Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6154119 Napisano: 02.02.2016 23:28:47 w Biedronka
shell napisał(a):

Jak mam na paragonie 3 pasty Colgate to mam mozliwosc wyslac 3 oddzielne smsy z jednego numeru kom czy moge 1 dlugi ale na 480znaków (160x3)? emotka

Nie może być tak długi, bo system przyjmie to jako:
- sms 1: prawidłowy,
- sms 2: nieprawidłowy, bez prefiksu i nr paragonu w treści,
- sms 3: nieprawidłowy, bez prefiksu i nr paragonu w treści. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6154070 Napisano: 02.02.2016 21:51:39 w Romanse, amory i inne pierdoly :)
zaczytana-pola napisał(a):

Taki wątek w ogóle był? emotka

Widocznie się nie udzielałaś, boś mężatka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6154067 Napisano: 02.02.2016 21:48:54 w Biedronka
Kupował ktoś z Was na konkurs Magnetica czekoladę na gorąco? Na paragonie gupi zapis "Napój Czek 250g" - ino tej czekolady jest w rzeczywistości 300g emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6154058 Napisano: 02.02.2016 21:41:43 w Romanse, amory i inne pierdoly :)
luko922 napisał(a):

O matko, co to za wykopalisko! Jak się tu romanse zaczęły to ja w podstawówce sprawdziany pisałem.  emotka emotka

Jeszcze Cię na świecie nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153957 Napisano: 02.02.2016 18:13:55 w BelVita - konkurs śniadaniowy
luko922 napisał(a):

barcza: Ćma 

Ćma? No dyć to je rychtyk ślonski łobrozek -> tero za łoknym tyż je ćma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153810 Napisano: 02.02.2016 13:13:59 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
kalka napisał(a):

joan napisał(a):

Ja bym dawała po zestawie kredek świecowych emotka

Myślisz Joan, że makiety będą bardziej przyciągały uwagę, gdy się je pokoloruje?  emotka  

Nie. Myślę, że jeśli ktoś za tydzień babrania się z makietą dostanie kredki świecowe, po kilku konkursach zajmie się czymś innym emotka Jakimś cudem panie od makiet nie wygrywają w prawidłowo przeprowadzanych konkursach, najwidoczniej jednak nie są wystarczająco zdolne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153787 Napisano: 02.02.2016 12:54:49 w Biedronka
nanajka81 napisał(a):

a moze ktos zrobic printscreena jak wam ta strona wyglada? Tam trzeba jakiegos smsa wyslac czy zgloszenie ze strony?

Zgłoszenie poprzez formularz, podając:
Imię
Nazwisko
Adres e-mail
Numer telefonu
Zadanie konkursowe
“Opisz jak udało Ci się przyciągnąć największą miłość Twojego życia”
Numer dowodu zakupu
Numer dowodu zakupu, znajduje się na danym paragonie w jego dolnej części po prawej stronie i jest opisany jako „NUMER SYSTEMOWY”
Data dokonania zakupu produktów promocyjnych

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153776 Napisano: 02.02.2016 12:44:34 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
luko922 napisał(a):

Ciekawe kto to, czy ktoś z forum? 

Ja skomentowałem, cytuję:
Te konkursy to ściema!! Tyle razy grałem i NIC nie wygrałem. Nie warto marnować swoich pieniędzy, bo to są oszuści!!!
#heheszki.  emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153738 Napisano: 02.02.2016 12:19:29 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
ziolko napisał(a):

(...) Organizatorzy niech nagradzają takie prace.. proszę bardzo. Ale NIE głównymi nagrodami! tylko jakimś dodatkowym wyróżnieniem za wyróżniającą się pracę.
Bo skoro w regulaminie jest napisane czarno na białym, że ma być OPIS, to ma być opis, a nie coś grająco-świecąco-rozkładanego 

Ja bym dawała po zestawie kredek świecowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153690 Napisano: 02.02.2016 11:54:59 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
usmiech napisał(a):

Ten Kazachstan też był na hasło:
Żeby wygrać konkurs, należało odpowiedzieć na pięć pytań oraz ułożyć hasło promujące Kazachstan.
A wygrała makieta:
Autorka (Beata Skorzanek) zadała sobie wiele trudu, bo nadesłała kupon na specjalnie przygotowanej pracy plastyczno-przestrzennej na wzór ruchomych książeczek dla dzieci. Po jej otwarciu ukazywały się najciekawsze miejsca, zabytki Kazachstanu. 

http://gazetaolsztynska.pl/308601,W-nagrode-pojedzie-na-wycieczke-do-Kazachstanu-i-zwiedzi-slynny-kosmodrom-Bajkonur.html#ixzz3z0RXRyE3

emotka emotka emotka

No i gdzie Ci miłośnicy origami, co to twierdzą, że nasze forum jest niemiłe dla utalentowanych pań? Odezwijcie się, brońcie własną piersią!

PS: Hasło beznadziejne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153671 Napisano: 02.02.2016 11:44:55 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
Fajnie, że teraz na każdy konkurs będzie można organizatorowi podesłać link do tego artykułu emotka Żeby nie nagradzano makiet itepe, bo to podejrzana sprawa i nawet "Gazeta Wyborcza" w tej sprawie śledztwo prowadziła. Bossskie! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153658 Napisano: 02.02.2016 11:30:34 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
normafia napisał(a):

joan napisał(a):

Gdyby mnie kto pytał, co o tym sądzę, to chyba obie panie wkur* wreszcie nie tę osobę, co trzeba emotka

PS: Czy to artykuł z dzisiejszej gazety? Bo bym sobie kupiła egzemplarz emotka

Z dzisiejszej emotka

Dzięki, to kupię. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153625 Napisano: 02.02.2016 11:03:26 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
Gdyby mnie kto pytał, co o tym sądzę, to chyba obie panie wkur* wreszcie nie tę osobę, co trzeba emotka

PS: Czy to artykuł z dzisiejszej gazety? Bo bym sobie kupiła egzemplarz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153620 Napisano: 02.02.2016 11:00:32 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
ultrixx napisał(a):

Też na to zwróciłam uwagę.

Trochę dziwne, bo przecież jest wielu ludzi, którzy wygrywają więcej i częściej. Tylko oni chyba nie mają takiego parcia na szkło emotka Dziwna sprawa w tym sensie, że materiały do tego artykułu... hmmm... skąd miał je dziennikarz? Przeciętny konkursowicz odpowiednią wiedzę posiada, przeciętny Polak już nie.

W każdym razie, pierwszy artykuł dotyczący konkursów, który prawdę mówi. A nie takie pitu pitu, jak w kobiecych czasopismach, czyli jestem superkonkursowiczką, bo wygrywam książkę miesięcznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153607 Napisano: 02.02.2016 10:53:09 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
karolinamat napisał(a):

(...) Ale nie można wykluczyć także czyjejś złej woli.

I menopauzy u pracowniczek organizatora emotka

Swoją drogą fest ciekawe, że nie wzięli za łby żadnego z konkursowych wymiataczy, tylko panie od laurek i makiet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153363 Napisano: 01.02.2016 19:08:08 w Pomocy!!!!
Nie pijam piwa. Zgłosiłam wpis do usunięcia. Nie trzeba dziękować, wszak powszechnie wiadomo, że są tutaj wyłącznie dobre duszyczki o dobrych serduszkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153330 Napisano: 01.02.2016 18:22:16 w Biedronka
akaska napisał(a):

Witam. Odnośnie konkursu Colgate: dobrze macie opisany paragon? Ja kupiłam szczoteczke Młodemu i dopiero w domu zobaczyłam że mi pisze pasta szczoteczka Mix. W regulaminie nie pisze nic, że można mieć adnotacje sklepu z dokładnym opisem. Dlatego zastanawiam się czy jest sens słać zgłoszenie....

Z Biedronki paragony są fajnie opisane, z Tesco i ITM: nie. Ale tak czy siak, Streamline nigdy nie robiła problemów, ślę wszystko w takiej formie, jak mam. Zawsze mogą sprawdzić w systemie komputerowym, bo to konkursy ograniczone na konkretną sieć, a nie ogólnopolskie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153175 Napisano: 01.02.2016 14:17:49 w BelVita - konkurs śniadaniowy
dolly napisał(a):

donia7 napisał(a):

Ja zaczęłam czytać to pierwszą część i chyba jestem jakieś odchyłkiem, ale dla mnie ta książka to dno emotka

bo to ksiazka dla dziewic, a nie takich rozpustnic jak my emotka

To by tłumaczyło fascynację tą książką & filmem pośród uczniów gimnazjum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6153027 Napisano: 01.02.2016 10:44:22 w Biedronka
defed napisał(a):

odp. dot. zapytania w sprawie zmian podpowiedzi obrazkowej "jak czytać paragon z Biedronki" - zakupybezgotowki.pl:
"Wszystkie zgłoszenia przesłane przed zmianą będą zaakceptowane. Zmiany zostały wprowadzone, aby ułatwić uczestnikom rejestrację, natomiast nie mają one wpływu na zaakceptowanie/odrzucenie zgłoszenia.
Z poważaniem, Koordynator projektu"

"Przed zmianą" - a skąd rukwa mać mam wiedzieć, o której godzinie nastąpiła zmiana? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6152689 Napisano: 30.01.2016 23:30:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angied23 napisał(a):

Czy ktoś jadł te produkty Go Asia z tego biedronkowego konkursu ? Idzie się pożygać 'rany jaki kwach ! Bleeeee emotka

Nie sądzę, by wielu miało odwagę ich spróbować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0