Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18628
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poważne - ale skoro wątpisz, to jednak sporo prowokacji musiałam zapodać w swoim konkursowym życiu
Dzięki za odpowiedź, ruszyłam na pełnym gazie do świata języków obcych i wierzaj mi, że już nie kumam, co czytam w języku polskim. Dobrze, że od jakiegoś czasu mam przymusową pobudkę o 04:45, zdążę się rano pozbierać przed tą rozmową online. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj na starość tak mi dni lecą, że całe etapy potrafiłam przegapić
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pół godziny temu działała, ale musiałam odświeżać, bo muliła. Jak ruszyła, to już poszło z górki
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na zgrzewie, wewnątrz opakowania w jego górnej części, kiedy rozpoczniesz czata, zobaczysz podpowiedź na zdjęciu.
Uwaga - kod może być naprawdę ekstremalnie trudny do odczytania, ale jeśli wpiszesz nieprawidłowy, po prostu nie przejdziesz dalej, więc możesz próbować kilka razy, aż odgadniesz kod
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie tak należy postępować - nie można samodzielnie decydować, co jest składową numeru paragonu, a co nie jest... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nawet gorzej! Najpierw trzeba chrupki kupić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może i tak, ale konkurencja była zawsze, a umiałam jednym zgłoszeniem główną ustrzelić. Czyli albo ja się popsułam, albo oni. No i mi bardziej pasuje, że... oni!
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdy klikam w link pojawia się regulamin konka "Twoja kulinarna świąteczna tradycja", a nie tego foto.
Również jestem cięta, no szlag człowieka trafia
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bez paniki, to tylko u Avanti tak się porobiło
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pan Irek wie, podziękował za czujność, nie wiedział o tym konkursie.
Nie zgłosiłam, nawet regulaminu nie mam, żeby się na cokolwiek powołać, a ze strony zniknął
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
(ja nie wzięłam, ale miałam otwarty ten stary konek w przeglądarce, a zamykam właśnie ubiegłoroczne karty)
https://drosed.pl/konkurs/#zwyciezcy
Tydzień 2: za "autorskie" zdjęcie nagrodzono Jacka S
Prawda wygląda tak: http://www.staszo...zans%C4%85-na-zmiany
Autorem zdjęcia jest: Ireneusz Kapusta
A co to za koleś, ten Ireneusz Kapusta? Łucznik, członek polskiej kadry narodowej, zdobywca tytułu Mistrza Europy Para Archery w 2018, medalu brązowego Mistrzostw Świata i medali Mistrzostw Europy oraz medali Mistrzostw Polski!
I rzeczywisty autor nagrodzonego zdjęcia...
Bardzo mi żal Pana Irka -> to skromny i utalentowany człowiek
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przecież wiem, jakiej sraytaśmy używasz -> gdy jest konek Reginy, to papieru Regina; kiedy zaś nagrody rozdaje Velvet, to Velvetu. Nie udawaj, że jest inaczej... konkursowiczem się jest nawet w toalecie!
(wkurza mnie, że obudziłam się po 3 w nocy, czyli jestem 8h na nogach i chętnie zakończyłabym dzień!) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Brakuje ino Vanisha do kompletu!
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się moje nie podobało, więc miałam odrobinę nadziei na wygraną. Porażka z Corega sprawiła, że zbieram szczękę z podłogi...
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ziobro od Avanti.
Taki to początek roku 2022... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro jesteśmy w wątku Avanti - u nich to raczej bez znaczenia. Tym mocniej bolą porażki
Czy warto nagrodzić konkursowicza? Jasne! Bo taki laureat prawie na bank: kupił co trzeba, zachował paragon, odeśle prawidłowe dokumenty. Wyobraź sobie konek, gdzie jest 1000 laureatów, a każdy z nich to konkursowy mugol albo osoba totalnie nieogarnięta...
Co do innych agencji: bez komentarza!
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zawsze możesz jej "żartem" odpowiedzieć w klimatach filmu Vegi: "Wtedy ja wynajmę kogoś, żeby Cię zabił."
A tak na poważnie: czy naprawdę myślisz, że jesteśmy na forum konkursowym dla konkursów? Że nie poradzilibyśmy sobie konkursowo bez siebie nawzajem, z bazy konkowej jedynie korzystając?
Jeśli chodzi o to, co pisałaś: Że pod płaszczem toksycznej troski, może niszczyć komuś życie -> eh zbliżają się dni świąteczne, zacznie wchodzenie z buciorami w cudze życie i pseudotroskliwe teksty "Najlepszy prezent na święta, to żebyś sobie kogoś znalazł, bo najgorsze! w życiu to być samemu." Z jednej strony zadbajmy asertywnie o swoje prawa, z drugiej zaprezentujmy empatyczne podejście, tak łatwo kogoś zranić...
joan
Postów 18628
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Trudno się żyje w otoczeniu osób zakompleksionych - cokolwiek myślisz / mówisz / robisz, one czują się oszukane, atakowane, niepewne, urażone, zranione i tak dalej w nieskończoność. Żal, pretensje i emocjonalna karuzela są na porządku dziennym. Ale na szczęście możesz mieć na to zwyczajnie wywalone i skoncentrować się na powrocie do zdrowia. Czego Ci świątecznie życzę