Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6160472 Napisano: 15.02.2016 20:05:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mysia napisał(a):

też 3mam kciuki za  luko922, ja paragon mam, aparat jest, pytanie brzmi czy chcę pokazać swoją twarz emotka wciąż się waham emotka

Nie ma się co wahać, to tylko zabawa. Oczywiście jeśli wygrasz, musisz się liczyć z niemiłymi komentarzami. Aczkolwiek mnie się wszystkie nagrodzone dotąd prace podobają, więc mogę obiecać ciepłe słowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6160454 Napisano: 15.02.2016 19:38:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

Zapewne najbardziej urzekło Cię "Takie tam z kotełem " emotka

Nie, po prostu uważam, że kolega robi dobre selfie i kuma, o co w tym chodzi. Zatem niech wygra, ku rozpaczy tych, co nadal nie zakumali i codziennie łzy wielkości grochu im na klawiaturę kapią emotka Ja na razie nie gram, bo mi się nie chce do sklepu po ciastka pójść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6160449 Napisano: 15.02.2016 19:27:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
luko922 napisał(a):

Haha, no niestety takie czasy emotka . W Milce nie chcą mi dać nic emotka 

Nie poddawaj się do samiućkiego końca, ja Ci gorąco kibicuję w tym konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6160441 Napisano: 15.02.2016 19:23:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
luko922 napisał(a):

Nie mogłem się powstrzymać i skomentowałem emotka

Widziałam.

Przy okazji zobaczyłam również Twoje fotki i muszę powiedzieć, że serio jesteś master of selfie emotka Życzę Ci wygranej w konkursie milkowych ciastek. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6160267 Napisano: 15.02.2016 15:37:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
kunlunija napisał(a):

rozumiem, że wygrywają rymowanki. ale ta wygrana praca mnie po porstu przybiła do podłogi.

https://www.facebook.com/4swiaty/

Czytanie grozi niestrawnością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6160139 Napisano: 15.02.2016 11:57:03 w Wkurza mnie...
@zezowaty_kot napisał(a):

Ja dziś postanowiłam wrócić po 3 miesiącach nieobecności i też nie jest prosto emotka

Bes sęsu. I znowu większa konkurencja. A myślałam, że może nowego kota masz i jest ciekawszy, niż konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6160055 Napisano: 15.02.2016 08:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bc14 napisał(a):

k to jeszcze sie pochwali jak wygladala organizacja wieczoru walentynkowego w CC?6

Dodam kilka słów od siebie.

Wszystko odbyło się zgodnie z opisem i ustaleniami via e-mail i telefon - na powitanie napój bąbelkowy bezalkoholowy i bukiet czerwonych tulipanów, potem sesja fotograficzna w różnych miejscach C-C (min. na ruchomych schodach, w takim jakby romantycznym kąciku, na sali kinowej, pod czerwonymi balonami). Podaliśmy mejla pani fotograf i czekamy na zdjęcia emotka

Paczka od Wedla carmelove -> ojojku, sama radość: słodycze w metalowej puszce w kształcie serca, 2x czekolada karmelova (moje ulubione smaki: z orzeszkami i z wafelkiem), ptasie mleczko karmelove.

Od C-C: popcorn walentynkowy dla dwojga i 2 napoje (do wyboru), podane na srebrnej tacy, hehe emotka

Na czas seansu kwiaty, napój bąbelkowy i wedlowską paczkę oddaliśmy do pokoju menagera. Mnie się podobało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6160054 Napisano: 15.02.2016 08:07:13 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

szukam porady co można kupić rodzicom na 35. rocznicę ślubu... coś tak do 300-350 zł, żeby korzystali z tego razem, i byli zadowoleni, odpada na pewno wyjazd gdzieś czy coś, bo razem lubią siedzieć w domu, nigdzie wyjeżdżać (góry, SPA czy coś takiego, odpada), tak samo prezenty typu: ręczniki z haftem, wazony, księgi z napsiami, chciałbym coś praktycznego, co ich zadowoli i będzie im służyło, a nie co będzie siedziało i się kurzyło ??? Ma ktoś pomysł?

Moi rodzice również będą obchodzili w tym roku 35. rocznicę ślubu emotka Nad prezentem jeszcze dumamy, założenia te same, co u Ciebie; na pewno będą min. bilety do Imaxa, bo mama chce zobaczyć "Zwierzogród" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6160047 Napisano: 15.02.2016 07:54:49 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

aaa mnie wkurza właśnie taki hejt walentynkowy, co roku to samo "kocha się cały rok/ żeby powiedzieć kocham nie potrzebuję walentynek.." itd. i szczycą się wszyscy jacy to oni są mądrzy i wyjątkowi bo nie świętują walentynek! (...)

Hipsterstwo się szerzy, trzeba zawsze płynąć pod prąd i wlewać wodę do kwasu emotka Mnie się Walentynki podobały, randka w Cinema-City udana emotka Oczywiście to jest nietypowy dzień w roku, bo nigdy w parku nie widzieliśmy tylu par trzymających się za ręce, co wczoraj emotka

Przy okazji pozdrawiam złotowłosą panią, co w Planetarium wyłączyła przed seansem 3 telefony. Przypadek? Nie sądzę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159842 Napisano: 14.02.2016 00:19:04 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

(...) Zgaś światło, tylko poleżymy emotka  

Godzina dla Ziemi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159839 Napisano: 13.02.2016 23:54:42 w Biedronka
@asante napisał(a):

No, bo on taki cichociemny emotka

Cicha woda brzegi rwie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159835 Napisano: 13.02.2016 23:39:43 w Biedronka
@asante napisał(a):

E tam, przecież Trebor zapowiedział wszem i wobec, że on zawsze gasi światło, nie musisz się spieszyć, chyba że w tym poście się nawróci... emotka  

Gasi światło? Sprytne - najciemniej pod latarnią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159829 Napisano: 13.02.2016 23:07:46 w Dziś cieszę się z.....
defed napisał(a):

4 pelne lata bez fajek: ja i malzonek emotka az by sie chcialo z tej okazji zajarac szluga emotka
To uczucie wolnosci od uzaleznienia jest bezcenne. Nie zrozumie, kto sam nie byl wiezniem nalogu.
Pachnace wlosy, ubranie i mieszkanie, brak zoltych paluchow i zauwazalna poprawa finansow oraz zdecydowanie mniejszy kac po zakrapianej imprezie ale bez nikotyny - to mnie cieszy emotka

Gratulacje!!!!!

Wczoraj byłam na koncercie w klubie - szok, gdy sobie przypomniałam, że w młodości po każdej imprezie śmierdziałam papierosami i dosłownie brzydziłam się położyć do łóżka (a nie zawsze mogłam się od razu wykąpać, bo godziny powrotów bywały różne, mieszkałam zaś z rodzicami).

Nigdy nie zapaliłam ani fajeczki, a co weekend śmierdziałam nikotyną totalnie, ze skórą włącznie, zaś oczy piekły mnie w sposób, którego nie da się nawet opisać. Teraz to już cywilizacja - wczoraj kto chciał, wyszedł na papieroska poza klub. A pamiętam, jak pisano, że wprowadzenie zakazu palenia spowoduje upadek restauracji, pubów, klubów, barów i przybytków wszelakich. Nic takiego nie odnotowałam; szkoda, że dawniej tak nie było! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159822 Napisano: 13.02.2016 22:47:39 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

joan, możesz przestać korzystać z tych samych skojarzeń? emotka
bo zaraz trafię do wątku plagiaty emotka

Buu, wygląda na to, że muszę zgłoszenia słać w pierwszym dniu trwania konkursu i kwadransie jego również pierwszym, bo w przeciwnym razie mój pomysł nie zostanie uznany za nietuzinkowy i oryginalny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159814 Napisano: 13.02.2016 22:42:21 w Biedronka
A gdy będzie się zdawało, że dyskusja zakończona, łzy wylane (i żale również), więc temat uznać można za zamknięty, pojawi się jeszcze... postscriptum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159750 Napisano: 13.02.2016 17:25:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ultrixx napisał(a):

A ja tam się cieszę, że w loterii paragonowej wygrała pani Grażynka - zwłaszcza, że liczba moich zgłoszonych paragonów w tej egzotycznej inicjatywie wyniosła zero. Wszak wszem i wobec wiadomo, że te wszystkie loterie i konkursy to zwykła ustawka i normalny człowiek z ulicy nigdy nie wygra, chyba, że jakieś tanie gadżety emotka  Kowalski poczyta, powścieka się i obieca sobie, że w żadnym innym konkursie udziału nie weźmie.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159656 Napisano: 12.02.2016 23:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

Z Ciachnij Selfie kolejne wyniki - https://www.ciachnijselfie.pl/galeria ... dziś moje selfie z fioletową krową przegrało z tym arcydziełem na samym dole. Rozbój w biały dzień.

I tak właśnie powinno być - sorry za szczerość. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159350 Napisano: 12.02.2016 12:29:16 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

Bardzo mi przykro...U mnie z pokolenia na pokolenie wszyscy pracują na Grubie...uroki śląska. Mój dziadek był kombajnistą. Zjechal i już nie wyjechał. Moja babcia wyglądała przez okno patrząc czy z autobusu wysiądzie dziadek, Moja mama także i Ja czekam, aż mąż zadzwoni i odmelduje się, że wyjechał...

Mój tata żyje, co nie zmienia faktu, że gdy szłam kopalnianym chodnikiem byłam w szoku, że ktoś może pracować w takich warunkach emotka Żadne pieniądze tego nie zrekompensują.

Tata miał szczęście w nieszczęściu: zdrowie mu bardzo siadło, przeszedł operacje obojga oczu i przyznano mu rentę. Największym fuksiarzem w rodzinie okazał się dziadek (bodajże strzałowy). Zobaczył, jak jego koledzy odkładają przejście na emeryturę, a potem jeden po drugim giną w kopalnianych wypadkach. Zmotywowało to dziadka do zakończenia kariery górnika, gdy tylko przerobił stosowną ilość lat. Nie jeździł na kopalnię ani dnia dłużej, niż było to konieczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159341 Napisano: 12.02.2016 12:16:37 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

(...) Mąż mi w "ten dzień" zamiast sukienki i szpilek kazał założyć buty trekkiingowe i flanelę emotka ,bo zamiast kolacji przy świecach na 355m pod ziemią będę odbębniać swoją pierwszą szychtę emotka http://www.kopaln...ido.pl/index.php/355

Czytałam o tej nowej trasie, ciekawy pomysł na randkę, brawa dla męża emotka U mnie jednak odpada - mój tata był górnikiem i gdy zwiedzałam kiedyś jedną z kopalni, bardzo to przeżyłam... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan