Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wygląda na to, że wszystko po staremu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aż chce się komuś przyłoić z półobrotu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdzie to ujęli, bo nie widzę...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba są uczuleni na lizanie pupy, bo wygrywałam u nich główne i zawsze jednym smsem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ten krem koloryzujący to ale koniecznie w tonacjach blond
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najbezpieczniej chyba za pisiąt zeta, tak wnioskuję z wypowiedzi organizatora
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo każdemu szkoda 25 zeta, a MUSI zabawić się w Sherlocka
Mnie w tym konkursie jako atrakcyjne i warte zachodu jawią się tylko nagrody główne, ale może w ogóle nie zostaną wydane, bo wele 90% zgłoszeń = fikcyjne bzdety. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tu nie chodzi o uczciwość. Jak dostaniesz info, że na to fikcyjne zgłoszenie wygrałaś 25.000 zeta, co zrobisz? Zanucisz "Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało..."?
A kto nie ma kasy na konkursy promocyjne, temu (jak zawsze) radzę się za nie nie brać
yolka123 - dzięki za odpowiedź, też mi się tak zdawało. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powiem szczerze, że nie rozumiem zupełnie, jak można puszczać bezpodstawne zgłoszenia w konkursie, gdzie do wygrania jest 3 x 25.000 zł. Z nudów? Żeby se sprawdzić system i ugrać potem dwieście zeta?
PS: Ogląda ktoś debatę w Parlamencie Europejskim na żywo? Z jakiego kraju był koleś z plakietką JESTEM POLAKIEM? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oszalałaś, kobieto? Być może tym samym straciłaś szansę na prawie 25.000 zł! Co zrobisz, jak na to fikcyjne zgłoszenie wylosują nagrodę główną?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jaaa, se wydrukuję i oprawię w ramkę
PS: Pewnie "błąd systemu"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ci natręci dzwonili dziś do mnie na numer domowy
Ciekawe, skąd mają numer, skoro nawet ja go nie znam, a numer (w Netii) jest od samego początku zastrzeżony
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O to właśnie chodzi - że informacje powinny być takie same
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy naruszył? To zależy, jaka informacja o konkursie widnieje przy produktach. Podejrzewam, że "zrób zakupy za 10 zł" - regulamin regulaminem, ale nie może być sprzeczny z informacją w sklepie, która wpływa na decyzje zakupowe konsumentów. Gdyby się daty konkursu nie zgadzały, to również nie byłoby fear
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również mi się tak wydaje. Kto nie ma do czynienia z fakturami / paragonami, nie ma też pojęcia, jakie są w Polsce stawki VAT. I nie ma obowiązku tego wiedzieć.
Zauważcie, że tutaj na forum pisano, iż do "prawidłowości" paragonu zabrakło ileś groszy, czyli tym bardziej dla konsumenta mugola nie będzie sprawą prostą wyliczyć co i jak.
Kto się w dzisiejszych czasach posługuje kwotami netto? Firma względem firmy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie było żadnych dokumentów. Wyświetl w wątku >>