Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6150903 Napisano: 27.01.2016 14:45:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

Serio? A skąd to wiesz? Jakbyś rzucał monetą 10-20-30 razy i z każdym razem wypadłaby Ci reszka ( jest to możliwe...), to twierdziłbyś, że monety maja tylko 1 stronę? emotka

Boskie emotka

xpac napisał(a):

joan napisał(a):

xpac napisał(a):

(...) teraz przynajmniej wiem, że zaoszczędziłem 750zł na durnych paragonach, a czy wygram wycieczkę.. (...)

Wycieczkę? Żyjesz w regulaminowej niewiedzy! emotka

"Nagroda Główna: wycieczka do Brazylii o wartości 24 600 zł brutto"

Bejbe, nagrodą dla 3 laureatów jest kwota 24.600 zł, którą można otrzymać w postaci przelewu albo przekazu albo wycieczki, wg wyboru laureata. Robi różnicę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150889 Napisano: 27.01.2016 14:27:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

(...) teraz przynajmniej wiem, że zaoszczędziłem 750zł na durnych paragonach, a czy wygram wycieczkę.. (...)

Wycieczkę? Żyjesz w regulaminowej niewiedzy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150860 Napisano: 27.01.2016 13:49:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Później dziwimy się,  że rozdali 1 z 2 aut, nie wydali 100 tys zł, nie rozdali głównych nagród. Czasem m wrażenie, że łączy się tu ludzka głupota z celowym działaniem organizatora. Czekam na czasy, gdy we wszystkich  loteriach trzeba będzie załączyć skan paragonu. 

Myślisz, że dożyjemy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150809 Napisano: 27.01.2016 12:23:34 w Drogerie SPH/Natura/Hebe/Dayli i inne
PS: Dostałam PW z prośbą o zamieszczenie zdjęcia, oto i ono:
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150802 Napisano: 27.01.2016 12:11:55 w Drogerie SPH/Natura/Hebe/Dayli i inne
Jak oceniacie zawartość paczki z konkursu Nivea/Drogerie Natura?

Wiem, że w regulaminie zamieszczono listę produktów wchodzących w skład zestawu, ale sądziłam, że zapisy o kremach pojemności 5 ml to jakiś błąd w druku emotka

PS: Nie wyrzucajcie ulotek, w środku są próbki kremów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150797 Napisano: 27.01.2016 12:03:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Drugiej tak debilnej loterii mam nadzieję już nie będzie emotka Ciężko w niej zostać milionerem emotka  Więcej - nie da się, hłe hłe.

Bo sekret polega na tym, aby stać się milionerem ZANIM zakręci się nescafowym kółkiem z nudów emotka I potem kręcisz i kręcisz, czy coś wygrasz, czy nie, kij komu w oko, miliony pod materacem trzeszczą, kto by się przejmował... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150793 Napisano: 27.01.2016 12:01:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stefania7 napisał(a):

i nie pozostaje nam nic innego, jak życzyć samych głównych wygranych emotka

...bo nagroda nie przyjdzie, ale te wpisy gratulacyjne, ten prestiż uciułany w MDW -> rozkosz! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150789 Napisano: 27.01.2016 11:56:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

angied23 napisał(a):

Nescafe - i nic -.- .Chyba dam sobie spokój już tym .

Ostatnio w MDW po 4 zgłoszeniu ktoś wygrał1000zł emotka ja walnąłem 30 fikcyjnych pod rząd i nawet 100zł nie wpadło emotka dlatego odpuściłem, życze powodzenia innym emotka

Pamiętaj, aby w innych konkursach promocyjnych również puszczać zgłoszenia tylko z numerami paragonów, których nie posiadasz, taka nowa taktyka milionerów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150584 Napisano: 26.01.2016 20:12:56 w Wkurza mnie...
serberta napisał(a):

że wyrzuciłam w błoto 280 zł. Kupiłam z ogłoszenia tutaj na forum streamer philipsa, dogadałam się z jaulią na privie , wybrałam odbiór osobisty w Krakowie i dostałam coś co absolutnie mi nie jest do niczego potrzebne.Nie miałam możliwości wypróbowania , przekazanie streamera nastąpiło w Galerii. Chciałam zwrócić powołując się na umowę zawartą na odległość, ale sprzedająca odmawia mi tego prawa.  Streamer miał być do wygładzania delikatnych ubrań ale nie ma żadnego efektu. Kurcze nie wiem czy ten egzemplarz jest wadliwy czy philips produkuje buble?

Nie ma czegoś takiego w przypadku osób fizycznych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150415 Napisano: 26.01.2016 14:13:47 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Dragomira30 napisał(a):

Myślę, że po prostu ten chleb został upieczony metodą tradycyjną, w kamiennym piecu, mąka do jego wypieku, wolna od GMO pochodzi z czystych ekologicznie terenów, być może nawet ziarna zostały zmielone osobiście w zabytkowym młynie przez dietetyka, który zaplanował to śniadanie a twaróg jest od szczęśliwych krów, zrobiony w gospodarstwie słynącym z ekologicznych produktów, masło też ubite z sercem. 60 zł jak nic, a ciacha już górką dorzucili

emotka emotka

kammaro - a więc w tym celu utworzono lądowisko dla helikopterów w parku! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150392 Napisano: 26.01.2016 13:27:12 w BelVita - konkurs śniadaniowy
emanuela24 napisał(a):

joan napisał(a):

Droga BelVito, następnym razem prosimy o kody 50 zł do Pyszne.pl

Wtedy każdy laureat swobodnie wybierze co, skąd i kiedy zje emotka

w mojej miejscowości na pyszne.pl to cała rodzina (3 osoby)codziennie by obiad jadła za 50zł emotka
długo gram już w konkursy i różne rzeczy widziałam - ale to jest konkursowy HIT emotka

U mnie tak samo emotka Najlepsza zupa pomidorowa w okolicy kosztuje 6,90 zł za dużą porcję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150369 Napisano: 26.01.2016 12:50:26 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Droga BelVito, następnym razem prosimy o kody 50 zł do Pyszne.pl

Wtedy każdy laureat swobodnie wybierze co, skąd i kiedy zje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150319 Napisano: 26.01.2016 11:29:11 w BelVita - konkurs śniadaniowy
kajus18 napisał(a):

Nie rozumiem, o co ten szum? Mamy wolny rynek i wolną konkurencję. Mogę sprzedawać bułkę za 30 zł i mam takie prawo. Skoro firma zaproponowała taką cenę , a odbiorca się zgodził (organizator konkursu) to o co chodzi? Wyliczenia typu plasterek szynki -1 zł, ogórek 1 zł mnie śmieszą. W restauracji też tak podliczacie cenę produktów?

O to ten szum: śniadanie ma być smaczne, apetycznie się prezentować i wołać "Bo jesteś tego warta!" Podliczenia wzięły się stąd, że śniadanie nie spełniało w/w założeń ze względu na skąpstwo firmy cateringowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150291 Napisano: 26.01.2016 10:58:52 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Większość fajnych restauracji jest zamknięta do południa. I potem Pan Józio z wnusiem muszą na kolanie belvitowe śniadania lepić... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150277 Napisano: 26.01.2016 10:29:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

paragon powinni do klienta a zbiorczą fakturę   do organizatora plus duplikat paragonów ( bo tak mogą napisać co chcą na fakturze a wydać serek plus 2 kromki chleba)

Nie można wystawić 2 dokumentów sprzedażowych do 1 rzeczy. Tak samo w markecie, jak odejdziesz od kasy z paragonem, jednak stwierdzisz, że wolisz fakturę, paragon musisz oddać.

Firma cateringowa wydaje jedno śniadanie, nie wystawi więc za nie 2x obciążenia.

Nie wiem tylko, skąd ta wartość 60 zł? Może chodzi o wartość... sentymentalną? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150267 Napisano: 26.01.2016 10:15:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

Do tego śniadania powinien być paragon,  albo rachunek jak w restauracji i 

Nie będzie paragonu, bo na pewno wystawią zbiorczą fakturę BelVicie za te wszystkie "śniadania". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150257 Napisano: 26.01.2016 10:03:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

Mam wrażenie, że firma dostała zapłatę z góry i próbuje się na tym dorobić - jak widać po innych, Belvita zapewne dała zapas ciastek do podziału, a tu tylko zrucają ochłapy, w razie zapytania 'A ciastka były?'. Do tego obcinają wartość śniadania, a kasa do kieszeni, ciastka do podziału emotka
Po co się wysilać, w końcu osoba za to nie zapłaciła, niech się cieszy, że coś ma!

Dokładnie.

anita_d - a możesz napisać, kto dostarcza Ci śniadania, która firma? Jest jakaś naklejka? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150243 Napisano: 26.01.2016 09:52:29 w Biedronka
yaagatka napisał(a):

Ja najpierw kupiłam, bo nie miałam czasu żeby wszystko czytać. A potem czytam skład i eee... pełno E, ogólnie lipa i bardziej przypomina żarcie dla psa (oby tylko z psa nie było zrobione!!) niż człowieka.
Jeszcze nie wiem jak to zutylizuje, ale 7zł za jedno danie emotka  dać bezdomnym czy nie ryzykować ? emotka

Najlepiej zutylizować tak, żeby nikt grzebiący po śmietnikach nie mógł tego zjeść. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150237 Napisano: 26.01.2016 09:44:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stoneface napisał(a):

wrzuć to zdjęcie tego śniadania na fejsa belvity,  będzie super reklama konkursu emotka  

Popieram powyższą propozycję emotka

Czegoś takiego nie widziałam, no może na zdjęciach pt. "Posiłki w polskich szpitalach". Za 60 zeta można full wypas OBIAD zamówić w Katowicach, chociażby w Sztolnia/Chleb/Mięso/Wino. Być może liczą sobie 50 zł za dowóz i 7 zł opłąty manipulacyjnej, wtedy na śniadanie zostaje 3 zeta... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150105 Napisano: 25.01.2016 21:29:14 w Wkurza mnie...
tomniewkurza - lepiej ogarnij temat, zara będą odkurzacze solarne w sklepach i co zrobisz? emotka

PS: A telefony konkursowe też masz ciągle podłączone do gniazdka? Toś domator emotka Wyświetl w wątku >>
0 0