Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6131900 Napisano: 15.12.2015 10:22:14 w Paragony
adrian napisał(a):

benasia napisał(a):

adrian napisał(a):

Poszukuję kogoś kto grał w konkursie Atlas Bricomarche w Gdyni-Kossakowo.

A co - nie kupiło się paragonu a się grało?  emotka

Nie ma u mnie nigdzie Bricomarche, a miałem pomysł na odpowiedź i wysłałem ot tak w ostatnim momencie. Także jak się nie uda to trudno. emotka

Oto definicja konkursowego geniuszu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131860 Napisano: 15.12.2015 09:45:21 w Pomocy!!!!
Czy status przesyłki nadanej Pocztą Polską można sprawdzić inaczej, niż poprzez stronę http://emonitoring.poczta-polska.pl? Np. w okienku, gdzie się przesyłkę przekazało?

Wysłałam paczkę 09.12.2015, od tego dnia wisi w systemie i nic się w jej statusie nie zmienia. Zawsze po kolei wyświetlało wszystkie magazyny i status, a teraz cisza absolutna. Wiem, że mają natłok pracy przed Bożym Narodzeniem, ale bez przesady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131632 Napisano: 14.12.2015 19:34:02 w Wkurza mnie...
książka z FB
niespodzianka z lokalnego
bilety z radia
słodycze z gazety
coś z urnowego w moim sklepie

(no comments) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131605 Napisano: 14.12.2015 19:07:56 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bethan napisał(a):

Vegeta w C4? Do dzisiaj Graf miał się uwinąć.

cisza emotka

"f) Daty wyżej wymienionych posiedzeń Komisji mogą ulec zmianie, jednakże ostatnie posiedzenie nie może odbyć się później niż 11.12.2015 r."
+ 7 dni na poinformowanie laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131503 Napisano: 14.12.2015 17:01:55 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

Ludzie, dajcie spokój z tymi oczekiwaniami. Dzisiaj dopiero 1-szy dzień wysyłki, a już zaczynają się lamenty. (...)

O kuraki, chyba rację masz - nie wygrałam w tym konkursie, ale na podstawie lamentów sądziłam, że dziś na pewno minął termin wysyłki tych kart emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131145 Napisano: 14.12.2015 11:56:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolka182 napisał(a):

(...) Sprawa ma się tak, że trzeba było ułożyć puzzle w aplikacji na czas.(...)

O który konkurs chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6130028 Napisano: 11.12.2015 20:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"W każdym konkursie zbieram najwięcej polubien" emotka Nie ma jakiegoś konkursu dot. haseł na koszulkę? Bo to zdanie idealnie pasuje, nagroda murowana (nawet bez polubień) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6129852 Napisano: 11.12.2015 16:15:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

(...) Czasem trzeba pisać nie to co sam chciałbyś napisać ale to co oni chcieliby przeczytać. (...)

Jak to: czasem? Raczej: zawsze emotka
Trzeba się zdecydować, czy chcemy zachwycić KOGOŚ, czy SIEBIE - druga opcja oznacza jednak pisanie do szuflady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6129194 Napisano: 10.12.2015 20:43:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
Paczka Sprzątaczka ==> W kółko wklepywane są te same paragony. Po wklejeniu wyników w Excell mamy na teraz 5 sytuacji, gdzie jeden numer nagrodzono 2x. I pewnie jeszcze sryliona razy pójdzie na Muhammeda czy Mruczka, aż wygra iRoombę, bo tylko wtedy paragon zostanie odesłany. Wiadomo, że te ćwoki tylko o roboty grają, a producenta i jego produkty mają w d* + sprzątanie mieszkania sobie odpuszczą.

Niezły syf w akcji promującej sprzątanie emotka

PS: Czekam na Kacpra, Melchiora i Baltazara emotka

PS2: Przed otrzymaniem kopii dowodu osobistego oraz wszystkich zgłoszonych paragonów organizator nie powienien wydać ani jednej iRoomby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128836 Napisano: 10.12.2015 14:14:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli szkoda była niewidoczna/niemożliwa do stwierdzenia w momencie odbioru przesyłki, spokojnie można składać reklamację.

Czyli: lejące się wino z kartonu - bez szans, pudełko trzeszczące od rozbitego szkła - bez szans, rozbity kubek - jest sens składać reklamację. Przy czym za wadliwe opakowanie produktów odpowiada nadawca. Kubki powinny być pakowane w folię bąbelkową, a następnie w karton z oznaczeniem "ostrożnie - szkło". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128539 Napisano: 10.12.2015 10:25:59 w Nowy design
pionas napisał(a):

(...) W temacie.
Nie chcę blokować obecnej grafiki, tylko chcę dodać jakąś nowoczesną, która będzie przyjazna dla oka i będzie ładnie budowała stronę na telefonie...

Aaa, niech się zatem wypowiedzą osoby z lepsiejszymi telefonami, mój a'la smartfon nie jest wiarygodny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128471 Napisano: 10.12.2015 08:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Kochana, nie każdy wygrał, ja np. posłałam zaraz na początku zgłoszenie- w sumie posłałam 2 i nie wygrałam. ta loteria to jakaś porażka. Liczę że może chociaż coś z rezerwy wpadnie-o ile takowa jest,  bo te Eryki, Filomeny i inne stwory to chyba niezbyt realne są emotka

Wszystko dlatego, że jedna osoba = jedna nagroda danego rodzaju. Zatem ktoś podaje jeden adres zamieszkania dla 200 osób i już mu się powoli imiona kończą (nazwisko ciągle takie samo). Oczywiście w założeniu gra tylko o iRoombę. Jak ktoś wcześniej napisał: kurier nie odmówi wydania nagrody tylko dlatego, że w danym mieszkaniu drzwi otworzy mu ktoś inny, niż laureat. Chociaż jak kiedyś przysłano mi bony na kilka tysiaków, koperta miała wielki napis "TYLKO I WYŁĄCZNIE DO RĄK WŁASNYCH ODBIORCY, W PRZECIWNYM RAZIE NIE WYDAWAĆ!!!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128466 Napisano: 10.12.2015 08:33:54 w Nowy design
pionas - mnie bardzo odpowiada aktualna kolorystyka. Trzeba pamiętać, że spora część osób spędza na forum długie godziny, aktualne barwy nie męczą wzroku, są (wg mnie) bardzo przyjazne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128465 Napisano: 10.12.2015 08:31:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boom30 napisał(a):

(...) i chyba każdy z forum tutaj wygrał.
Po prostu chcą mieć zróżnicowaną liste laureatów - bo jak imiona będą się powtarzać to znowu przecież będą skargi i donosy bo forum e-konkursowiczów nie śpi i afery tropi. Przecież dzień bez sensacji dniem straconym.

Nie każdy emotka

Druga sprawa: w loterii organizator nie ma wpływu na listę laureatów, nie może więc jej różnicować. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128397 Napisano: 09.12.2015 23:23:30 w Pomocy!!!!
michałek13 napisał(a):

Podpowiedzcie mi proszę... Dostałam sms o wygranym bonie w kauflandzie, troszczymy się o przedświąteczne wydatki.
Należy odesłać oświadczenie, dane i paragon. Ja wysłałam kilka, jak usalić, który jest zwycięski?
Czy wysłać do nich e-mail i podadzą numer? Mam taką sytuację po raz pierwszy, a bon z kauflanda drugi...
Ale wcześniej paragon kupiłam na forum i miałam tylo jeden.

A nie możesz odesłać wszystkich na jednym zdjęciu? Skoro wysłałaś zgłoszenia z jednego telefonu i tak mogą od Ciebie żądać przesłania wszystkich paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128356 Napisano: 09.12.2015 22:49:51 w Dziś cieszę się z.....
trebor1 - byle nie krzyknął DZIWADŁO! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128303 Napisano: 09.12.2015 21:21:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
29renata napisał(a):

To i tak nie przebije tego, że liście zwycięzców z Whiskas co 5 minut zwrot do 50 zł była kiedyś Conchita W. !!!

Dlatego już nikogo nie dziwi, że TQG prosi od czasu do czasu o częściowy skan dowodu osobistego. Wolę to, niż lenistwo organizatora, jego tumiwisizm i mitoyebizm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128173 Napisano: 09.12.2015 18:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

(...) Tych zestawów  kosmetyków było dużo. Mam wrażenie, że więcej informacji byłoby o tym na forum. emotka Także może jest jeszcze szansa emotka

Akurat ten konkurs był szeroko reklamowany w prasie kobiecej, więc chętnych na nagrody mnóstwo. Zwłaszcza, że my się zastanawiamy, w czym wziąć udział - ja w Garnierze nie grałam. A mugole o konkursach nie wiedzą, dla nich nie istnieje ich 1000 w bazie, tylko Ten Jeden Jedyny w gazecie. I tam właśnie grają.

PS: Gdyby kto pytał, to PaczkaSprzątaczka również jest mocno promowana. I Glade emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6127802 Napisano: 09.12.2015 12:51:44 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

Budżet smsy posłał 

Nooo, a tak zakręcona dziś jestem, że spojrzałam na smsa od nich i zaczęłam się zastanawiać, czego ode mnie chcą, czyżbym coś (ostatnio) źle odesłała? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6127272 Napisano: 08.12.2015 18:17:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

W sprzataczce Eryki i Agnes pozostały, no i  Andrzelika a doszły Amanda, Alfons i Pamela. Nadzwyczajny konkurs emotka

Szczególnie, że jeden uczestnik ma prawo do jednej nagrody danego stopnia emotka

A tak w ogóle, to imię Andrzelika jest niepoprawne, niech drukarze zaczną wreszcie grać na Mruczki i Miśki, zamiast się kompromitować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0