Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6139833 Napisano: 02.01.2016 23:34:53 w Czy informują/ informowali?
adamaszek napisał(a):

A Nivea Natura już leciała?  emotka

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139798 Napisano: 02.01.2016 20:51:56 w SZUKAM....
zarania napisał(a):

Szukam informacji, dlaczego Dobry Dinozaur to smutna bajka? Czy nadaje się do oglądania z przedszkolakiem?

Opinia z naszego forum: ja byłam z 6 latką...masa dzieciaków płakała ;( serio ....smutna i tragiczna ta bajka... ta bajka i dość nudna ;( w skrócie: urodził się niepełnosparwny dinozaur, wyrusza w świat z ojcem, ojciec ginie, mały co chwilę tez przezywa straszne przygodny, na koniec wraca sam do pracującej w polu, starej matki ;( sam smutek w tej bajce...

ja nie byłam zachwycona, a wręcz bardzo zawiedziona ;( za dużo złych emocji w tej bajce ;( i kończy się smutno ;(
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139780 Napisano: 02.01.2016 20:02:20 w SZUKAM....
defed napisał(a):

SZUKAM karty kredytowej godnej polecenia (czytaj: całkowicie darmowej). Potrzebuję jej min. do robienia rezerwacji hotelowych, otrzymywania dodatkowych zniżek np. podczas płacenia za OC lub płacenia za niektóre zakupy w sieci, gdzie nie ma metod płatności typu przelew przelew z konta. Nie potrzebuję kredytu-w sensie pożyczki pieniądza na jakiś czas.
Nie chcę z tytułu posiadania tej karty kredytowej ponosić jakichkolwiek kosztów. emotka Dziękuję za uwagę, czekam na wskazówkiemotka

Podepnę się, ALE z nieco innymi wymaganiami: potrzebna mi karta do płacenia w sieci i dokonywania rezerwacji hotelowych, nie kredytowa!, a jedynie umożliwiająca płatności elektroniczne, gdzie samodzielnie doładowujemy saldo karty, a potem korzystamy z niego do zera i ani złocisza więcej.

Może być za opłatą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139743 Napisano: 02.01.2016 17:22:30 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Przeglądając historię wpisów ów Pana...stwierdzam: brak włamania na konto. Równocześnie polecam ów osobnikowi zmianę lekarza, bądź odłożenie leków. emotka

Gorzej, jeśli właśnie odstawił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139740 Napisano: 02.01.2016 17:19:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
batistutek123 napisał(a):

Mam pytanie a co daje dodanie 2 konkursów jakie tematy czy to coś ważne będę widział i czy jak raz dodam to już póxniej nie musze? Bo nie wiem nawet gdzie i jka szukac tych konkursów.

Gdy dodasz dwa konkursy, ujrzysz... przyszłość. Bez kitu. Możesz wtedy obstawić numery totka, które na bank zostaną wylosowane. Ale uważaj! My również znamy te numery, więc Twoja wygrana nie będzie duża.

Konkursy możesz znaleźć w bazie. Jednak tych z bazy nie możesz do bazy dodać. Takie błędne koło. Nie uda Ci się opuścić tego ronda. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139736 Napisano: 02.01.2016 17:04:54 w SZUKAM....
batistutek123 napisał(a):

Ja szukam tutaj na tym portalu tak do 25 lat od 18. Mądra i normalna.

Ktoś się chyba batistutkowi123 włamał na konto. Albo pan ów nie wytrzeźwiał jeszcze. Jakkolwiek bądź: kończ waść, wstydu SOBIE oszczędź... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139656 Napisano: 02.01.2016 09:57:18 w STOPIEŃ ZAANGAŻOWANIA
@Soledad napisał(a):

2015 r. pierwszy rok konkursowania-ogromne zaangażowanie, czasem dopadało wypalenie konkursowe,zastanawiam się, jaki sposób konkursowicze, którzy grają od lat sobie z nim radzą

Na wypalenie najlepszy jest wyjazd oraz chwilowa zmiana branży konkursowej np. z smsowych na fotograficzne, z loterii na kulinarne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139589 Napisano: 01.01.2016 21:22:14 w Dziś cieszę się z.....
honoris napisał(a):

Jeeee mam kota! Po półtora roku udało mi się przekonać chłopaka. Dziś przywieźliśmy kotka i szybko się aklimatyzuje, o dziwo siedzi dokładnie tam, gdzie mu naszykowałam miejsce. Ma 3 lata i jest czarny jak ta noc, a spojrzenie takie, że główna rola w horrorze gwarantowana emotka
PS No i będę mogła teraz grać w "kocie" konkursy hihi.

Miły początek roku emotka U mnie właśnie trwa kocie mruczando, najlepsza muza do relaksu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139522 Napisano: 01.01.2016 14:10:44 w Nasze wygrane w minionym roku
Dzięki za miłe słowa, dziewczyny emotka

Na naszym forum są min. panie, które pracują, konkursują, dom ogarniają i dzieci wychowują. Każdy ma swoją drogę. Ale zawsze można ją zmienić emotka Np. jeśli człowiek uzna, że chciałby jeszcze przed śmiercią liznąć trochę wolności emotka

ultrixx - dobre postanowienia noworoczne, kup karnet do siłowni, będzie łatwiej. Wielu wygranych życzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139398 Napisano: 31.12.2015 17:30:41 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Trzymajcie się Kochani i nie dajcie sobie odebrać radości z grania zazdrośnikom.Pędzę na pole,gdzie od lat spotykamy sie ze znajomymi,żeby pożegnać stare.Pieczemy kiełbaski ,a Panowie robia ostatnie loty swoimi samolotami-cały rok czekam na to spotkanie!To taka nasza"świecka tradycja":-) I właśnie takich chwil i takich bezinteresownych przyjaźni Wam życze!:-))

Baw się dobrze! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139389 Napisano: 31.12.2015 17:11:17 w Nasze wygrane w minionym roku
Nic już dziś nie wygram, więc pora podsumować 12 m-cy emotka

Bez wyliczania mogę rzec, że każda nagroda była dla mnie cenna & ważna, bo zrezygnowałam z pracy i zajęłam się wyłącznie konkursami (co mi zresztą na dobre wyszło). W rok 2015 wkraczałam lekko niepewnie i z głową pełną obaw, w rok 2016 wchodzę spokojnie i z sercem pełnym nadziei emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6139372 Napisano: 31.12.2015 16:08:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

Masz rację tam nie było minimalnej kwoty, ale tez był problem żeby ponizej dwóch dyszek cos kupić emotka sama grałam jednym zgłoszeniem, bo mi szkoda kasy było

Wygrać samochód jednym zgłoszeniem - jest w tym jakaś magia, dlatego również puściłam tylko jednego smsa emotka I czekam, co dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139316 Napisano: 31.12.2015 14:39:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

W ostatniej  bryzie z Columbit była kwota minimalna 20 zł (...)

Ano tak, mnie chodziło o bryzowy konkurs w Kauflandzie, czyli "Jedź z rodziną, ciesz się zimą" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139315 Napisano: 31.12.2015 14:37:50 w Wkurza mnie...
Życie pisze najciekawsze scenariusze! emotka
(to oczywiście w kontekście historii z aparatem, nie lodzików) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139289 Napisano: 31.12.2015 13:58:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

Raczej nie, u nich to standard w regulaminach z tym nr paragonu. W przypadku Bryzy było 20 zł i tez numer paragonu w sms.

W ostatniej Bryzie zagrałam - nie było kwoty minimalnej. Ale miło, że wskazują umieszczenie numeru, to się chwali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139279 Napisano: 31.12.2015 13:48:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Juz jest w bazie, musiałaś wczoraj widzieć w dzisiaj dodanych emotka  http://www.e-konk...nd.html#.VoUb1BjNWrU 

Uuu, se Columbit wnikliwie poczytał forum i proszę -> pojawiła się wartość minimalna zakupów + jednoznaczne wskazanie numeru do wpisania w zgłoszeniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139236 Napisano: 31.12.2015 12:00:55 w Kaufland konkursy
Czy dostał ktoś dzisiaj bony z akcji "Troszczymy się..."? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139220 Napisano: 31.12.2015 11:15:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renatak0 napisał(a):

Za dużo by opowiadać, ale wyobraź sobie,że doszli do tego

Chyba się domyślam, co ludzie zrobili - nie ma to, jak wyłudzić nagrodę. Ciekawe, jaki będzie finał sprawy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139207 Napisano: 31.12.2015 10:50:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renatak0 napisał(a):

W końcu odebrana konsola z Brico - pan przedstawiciel tysiąc razy sprawdzał czy ja to ja i czy mój nr telefonu wygrał.Tłumaczył sie ,ze miał jazdę z Wrocławiem i okolicami , bo musiał kilkanaście konsoli oddać w ręce oszustów a wystarczyło,że w sms byłby podany nr paragonu.....

A skąd wiedział, kto oszust? Od wróżki Macieja? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6139201 Napisano: 31.12.2015 10:34:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

przejrzałam wczoraj gazetkę kaufa.

30 zł za zakupy konkursowe (chemii gospodarczej, której każdy konkursowicz ma w domu pewnie pod dostatkiem), żeby walczyć o 1 samochód, a konkurs organizowany przez przecudowny columbit... (...)

Również przejrzałam, konkursu nie znalazłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0