Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6118535 Napisano: 24.11.2015 11:06:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co Wy ludzie, nigdy o bilety do kina nie graliście? To Wy za wizytę w kinie płacicie? emotka

Normalnie podajesz kasjerowi jeden kod, on go wklepuje w system i drukuje jeden bilet. Tym samym kod traci ważność. Ja podaję kody spisane na karteczce, żebym nie musiała dukać tych ciągów liczbowych. Ale można sobie nawet na nadgarstku długopisem naskrobać, a potem kasjerowi szepnąć do uszka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118519 Napisano: 24.11.2015 11:01:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

A gdzie ten kod sie podaje? Dopiero w kasie kina,bo na stronie Multikina nie znalazlam takiej opcji emotka

Podajesz kasjerowi karteczkę ze spisanym / wydrukowanym kodem, a on za każdy kod wydaje Ci jeden bilet. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118516 Napisano: 24.11.2015 11:00:26 w SZUKAM....
teodozja napisał(a):

Czy ktoś mnie doinformuje do kiedy maja czas na rozwiezienie Luksusu z Biedry?

Do Sylwestra, niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118482 Napisano: 24.11.2015 10:43:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Czy te kody na bilety z Wedel są ważne również w weekend?:)

Oczywiście. Są ważne na wszystkie filmy 2D wyświetlane w podanym terminie. Nie obowiązują na filmy 3D, pokazy specjalne, transmisje operowe, maratony filmowe itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118400 Napisano: 24.11.2015 09:37:10 w Wkurza mnie...
erychta00 napisał(a):

Wkurzyła mnie straszliwie moja głupia przeglądarka! Google chrom zeżarł mi przebrzydły wszystkie zapisane zakładki! Wszystko! Jak by się zresetował emotka  Może ktoś zna przyczynę tego stanu rzeczy? 

Coś zostało zmienione przy opcji Użytkownicy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118359 Napisano: 24.11.2015 08:05:57 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

Co się dzieje w wątku paragonowym  w związku z tym konkiem co 15 minut ?  Znów ludziska grają bez paragonów ?  emotka

Czekam, aż ten konkurs się skończy emotka Dobrze, że Avanti wymagało podania numeru paragonu w Mocy, inaczej byłby syf o niespotykanej sile emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118314 Napisano: 23.11.2015 22:50:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Mąka Szymanowska: Wprowadzony kod został już wykorzystany
CO jest grane? emotka

Poszukaj na forum, sporo osób o tym pisało. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118205 Napisano: 23.11.2015 20:05:37 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że akcja Szlachetna Paczka rozpoczęta. Bo mi się powoli te gromadzone przez wiele miesięcy zapasy przestawały mieścić w szafce, a strychu / piwnicy / garażu nie posiadam. Niech się dzieje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6117973 Napisano: 23.11.2015 14:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
normafia napisał(a):

Dobrze, że są jeszcze tacy, którzy maja sumienie. Jak się nie wygra, to gra się dalej, ale zabrać komuś nagrodę- może w dodatku jedyną w życiu. Chyba ludziom brakuje empatii. emotka

Nooo, dokładnie jest tak, jak piszesz. Czyli kto gra nieregulaminowo, zabiera innemu uczestnikowi nagrodę. Co więcej: mogłaby to być jego jedyna taka nagroda w życiu! Brak empatii. Nieładnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6117838 Napisano: 23.11.2015 12:50:19 w Wkurza mnie...
akaska napisał(a):

Gwara śląska to nie jest, raczej slang gwary. Istnieją słowniki gwary śląskiej i tak: Lod? może Łod czyli po wsiosku od, psiokóm- chyba chodzi o psy, ale po śląsku to po prostu pies, psy, szcziganiym nie mam pojęcia co to miało znaczyć, ole szcziga to po śląsku czarownica:)  Jeśli chodzi o czworonogóm i szcziganiym to wygooglałam tylko 1 wynik: dyskusja na e-konkursach emotka  

emotka

Szcziganie związane jest chyba z łoszczic = ostrzyc (włosy).
Z całego zgłoszenia śląskie są tylko wyrazy: dziołszka, fest, przaja i wele.

Pewnie czepiam się dlatego, że wg mnie różnicy między twórczością:
Mam bony jestem zadowolony
a
Mom bony jeżech zadowolony
nie ma wcale emotka
No oczywiście poza tym, że druga wersja jest wybitna, gwarą pisana i warta dwudziestu patoli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6117771 Napisano: 23.11.2015 12:06:04 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

joan napisał(a):

A jakaż to gwara? Nie wiem.

Gwara ślunska. Tym językiem posługują się na przykład niektórzy kabareciarze, że wspomnę dlanaprzykładu RAK. emotka

To nie jest gwara śląska, raczej powiedziałabym: stylizacja na tę gwarę, ewentualnie.

PS: Kabaretu Rak nie znoszę, gdy tylko ich zobaczę w tv, od razu zmieniam kanał na 5 minut. Jedyny nieśmieszny kabaret z tych okolic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6117743 Napisano: 23.11.2015 11:35:53 w Wkurza mnie...
Zwyczajowo bym uznała, że to przerost formy nad treścią. Ale tutaj forma = częstochowskie rymy bazujące na czasownikach, co brzmi tak samo beznadziejnie w każdym narzeczu / gwarze. A jakaż to gwara? Nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6117545 Napisano: 22.11.2015 21:42:46 w NIE polecam wymiany z....
tomniewkurza napisał(a):

ewikewik napisał(a):

...pamiętajmy,  że wielu z nas jest na stałe zalogowanych, z komputera korzystają domownicy więc każdorazowe odpalenie kompa powoduje komunikat na forum, że jesteśmy, chociaz od miesiaca nie ma nas w domu.

Tjaaa... Ten komunikat pojawia się WYŁĄCZNIE wtedy, gdy "domownik" otworzy stronę e-konków. Ciekawe, ilu "domowników" tak robi i po co?
NIE pojawia się za to, gdy wchodzi na INNĄ stronę.
emotka

Mam zawsze pootwieranych mnóstwo kart przeglądarki i zaznaczoną opcję, że po każdym włączeniu Chrome, mają mi się uruchomić wszystkie te karty. E-konki są zatem automatycznie uruchamiane każdorazowo, gdy ktoś chce skorzystać z neta. Chociaż mnie na forum nie ma emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6117225 Napisano: 21.11.2015 23:06:54 w Wkurza mnie...
zabcia0410 napisał(a):

oj jak się teraz wkurzyłamemotka wysłałam przez stronę3 kody z mąki szymanowskiej i 3 wykorzystane!!!!!!!!!!! normalnie skandal

Kilka osób pisało o tym na forum - to chyba jakiś ich błąd systemu. Niestety nie wiem, co i czy w ogóle odpisano innym uczestnikom, może się tutaj wypowiedzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116987 Napisano: 21.11.2015 11:54:29 w Wkurza mnie...
ilonaaa93 - ciekawy filmik, dzięki za zamieszczenie go! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116979 Napisano: 21.11.2015 11:17:15 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Serio mnie dziś wkurza, że wygrywają analfabeci. To tak jakby w maratonie wygrał ten co nie związał sznurówek i wy... Koleił się zaraz na starcie. Bo przecież szkoda biedaka.... Co z tego, że inni trenowali, trzymali dietę, inwestowali? Nagrodzimy kalekę, bo to poprawne politycznie! 

Super porównanie, przemawia do mnie emotka

I pójdę dalej: co by było, gdyby na olimpiadzie nie wygrywał najlepszy zawodnik, tylko sędziowie z lenistwa LOSOWALIBY zwycięzcę? Czy to by było ołkej, czy może raczej dziwne? Bo mam wrażenie, że coraz więcej organizatorów uważa, że przecież "wszystko w porządku, laureat jest, się nie czepiajcie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116852 Napisano: 20.11.2015 23:05:08 w Biedronka
kalka napisał(a):

Joan a skąd masz pewność, że nie wygrał?  Właściwie, to mnie już chyba nic nie zdziwi

Uważam, że wygrał -> ktoś, kto nie wygrał filmikiem, nie miałby po co robić w majty i na szybko dokonać blokady swego "dzieła" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116841 Napisano: 20.11.2015 22:55:35 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

Coś trzeba z tym zrobić emotka emotka

Najlepiej byłoby poinformować "ludzi od kubków Jacobsa", to prawdziwa armia dzikich bestii! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116837 Napisano: 20.11.2015 22:52:24 w Biedronka
ultrixx napisał(a):

A na dodatek ma dodane 3 konkursy i dostęp do Biedronki  ;)

Ciekawe, czy to laureat Leona, czy po prostu PamPam jest osobą tak popier*, że tworzy piosenki o Biedronce z nadmiaru wolnego czasu?   emotka  

Powiem tak: nie ma powodu, by usuwać taki filmik, może sobie wisieć w nieskończoność. Chyba, że nagrodzono go i może byc z tego awantura. Sytuacja jest jasna, przynajmniej dla mnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116830 Napisano: 20.11.2015 22:44:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy mógłby mi ktoś napisać po jakim czasie wysyłają maila z Leniwca, jeśli mam wygrany telefonemotka Ewentualnie jeszcze co w tytule, bo do mnie dużo mailingu przychodzi także odnośnie reklamy tego konkursu i nie chciałabym przegapić prośby o dane emotka

A z tydzień se poczekasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0