Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oto definicja konkursowego geniuszu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wysłałam paczkę 09.12.2015, od tego dnia wisi w systemie i nic się w jej statusie nie zmienia. Zawsze po kolei wyświetlało wszystkie magazyny i status, a teraz cisza absolutna. Wiem, że mają natłok pracy przed Bożym Narodzeniem, ale bez przesady
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
niespodzianka z lokalnego
bilety z radia
słodycze z gazety
coś z urnowego w moim sklepie
(no comments) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"f) Daty wyżej wymienionych posiedzeń Komisji mogą ulec zmianie, jednakże ostatnie posiedzenie nie może odbyć się później niż 11.12.2015 r."
+ 7 dni na poinformowanie laureatów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O kuraki, chyba rację masz - nie wygrałam w tym konkursie, ale na podstawie lamentów sądziłam, że dziś na pewno minął termin wysyłki tych kart
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O który konkurs chodzi? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak to: czasem? Raczej: zawsze
Trzeba się zdecydować, czy chcemy zachwycić KOGOŚ, czy SIEBIE - druga opcja oznacza jednak pisanie do szuflady
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niezły syf w akcji promującej sprzątanie
PS: Czekam na Kacpra, Melchiora i Baltazara
PS2: Przed otrzymaniem kopii dowodu osobistego oraz wszystkich zgłoszonych paragonów organizator nie powienien wydać ani jednej iRoomby
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czyli: lejące się wino z kartonu - bez szans, pudełko trzeszczące od rozbitego szkła - bez szans, rozbity kubek - jest sens składać reklamację. Przy czym za wadliwe opakowanie produktów odpowiada nadawca. Kubki powinny być pakowane w folię bąbelkową, a następnie w karton z oznaczeniem "ostrożnie - szkło". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aaa, niech się zatem wypowiedzą osoby z lepsiejszymi telefonami, mój a'la smartfon nie jest wiarygodny
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wszystko dlatego, że jedna osoba = jedna nagroda danego rodzaju. Zatem ktoś podaje jeden adres zamieszkania dla 200 osób i już mu się powoli imiona kończą (nazwisko ciągle takie samo). Oczywiście w założeniu gra tylko o iRoombę. Jak ktoś wcześniej napisał: kurier nie odmówi wydania nagrody tylko dlatego, że w danym mieszkaniu drzwi otworzy mu ktoś inny, niż laureat. Chociaż jak kiedyś przysłano mi bony na kilka tysiaków, koperta miała wielki napis "TYLKO I WYŁĄCZNIE DO RĄK WŁASNYCH ODBIORCY, W PRZECIWNYM RAZIE NIE WYDAWAĆ!!!"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie każdy
Druga sprawa: w loterii organizator nie ma wpływu na listę laureatów, nie może więc jej różnicować. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A nie możesz odesłać wszystkich na jednym zdjęciu? Skoro wysłałaś zgłoszenia z jednego telefonu i tak mogą od Ciebie żądać przesłania wszystkich paragonów. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dlatego już nikogo nie dziwi, że TQG prosi od czasu do czasu o częściowy skan dowodu osobistego. Wolę to, niż lenistwo organizatora, jego tumiwisizm i mitoyebizm
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Akurat ten konkurs był szeroko reklamowany w prasie kobiecej, więc chętnych na nagrody mnóstwo. Zwłaszcza, że my się zastanawiamy, w czym wziąć udział - ja w Garnierze nie grałam. A mugole o konkursach nie wiedzą, dla nich nie istnieje ich 1000 w bazie, tylko Ten Jeden Jedyny w gazecie. I tam właśnie grają.
PS: Gdyby kto pytał, to PaczkaSprzątaczka również jest mocno promowana. I Glade
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nooo, a tak zakręcona dziś jestem, że spojrzałam na smsa od nich i zaczęłam się zastanawiać, czego ode mnie chcą, czyżbym coś (ostatnio) źle odesłała?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szczególnie, że jeden uczestnik ma prawo do jednej nagrody danego stopnia
A tak w ogóle, to imię Andrzelika jest niepoprawne, niech drukarze zaczną wreszcie grać na Mruczki i Miśki, zamiast się kompromitować