Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6159839 Napisano: 13.02.2016 23:54:42 w Biedronka
@asante napisał(a):

No, bo on taki cichociemny emotka

Cicha woda brzegi rwie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159835 Napisano: 13.02.2016 23:39:43 w Biedronka
@asante napisał(a):

E tam, przecież Trebor zapowiedział wszem i wobec, że on zawsze gasi światło, nie musisz się spieszyć, chyba że w tym poście się nawróci... emotka  

Gasi światło? Sprytne - najciemniej pod latarnią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159829 Napisano: 13.02.2016 23:07:46 w Dziś cieszę się z.....
defed napisał(a):

4 pelne lata bez fajek: ja i malzonek emotka az by sie chcialo z tej okazji zajarac szluga emotka
To uczucie wolnosci od uzaleznienia jest bezcenne. Nie zrozumie, kto sam nie byl wiezniem nalogu.
Pachnace wlosy, ubranie i mieszkanie, brak zoltych paluchow i zauwazalna poprawa finansow oraz zdecydowanie mniejszy kac po zakrapianej imprezie ale bez nikotyny - to mnie cieszy emotka

Gratulacje!!!!!

Wczoraj byłam na koncercie w klubie - szok, gdy sobie przypomniałam, że w młodości po każdej imprezie śmierdziałam papierosami i dosłownie brzydziłam się położyć do łóżka (a nie zawsze mogłam się od razu wykąpać, bo godziny powrotów bywały różne, mieszkałam zaś z rodzicami).

Nigdy nie zapaliłam ani fajeczki, a co weekend śmierdziałam nikotyną totalnie, ze skórą włącznie, zaś oczy piekły mnie w sposób, którego nie da się nawet opisać. Teraz to już cywilizacja - wczoraj kto chciał, wyszedł na papieroska poza klub. A pamiętam, jak pisano, że wprowadzenie zakazu palenia spowoduje upadek restauracji, pubów, klubów, barów i przybytków wszelakich. Nic takiego nie odnotowałam; szkoda, że dawniej tak nie było! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159822 Napisano: 13.02.2016 22:47:39 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

joan, możesz przestać korzystać z tych samych skojarzeń? emotka
bo zaraz trafię do wątku plagiaty emotka

Buu, wygląda na to, że muszę zgłoszenia słać w pierwszym dniu trwania konkursu i kwadransie jego również pierwszym, bo w przeciwnym razie mój pomysł nie zostanie uznany za nietuzinkowy i oryginalny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159814 Napisano: 13.02.2016 22:42:21 w Biedronka
A gdy będzie się zdawało, że dyskusja zakończona, łzy wylane (i żale również), więc temat uznać można za zamknięty, pojawi się jeszcze... postscriptum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159750 Napisano: 13.02.2016 17:25:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ultrixx napisał(a):

A ja tam się cieszę, że w loterii paragonowej wygrała pani Grażynka - zwłaszcza, że liczba moich zgłoszonych paragonów w tej egzotycznej inicjatywie wyniosła zero. Wszak wszem i wobec wiadomo, że te wszystkie loterie i konkursy to zwykła ustawka i normalny człowiek z ulicy nigdy nie wygra, chyba, że jakieś tanie gadżety emotka  Kowalski poczyta, powścieka się i obieca sobie, że w żadnym innym konkursie udziału nie weźmie.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159656 Napisano: 12.02.2016 23:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

Z Ciachnij Selfie kolejne wyniki - https://www.ciachnijselfie.pl/galeria ... dziś moje selfie z fioletową krową przegrało z tym arcydziełem na samym dole. Rozbój w biały dzień.

I tak właśnie powinno być - sorry za szczerość. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159350 Napisano: 12.02.2016 12:29:16 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

Bardzo mi przykro...U mnie z pokolenia na pokolenie wszyscy pracują na Grubie...uroki śląska. Mój dziadek był kombajnistą. Zjechal i już nie wyjechał. Moja babcia wyglądała przez okno patrząc czy z autobusu wysiądzie dziadek, Moja mama także i Ja czekam, aż mąż zadzwoni i odmelduje się, że wyjechał...

Mój tata żyje, co nie zmienia faktu, że gdy szłam kopalnianym chodnikiem byłam w szoku, że ktoś może pracować w takich warunkach emotka Żadne pieniądze tego nie zrekompensują.

Tata miał szczęście w nieszczęściu: zdrowie mu bardzo siadło, przeszedł operacje obojga oczu i przyznano mu rentę. Największym fuksiarzem w rodzinie okazał się dziadek (bodajże strzałowy). Zobaczył, jak jego koledzy odkładają przejście na emeryturę, a potem jeden po drugim giną w kopalnianych wypadkach. Zmotywowało to dziadka do zakończenia kariery górnika, gdy tylko przerobił stosowną ilość lat. Nie jeździł na kopalnię ani dnia dłużej, niż było to konieczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159341 Napisano: 12.02.2016 12:16:37 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

(...) Mąż mi w "ten dzień" zamiast sukienki i szpilek kazał założyć buty trekkiingowe i flanelę emotka ,bo zamiast kolacji przy świecach na 355m pod ziemią będę odbębniać swoją pierwszą szychtę emotka http://www.kopaln...ido.pl/index.php/355

Czytałam o tej nowej trasie, ciekawy pomysł na randkę, brawa dla męża emotka U mnie jednak odpada - mój tata był górnikiem i gdy zwiedzałam kiedyś jedną z kopalni, bardzo to przeżyłam... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#6159185 Napisano: 11.02.2016 23:17:00 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

A najlepsze w tym wszystkim jest to, że teraz jak człowiek zdecyduje się na drugie dziecko, to zaraz usłyszy: Co, na pińcet poleciałaś? emotka

No, niby taki niewinny żart, ale przez kontekst społeczny mało śmieszny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159181 Napisano: 11.02.2016 23:13:10 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Fakt, licząc na jakąkolwiek emeryturę za kilkadziesiąt lat - przemawia przeze mnie lekkie szaleństwo emotka

Pogratulować emotka  Szkoda że Pani Patologia nie zdaje sobie sprawy, jaki potencjał konkursowy jej odbierają emotka

Cóż, odebrane zostały, bo się nimi nie zajmowała. Bo to tak ładnie bara bara co chwilę z innym, a potem dzieci się oddaje i znów panienka do wzięcia. Ja wiedziałam, że tak będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159175 Napisano: 11.02.2016 23:06:59 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Teraz tylko czekać, aż matki znajdą sposób na biznes, rezygnując z pracy na rzecz rodzenia gromadki...a później będzie: "Gdzie moja emerytura?! - to wina T...ska"  emotka

Ja tam emerytury raczej nie dożyję. Natomiast nasza ulubiona Pani Patologia już w ciąży; tylko nie wiem, co dokładnie zrobić zamierza, skoro wszystkie poprzednie dzieci jej odebrano. No ale za pińset to może se najnowsze zachowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159150 Napisano: 11.02.2016 22:31:06 w Biedronka
ita1987 napisał(a):

Azja na talerzu - informują o wygranej @ około 12, ale nie pisze jaka nagroda, ale treść brzmi, że dodatkowa...

Bardzo mało nagród na forum, zważywszy na fakt, ile osób pisało o zakupieniu produktów emotka
W konkurencję ze strony mugoli nie wierzę, wygląd dań nie zachęcał do zakupu.
Ewentualnie ktoś posłał srylion zgłoszeń (co by mnie wcale nie zdziwiło). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6159105 Napisano: 11.02.2016 20:53:36 w Czy informują/ informowali?
jofe8484 napisał(a):

Do mnie dzwonili (Kraków) ale coś na razie mało osób się chwaliło, to może jeszcze nie wybrali wszystkich

Do mnie również w końcu dzwonili; ale kto wie, czy wszyscy laureaci poinformowani, w końcu to prawie setka osób. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6158988 Napisano: 11.02.2016 16:28:58 w Czy informują/ informowali?
0 0

joan

#6158986 Napisano: 11.02.2016 16:26:45 w Paragony
bartekjw napisał(a):

Potrzebuję dwa paragony z 19 stycznia, I etap, ZOTT
oczywiscie chciałbym wejść w posiadanie drogą kupna

Dobrze, że jasno napisałeś, bo się zdygałam, że kradzieży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6158972 Napisano: 11.02.2016 15:58:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnike napisał(a):

Joan-Walentynki z wawelem w delikatesach centrum ? emotka  

Odpada, bo oni również publikują nagrodzone prace + są tylko 2 terminy na nocleg w Krakowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6158971 Napisano: 11.02.2016 15:57:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiulll napisał(a):

Walentynka dla Lodów Koral z Biedry?

Ooo, nawet niezły konkurs, aczkolwiek jeszcze przemyślę swój udział, bo w tej akcji jest widoczna galeria prac. A wolałabym, żeby moja twórczość nie zyskała "drugiego życia" klawiaturami plagiatorów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6158945 Napisano: 11.02.2016 14:51:54 w Biedronka
bonawentura napisał(a):

hahaha emotka  Coś w tym jest, bo moja żonka też sobie wczoraj "kolację" zrobiła z tej właśnie czekolady emotka

Mnie koleżanka powiedziała, że czekolady Magnetic są fuuj niedobre. Myślałam, że mogę więc bezpiecznie odłamać i zjeść tę jedną, jedyną kostkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0