Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co tam zainteresowanie na FB: Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, ile było ogólnie; z mojej ekipy w sumie 13 krótkich haseł + 1 zdjęcie. Bonik by się przydał, żeby się zwróciły pieniążki za paragony
Na pewno wiele świetnych prac dostali. Przynajmniej to konkurs, gdzie - zgodnie z regulaminem - każdy uczestnik mógł posłać film czy zdjęcie. A nie tylko lewus kombinator
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ależ jasne, że pisz - oni po to tylko żyją, by w listopadzie odpowiadać na pytania "A dlaczego nie dostałam jeszcze kosmetyków, które macie czas wysłać mi do 31.12.2015?" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tu mnie zdziwiłeś, bo wygrałam bilety 25.11. i prowadzący wyraźnie zapowiedział, o której będą rozdawane... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ktoś musiał
Szkoda, że Edzia wymiata w konkursach, zamiast siedzieć w jury - może listy laureatów byłyby inne...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Buahahaha, jeszcze tylko brakuje gróźb ostatecznych, czyli "Hyba czas odlóbić waszom stronę!"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Porażką jest grać w konkursie bez zrozumienia konsekwencji regulaminu, który jasno mówi co wolno, a czego nie wolno. Skoro wolno mi wygrać więcej, niż jedną nagrodę, gram fair i to nie trochę, a w pełni
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się nawet podoba -> Sam to przecież imię męskie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W sumie 23 imiona, niestety te najlepsze nie zostały nagrodzone
Wygrane skromnie: 3x doładowanie + 1x smartfon.
androm - karty przedpłacone są na PIN lub podpis, zawsze można ich użyć wielokrotnie. Szczegóły znajdziesz w ulotce dołączonej do karty. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No jak: co? przecież to bardzo oryginalne imię, na pewno się wyróżnia
Jak w tym kawale: Co to jest: duże, zielone i kwadratowe? Mała, czerwona kuleczka. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo pewnie osoby zawiedzione nie tylko piszą na FB, ale również mejlują i dzwonią z płaczem i groźbami, albowiem nie doceniono ich twórczości. A tak się starały, dwa dni z rzędu obiad przypalony, bo bez kubka Jacobs nie ma sensu dalej żyć...
Żeby zaszpanować przed rodziną w Wigilię.
- Andżeliko, a skąd Ty masz takie kubki z logo Jacobs? Szałowe, chyba z hameryki?!
- Brajan, żem je wygrała w konkursie na NAJLEPSZE wzorki kubkowe. Czujesz?
- Aaa, oldskul i hipsterstwo w jednym, szacuś. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ała
Ależ ludzie som gupi, zadufani w sobie i przekonani o swym geniuszo-talencie
A Pani Monika powinna zmienić nazwisko: na Ćwok
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mejlowo o paczkach przychodzi tylko spam z wirusami. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale misiamisiam pisała o wyjeździe w Alpy, a ten jest jednoosobowy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I mnie od razu przyszło do głowy kilka pomysłów, ale na USA jestem uczulona. Przede wszystkim jest to jedno z ostatnich miejsc, które chciałabym odwiedzić, a już na pewno nigdy bym się tam nie osiedliła. A jeśli chodzi o wizę, to nie mam ochoty usłyszeć, że jestem "nic niewartym śmieciem na nic niewartej umowie śmieciowej" i wobec tego wizy nie otrzymam. Niech się pałują z takimi nagrodami
misiamisiam - zauważ także, że nagrodą jest wyjazd dla jednej osoby
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się to pytanie bardzo podoba, daje duże pole do popisu
BTW: czy nie sądzicie, że w kontekście ostatnich wydarzeń lepiej byłoby fundować nagrody w postaci voucherów do SPA / TravelPassów, niż wycieczki do konkretnych destynacji?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spoko luz