Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6151906 Napisano: 29.01.2016 11:01:05 w Biedronka
defed napisał(a):

Tylko jedno nie daje mi spokoju: czy zakupy np. za 9zł wchodzą jako 1 szansa? Czy jednak wg regulaminu - trzeba powyżej dyszki robić?
Np. ja za 15zł dostałam 2 szanse.

Trochę to zagmatwali, ale skoro za zakupy > 10 zł dostałaś 2 szanse, to za zakupy poniżej dyszki powinna być 1 szansa. W sumie formularz nie powinien przyjmować kwot nieprawidłowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151891 Napisano: 29.01.2016 10:49:39 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Ale ładnie opisali wszystko na stronie tej loterii emotka

Pięknie - trzeba tylko zwrócić uwagę, gdzie na świstku jaki numer jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151872 Napisano: 29.01.2016 10:02:59 w BelVita - konkurs śniadaniowy
luko922 napisał(a):

(...) podkreśliłem, że te niefajne śniadania są z Katowic (...) i delikatnie zasugerowałem, że bardzo proszę o uwzględnienie tego podczas organizowania śniadań dla mnie. (...) czy mógłbym serdecznie prosić, aby wcześniej poinformowali mnie o szczegółach organizacji śniadań. (...) czy jest możliwość doboru godzin przyjazdu i osobistego dogadania się (...) co do zawartości śniadań. Ciekawe czy jeszcze napiszą emotka
KONIEC.

Wiem, co Ci odpiszą: A weź se Pan k* zamieszkaj z sosnowiczanką po gastronomiku! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151855 Napisano: 29.01.2016 09:28:49 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joasiajulia napisał(a):

U Mnie dzisiaj orzechy i pestki słonecznika w musie jabłkowym

Pychotka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151668 Napisano: 28.01.2016 19:16:57 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Po co pisać w MDW,że się coś wygrało  i od razu narzekać,że choroba lokomocyjna, daleką podróż itd. To ja się pytam po co w ogóle się brało udział skoro wiadomo jaka wygrana? Oczywiście można wziąć udział z zamiarem sprzedania nagrody ale po co marudzić,że to i tamto?emotka

Nagrodami były również kamery i z wpisu wynika, że laureatka grała właśnie o nie. Niestety, nie zawsze wygrywamy to, co chcemy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151647 Napisano: 28.01.2016 18:35:24 w Oddam za darmo
Oddam kody do Pyszne.pl / ważne do 31.01.2016 / obniżające wartość zamówienia o 10,00 zł, ale nie:
- paragonowcom,
- pasożytom,
- osobom, co do których jest oczywiste, że ich nie lubię.

PS: Kody są ze świątecznej gry Pyszne.pl; można zrealizować tylko jeden kod z danej akcji na adres domowy/internetowy login płatnika, proszę o tym pamiętać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151572 Napisano: 28.01.2016 16:13:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

(...) Nie sposób przeciez żeby chodzić po pieczatki!!

U mnie i tak by Ci pieczątki nie dali, lokalne ITM to chyba obóz karny, przynajmniej tak można wnioskować po zachowaniu obsługi emotka

Jeśli chodzi o Streamline, oni już kilka razy organizowali konkursy w ITM, więc pewnie zapisy paragonowe nie są im obce. Zresztą, czasami organizatorzy weryfikują w sklepie autentyczność / zapiski z paragonu. Ja bym się zupełnie nie przejmowała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151570 Napisano: 28.01.2016 16:09:53 w Pomocy!!!!
@banka-manka napisał(a):

A ja znów szukam pomocy emotka  Tym razem w kwestii przyjemniejszej - ktoś doradzi w kwestii doboru moździerza kuchennego?  Zdecydowałam się na kamienny/marmurowy, a nie porcelanowy, ale nie wiem jaki. Może ktoś ma z konkretnego sklepu/dany model i podzieli się opinią. 

Dostałam na urodziny chyba taki oto moździerz: IKEA ADELSTEN marmur/czarny. Jestem z niego zadowolona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151513 Napisano: 28.01.2016 13:40:41 w Pomocy!!!!
Mnie ostatnio laska napisała, że mam jej wysłać paczkę za pobraniem (chociaż w ogłoszeniu wyraźnie zaznaczyłam, że nie dopuszczam takiej opcji!), bo owa laska... tadam: ma małe dziecko. Wychodzi na to, że małe dziecko wyklucza możliwość dokonania przelewu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151468 Napisano: 28.01.2016 12:19:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Ale Colgate to też szczoteczki emotka  czy lepsze z naturalnego włosia jakiegoś dzika, jak szczotki do włosów? 

Tu przyznaję Ci rację i nawet sobie nie wyobrażam w mojej łazience czegokolwiek z TRUPA. Na sam widok futer mam odruch wymiotny, fuj! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151462 Napisano: 28.01.2016 12:12:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

icotynato napisał(a):

3. Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty marki COLGATE, PALMOLIVE,COLODENT, elmex, AJAX, Lady Speed Stick i Protex dostępne w sieci Tesco (zwane
dalej „Produktami Promocyjnymi”). 

Powiedzcie mi jedno czemu nie ma konkursów, gdzie trzeba kupić produkt nadający się do użycia? Tylko sama chemia, której strach używać. Tragedia.

A zeby  czym myjesz?  :D 

Ja koleżankę rozumiem, preferuję pastę do zębów eco bez fluoru, a z goździkami. Ale na takie produkty nie ma konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151419 Napisano: 28.01.2016 11:16:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw pomadek Nivea z konkursu na życzenia świąteczne -> listonosz. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151399 Napisano: 28.01.2016 11:04:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

(...) A na końcu Pani bardzo miła lecz lekko speszona pyta mnie jak zdobyłam ich numer telefonu emotka  

Phi, jak zawsze - z kart odczytał go dla Ciebie Wróżbita Maciej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151276 Napisano: 27.01.2016 22:56:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nadal nie działa ani na Chrome, ani IE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151257 Napisano: 27.01.2016 22:33:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@szesnaście napisał(a):

Czy działa wam strona 
https://konkurszott.pl/

Nie działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151247 Napisano: 27.01.2016 22:19:56 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

leoniu napisał(a):

Powiem brutalnie - było nie kupować. Uważam, że to jest nieuczciwe, podawanie linka dziewczyny na forum i jechanie po niej. Kupujesz taniej - twoje ryzyko. Tak jak - bywa - kupujemy taniej, ale bez gwarancji... Trudno. 

A gdzie niby ten link podany? 

Chodziło zapewne o NICK. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151244 Napisano: 27.01.2016 22:16:05 w Wkurza mnie...
serberta napisał(a):

W większości sklepów jest taka możliwość Saturn, MEDIA MARKT, EURO AGD , HIPErmarkety można towar zwrócić a sprzedający nawet do tego zachęcają. Myślę że zwrot butów które ktoś trzynał na czasami przepoconych i zagrzybionych stopach przez kilka godzin we własnym domu jest mniej kontrowersyjne niż krótkie wypróbowanie streamera. Bo jak inaczej przekonac się ,czy nam odpowiada. Jęśli jest ktoś kto nigdy nie zrobił nieudanego zakupu i nie próbował go zwrócić niech pierwszy rzuci we mnie kamień...

Nie chodzi o rzucanie kamieniem - wiem z pierwszej ręki (od mojej mamy), że towar możesz oddać (o ile sklep to przewiduje!) nieużywany. Czyli nie ma opcji, że ktoś zrobi 3x sok sokowirówką, a potem stwierdzi "Oj, słaba moc, pierdylę, oddaję!"

Moim zdaniem najważniejsza jest kwestia sprawności urządzenia. Jeśli jest sprawne, a Tobie nie odpowiada - sprzedaj je. Jeśli jest niesprawne, powinnaś przekazać je sprzedającej, a ona wyjaśnić sprawę z organizatorem. Tak byłoby uczciwie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151204 Napisano: 27.01.2016 21:30:15 w Wkurza mnie...
serberta - nie jest tak, że w sklepie nie ma problemów ze zwrotem, żaden sklep nie ma obowiązku przyjąć używanego towaru. Nie ma takiego przepisu prawnego. Przy umowach na odległość również musisz oddać towar nieużywany, w oryginalnym opakowaniu itp.

Nadal nie wiadomo, czy steamer działa prawidłowo, czy nie. A to jest kluczowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151069 Napisano: 27.01.2016 18:46:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

joan napisał(a):

Bejbe, nagrodą dla 3 laureatów jest kwota 24.600 zł, którą można otrzymać w postaci przelewu albo przekazu albo wycieczki, wg wyboru laureata. Robi różnicę.

i co z wiązku z tym?? Zgodnie z regulaminem i tak musisz wydać te pieniądze na wycieczkę, bo jesli na coś innego to OSZUKUJESZ! emotka

Ależ to oczywista oczywistość. Słyszałam nawet historię, że jakiś bokser wrócił z treningu do domu wcześniej, niż zwykle. Chciał się przebrać, patrzy: a tam nagusienki facet w szafie siedzi. Ponoć jakiś organizator wysłał go sprawdzić stan faktyczny w związku z konkursem "Metamorfozy w Twojej sypialni" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150906 Napisano: 27.01.2016 14:52:30 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

szukam odpowiedzi na pytanie : czy ktoś jeszcze czeka na kosmetyki z nivea?

Z którego konkursu? Versus / Drogerie Natura?
Dziś przyszedł jeden zestaw, czekam na drugi. Wyświetl w wątku >>
0 0