Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma się co wahać, to tylko zabawa. Oczywiście jeśli wygrasz, musisz się liczyć z niemiłymi komentarzami. Aczkolwiek mnie się wszystkie nagrodzone dotąd prace podobają, więc mogę obiecać ciepłe słowa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, po prostu uważam, że kolega robi dobre selfie i kuma, o co w tym chodzi. Zatem niech wygra, ku rozpaczy tych, co nadal nie zakumali i codziennie łzy wielkości grochu im na klawiaturę kapią
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie poddawaj się do samiućkiego końca, ja Ci gorąco kibicuję w tym konkursie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widziałam.
Przy okazji zobaczyłam również Twoje fotki i muszę powiedzieć, że serio jesteś master of selfie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czytanie grozi niestrawnością
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bes sęsu. I znowu większa konkurencja. A myślałam, że może nowego kota masz i jest ciekawszy, niż konkursy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dodam kilka słów od siebie.
Wszystko odbyło się zgodnie z opisem i ustaleniami via e-mail i telefon - na powitanie napój bąbelkowy bezalkoholowy i bukiet czerwonych tulipanów, potem sesja fotograficzna w różnych miejscach C-C (min. na ruchomych schodach, w takim jakby romantycznym kąciku, na sali kinowej, pod czerwonymi balonami). Podaliśmy mejla pani fotograf i czekamy na zdjęcia
Paczka od Wedla carmelove -> ojojku, sama radość: słodycze w metalowej puszce w kształcie serca, 2x czekolada karmelova (moje ulubione smaki: z orzeszkami i z wafelkiem), ptasie mleczko karmelove.
Od C-C: popcorn walentynkowy dla dwojga i 2 napoje (do wyboru), podane na srebrnej tacy, hehe
Na czas seansu kwiaty, napój bąbelkowy i wedlowską paczkę oddaliśmy do pokoju menagera. Mnie się podobało
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moi rodzice również będą obchodzili w tym roku 35. rocznicę ślubu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hipsterstwo się szerzy, trzeba zawsze płynąć pod prąd i wlewać wodę do kwasu
Przy okazji pozdrawiam złotowłosą panią, co w Planetarium wyłączyła przed seansem 3 telefony. Przypadek? Nie sądzę!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Godzina dla Ziemi...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cicha woda brzegi rwie...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gasi światło? Sprytne - najciemniej pod latarnią
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gratulacje!!!!!
Wczoraj byłam na koncercie w klubie - szok, gdy sobie przypomniałam, że w młodości po każdej imprezie śmierdziałam papierosami i dosłownie brzydziłam się położyć do łóżka (a nie zawsze mogłam się od razu wykąpać, bo godziny powrotów bywały różne, mieszkałam zaś z rodzicami).
Nigdy nie zapaliłam ani fajeczki, a co weekend śmierdziałam nikotyną totalnie, ze skórą włącznie, zaś oczy piekły mnie w sposób, którego nie da się nawet opisać. Teraz to już cywilizacja - wczoraj kto chciał, wyszedł na papieroska poza klub. A pamiętam, jak pisano, że wprowadzenie zakazu palenia spowoduje upadek restauracji, pubów, klubów, barów i przybytków wszelakich. Nic takiego nie odnotowałam; szkoda, że dawniej tak nie było! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Buu, wygląda na to, że muszę zgłoszenia słać w pierwszym dniu trwania konkursu i kwadransie jego również pierwszym, bo w przeciwnym razie mój pomysł nie zostanie uznany za nietuzinkowy i oryginalny
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I tak właśnie powinno być - sorry za szczerość. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mój tata żyje, co nie zmienia faktu, że gdy szłam kopalnianym chodnikiem byłam w szoku, że ktoś może pracować w takich warunkach
Tata miał szczęście w nieszczęściu: zdrowie mu bardzo siadło, przeszedł operacje obojga oczu i przyznano mu rentę. Największym fuksiarzem w rodzinie okazał się dziadek (bodajże strzałowy). Zobaczył, jak jego koledzy odkładają przejście na emeryturę, a potem jeden po drugim giną w kopalnianych wypadkach. Zmotywowało to dziadka do zakończenia kariery górnika, gdy tylko przerobił stosowną ilość lat. Nie jeździł na kopalnię ani dnia dłużej, niż było to konieczne. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czytałam o tej nowej trasie, ciekawy pomysł na randkę, brawa dla męża
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8