Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6127264 Napisano: 08.12.2015 18:12:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

wiosenka83 napisał(a):

Witajcie... odezwal sie do mnie Wedel ze przepraszaja za sytuacje i wysla paczke slodyczy...Co tam u innych blednie poinformowanych?Pozdrowienia emotka

Czy to znaczy, że w zamian za główną nagrodę, o której poinformowali proponują słodycze??? emotka     emotka emotka emotka

Sindbad latał na dywanie, ale żeby podróżować bombonierką? Wyższa szkoła jazdy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6126070 Napisano: 06.12.2015 23:04:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

Jak myślicie gdzie będzie większa konkurencja w grze o autko z Nestle- w Almie czy w Topazie? 

Wszędzie taka sama emotka

W Topazie do boju ruszy Wawa i okoliczne wioski, mocna ekipa.

W Almie do boju ruszy Wrocek i Śląsk, mocne ekipy.

Ogólnie odradzam grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6126044 Napisano: 06.12.2015 22:17:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
ivanotta napisał(a):

mi tłumaczyli, że musi być publiczne przyrzeczenia nagrody a sms na nr prywatny czy mail prywatny się nie liczy... ale być może wprowadzono mnie w błąd i to celowo

Publicznym przyrzeczeniem nagrody są zapisy w regulaminie, a nie sposób informowania o niej. O ile poinformowano laureata o przyznaniu nagrody i spełnił on wszystkie regulaminowe wymagania, nagrodę należy wydać. Bez znaczenia, z jakiego numeru dzwoniono emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6126019 Napisano: 06.12.2015 21:24:55 w Kaufland konkursy
bridget napisał(a):

(...) a pisze  sie ciagiem czy z tymi wszytskimi myslnikami?

Najlepiej z myślnikami, czyli dokładnie tak, jak na paragonie. Żeby potem nie było, że się nie zgadza, jak kiedyś w przypadku osób, które w konkursach bodajże ABC nie wpisywały "W". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125863 Napisano: 06.12.2015 12:17:13 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Który NUMER z paragonu wpisujecie w tym kauflandowym konku:  http://www.e-konk...nd.html#.VmQWHNLhBdg -  (Jedź z rodziną, ciesz się zimą) ? emotka  

Jeszcze nie słałam zgłoszenia, ale wpiszę systemowy - w całości tak, jak wydrukowano na paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125782 Napisano: 05.12.2015 23:00:44 w PLAGIATY
magisterek napisał(a):

Dostałem inf od TYMBARKA, że marzenia z Whiskasa poczytają i z Prince Polo też! Sporo już usunęli... w tym to które zgłosiłem, bo jak sie okazuje nie wszyscy kliknęli publikację - ukradli i celowo nie opublikowali! Dobrze to rokuje ale musimy trzymać rękę na pulsie! Złodziejstwa nie toleruję!

Dobrze, ze trzymasz rękę na pulsie - mnie się nigdy nie chce czytać zgłoszeń innych osób i jeśli się da, unikam tego. Ale dopóki plagiatorzy kilka razy nie dostaną tak po d*, że się zesr* z wrażenia, nie będzie spokoju w konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125701 Napisano: 05.12.2015 20:56:49 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

kalka napisał(a):

obstawiam: towarzysz życia  emotka  

Małż to mięczak i co najwyżej może w muszelkę wejść emotka

Na tym właśnie polega noc poślubna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125232 Napisano: 04.12.2015 18:00:05 w Wkurza mnie...
Nie ma normalnych gierek, zawsze syf / kiła / mogiła.

W Pyszne.pl aktualnie mamy na pierwszym miejscu:
1 c**jowaGraPozdrawiamTomasz 99,999,999

Naprawdę nie da się zrobić takiej aplikacji, żeby nie uczestnik nie mógł oszukiwać? Takie to trudne? Byle gracz może zostać hakerem najwyższych lotów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125223 Napisano: 04.12.2015 17:52:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
goarik napisał(a):

Cos mi sie wydaje ze w tym konkursie  co do wygrania bylo 20 aut dali polowe swoim!

Nie wiem, o jaki konkurs chodzi, ale porównaj paragon za miejsca 12 i 17. Przypadek? Nie sądzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125216 Napisano: 04.12.2015 17:49:34 w Kaufland konkursy
Co tu w ogóle jest niejasne? Istnieje coś takiego, jak Colgate-Palmolive, ale gdy należy zakupić produkt Palmolive, to chyba nikt z Was nie kupuje pasty Colgate do zębów, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125166 Napisano: 04.12.2015 16:59:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

emotka czy te filizanki co lecą to 8. etap? 

Nie, na stronie napisano, że wyniki z etapu ósmego pojawią się za tydzień, czyli 11.12.2015 emotka

Ale maile są za 8 etap emotka

A to przepraszam za wprowadzenie w błąd, zasugerowałam się wpisem na stronce. Bo najwyraźniej mejla nie zamierzają mi wysłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125159 Napisano: 04.12.2015 16:56:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

emotka czy te filizanki co lecą to 8. etap? 

Nie, na stronie napisano, że wyniki z etapu ósmego pojawią się za tydzień, czyli 11.12.2015 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125153 Napisano: 04.12.2015 16:53:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konkurs14 napisał(a):

i przez to właśnie, że główna nagroda przypadła użytkownikowi z forum, zamiast krytyki są gratulacje.- ton dyskusji zapewne byłby inny, gdyby nagroda trafiła w anonimowe ręce. oczywiście nie można winić osoby, której przyznano nagrodę główną, można mieć jednak żal do komisji konkursowej, która nie wspięła się na wyżyny swoich kompetencji i przypieczętowała swoim końcowym wyborem brak artystycznego zaangażowania w analizę imion dla leniwca oraz brak szacunku dla kreatywnej twórczości wielu pozostałych uczestników konkursu/loterii. propozycji imion dla leniwca było wiele, nagrodzone zostały nieliczne - jakie? kwestia gustu, jedne fajne inne dziwne albo wręcz kontrowersyjne. według mojego gustu imię Zasirello absolutnie nie zasługuje na nagrodę główną - jestem świadomy swojej negatywnej opinii, licząc się z tym, że zaraz i ja zostanę "skrytykowany za krytykę". uszanuję jednak gust innych, dla których wybór imienia wartego samochód był słuszny i nie budzi wątpliwości.

Nie zgadzam się emotka W pełnie się nie zgadzam emotka

Imiona w Leniwcu nagradzano mocno kontrowersyjnie. Wiele dobrych pomysłów przepadało, wiele zostało nagrodzonych tylko zasileniami. Królowało przekombinowanie i nijakość albo abstrakcja (sorki, ale Czaruś to może ewentualnie być imię dla magika). I dlatego właśnie logicznym jest dla mnie, że wygrało IMIĘ związane z ZASILANIEM telefonu. Nie żadna bełkotliwa kombinacja. Z góry było wiadomo, że nie wygra zgłoszenie ze słowem "leń" w środku, bo to byłoby masło maślane. Dla mnie ten wybór jest całkowicie oczywisty i marketingowo prawidłowy, choć każdy może powiedzieć, że miał/widział lepsze pomysły. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125034 Napisano: 04.12.2015 14:57:07 w SZUKAM....
Pytanie o piwko   emotka

Zielona zawleczka / dwa rzędy kodu konkursowego -> które to piwko? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125022 Napisano: 04.12.2015 14:49:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1Hiacynta1 napisał(a):

Eeeeee, żle mnie zrozumielisciez tą główną w Łaciatym. Tylko się przekomarzam z kaskaderk. Bardzo bym chciała, ale niestety... cisza w telefonie

O Ty łajzo! A ja do piekarni szłam z nosem na kwintę i łzami w oczach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125006 Napisano: 04.12.2015 14:39:00 w Gratulacje! Dla wygranych!
cc_investigator: gratulacje i ode mnie, niech się dobrze sprawuje na drodze! emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6124835 Napisano: 04.12.2015 12:47:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
NosKruka napisał(a):

niektórzy z laureatów Glade:
Agnes, Konstancja, Gracja, Gracjana, Greta, Kasjusz, Pamela, Romulada, Sandra, Victoria, Zenobiusz, Ziemosława
przyznawać się emotka

emotka

A w kolejnym etapie: Pimpek, Azor, Mruczek, Snupi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6124820 Napisano: 04.12.2015 12:38:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

emotka

Mogliby chociaż nagradzać życzenia bez błędów... tobie, cię... szkoda gadać. Powiem szczerze, że gdyby mi facet z taką poezyją wyskoczył, ponownie byśmy się nie spotkali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6124808 Napisano: 04.12.2015 12:28:04 w Pomocy!!!!
edytka301 napisał(a):

Dzięki Ci bardzo. Nic nie widać, no ale będę coś myśleć, zanim się poddam...
Nie wierzcie sposobowi z żelazkiem!

A nie zapisujesz zgłoszeń w pliku? Wtedy miałabyś numer systemowy... emotka Ewentualnie można spróbować obróbki w programach graficznych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6124796 Napisano: 04.12.2015 12:21:48 w Pomocy!!!!
edytka301 napisał(a):

Szukam ratunku emotka Przejechałam nieczytelny paragon na konkurs Kaufland 200 żelazkiem, bo utkwiło mi w głowie, że tak się robi, i została mi szara, pustka kartka emotka Dodatkowe 200zł na Święta poszło pa pa.Chyba, że jest jakiś czarodziej i zna sposób ....

A cokolwiek widać? Masz gdzieś spisane dane z paragonu, tzn. numer systemowy? Bo procesu zaciemnienia nie da się chyba odwrócić.

Możesz podejść do POKu w Kaufie, podać im ten numer i powinni Ci wydrukować tzw. paragon zastępczy. Można spróbować go wysłać do Kaufa z kwitkiem potwierdzającym płatność kartą (o ile kartą płaciłaś; można wygenerować potwierdzenie z konta bankowego). Jeśli opiszesz im w mejlu sytuację, może się udać. W końcu i tak potrzebny im tylko skan paragonu... Wyświetl w wątku >>
0 0