Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nooo, to na bank ktoś, kto siedzi TERAZ na forum, bo przed chwilą film śmigał bez problemu.
I teraz pytanie za 10 pkt.: po co ktoś, kto nie wygrał samochodu filmikiem, miałby ów filmik blokować? Przecież to bez sensu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Znajdą 30x g* w papierku, to może wreszcie zaczną pracować, jak trzeba
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na pewno spałabym spokojniej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kobito, paragon wychodził ponad 20 zł, to ile ktoś musiałby wydać?
Agencjom, które chcą nagradzać mugoli... mogę zagwarantować, że i ja się do takiego poziomu potrafię zniżyć, choć łatwe to nie jest. Ale cóż, są i sukcesy - zostałam dziś nagrodzona przez samego Smolara
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja nie wiedziałam. I powiem szczerze: wolałabym nie wiedzieć
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mdli mnie od takich wypocin
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Taka wyrafinowana prowokacja, że na sam widok gacie pełne
I zgadzam się, że MDW będzie świecić pustkami, bo nwet, gdy ktoś napisze o jednej nagrodzie, to będzie A bo ta pani ciągle wygrywa, znudzona siedzeniem w domu maniaczka! O, proszę spojrzeć na mój przepiękny PrintScreen, jestem fanką numer 1985 - będzie za to nagroda??? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma się co przejmować, po to jest forum, żeby pogadać. Nie lejemy tutaj lukru na gołe klaty, więc nie zawsze jest słodko i cudnie.
Dobranoc wszystkim, również idę nyny
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie gniewam się, trochę już tutaj siedzę i konkurencję znam. Za swoją konkurencję uznaję uzdolnionych ludzi, którzy są dobrzy w tym, co robią. I nie zamierzam ich usuwać, bez nich konki straciłyby smak
Toć piszę, że jak mnie jakiś Alan de Lovencjo z Malborka wnerwi częstochowskim bełkotem, zgłaszam jego fikcyjne konto, jasna sprawa. Nikogo nie osądzam; twórczość jego - owszem. Jeśli ktoś zakłada konto z fikcyjnymi danymi, chyba liczy się z konsekwencjami? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jesteś tutaj dopiero 10 dni, to się nazywa power of love
androm - bo wiesz, czasem ktoś fika i szuka spisków, obraża innych albo popełnia konkursowe grzechy śmiertelne: uparcie błądzi ortograficznie czy też zalewa świat bełkotem częstochowskim. I jak widzę kogoś takiego w kapturze Anka Anna Ann...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo FB to strona ogólnoświatowa i nie zna się na polskich imionach i nazwiskach
Nie widzisz sprzeczności? Ale inni widzą i dlatego są niemili na FB. I będą niemili, jak matki, które się wkurzają, że ktoś wygrał w konkursie foto z dzieckiem, chociaż dziecka nie posiada. Jak ludzie, którzy musieli odmówić sobie kupna czegoś, żeby zakupić produkty na konkurs, a ktoś gra od lat bez paragonu. Jak ktoś, kto nie dostał nagrody w konkursie opisowym, bo nagrodzono film. Mówiąc wprost: nie lubią Cię, bo Twojego zgłoszenia nie powinno być w puli, nie miałaś prawa go wysłać. I teraz warto to przetrawić/przemyśleć, nie ma się co przejmować, ale też nie zamiataj tematu pod dywan. Nie wyobrażasz sobie, jak zażarci są ludzie; de facto Twoje konto jest fikcyjne, bo osoba o Twoich danych nie istnieje.
PS: Nikomu świni nie podkładam, jeno porządek robię i odsuwam nienażartków od koryta
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, o jaki konkurs chodzi i mi to lotto, ale czy Ty w ogóle czytałaś regulamin posiadania konta na FB? To się zapoznaj chociażby tutaj:
https://www.faceb...help/112146705538576
Jeśli ktoś nie podaje PRAWDZIWEGO imienia i nazwiska na FB, nie ma prawa mieć konta na FB, a co za tym idzie - brać udziału w konkursach na FB właśnie. I nikogo nie interesują prywatne pobudki. Zasada jest prosta: chcesz się maskować? Nie graj w konkursach, żaden hejt, czysta logika.
Dodam jeszcze, że mnie wk* nagradzanie pierdylniętych kont tworzonych na potrzeby konkursowe, a brzmiących a'la Anja Anjulka Julka czy też Bejbe Bi i jak tylko na takie trafiam, zgłaszam to fejsbuczowi. Co dalej robią, nie interesuje mnie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etam, diLdoleń to by dopiero był hit!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No ba, na mojej klawiaturze jest nawet małpa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej zadaj to pytanie organizatorowi, nie ufaj ludziom z forum - podpuszczą Cię, a potem będą się z Ciebie śmiali. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8