Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sindbad latał na dywanie, ale żeby podróżować bombonierką? Wyższa szkoła jazdy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wszędzie taka sama
W Topazie do boju ruszy Wawa i okoliczne wioski, mocna ekipa.
W Almie do boju ruszy Wrocek i Śląsk, mocne ekipy.
Ogólnie odradzam grać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Publicznym przyrzeczeniem nagrody są zapisy w regulaminie, a nie sposób informowania o niej. O ile poinformowano laureata o przyznaniu nagrody i spełnił on wszystkie regulaminowe wymagania, nagrodę należy wydać. Bez znaczenia, z jakiego numeru dzwoniono
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej z myślnikami, czyli dokładnie tak, jak na paragonie. Żeby potem nie było, że się nie zgadza, jak kiedyś w przypadku osób, które w konkursach bodajże ABC nie wpisywały "W". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeszcze nie słałam zgłoszenia, ale wpiszę systemowy - w całości tak, jak wydrukowano na paragonie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dobrze, ze trzymasz rękę na pulsie - mnie się nigdy nie chce czytać zgłoszeń innych osób i jeśli się da, unikam tego. Ale dopóki plagiatorzy kilka razy nie dostaną tak po d*, że się zesr* z wrażenia, nie będzie spokoju w konkursach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na tym właśnie polega noc poślubna
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W Pyszne.pl aktualnie mamy na pierwszym miejscu:
1 c**jowaGraPozdrawiamTomasz 99,999,999
Naprawdę nie da się zrobić takiej aplikacji, żeby nie uczestnik nie mógł oszukiwać? Takie to trudne? Byle gracz może zostać hakerem najwyższych lotów?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, o jaki konkurs chodzi, ale porównaj paragon za miejsca 12 i 17. Przypadek? Nie sądzę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to przepraszam za wprowadzenie w błąd, zasugerowałam się wpisem na stronce. Bo najwyraźniej mejla nie zamierzają mi wysłać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, na stronie napisano, że wyniki z etapu ósmego pojawią się za tydzień, czyli 11.12.2015
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie zgadzam się
Imiona w Leniwcu nagradzano mocno kontrowersyjnie. Wiele dobrych pomysłów przepadało, wiele zostało nagrodzonych tylko zasileniami. Królowało przekombinowanie i nijakość albo abstrakcja (sorki, ale Czaruś to może ewentualnie być imię dla magika). I dlatego właśnie logicznym jest dla mnie, że wygrało IMIĘ związane z ZASILANIEM telefonu. Nie żadna bełkotliwa kombinacja. Z góry było wiadomo, że nie wygra zgłoszenie ze słowem "leń" w środku, bo to byłoby masło maślane. Dla mnie ten wybór jest całkowicie oczywisty i marketingowo prawidłowy, choć każdy może powiedzieć, że miał/widział lepsze pomysły. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zielona zawleczka / dwa rzędy kodu konkursowego -> które to piwko?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O Ty łajzo! A ja do piekarni szłam z nosem na kwintę i łzami w oczach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A w kolejnym etapie: Pimpek, Azor, Mruczek, Snupi...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mogliby chociaż nagradzać życzenia bez błędów... tobie, cię... szkoda gadać. Powiem szczerze, że gdyby mi facet z taką poezyją wyskoczył, ponownie byśmy się nie spotkali
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A nie zapisujesz zgłoszeń w pliku? Wtedy miałabyś numer systemowy...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A cokolwiek widać? Masz gdzieś spisane dane z paragonu, tzn. numer systemowy? Bo procesu zaciemnienia nie da się chyba odwrócić.
Możesz podejść do POKu w Kaufie, podać im ten numer i powinni Ci wydrukować tzw. paragon zastępczy. Można spróbować go wysłać do Kaufa z kwitkiem potwierdzającym płatność kartą (o ile kartą płaciłaś; można wygenerować potwierdzenie z konta bankowego). Jeśli opiszesz im w mejlu sytuację, może się udać. W końcu i tak potrzebny im tylko skan paragonu... Wyświetl w wątku >>