Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Laureaci - jak to w przypadku kawy - noż sama śmietanka: Ada Wu, Kon Rad, Paulina Gie, Mariusz St, Dagmara WR i inni. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie informowali, a regulamin nie precyzuje tej kwestii. Wkurza mnie to, mam ok. 15 konkursów wisieć, wszystkie są bez dat, bo przecież tylko uczestnik się musi trzymać terminów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
koper - piernik, niestety. Eh, czasami dziwne te konkursy, w stylu "przyślij nam zdjęcie naczyń w Twojej zmywarce po zmywaniu, a masz szansę wygrać zmywarkę"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po 1 grosz. Widocznie podwyższyli cenę na czas świąteczny, a ten kupon obniża ją O ileś złotych, a nie DO kwoty 1 grosza. Dupki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na który konkurs? W bazie jest w pizdoo konkursów pod hasłem "Jordan". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziś mija termin na poinformowanie laureatów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ano właśnie
Ale się nie dziwcie, że ktoś wklepuje numer nie zrobiwszy zakupów - niektórzy odsyłają potem byle jaki paragon z nadzieją, że organizator łyknie wszystko
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pracownicy tego organizatora chyba działają w rytmie:
...nagrody rozdać chcą tylko mugolom,
potem z rezerwą się miesiąc pier...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A bo wiesz: promocja była, a Polak wszystko kupi, jak promocja jest
(aczkolwiek na pewno i tak wszystko zjemy do stycznia) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie kuś, omijam lodówkę szerokim łukiem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, jak było "do tej pory" - zerknij se w regulamin na ekuponie, mnie się już troi przed oczami, mykam spać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgodnie z regulaminem: 5 dni, czyli kalendarzowych, termin na odesłanie dokumentów minął. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z ukrytego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niekoniecznie mamy do czynienia z tym samym zdjęciem. Wystarczy iść do parku wodnego i strzelić podwodną focię, to chyba nie wymaga specjalnych nakładów finansowych ani podróży po świecie, prawda? Można nawet raz w tygodniu z rodziną do aqua parku jeździć i nową sesję fotograficzną zaliczać, nikt nikomu tego nie zabroni. Jeśli chcecie wykluczyć tę rodzinę z wygrywania, chyba po prostu musicie wysyłać dokładnie takie samo zdjęcie, dzięki czemu twórczość Radka straci na oryginalności
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadza się; również mnie to dziwi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak zrobię, dzięki za radę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak ktoś jest zbyt leniwy na dodanie konkursów do bazy, spamuje wszędzie. A ja to z kolei od razu zgłaszam adminom
Po cóż ma tu pisać miasto, może grał w całej Polsce? Kto mu zabroni? Tak było min. w konkursach Troszczymy się..., dopóki Tqg nie wprowadziło obowiązku wpisywania numerów systemowych w zgłoszeniach. Jakoś przypadkowo natychmiast wróciła normalność i statystyki lepsze
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
defed -> nie wysłałam listu poleconego, tylko Paczkę24 za pobraniem. Powinny więc pojawić się na liście magazyny, przez które paczka przeszła. A ona nawet do Zabrza nie dotarła