Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6133482 Napisano: 17.12.2015 09:54:14 w Biedronka
defed napisał(a):

joan napisał(a):

Kilka dni temu kupiłam 4 smaki lodów Haagen Dazs w Kaufie - przyznaję się, zgrzeszyłam, bo grudzień + nie ma żadnego konkursu emotka

Na moją wagę mają wpływ jedynie konkursowe produkty  emotka  Przynajmniej nie pójdzie Ci w boki emotka

Nie kuś, omijam lodówkę szerokim łukiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6133459 Napisano: 17.12.2015 09:18:19 w Biedronka
Kilka dni temu kupiłam 4 smaki lodów Haagen Dazs w Kaufie - przyznaję się, zgrzeszyłam, bo grudzień + nie ma żadnego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6133400 Napisano: 16.12.2015 23:55:23 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

joan weź  mnie nie załamuj emotka  do tej pory był robocze, więc tym się sugerowałam, poza tym paragon mi wcięło i dopiero wczoraj go znalazłam emotka

Nie wiem, jak było "do tej pory" - zerknij se w regulamin na ekuponie, mnie się już troi przed oczami, mykam spać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6133378 Napisano: 16.12.2015 23:04:19 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

czy 5 dni, w których trzeba wysłać paragon, to 5 dni roboczych, czy kalendarzowych?
bo jeśli roboczych, to ok, dziś ostatni dzień. Ale jeśli kalendarzowych to klops emotka
Chodzi mi o ten konkurs http://www.e-konk...ki.html#.VnHQCErhDDc  

Zgodnie z regulaminem: 5 dni, czyli kalendarzowych, termin na odesłanie dokumentów minął. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6133069 Napisano: 16.12.2015 15:50:36 w SZUKAM....
aerdna napisał(a):

Z jakiego numeru dzwoni Stokrotka Milka ?

Z ukrytego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6132683 Napisano: 16.12.2015 10:10:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy uważacie, że sławetny Radosłąw z Poznania może tą samą fotką wygrywać różne konkursy? Czy to jest zgodne z regulaminem? Tu fotka wyświechtana, nie obyło się bez ingerencji fotoshopa, aby dostosować ją do tematu konkursu
http://www.podrozezdulux.pl/laureaci

Niekoniecznie mamy do czynienia z tym samym zdjęciem. Wystarczy iść do parku wodnego i strzelić podwodną focię, to chyba nie wymaga specjalnych nakładów finansowych ani podróży po świecie, prawda? Można nawet raz w tygodniu z rodziną do aqua parku jeździć i nową sesję fotograficzną zaliczać, nikt nikomu tego nie zabroni. Jeśli chcecie wykluczyć tę rodzinę z wygrywania, chyba po prostu musicie wysyłać dokładnie takie samo zdjęcie, dzięki czemu twórczość Radka straci na oryginalności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6132390 Napisano: 15.12.2015 18:41:59 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

O której godzinie dzwonili dziś z rezerwą konkursu urodzinowego ? 
PS. Coś dużo osób nie odesłało paragonów... emotka

Zgadza się; również mnie to dziwi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131979 Napisano: 15.12.2015 11:39:57 w Pomocy!!!!
lubiekisiel napisał(a):

Joan miałam wczoraj taki sam problem tylko z poleconym- znajdź na FB profil poczty polskiej i napisz im prywatną wiadomość z danymi paczki, kiedy ją wysłałas itp. - mi odpisali po paru godzinach, potwierdzili, że mimo, że na trackingu było tylko moje miasto to list dotarł itp. - oni tam sprawdzą w swoich trackingach nie tym co my widzimy i dadzą ci znać

Tak zrobię, dzięki za radę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131972 Napisano: 15.12.2015 11:36:37 w SZUKAM....
defed napisał(a):

hahaha... Nie piszemy tutaj o Paragonach. A z jakiego miasta szukasz? W smsie trzeba było podać miasto zakupu produktów. Daj znać jakie miasto - byc może osoba, która uczciwie zagrała i ma paragon załapie się na rezerwę  emotka

Jak ktoś jest zbyt leniwy na dodanie konkursów do bazy, spamuje wszędzie. A ja to z kolei od razu zgłaszam adminom emotka

Po cóż ma tu pisać miasto, może grał w całej Polsce? Kto mu zabroni? Tak było min. w konkursach Troszczymy się..., dopóki Tqg nie wprowadziło obowiązku wpisywania numerów systemowych w zgłoszeniach. Jakoś przypadkowo natychmiast wróciła normalność i statystyki lepsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131903 Napisano: 15.12.2015 10:25:53 w Pomocy!!!!
banka-manka -> nie chodzi mi o to, że nie została dostarczona, wg systemu ona w ogóle nie ruszyła się z placówki nadania. Nie ma żadnych statusów pośrednich ani końcowego emotka

defed -> nie wysłałam listu poleconego, tylko Paczkę24 za pobraniem. Powinny więc pojawić się na liście magazyny, przez które paczka przeszła. A ona nawet do Zabrza nie dotarła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131900 Napisano: 15.12.2015 10:22:14 w Paragony
adrian napisał(a):

benasia napisał(a):

adrian napisał(a):

Poszukuję kogoś kto grał w konkursie Atlas Bricomarche w Gdyni-Kossakowo.

A co - nie kupiło się paragonu a się grało?  emotka

Nie ma u mnie nigdzie Bricomarche, a miałem pomysł na odpowiedź i wysłałem ot tak w ostatnim momencie. Także jak się nie uda to trudno. emotka

Oto definicja konkursowego geniuszu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131860 Napisano: 15.12.2015 09:45:21 w Pomocy!!!!
Czy status przesyłki nadanej Pocztą Polską można sprawdzić inaczej, niż poprzez stronę http://emonitoring.poczta-polska.pl? Np. w okienku, gdzie się przesyłkę przekazało?

Wysłałam paczkę 09.12.2015, od tego dnia wisi w systemie i nic się w jej statusie nie zmienia. Zawsze po kolei wyświetlało wszystkie magazyny i status, a teraz cisza absolutna. Wiem, że mają natłok pracy przed Bożym Narodzeniem, ale bez przesady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131632 Napisano: 14.12.2015 19:34:02 w Wkurza mnie...
książka z FB
niespodzianka z lokalnego
bilety z radia
słodycze z gazety
coś z urnowego w moim sklepie

(no comments) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131605 Napisano: 14.12.2015 19:07:56 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bethan napisał(a):

Vegeta w C4? Do dzisiaj Graf miał się uwinąć.

cisza emotka

"f) Daty wyżej wymienionych posiedzeń Komisji mogą ulec zmianie, jednakże ostatnie posiedzenie nie może odbyć się później niż 11.12.2015 r."
+ 7 dni na poinformowanie laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131503 Napisano: 14.12.2015 17:01:55 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

Ludzie, dajcie spokój z tymi oczekiwaniami. Dzisiaj dopiero 1-szy dzień wysyłki, a już zaczynają się lamenty. (...)

O kuraki, chyba rację masz - nie wygrałam w tym konkursie, ale na podstawie lamentów sądziłam, że dziś na pewno minął termin wysyłki tych kart emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6131145 Napisano: 14.12.2015 11:56:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolka182 napisał(a):

(...) Sprawa ma się tak, że trzeba było ułożyć puzzle w aplikacji na czas.(...)

O który konkurs chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6130028 Napisano: 11.12.2015 20:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"W każdym konkursie zbieram najwięcej polubien" emotka Nie ma jakiegoś konkursu dot. haseł na koszulkę? Bo to zdanie idealnie pasuje, nagroda murowana (nawet bez polubień) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6129852 Napisano: 11.12.2015 16:15:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

(...) Czasem trzeba pisać nie to co sam chciałbyś napisać ale to co oni chcieliby przeczytać. (...)

Jak to: czasem? Raczej: zawsze emotka
Trzeba się zdecydować, czy chcemy zachwycić KOGOŚ, czy SIEBIE - druga opcja oznacza jednak pisanie do szuflady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6129194 Napisano: 10.12.2015 20:43:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
Paczka Sprzątaczka ==> W kółko wklepywane są te same paragony. Po wklejeniu wyników w Excell mamy na teraz 5 sytuacji, gdzie jeden numer nagrodzono 2x. I pewnie jeszcze sryliona razy pójdzie na Muhammeda czy Mruczka, aż wygra iRoombę, bo tylko wtedy paragon zostanie odesłany. Wiadomo, że te ćwoki tylko o roboty grają, a producenta i jego produkty mają w d* + sprzątanie mieszkania sobie odpuszczą.

Niezły syf w akcji promującej sprzątanie emotka

PS: Czekam na Kacpra, Melchiora i Baltazara emotka

PS2: Przed otrzymaniem kopii dowodu osobistego oraz wszystkich zgłoszonych paragonów organizator nie powienien wydać ani jednej iRoomby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128836 Napisano: 10.12.2015 14:14:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli szkoda była niewidoczna/niemożliwa do stwierdzenia w momencie odbioru przesyłki, spokojnie można składać reklamację.

Czyli: lejące się wino z kartonu - bez szans, pudełko trzeszczące od rozbitego szkła - bez szans, rozbity kubek - jest sens składać reklamację. Przy czym za wadliwe opakowanie produktów odpowiada nadawca. Kubki powinny być pakowane w folię bąbelkową, a następnie w karton z oznaczeniem "ostrożnie - szkło". Wyświetl w wątku >>
0 0