Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6116828 Napisano: 20.11.2015 22:42:52 w Biedronka
monikar napisał(a):

Mnie się tylko wyświetla info że film jest prywatny. Chyba ktoś zablokował.

Nooo, to na bank ktoś, kto siedzi TERAZ na forum, bo przed chwilą film śmigał bez problemu.

I teraz pytanie za 10 pkt.: po co ktoś, kto nie wygrał samochodu filmikiem, miałby ów filmik blokować? Przecież to bez sensu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116812 Napisano: 20.11.2015 22:23:30 w Biedronka
roger111 napisał(a):

Ludzie niedługo zaczną wysyłać w formularzach współrzędne gps żeby komisja znalazła w lesie drzewo z wyrytym hasem....

Znajdą 30x g* w papierku, to może wreszcie zaczną pracować, jak trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116682 Napisano: 20.11.2015 20:10:59 w Biedronka
PeeS: Mój facet powiedział, że wśród laureatów zabrakło "modelowego" marzenia, czyli o pokoju na świecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116676 Napisano: 20.11.2015 20:06:53 w Biedronka
Może ktoś zna laureatów? Przecież laureatami na bank są wytrawni konkursowicze. Spokojniej bym spała, gdybym wiedziała, że wygrał ktoś fajny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116670 Napisano: 20.11.2015 19:59:29 w Biedronka
ultrixx napisał(a):

joan napisał(a):

W tych Leonach byłoby miło, gdyby kazali laureatom odesłać wszystkie zgłoszone paragony + sprawdzili ich autentyczność w systemie. Taka moja uwaga, nie wierzę w zbiegi okoliczności emotka  

O tak - na pewno nie zaszkodzi kontrola krzyżowa emotka

Na pewno spałabym spokojniej emotka Szczególnie, że pisano na forum, iż ktoś sfałszował paragony z Biedronki właśnie na smolarową loterię z pralkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116667 Napisano: 20.11.2015 19:55:41 w Biedronka
ultrixx napisał(a):

(...) Co do Hackett to myślę, że ktoś miał na nich sposób, wysłał dużą ilość zgłoszeń i zgarnął pulę. Gratuluję!

Kobito, paragon wychodził ponad 20 zł, to ile ktoś musiałby wydać? emotka Weź pod uwagę, że paragon na konkurs Barbie (gdzie rozdawano auto) kosztował ok. 6 zeta, a lista nagrodzonych obejmowała zaledwie 320 uczestników, choć nagród mieli 1001. Coś tu jest nie halo.

Agencjom, które chcą nagradzać mugoli... mogę zagwarantować, że i ja się do takiego poziomu potrafię zniżyć, choć łatwe to nie jest. Ale cóż, są i sukcesy - zostałam dziś nagrodzona przez samego Smolara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116658 Napisano: 20.11.2015 19:45:57 w Biedronka
W tych Leonach byłoby miło, gdyby kazali laureatom odesłać wszystkie zgłoszone paragony + sprawdzili ich autentyczność w systemie. Taka moja uwaga, nie wierzę w zbiegi okoliczności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116463 Napisano: 20.11.2015 17:18:15 w Biedronka
bethan napisał(a):

Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam...

A ja nie wiedziałam. I powiem szczerze: wolałabym nie wiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116177 Napisano: 20.11.2015 13:42:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

A to zwycięskie hasło łaciatego etapu 5: To dla Ciebie rano wstaję, a Twój smak mi siłę daje. Gdy czarne myśli mnie nachodzą, dzięki Twej bieli w niepamięć odchodzą. Panuj Łaciate kolejne lata, niech smakiem nas kusi każda Łaciata.

Mdli mnie od takich wypocin emotka Nie wiem, jak to ludziom przez klawiaturę przechodzi. Ale cóż, czy mogę dyskutować z jury...? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6116115 Napisano: 20.11.2015 12:50:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

rogalino napisał(a):

(...) Niedługo nikt nic nei będzie pisał w "moje dzisiejsze wygrane"
Jak początkowo nie podobały mi się blokady konkursowe, tak teraz wprowadziłbym je w każdym wątku  emotka

No to w takiej sytuacji po co ktoś pisze "Jacobs WIELE RAZY" ? sam prowokuje..

Taka wyrafinowana prowokacja, że na sam widok gacie pełne emotka

I zgadzam się, że MDW będzie świecić pustkami, bo nwet, gdy ktoś napisze o jednej nagrodzie, to będzie A bo ta pani ciągle wygrywa, znudzona siedzeniem w domu maniaczka! O, proszę spojrzeć na mój przepiękny PrintScreen, jestem fanką numer 1985 - będzie za to nagroda??? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6115827 Napisano: 20.11.2015 00:08:44 w Wkurza mnie...
mn112 napisał(a):

Dobra, pojechaliście mnie już wszyscy. Mam jeszcze większego doła. Idę się wypłakać w poduszkę.emotka

Nie ma się co przejmować, po to jest forum, żeby pogadać. Nie lejemy tutaj lukru na gołe klaty, więc nie zawsze jest słodko i cudnie.

Dobranoc wszystkim, również idę nyny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6115824 Napisano: 20.11.2015 00:03:49 w Wkurza mnie...
mn112 napisał(a):

Joan nie gniewaj się, ale to mi raczej wygląda na eliminowanie konkurencji, a nie na robienie czegoś dla idei. Naprawdę nie uwierzę, że charytatywnie czyścisz FB. Po prostu ktoś Ci nie pasuje, ktoś Cię wkurzy, albo po prostu jest konkurencją np. w konkursie i dlatego to robisz. Uważasz, ze naprawdę możesz sobie tak kogoś osądzać?

Nie gniewam się, trochę już tutaj siedzę i konkurencję znam. Za swoją konkurencję uznaję uzdolnionych ludzi, którzy są dobrzy w tym, co robią. I nie zamierzam ich usuwać, bez nich konki straciłyby smak emotka A ja bym na bank sfiksowała, bo się nie nadaję do świata, gdzie rządzą słabi konkursowicze, widzę to po moich reakcjach na wyniki konkursów emotka

Toć piszę, że jak mnie jakiś Alan de Lovencjo z Malborka wnerwi częstochowskim bełkotem, zgłaszam jego fikcyjne konto, jasna sprawa. Nikogo nie osądzam; twórczość jego - owszem. Jeśli ktoś zakłada konto z fikcyjnymi danymi, chyba liczy się z konsekwencjami? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6115801 Napisano: 19.11.2015 23:22:22 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

Już wiem, czemu Cię Joan pokochałem od pierwszego wejrzenia emotka emotka

A jesteś tutaj dopiero 10 dni, to się nazywa power of love emotka

androm - bo wiesz, czasem ktoś fika i szuka spisków, obraża innych albo popełnia konkursowe grzechy śmiertelne: uparcie błądzi ortograficznie czy też zalewa świat bełkotem częstochowskim. I jak widzę kogoś takiego w kapturze Anka Anna Ann... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6115794 Napisano: 19.11.2015 22:53:28 w Wkurza mnie...
mn112 napisał(a):

(...) ale FB zarejestrował mnie z imieniem i nazwiskiem, które podałam. Konto mam dość długo. (...) Nie widzę sprzeczności. (...)

Bo FB to strona ogólnoświatowa i nie zna się na polskich imionach i nazwiskach emotka a przy zakładaniu konta nie zagląda nikomu w dowód osobisty. Może Azjaci też zakładają fikcyjne konta, ale wiesz Ty, czy jakiś Honk Pong-Bo to prawdziwe dane, czy nie?

Nie widzisz sprzeczności? Ale inni widzą i dlatego są niemili na FB. I będą niemili, jak matki, które się wkurzają, że ktoś wygrał w konkursie foto z dzieckiem, chociaż dziecka nie posiada. Jak ludzie, którzy musieli odmówić sobie kupna czegoś, żeby zakupić produkty na konkurs, a ktoś gra od lat bez paragonu. Jak ktoś, kto nie dostał nagrody w konkursie opisowym, bo nagrodzono film. Mówiąc wprost: nie lubią Cię, bo Twojego zgłoszenia nie powinno być w puli, nie miałaś prawa go wysłać. I teraz warto to przetrawić/przemyśleć, nie ma się co przejmować, ale też nie zamiataj tematu pod dywan. Nie wyobrażasz sobie, jak zażarci są ludzie; de facto Twoje konto jest fikcyjne, bo osoba o Twoich danych nie istnieje.

PS: Nikomu świni nie podkładam, jeno porządek robię i odsuwam nienażartków od koryta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#6115660 Napisano: 19.11.2015 20:18:34 w Wkurza mnie...
mn112 napisał(a):

A mnie wkurzają niektórzy ludzie..., kurcze, dowiedziałam się, że wygrałam dziś pralkę w konkursie na FB. A pod wynikiem same hejty na mnie... (...) czemu nie mam w dowodzie takiego imienia i nazwiska jak na profilowym na FB (nie mam ze względu na pracę, nie chcę żeby mi ktoś oglądał co robię, zdjęcia itp).(...)

Nie wiem, o jaki konkurs chodzi i mi to lotto, ale czy Ty w ogóle czytałaś regulamin posiadania konta na FB? To się zapoznaj chociażby tutaj:
https://www.faceb...help/112146705538576

Jeśli ktoś nie podaje PRAWDZIWEGO imienia i nazwiska na FB, nie ma prawa mieć konta na FB, a co za tym idzie - brać udziału w konkursach na FB właśnie. I nikogo nie interesują prywatne pobudki. Zasada jest prosta: chcesz się maskować? Nie graj w konkursach, żaden hejt, czysta logika.

Dodam jeszcze, że mnie wk* nagradzanie pierdylniętych kont tworzonych na potrzeby konkursowe, a brzmiących a'la Anja Anjulka Julka czy też Bejbe Bi i jak tylko na takie trafiam, zgłaszam to fejsbuczowi. Co dalej robią, nie interesuje mnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6115527 Napisano: 19.11.2015 17:33:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Alle napisał(a):

Myślałem, że didoleń był idiotyczny ale pipołek rozwalił system. Czekam na mocniejsze tytuły emotka

Etam, diLdoleń to by dopiero był hit! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6115374 Napisano: 19.11.2015 15:08:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

Seriously? Klawiatura bez sowy? Kurczę, Gienek, skąd Tyś się chłopie wziął? Tu na forum wszyscy mają klawiatury z sowami, a co poniektórzy to i z łosiem emotka

No ba, na mojej klawiaturze jest nawet małpa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6114772 Napisano: 18.11.2015 20:23:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Witam, mam pytanie dotyczące jutrzejszego konkursu w ITM , czy można na jednym pargonie zagac więcej razy emotka  ?? bo zauwazyłam że nie trzeba podawać nr paragonu, czy może coś przeoczyłam??emotka  z góry dziękuję za odp

Najlepiej zadaj to pytanie organizatorowi, nie ufaj ludziom z forum - podpuszczą Cię, a potem będą się z Ciebie śmiali. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6114766 Napisano: 18.11.2015 20:21:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0