Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Trochę to zagmatwali, ale skoro za zakupy > 10 zł dostałaś 2 szanse, to za zakupy poniżej dyszki powinna być 1 szansa. W sumie formularz nie powinien przyjmować kwot nieprawidłowych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pięknie - trzeba tylko zwrócić uwagę, gdzie na świstku jaki numer jest
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiem, co Ci odpiszą: A weź se Pan k* zamieszkaj z sosnowiczanką po gastronomiku!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pychotka!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nagrodami były również kamery i z wpisu wynika, że laureatka grała właśnie o nie. Niestety, nie zawsze wygrywamy to, co chcemy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
- paragonowcom,
- pasożytom,
- osobom, co do których jest oczywiste, że ich nie lubię.
PS: Kody są ze świątecznej gry Pyszne.pl; można zrealizować tylko jeden kod z danej akcji na adres domowy/internetowy login płatnika, proszę o tym pamiętać
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie i tak by Ci pieczątki nie dali, lokalne ITM to chyba obóz karny, przynajmniej tak można wnioskować po zachowaniu obsługi
Jeśli chodzi o Streamline, oni już kilka razy organizowali konkursy w ITM, więc pewnie zapisy paragonowe nie są im obce. Zresztą, czasami organizatorzy weryfikują w sklepie autentyczność / zapiski z paragonu. Ja bym się zupełnie nie przejmowała
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dostałam na urodziny chyba taki oto moździerz: IKEA ADELSTEN marmur/czarny. Jestem z niego zadowolona
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tu przyznaję Ci rację i nawet sobie nie wyobrażam w mojej łazience czegokolwiek z TRUPA. Na sam widok futer mam odruch wymiotny, fuj! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja koleżankę rozumiem, preferuję pastę do zębów eco bez fluoru, a z goździkami. Ale na takie produkty nie ma konkursów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Phi, jak zawsze - z kart odczytał go dla Ciebie Wróżbita Maciej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie działa. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chodziło zapewne o NICK. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie chodzi o rzucanie kamieniem - wiem z pierwszej ręki (od mojej mamy), że towar możesz oddać (o ile sklep to przewiduje!) nieużywany. Czyli nie ma opcji, że ktoś zrobi 3x sok sokowirówką, a potem stwierdzi "Oj, słaba moc, pierdylę, oddaję!"
Moim zdaniem najważniejsza jest kwestia sprawności urządzenia. Jeśli jest sprawne, a Tobie nie odpowiada - sprzedaj je. Jeśli jest niesprawne, powinnaś przekazać je sprzedającej, a ona wyjaśnić sprawę z organizatorem. Tak byłoby uczciwie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nadal nie wiadomo, czy steamer działa prawidłowo, czy nie. A to jest kluczowe. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ależ to oczywista oczywistość. Słyszałam nawet historię, że jakiś bokser wrócił z treningu do domu wcześniej, niż zwykle. Chciał się przebrać, patrzy: a tam nagusienki facet w szafie siedzi. Ponoć jakiś organizator wysłał go sprawdzić stan faktyczny w związku z konkursem "Metamorfozy w Twojej sypialni"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z którego konkursu? Versus / Drogerie Natura?
Dziś przyszedł jeden zestaw, czekam na drugi. Wyświetl w wątku >>