Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6151462 Napisano: 28.01.2016 12:12:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

icotynato napisał(a):

3. Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty marki COLGATE, PALMOLIVE,COLODENT, elmex, AJAX, Lady Speed Stick i Protex dostępne w sieci Tesco (zwane
dalej „Produktami Promocyjnymi”). 

Powiedzcie mi jedno czemu nie ma konkursów, gdzie trzeba kupić produkt nadający się do użycia? Tylko sama chemia, której strach używać. Tragedia.

A zeby  czym myjesz?  :D 

Ja koleżankę rozumiem, preferuję pastę do zębów eco bez fluoru, a z goździkami. Ale na takie produkty nie ma konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151419 Napisano: 28.01.2016 11:16:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw pomadek Nivea z konkursu na życzenia świąteczne -> listonosz. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151399 Napisano: 28.01.2016 11:04:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

(...) A na końcu Pani bardzo miła lecz lekko speszona pyta mnie jak zdobyłam ich numer telefonu emotka  

Phi, jak zawsze - z kart odczytał go dla Ciebie Wróżbita Maciej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151276 Napisano: 27.01.2016 22:56:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nadal nie działa ani na Chrome, ani IE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151257 Napisano: 27.01.2016 22:33:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@szesnaście napisał(a):

Czy działa wam strona 
https://konkurszott.pl/

Nie działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151247 Napisano: 27.01.2016 22:19:56 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

leoniu napisał(a):

Powiem brutalnie - było nie kupować. Uważam, że to jest nieuczciwe, podawanie linka dziewczyny na forum i jechanie po niej. Kupujesz taniej - twoje ryzyko. Tak jak - bywa - kupujemy taniej, ale bez gwarancji... Trudno. 

A gdzie niby ten link podany? 

Chodziło zapewne o NICK. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151244 Napisano: 27.01.2016 22:16:05 w Wkurza mnie...
serberta napisał(a):

W większości sklepów jest taka możliwość Saturn, MEDIA MARKT, EURO AGD , HIPErmarkety można towar zwrócić a sprzedający nawet do tego zachęcają. Myślę że zwrot butów które ktoś trzynał na czasami przepoconych i zagrzybionych stopach przez kilka godzin we własnym domu jest mniej kontrowersyjne niż krótkie wypróbowanie streamera. Bo jak inaczej przekonac się ,czy nam odpowiada. Jęśli jest ktoś kto nigdy nie zrobił nieudanego zakupu i nie próbował go zwrócić niech pierwszy rzuci we mnie kamień...

Nie chodzi o rzucanie kamieniem - wiem z pierwszej ręki (od mojej mamy), że towar możesz oddać (o ile sklep to przewiduje!) nieużywany. Czyli nie ma opcji, że ktoś zrobi 3x sok sokowirówką, a potem stwierdzi "Oj, słaba moc, pierdylę, oddaję!"

Moim zdaniem najważniejsza jest kwestia sprawności urządzenia. Jeśli jest sprawne, a Tobie nie odpowiada - sprzedaj je. Jeśli jest niesprawne, powinnaś przekazać je sprzedającej, a ona wyjaśnić sprawę z organizatorem. Tak byłoby uczciwie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151204 Napisano: 27.01.2016 21:30:15 w Wkurza mnie...
serberta - nie jest tak, że w sklepie nie ma problemów ze zwrotem, żaden sklep nie ma obowiązku przyjąć używanego towaru. Nie ma takiego przepisu prawnego. Przy umowach na odległość również musisz oddać towar nieużywany, w oryginalnym opakowaniu itp.

Nadal nie wiadomo, czy steamer działa prawidłowo, czy nie. A to jest kluczowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6151069 Napisano: 27.01.2016 18:46:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

joan napisał(a):

Bejbe, nagrodą dla 3 laureatów jest kwota 24.600 zł, którą można otrzymać w postaci przelewu albo przekazu albo wycieczki, wg wyboru laureata. Robi różnicę.

i co z wiązku z tym?? Zgodnie z regulaminem i tak musisz wydać te pieniądze na wycieczkę, bo jesli na coś innego to OSZUKUJESZ! emotka

Ależ to oczywista oczywistość. Słyszałam nawet historię, że jakiś bokser wrócił z treningu do domu wcześniej, niż zwykle. Chciał się przebrać, patrzy: a tam nagusienki facet w szafie siedzi. Ponoć jakiś organizator wysłał go sprawdzić stan faktyczny w związku z konkursem "Metamorfozy w Twojej sypialni" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150906 Napisano: 27.01.2016 14:52:30 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

szukam odpowiedzi na pytanie : czy ktoś jeszcze czeka na kosmetyki z nivea?

Z którego konkursu? Versus / Drogerie Natura?
Dziś przyszedł jeden zestaw, czekam na drugi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150903 Napisano: 27.01.2016 14:45:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

Serio? A skąd to wiesz? Jakbyś rzucał monetą 10-20-30 razy i z każdym razem wypadłaby Ci reszka ( jest to możliwe...), to twierdziłbyś, że monety maja tylko 1 stronę? emotka

Boskie emotka

xpac napisał(a):

joan napisał(a):

xpac napisał(a):

(...) teraz przynajmniej wiem, że zaoszczędziłem 750zł na durnych paragonach, a czy wygram wycieczkę.. (...)

Wycieczkę? Żyjesz w regulaminowej niewiedzy! emotka

"Nagroda Główna: wycieczka do Brazylii o wartości 24 600 zł brutto"

Bejbe, nagrodą dla 3 laureatów jest kwota 24.600 zł, którą można otrzymać w postaci przelewu albo przekazu albo wycieczki, wg wyboru laureata. Robi różnicę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150889 Napisano: 27.01.2016 14:27:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

(...) teraz przynajmniej wiem, że zaoszczędziłem 750zł na durnych paragonach, a czy wygram wycieczkę.. (...)

Wycieczkę? Żyjesz w regulaminowej niewiedzy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150860 Napisano: 27.01.2016 13:49:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Później dziwimy się,  że rozdali 1 z 2 aut, nie wydali 100 tys zł, nie rozdali głównych nagród. Czasem m wrażenie, że łączy się tu ludzka głupota z celowym działaniem organizatora. Czekam na czasy, gdy we wszystkich  loteriach trzeba będzie załączyć skan paragonu. 

Myślisz, że dożyjemy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150809 Napisano: 27.01.2016 12:23:34 w Drogerie SPH/Natura/Hebe/Dayli i inne
PS: Dostałam PW z prośbą o zamieszczenie zdjęcia, oto i ono:
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150802 Napisano: 27.01.2016 12:11:55 w Drogerie SPH/Natura/Hebe/Dayli i inne
Jak oceniacie zawartość paczki z konkursu Nivea/Drogerie Natura?

Wiem, że w regulaminie zamieszczono listę produktów wchodzących w skład zestawu, ale sądziłam, że zapisy o kremach pojemności 5 ml to jakiś błąd w druku emotka

PS: Nie wyrzucajcie ulotek, w środku są próbki kremów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150797 Napisano: 27.01.2016 12:03:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Drugiej tak debilnej loterii mam nadzieję już nie będzie emotka Ciężko w niej zostać milionerem emotka  Więcej - nie da się, hłe hłe.

Bo sekret polega na tym, aby stać się milionerem ZANIM zakręci się nescafowym kółkiem z nudów emotka I potem kręcisz i kręcisz, czy coś wygrasz, czy nie, kij komu w oko, miliony pod materacem trzeszczą, kto by się przejmował... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150793 Napisano: 27.01.2016 12:01:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stefania7 napisał(a):

i nie pozostaje nam nic innego, jak życzyć samych głównych wygranych emotka

...bo nagroda nie przyjdzie, ale te wpisy gratulacyjne, ten prestiż uciułany w MDW -> rozkosz! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150789 Napisano: 27.01.2016 11:56:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

angied23 napisał(a):

Nescafe - i nic -.- .Chyba dam sobie spokój już tym .

Ostatnio w MDW po 4 zgłoszeniu ktoś wygrał1000zł emotka ja walnąłem 30 fikcyjnych pod rząd i nawet 100zł nie wpadło emotka dlatego odpuściłem, życze powodzenia innym emotka

Pamiętaj, aby w innych konkursach promocyjnych również puszczać zgłoszenia tylko z numerami paragonów, których nie posiadasz, taka nowa taktyka milionerów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150584 Napisano: 26.01.2016 20:12:56 w Wkurza mnie...
serberta napisał(a):

że wyrzuciłam w błoto 280 zł. Kupiłam z ogłoszenia tutaj na forum streamer philipsa, dogadałam się z jaulią na privie , wybrałam odbiór osobisty w Krakowie i dostałam coś co absolutnie mi nie jest do niczego potrzebne.Nie miałam możliwości wypróbowania , przekazanie streamera nastąpiło w Galerii. Chciałam zwrócić powołując się na umowę zawartą na odległość, ale sprzedająca odmawia mi tego prawa.  Streamer miał być do wygładzania delikatnych ubrań ale nie ma żadnego efektu. Kurcze nie wiem czy ten egzemplarz jest wadliwy czy philips produkuje buble?

Nie ma czegoś takiego w przypadku osób fizycznych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6150415 Napisano: 26.01.2016 14:13:47 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Dragomira30 napisał(a):

Myślę, że po prostu ten chleb został upieczony metodą tradycyjną, w kamiennym piecu, mąka do jego wypieku, wolna od GMO pochodzi z czystych ekologicznie terenów, być może nawet ziarna zostały zmielone osobiście w zabytkowym młynie przez dietetyka, który zaplanował to śniadanie a twaróg jest od szczęśliwych krów, zrobiony w gospodarstwie słynącym z ekologicznych produktów, masło też ubite z sercem. 60 zł jak nic, a ciacha już górką dorzucili

emotka emotka

kammaro - a więc w tym celu utworzono lądowisko dla helikopterów w parku! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0