Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6128539 Napisano: 10.12.2015 10:25:59 w Nowy design
pionas napisał(a):

(...) W temacie.
Nie chcę blokować obecnej grafiki, tylko chcę dodać jakąś nowoczesną, która będzie przyjazna dla oka i będzie ładnie budowała stronę na telefonie...

Aaa, niech się zatem wypowiedzą osoby z lepsiejszymi telefonami, mój a'la smartfon nie jest wiarygodny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128471 Napisano: 10.12.2015 08:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Kochana, nie każdy wygrał, ja np. posłałam zaraz na początku zgłoszenie- w sumie posłałam 2 i nie wygrałam. ta loteria to jakaś porażka. Liczę że może chociaż coś z rezerwy wpadnie-o ile takowa jest,  bo te Eryki, Filomeny i inne stwory to chyba niezbyt realne są emotka

Wszystko dlatego, że jedna osoba = jedna nagroda danego rodzaju. Zatem ktoś podaje jeden adres zamieszkania dla 200 osób i już mu się powoli imiona kończą (nazwisko ciągle takie samo). Oczywiście w założeniu gra tylko o iRoombę. Jak ktoś wcześniej napisał: kurier nie odmówi wydania nagrody tylko dlatego, że w danym mieszkaniu drzwi otworzy mu ktoś inny, niż laureat. Chociaż jak kiedyś przysłano mi bony na kilka tysiaków, koperta miała wielki napis "TYLKO I WYŁĄCZNIE DO RĄK WŁASNYCH ODBIORCY, W PRZECIWNYM RAZIE NIE WYDAWAĆ!!!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128466 Napisano: 10.12.2015 08:33:54 w Nowy design
pionas - mnie bardzo odpowiada aktualna kolorystyka. Trzeba pamiętać, że spora część osób spędza na forum długie godziny, aktualne barwy nie męczą wzroku, są (wg mnie) bardzo przyjazne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128465 Napisano: 10.12.2015 08:31:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boom30 napisał(a):

(...) i chyba każdy z forum tutaj wygrał.
Po prostu chcą mieć zróżnicowaną liste laureatów - bo jak imiona będą się powtarzać to znowu przecież będą skargi i donosy bo forum e-konkursowiczów nie śpi i afery tropi. Przecież dzień bez sensacji dniem straconym.

Nie każdy emotka

Druga sprawa: w loterii organizator nie ma wpływu na listę laureatów, nie może więc jej różnicować. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128397 Napisano: 09.12.2015 23:23:30 w Pomocy!!!!
michałek13 napisał(a):

Podpowiedzcie mi proszę... Dostałam sms o wygranym bonie w kauflandzie, troszczymy się o przedświąteczne wydatki.
Należy odesłać oświadczenie, dane i paragon. Ja wysłałam kilka, jak usalić, który jest zwycięski?
Czy wysłać do nich e-mail i podadzą numer? Mam taką sytuację po raz pierwszy, a bon z kauflanda drugi...
Ale wcześniej paragon kupiłam na forum i miałam tylo jeden.

A nie możesz odesłać wszystkich na jednym zdjęciu? Skoro wysłałaś zgłoszenia z jednego telefonu i tak mogą od Ciebie żądać przesłania wszystkich paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128356 Napisano: 09.12.2015 22:49:51 w Dziś cieszę się z.....
trebor1 - byle nie krzyknął DZIWADŁO! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128303 Napisano: 09.12.2015 21:21:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
29renata napisał(a):

To i tak nie przebije tego, że liście zwycięzców z Whiskas co 5 minut zwrot do 50 zł była kiedyś Conchita W. !!!

Dlatego już nikogo nie dziwi, że TQG prosi od czasu do czasu o częściowy skan dowodu osobistego. Wolę to, niż lenistwo organizatora, jego tumiwisizm i mitoyebizm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6128173 Napisano: 09.12.2015 18:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

(...) Tych zestawów  kosmetyków było dużo. Mam wrażenie, że więcej informacji byłoby o tym na forum. emotka Także może jest jeszcze szansa emotka

Akurat ten konkurs był szeroko reklamowany w prasie kobiecej, więc chętnych na nagrody mnóstwo. Zwłaszcza, że my się zastanawiamy, w czym wziąć udział - ja w Garnierze nie grałam. A mugole o konkursach nie wiedzą, dla nich nie istnieje ich 1000 w bazie, tylko Ten Jeden Jedyny w gazecie. I tam właśnie grają.

PS: Gdyby kto pytał, to PaczkaSprzątaczka również jest mocno promowana. I Glade emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6127802 Napisano: 09.12.2015 12:51:44 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

Budżet smsy posłał 

Nooo, a tak zakręcona dziś jestem, że spojrzałam na smsa od nich i zaczęłam się zastanawiać, czego ode mnie chcą, czyżbym coś (ostatnio) źle odesłała? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6127272 Napisano: 08.12.2015 18:17:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

W sprzataczce Eryki i Agnes pozostały, no i  Andrzelika a doszły Amanda, Alfons i Pamela. Nadzwyczajny konkurs emotka

Szczególnie, że jeden uczestnik ma prawo do jednej nagrody danego stopnia emotka

A tak w ogóle, to imię Andrzelika jest niepoprawne, niech drukarze zaczną wreszcie grać na Mruczki i Miśki, zamiast się kompromitować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6127264 Napisano: 08.12.2015 18:12:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

wiosenka83 napisał(a):

Witajcie... odezwal sie do mnie Wedel ze przepraszaja za sytuacje i wysla paczke slodyczy...Co tam u innych blednie poinformowanych?Pozdrowienia emotka

Czy to znaczy, że w zamian za główną nagrodę, o której poinformowali proponują słodycze??? emotka     emotka emotka emotka

Sindbad latał na dywanie, ale żeby podróżować bombonierką? Wyższa szkoła jazdy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6126070 Napisano: 06.12.2015 23:04:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

Jak myślicie gdzie będzie większa konkurencja w grze o autko z Nestle- w Almie czy w Topazie? 

Wszędzie taka sama emotka

W Topazie do boju ruszy Wawa i okoliczne wioski, mocna ekipa.

W Almie do boju ruszy Wrocek i Śląsk, mocne ekipy.

Ogólnie odradzam grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6126044 Napisano: 06.12.2015 22:17:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
ivanotta napisał(a):

mi tłumaczyli, że musi być publiczne przyrzeczenia nagrody a sms na nr prywatny czy mail prywatny się nie liczy... ale być może wprowadzono mnie w błąd i to celowo

Publicznym przyrzeczeniem nagrody są zapisy w regulaminie, a nie sposób informowania o niej. O ile poinformowano laureata o przyznaniu nagrody i spełnił on wszystkie regulaminowe wymagania, nagrodę należy wydać. Bez znaczenia, z jakiego numeru dzwoniono emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6126019 Napisano: 06.12.2015 21:24:55 w Kaufland konkursy
bridget napisał(a):

(...) a pisze  sie ciagiem czy z tymi wszytskimi myslnikami?

Najlepiej z myślnikami, czyli dokładnie tak, jak na paragonie. Żeby potem nie było, że się nie zgadza, jak kiedyś w przypadku osób, które w konkursach bodajże ABC nie wpisywały "W". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125863 Napisano: 06.12.2015 12:17:13 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Który NUMER z paragonu wpisujecie w tym kauflandowym konku:  http://www.e-konk...nd.html#.VmQWHNLhBdg -  (Jedź z rodziną, ciesz się zimą) ? emotka  

Jeszcze nie słałam zgłoszenia, ale wpiszę systemowy - w całości tak, jak wydrukowano na paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125782 Napisano: 05.12.2015 23:00:44 w PLAGIATY
magisterek napisał(a):

Dostałem inf od TYMBARKA, że marzenia z Whiskasa poczytają i z Prince Polo też! Sporo już usunęli... w tym to które zgłosiłem, bo jak sie okazuje nie wszyscy kliknęli publikację - ukradli i celowo nie opublikowali! Dobrze to rokuje ale musimy trzymać rękę na pulsie! Złodziejstwa nie toleruję!

Dobrze, ze trzymasz rękę na pulsie - mnie się nigdy nie chce czytać zgłoszeń innych osób i jeśli się da, unikam tego. Ale dopóki plagiatorzy kilka razy nie dostaną tak po d*, że się zesr* z wrażenia, nie będzie spokoju w konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125701 Napisano: 05.12.2015 20:56:49 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

kalka napisał(a):

obstawiam: towarzysz życia  emotka  

Małż to mięczak i co najwyżej może w muszelkę wejść emotka

Na tym właśnie polega noc poślubna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125232 Napisano: 04.12.2015 18:00:05 w Wkurza mnie...
Nie ma normalnych gierek, zawsze syf / kiła / mogiła.

W Pyszne.pl aktualnie mamy na pierwszym miejscu:
1 c**jowaGraPozdrawiamTomasz 99,999,999

Naprawdę nie da się zrobić takiej aplikacji, żeby nie uczestnik nie mógł oszukiwać? Takie to trudne? Byle gracz może zostać hakerem najwyższych lotów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125223 Napisano: 04.12.2015 17:52:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
goarik napisał(a):

Cos mi sie wydaje ze w tym konkursie  co do wygrania bylo 20 aut dali polowe swoim!

Nie wiem, o jaki konkurs chodzi, ale porównaj paragon za miejsca 12 i 17. Przypadek? Nie sądzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6125216 Napisano: 04.12.2015 17:49:34 w Kaufland konkursy
Co tu w ogóle jest niejasne? Istnieje coś takiego, jak Colgate-Palmolive, ale gdy należy zakupić produkt Palmolive, to chyba nikt z Was nie kupuje pasty Colgate do zębów, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0