Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No, niby taki niewinny żart, ale przez kontekst społeczny mało śmieszny
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cóż, odebrane zostały, bo się nimi nie zajmowała. Bo to tak ładnie bara bara co chwilę z innym, a potem dzieci się oddaje i znów panienka do wzięcia. Ja wiedziałam, że tak będzie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja tam emerytury raczej nie dożyję. Natomiast nasza ulubiona Pani Patologia już w ciąży; tylko nie wiem, co dokładnie zrobić zamierza, skoro wszystkie poprzednie dzieci jej odebrano. No ale za pińset to może se najnowsze zachowa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bardzo mało nagród na forum, zważywszy na fakt, ile osób pisało o zakupieniu produktów
W konkurencję ze strony mugoli nie wierzę, wygląd dań nie zachęcał do zakupu.
Ewentualnie ktoś posłał srylion zgłoszeń (co by mnie wcale nie zdziwiło). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Do mnie również w końcu dzwonili; ale kto wie, czy wszyscy laureaci poinformowani, w końcu to prawie setka osób. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.e-kon...ty.html#.VrynqrThCW8 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dobrze, że jasno napisałeś, bo się zdygałam, że kradzieży
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Odpada, bo oni również publikują nagrodzone prace + są tylko 2 terminy na nocleg w Krakowie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ooo, nawet niezły konkurs, aczkolwiek jeszcze przemyślę swój udział, bo w tej akcji jest widoczna galeria prac. A wolałabym, żeby moja twórczość nie zyskała "drugiego życia" klawiaturami plagiatorów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie koleżanka powiedziała, że czekolady Magnetic są fuuj niedobre. Myślałam, że mogę więc bezpiecznie odłamać i zjeść tę jedną, jedyną kostkę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czekam, aż Pionas zorganizuje konkurs na najwięcej beblającą osobę, ucieleśniam slogan portalu, jestem o krok od wygranej!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, wyznałam mu to 05.01.2016 o 06:40, tak mnie jakoś naszło
PS: Thx. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli to komuś poprawi humor: informuję, że ostatni raz dałam czadu słownego dnia 14.07.2015. Od tamtego czasu nic lepszego na konkurs nie wysłałam, bo - zgodnie z prezentową tradycją - daję ludziom (organizatorowi) to, co im się może spodobać, a nie to, co podoba się mnie.
Tak przy okazji - szukam konkursu na wyznanie miłosne, ale:
- nie mogą publikować prac (FB odpada),
- musi istnieć domniemanie, że docenią wyznania najlepsze,
- nagrody powinny być ciekawe (żadne gadżety itp.)
Może ktoś coś poleci? Stworzyłam całkiem niezłe wyznanie, ale odpowiedniego konkursu nie kojarzę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
LG-E400.
Przy powrocie do poprzedniej wersji problem z okienkiem cookies znika
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na razie nie mogę pokazać, mój telefon takiej funkcji nie posiada.
Strona załadowała się cała, można przewijać w dół, ale widać ok. 3 linijki tekstu, reszta to ta wielka ramka o cookies, której nie potrafię zamknąć - ten X do zamykania zawsze pozostaje poza ekranem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poczekaj, czy przyjdzie e-mail
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A po co mi wiedzieć, czego NIE nagrodzili? Interesuje mnie to, co... ich interesuje
"Nie patrzą na kreatywność..." Taaa, a ponoć w konkursie na limeryki nie nagrodzili żadnej ody ani psalmu, a takie kreatywne przecież były, a te nagrodzone wiersze to koślawe jakieś i rymy podobnie ułożone, na 100% jedna osoba je wymyśliła, uczcijmy nienagrodzone ody & psalmy minutą ciszy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie działa. Ale wczoraj popołudniu działała. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8