Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6135106 Napisano: 21.12.2015 11:28:31 w Wkurza mnie...
"Moc prezentów NESCAFÉ" -> kolejny konkurs na Facebooku z uczestnikami, którzy w ogóle nie powinni mieć możliwości wzięcia w nim udziału, bo ich konta nie spełniają regulaminu Facebooka; kiedy to się wreszcie skończy? emotka

Laureaci - jak to w przypadku kawy - noż sama śmietanka: Ada Wu, Kon Rad, Paulina Gie, Mariusz St, Dagmara WR i inni. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6135070 Napisano: 21.12.2015 10:18:14 w Czy informują/ informowali?
migi napisał(a):

arya napisał(a):

Informowali już head&shoulders superpharm????

Nikt się nie chwalił. Mają 10 dni na powiadomienie (dziś mija 10 dni od zakończenia przyjmowania zgłoszeń), tylko nie mogę doczytać się w regulaminie kiedy posiedzenie komisji miało być emotka

Nie informowali, a regulamin nie precyzuje tej kwestii. Wkurza mnie to, mam ok. 15 konkursów wisieć, wszystkie są bez dat, bo przecież tylko uczestnik się musi trzymać terminów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6134434 Napisano: 18.12.2015 21:34:28 w Wkurza mnie...
koniczynka123 - mieszkanie wynajmuję, więc nie chcę kupować komuś w prezencie. Wygrać, to już co innego, mogłabym przeboleć.

koper - piernik, niestety. Eh, czasami dziwne te konkursy, w stylu "przyślij nam zdjęcie naczyń w Twojej zmywarce po zmywaniu, a masz szansę wygrać zmywarkę" emotka Albo trzeba nakupić Somat / Finish itp. do zmywarek, żeby zmywarkę wygrać - ale to akurat i tak planuję zrobić, może jeśli będę miała całą komodę produktów do zmywarki, wreszcie jakąś ustrzelę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6134346 Napisano: 18.12.2015 17:56:13 w SZUKAM....
kachna1111 napisał(a):

szukam info po ile mialy byc te płyty z barbie?

dzis mi naliczyli 3 zł a miało byc 1 gr

Po 1 grosz. Widocznie podwyższyli cenę na czas świąteczny, a ten kupon obniża ją O ileś złotych, a nie DO kwoty 1 grosza. Dupki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6134295 Napisano: 18.12.2015 16:28:54 w Paragony
nawrotka napisał(a):

Kupię paragon (skan) ze szczoreczki Jordan emotka

Na który konkurs? W bazie jest w pizdoo konkursów pod hasłem "Jordan". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6134208 Napisano: 18.12.2015 14:42:02 w Carrefour konkursy
Jak tam Graf z akcją "Zostań gwiazdą w swojej kuchni / Podravka"?

Dziś mija termin na poinformowanie laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6134002 Napisano: 18.12.2015 10:57:04 w Wkurza mnie...
Mój piekarnik jest zepsuty. Trwa konkurs, gdzie nagrodą jest piekarnik. Żeby wziąć udział, trzeba upiec ciasto w piekarniku. Szach mat! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6133931 Napisano: 17.12.2015 23:20:33 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

(...) jak gram 7 lat nigdy nie słyszałam o takiej rezerwie... emotka   (...)

Ano właśnie emotka

Ale się nie dziwcie, że ktoś wklepuje numer nie zrobiwszy zakupów - niektórzy odsyłają potem byle jaki paragon z nadzieją, że organizator łyknie wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6133730 Napisano: 17.12.2015 16:33:56 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

Wkurza mnie kombinowanie w konkursach...i nagle okazuje się, że w konkursie z Seatami w Biedronce bardzo dużo osób nie dopełniło warunków aby otrzymać nagrodę II stopnia...ale to na pewno przypadek...emotka

Pracownicy tego organizatora chyba działają w rytmie:
...nagrody rozdać chcą tylko mugolom,
potem z rezerwą się miesiąc pier...

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6133491 Napisano: 17.12.2015 10:10:40 w Biedronka
defed napisał(a):

To po cholerę Ci to, jeśli nie na konkurs i nie do zjedzenia? emotka  Ładne to chociaż jest? emotka  

A bo wiesz: promocja była, a Polak wszystko kupi, jak promocja jest emotka Zwykle 0,5 L kosztuje ok. 25 zł, a w Kaufie ok. 15 zł. Tom kupiła, będę trzymała choćby i do lipca emotka
(aczkolwiek na pewno i tak wszystko zjemy do stycznia) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6133482 Napisano: 17.12.2015 09:54:14 w Biedronka
defed napisał(a):

joan napisał(a):

Kilka dni temu kupiłam 4 smaki lodów Haagen Dazs w Kaufie - przyznaję się, zgrzeszyłam, bo grudzień + nie ma żadnego konkursu emotka

Na moją wagę mają wpływ jedynie konkursowe produkty  emotka  Przynajmniej nie pójdzie Ci w boki emotka

Nie kuś, omijam lodówkę szerokim łukiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6133459 Napisano: 17.12.2015 09:18:19 w Biedronka
Kilka dni temu kupiłam 4 smaki lodów Haagen Dazs w Kaufie - przyznaję się, zgrzeszyłam, bo grudzień + nie ma żadnego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6133400 Napisano: 16.12.2015 23:55:23 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

joan weź  mnie nie załamuj emotka  do tej pory był robocze, więc tym się sugerowałam, poza tym paragon mi wcięło i dopiero wczoraj go znalazłam emotka

Nie wiem, jak było "do tej pory" - zerknij se w regulamin na ekuponie, mnie się już troi przed oczami, mykam spać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6133378 Napisano: 16.12.2015 23:04:19 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

czy 5 dni, w których trzeba wysłać paragon, to 5 dni roboczych, czy kalendarzowych?
bo jeśli roboczych, to ok, dziś ostatni dzień. Ale jeśli kalendarzowych to klops emotka
Chodzi mi o ten konkurs http://www.e-konk...ki.html#.VnHQCErhDDc  

Zgodnie z regulaminem: 5 dni, czyli kalendarzowych, termin na odesłanie dokumentów minął. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6133069 Napisano: 16.12.2015 15:50:36 w SZUKAM....
aerdna napisał(a):

Z jakiego numeru dzwoni Stokrotka Milka ?

Z ukrytego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6132683 Napisano: 16.12.2015 10:10:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy uważacie, że sławetny Radosłąw z Poznania może tą samą fotką wygrywać różne konkursy? Czy to jest zgodne z regulaminem? Tu fotka wyświechtana, nie obyło się bez ingerencji fotoshopa, aby dostosować ją do tematu konkursu
http://www.podrozezdulux.pl/laureaci

Niekoniecznie mamy do czynienia z tym samym zdjęciem. Wystarczy iść do parku wodnego i strzelić podwodną focię, to chyba nie wymaga specjalnych nakładów finansowych ani podróży po świecie, prawda? Można nawet raz w tygodniu z rodziną do aqua parku jeździć i nową sesję fotograficzną zaliczać, nikt nikomu tego nie zabroni. Jeśli chcecie wykluczyć tę rodzinę z wygrywania, chyba po prostu musicie wysyłać dokładnie takie samo zdjęcie, dzięki czemu twórczość Radka straci na oryginalności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6132390 Napisano: 15.12.2015 18:41:59 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

O której godzinie dzwonili dziś z rezerwą konkursu urodzinowego ? 
PS. Coś dużo osób nie odesłało paragonów... emotka

Zgadza się; również mnie to dziwi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131979 Napisano: 15.12.2015 11:39:57 w Pomocy!!!!
lubiekisiel napisał(a):

Joan miałam wczoraj taki sam problem tylko z poleconym- znajdź na FB profil poczty polskiej i napisz im prywatną wiadomość z danymi paczki, kiedy ją wysłałas itp. - mi odpisali po paru godzinach, potwierdzili, że mimo, że na trackingu było tylko moje miasto to list dotarł itp. - oni tam sprawdzą w swoich trackingach nie tym co my widzimy i dadzą ci znać

Tak zrobię, dzięki za radę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131972 Napisano: 15.12.2015 11:36:37 w SZUKAM....
defed napisał(a):

hahaha... Nie piszemy tutaj o Paragonach. A z jakiego miasta szukasz? W smsie trzeba było podać miasto zakupu produktów. Daj znać jakie miasto - byc może osoba, która uczciwie zagrała i ma paragon załapie się na rezerwę  emotka

Jak ktoś jest zbyt leniwy na dodanie konkursów do bazy, spamuje wszędzie. A ja to z kolei od razu zgłaszam adminom emotka

Po cóż ma tu pisać miasto, może grał w całej Polsce? Kto mu zabroni? Tak było min. w konkursach Troszczymy się..., dopóki Tqg nie wprowadziło obowiązku wpisywania numerów systemowych w zgłoszeniach. Jakoś przypadkowo natychmiast wróciła normalność i statystyki lepsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131903 Napisano: 15.12.2015 10:25:53 w Pomocy!!!!
banka-manka -> nie chodzi mi o to, że nie została dostarczona, wg systemu ona w ogóle nie ruszyła się z placówki nadania. Nie ma żadnych statusów pośrednich ani końcowego emotka

defed -> nie wysłałam listu poleconego, tylko Paczkę24 za pobraniem. Powinny więc pojawić się na liście magazyny, przez które paczka przeszła. A ona nawet do Zabrza nie dotarła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0