfie nie strzeliłam, a tyłek od ciastek rośnie... jeszcze w kadrze się nie zmieści emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166666 Napisano: 29.02.2016 18:52:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

Ale nie dopisujmy ideologii. Selfie to zdjęcie wykonane sobie przez siebie. Tyle że jak z wszystkim - selfie może być dobre, pomysłowe i ciekawe albo nudne i nieciekawe.

To nie jest pełna definicja; żeby zrozumieć, o co chodzi w selfie i czemu nagradzają to, a nie co innego, należy sięgnąć do źródeł selfie, kontekstów, się chwilę zastanowić.

Gdyby selfie = zdjęcie wykonane sobie przez siebie, każde zdjęcie na konkurs byłoby selfie, a tak przecież nie jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166613 Napisano: 29.02.2016 17:39:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie rozumiem, jak można nie rozumieć emotka Konkurs Milki jest prosty, niczym konstrukcja cepa. Ale gdy się nie pojmuje ZASAD SELFIE I JEGO ISTOTY, najłatwiej bronić swego malkontenctwa słowami "moja krytyka jest konstruktywna". Jak macie dzieci / młodszych od siebie krewnych albo znajomych, niech Wam pokażą jakieś przykładowe selfie. Bo do końca świata nie skumacie (a nawet dzień dłużej). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166550 Napisano: 29.02.2016 16:35:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

Mnie urzekły bardziej brudne dresy w tle emotka

Toć mówię, że selfie podręcznikowe emotka

Ale wiem, tradżedy egejn, bo nie ma pejzażu i zdjęcie niewystarczającą kreatywne. A przecież każdy z nas mógłby strzelić lepsze, bo siedzimy teraz wszyscy ubrani jak w burlesce przy płonącym stoliku w szwajcarskiej restauracji i z nostalgią spoglądamy na skute lodem wodospady Lauterbrunnen... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6166543 Napisano: 29.02.2016 16:24:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

Ja nie wiem czym oni się kierują przy wyborze emotka  zdjęcie dziewczyny z książką to zwyczajne selfie jakich pełno na instagramie... (...)

Wiedziałam, że zanim dopiję herbatkę, ktoś skomentuje ten konkurs emotka Zdjęcie dziewczyny z książką perfectamente, jest wszystko, co powinno się na zdjęciu znaleźć. Nie wiem, co czytała, ale selfie wręcz podręcznikowe :D Wyświetl w wątku >>
0 0