Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6839952 Napisano: 24.01.2022 20:32:30 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Ale czy to jest poważne pytanie, czy prowokacja? emotka

Poważne - ale skoro wątpisz, to jednak sporo prowokacji musiałam zapodać w swoim konkursowym życiu emotka
mia napisał(a):

1. Nie musisz, ale dedykowane przeglądarki do korzystania z MS Teams (bez aplikacji) to Microsoft Edge lub Google Chrome.
2. Wystarczy.

Dzięki za odpowiedź, ruszyłam na pełnym gazie do świata języków obcych i wierzaj mi, że już nie kumam, co czytam w języku polskim. Dobrze, że od jakiegoś czasu mam przymusową pobudkę o 04:45, zdążę się rano pozbierać przed tą rozmową online. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6839940 Napisano: 24.01.2022 20:04:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Dostałam linka - jutro mam w niego kliknąć i spotkać się z kimś na teamsie. Czy muszę instalować na kompie jakieś oprogramowanie? I czy do przeprowadzenia wideorozmowy wystarczy sam komp (nie posiadam zestawu słuchawkowego do rozmów, ewentualnie mogę podłączyć zestaw słuchawkowy smartfona). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6839895 Napisano: 24.01.2022 19:15:15 w Avanti
sabanerro napisał(a):

Ja chyba dwa puściłam w tym etapie Cheetos. A Lay's to sobie uświadomiłam, że to konkurs, zapomniałam, że coś tam też wysyłałam. Już się wycofuję z tego za dużo stresu, podziwiam za wytrwałość 

Oj na starość tak mi dni lecą, że całe etapy potrafiłam przegapić emotka Mam nadzieję, że będzie lepiej, tzn. większa ilość zgłoszeń nie oznacza automatycznie większej ilości nagród, ale przynajmniej "coś robię" emotka W tamtym etapie puściłam 3 zgłoszenia - jak widzę, zostałam graczem hurtowym emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6839710 Napisano: 24.01.2022 12:30:09 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

halliday napisał(a):

ja tam słyszałem o Viregyt-K i Amantix

ja też słyszałam o amantadynie - ale w kontekście dyskusji, bo to lek m.in. na parkinsona, więc zupełnie co innego, no i cyt: "Należy pamiętać, że amantadyna nie została uznana za lek na COVID-19. Lekarze nie rekomendują stosowania jej przy zakażeniu koronawirusem. W polskich ośrodkach badawczych trwają badania nad skutecznością tego leku, ale nie ma na razie wyników. Eksperci apelują, by nie zażywać amantadyny na własną rękę." Najlepiej z lekarzem dobrać odpowiednie leczenie. I tyle w temacie "leków" na covid.  

Nic nie e zostało uznane za lek na C19. U mnie wszyscy bliscy, którym zaczęło się pogarszać, brali Amantadynę. Aktualnie z dalszej rodziny chorują 2 osoby, od niedzieli. Otrzymali "pakiet zdrowotny", który szwagier trzyma w domu na wszelki wypadek, w tym Amantadynę. Żadnych lekarstw nie powinmo się jeść, jak tic taców. Aha moi bliscy wyzdrowieli, w szpitalu nie był nikt. Środowisko lekarskie miało na nich równo wyebane, czyli pacjencie lecz się sam z guglem... Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

joan

#6838945 Napisano: 20.01.2022 14:44:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaluna napisał(a):

Działa Wam ankieta Kauflandu? Wyskakuje mi błąd i nie przepuszcza mnie na drugą stronę emotka

Pół godziny temu działała, ale musiałam odświeżać, bo muliła. Jak ruszyła, to już poszło z górki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6838932 Napisano: 20.01.2022 14:12:59 w Avanti
henryczka62 napisał(a):

Gdzie szukać tego kodu z cheetosów? Rozciełam nawet opakowanie i ja tam nic nie widzę. Albo jestem ślepa albo mi się jakieś wybrakowane trafiły.

Na zgrzewie, wewnątrz opakowania w jego górnej części, kiedy rozpoczniesz czata, zobaczysz podpowiedź na zdjęciu.
Uwaga - kod może być naprawdę ekstremalnie trudny do odczytania, ale jeśli wpiszesz nieprawidłowy, po prostu nie przejdziesz dalej, więc możesz próbować kilka razy, aż odgadniesz kod emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

joan

#6838787 Napisano: 19.01.2022 17:50:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

Czy w konkursach Smolara należy wpisać -w- przed cyframi chodzi mi o nr paragonu

Jeśli mam "W" przed cyframi to zawsze je wpisuję, nie tylko u Smolara.

Dokładnie tak należy postępować - nie można samodzielnie decydować, co jest składową numeru paragonu, a co nie jest... Wyświetl w wątku >>
1 ameryka 0

joan

#6838627 Napisano: 19.01.2022 08:24:35 w Avanti
bocin napisał(a):

Czy w tym Star to trzeba najpierw zagrać, żeby mieć szansę wygrać?

Nawet gorzej! Najpierw trzeba chrupki kupić. Wyświetl w wątku >>

joan

#6838230 Napisano: 17.01.2022 19:47:22 w Avanti
notta napisał(a):

Ja obstawiam konkurencję do potęgi plus każdy wysyła w etapie po kilka zgloszen to podbija stawke. Jana 4 zgloszenia mam jedno trafienie tylko.

Może i tak, ale konkurencja była zawsze, a umiałam jednym zgłoszeniem główną ustrzelić. Czyli albo ja się popsułam, albo oni. No i mi bardziej pasuje, że... oni! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6838213 Napisano: 17.01.2022 19:21:41 w PLAGIATY
montezuma napisał(a):

Nie no emotka  nie zniknął https://drosed.pl...021/10/regulamin.pdf
Ja jestem na takich gn...w niesłychanie cięty - kiedyś ktoś ukradł moje zdjęcie i wygrał nim konkurs poza Polską...
Już do nich napisałem (też nie brałem w tym udziału) - ale w regulaminie jest mowa o takich terminach przekazania nagród, że nie zdziwię się, jeśli ten złodziej już zdążył wykorzystać skradziony bon emotka  

Gdy klikam w link pojawia się regulamin konka "Twoja kulinarna świąteczna tradycja", a nie tego foto.

Również jestem cięta, no szlag człowieka trafia emotka Wyświetl w wątku >>
1 montezuma 0

joan

#6838207 Napisano: 17.01.2022 19:06:30 w Avanti
luko922 napisał(a):

0/2 - konkursy ewidentnie dają mi do zrozumienia, że mój czas minął kilka lat temu emotka

Bez paniki, to tylko u Avanti tak się porobiło emotka Moje postanowienie noworoczne w tzw. habit trackerze to 5 zgłoszeń konkursowych / loteryjnych dziennie, muszę grać u Avanti, wychodzi najtaniej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6838205 Napisano: 17.01.2022 19:04:44 w PLAGIATY
diabkate napisał(a):

Czy Pan Irek o tym wie?

Pan Irek wie, podziękował za czujność, nie wiedział o tym konkursie.

montezuma napisał(a):

Joan... mam nadzieję, że zgłosiłaś do organizatora?EDIT: Informacje o takich Jackach agencje powinny sobie przekazywać z automatu, by koleś dostał dożywotniego bana we wszystkich możliwych akcjach promocyjnych w kraju

Nie zgłosiłam, nawet regulaminu nie mam, żeby się na cokolwiek powołać, a ze strony zniknął emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6838183 Napisano: 17.01.2022 18:13:27 w PLAGIATY
Jak Irek został Jackiem, czyli zawsze sprawdzajcie wyniki konków foto, w których bierzecie udział emotka
(ja nie wzięłam, ale miałam otwarty ten stary konek w przeglądarce, a zamykam właśnie ubiegłoroczne karty)

https://drosed.pl/konkurs/#zwyciezcy
Tydzień 2: za "autorskie" zdjęcie nagrodzono Jacka S

Prawda wygląda tak: http://www.staszo...zans%C4%85-na-zmiany
Autorem zdjęcia jest: Ireneusz Kapusta
A co to za koleś, ten Ireneusz Kapusta? Łucznik, członek polskiej kadry narodowej, zdobywca tytułu Mistrza Europy Para Archery w 2018, medalu brązowego Mistrzostw Świata i medali Mistrzostw Europy oraz medali Mistrzostw Polski!
I rzeczywisty autor nagrodzonego zdjęcia...

Bardzo mi żal Pana Irka -> to skromny i utalentowany człowiek emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6838002 Napisano: 17.01.2022 11:14:55 w Wkurza mnie...
diabkate napisał(a):

(...) podejście "wiem lepiej od Ciebie, jakiego papieru toaletowego używasz" z boku wygląda zabawnie.

Przecież wiem, jakiej sraytaśmy używasz -> gdy jest konek Reginy, to papieru Regina; kiedy zaś nagrody rozdaje Velvet, to Velvetu. Nie udawaj, że jest inaczej... konkursowiczem się jest nawet w toalecie! emotka

(wkurza mnie, że obudziłam się po 3 w nocy, czyli jestem 8h na nogach i chętnie zakończyłabym dzień!) Wyświetl w wątku >>

joan

#6837975 Napisano: 17.01.2022 10:00:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

Zastanawiam się która nagroda lepsza, maskotki od Kinder pingui czy fartuchy od nutelli...emotka emotka

W białej bluzie Lecha, która ma butelkę w grafice, przytulam się do misia Coca-Coli XXL i otwieram piniatę! emotka  Obok leży fartuch Nutelli poplamiony majonezem Develey emotka

Brakuje ino Vanisha do kompletu! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6837189 Napisano: 12.01.2022 19:05:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malmika napisał(a):

Eh nie wiem czemu, ale jakoś miałam nadzieję na Coregę, podobało mi się zgłoszenie.. No cóż, widocznie Smolarowi nie. Wątku, pomóż no troszeczkę emotka

Mnie się moje nie podobało, więc miałam odrobinę nadziei na wygraną. Porażka z Corega sprawiła, że zbieram szczękę z podłogi... emotka Do pupy ten początek 2022 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6835679 Napisano: 05.01.2022 13:25:31 w Avanti
emotka  
Ziobro od Avanti.
Taki to początek roku 2022... Wyświetl w wątku >>

joan

#6834556 Napisano: 30.12.2021 19:37:08 w Avanti
giti napisał(a):

a to ja może nieco odbiegając od tematu ale... czy w konkursach w których wybiera komisja.. czy oni widzą do kogo należy tekst w momencie wyboru, czy myślicie że wybierają incognito? Mam tu na myśli sytuację, czy skoro mówicie że w danej agencji jest ta sama komisja ciągle (bo ja myślałem że do każdego konkursu są inni członkowie np. od sponsora - ale tak nie jest..?) no to czy jak dana komisja przez kilka miesięcy przewija te same nazwiska, to czy to nie ma negatywnego wpływu na ich wybory (co było by oczywiście nieuczciwością, bo każdy w każdym konkursie powinien startować z równymi szansami..) ale... ? 

Skoro jesteśmy w wątku Avanti - u nich to raczej bez znaczenia. Tym mocniej bolą porażki emotka

Czy warto nagrodzić konkursowicza? Jasne! Bo taki laureat prawie na bank: kupił co trzeba, zachował paragon, odeśle prawidłowe dokumenty. Wyobraź sobie konek, gdzie jest 1000 laureatów, a każdy z nich to konkursowy mugol albo osoba totalnie nieogarnięta... emotka

Co do innych agencji: bez komentarza! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6833015 Napisano: 22.12.2021 22:34:13 w Wkurza mnie...
la-princessa napisał(a):

(...) Dzisiaj nawet oświadczyła, niby żartem, że jak się wyprowadzę i nie zostawię kontaktu, to wynajmie detektywa, żeby mnie znalazł. (...)

Zawsze możesz jej "żartem" odpowiedzieć w klimatach filmu Vegi: "Wtedy ja wynajmę kogoś, żeby Cię zabił." emotka

A tak na poważnie: czy naprawdę myślisz, że jesteśmy na forum konkursowym dla konkursów? Że nie poradzilibyśmy sobie konkursowo bez siebie nawzajem, z bazy konkowej jedynie korzystając? emotka Tworzymy tu pewną społeczność, która się wspiera w różnych sytuacjach i możesz z tego faktu korzystać, ile Ci się podoba emotka

Jeśli chodzi o to, co pisałaś: Że pod płaszczem toksycznej troski, może niszczyć komuś życie -> eh zbliżają się dni świąteczne, zacznie wchodzenie z buciorami w cudze życie i pseudotroskliwe teksty "Najlepszy prezent na święta, to żebyś sobie kogoś znalazł, bo najgorsze! w życiu to być samemu." Z jednej strony zadbajmy asertywnie o swoje prawa, z drugiej zaprezentujmy empatyczne podejście, tak łatwo kogoś zranić... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6832889 Napisano: 22.12.2021 15:22:39 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

To co powiesz na moją szefowa. Miesiąc temu otrzymałam masakryczną dla mnie wiadomość; nowotwór płuc ( od 2 dni wiem, ze jest ciężko ale to nie nowotwór) a ona powiedziała, ze specjalnie poszłam na l4 bo nie chce mi sie w tym okresie swiatecznym robić i ze zrobiłam jej na złość by jej dokuczyć. 

Trudno się żyje w otoczeniu osób zakompleksionych - cokolwiek myślisz / mówisz / robisz, one czują się oszukane, atakowane, niepewne, urażone, zranione i tak dalej w nieskończoność. Żal, pretensje i emocjonalna karuzela są na porządku dziennym. Ale na szczęście możesz mieć na to zwyczajnie wywalone i skoncentrować się na powrocie do zdrowia. Czego Ci świątecznie życzę emotka Wyświetl w wątku >>