Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Normalnie podajesz kasjerowi jeden kod, on go wklepuje w system i drukuje jeden bilet. Tym samym kod traci ważność. Ja podaję kody spisane na karteczce, żebym nie musiała dukać tych ciągów liczbowych. Ale można sobie nawet na nadgarstku długopisem naskrobać, a potem kasjerowi szepnąć do uszka
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podajesz kasjerowi karteczkę ze spisanym / wydrukowanym kodem, a on za każdy kod wydaje Ci jeden bilet. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Do Sylwestra, niestety
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oczywiście. Są ważne na wszystkie filmy 2D wyświetlane w podanym terminie. Nie obowiązują na filmy 3D, pokazy specjalne, transmisje operowe, maratony filmowe itp. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Coś zostało zmienione przy opcji Użytkownicy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czekam, aż ten konkurs się skończy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poszukaj na forum, sporo osób o tym pisało. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nooo, dokładnie jest tak, jak piszesz. Czyli kto gra nieregulaminowo, zabiera innemu uczestnikowi nagrodę. Co więcej: mogłaby to być jego jedyna taka nagroda w życiu! Brak empatii. Nieładnie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szcziganie związane jest chyba z łoszczic = ostrzyc (włosy).
Z całego zgłoszenia śląskie są tylko wyrazy: dziołszka, fest, przaja i wele.
Pewnie czepiam się dlatego, że wg mnie różnicy między twórczością:
Mam bony jestem zadowolony
a
Mom bony jeżech zadowolony
nie ma wcale
No oczywiście poza tym, że druga wersja jest wybitna, gwarą pisana i warta dwudziestu patoli
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To nie jest gwara śląska, raczej powiedziałabym: stylizacja na tę gwarę, ewentualnie.
PS: Kabaretu Rak nie znoszę, gdy tylko ich zobaczę w tv, od razu zmieniam kanał na 5 minut. Jedyny nieśmieszny kabaret z tych okolic
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam zawsze pootwieranych mnóstwo kart przeglądarki i zaznaczoną opcję, że po każdym włączeniu Chrome, mają mi się uruchomić wszystkie te karty. E-konki są zatem automatycznie uruchamiane każdorazowo, gdy ktoś chce skorzystać z neta. Chociaż mnie na forum nie ma
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kilka osób pisało o tym na forum - to chyba jakiś ich błąd systemu. Niestety nie wiem, co i czy w ogóle odpisano innym uczestnikom, może się tutaj wypowiedzą. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Super porównanie, przemawia do mnie
I pójdę dalej: co by było, gdyby na olimpiadzie nie wygrywał najlepszy zawodnik, tylko sędziowie z lenistwa LOSOWALIBY zwycięzcę? Czy to by było ołkej, czy może raczej dziwne? Bo mam wrażenie, że coraz więcej organizatorów uważa, że przecież "wszystko w porządku, laureat jest, się nie czepiajcie"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uważam, że wygrał -> ktoś, kto nie wygrał filmikiem, nie miałby po co robić w majty i na szybko dokonać blokady swego "dzieła"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej byłoby poinformować "ludzi od kubków Jacobsa", to prawdziwa armia dzikich bestii!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciekawe, czy to laureat Leona, czy po prostu PamPam jest osobą tak popier*, że tworzy piosenki o Biedronce z nadmiaru wolnego czasu?
Powiem tak: nie ma powodu, by usuwać taki filmik, może sobie wisieć w nieskończoność. Chyba, że nagrodzono go i może byc z tego awantura. Sytuacja jest jasna, przynajmniej dla mnie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A z tydzień se poczekasz