Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No ba, sama bym nie napisała, bo po co się całej Polsce chwalić? Bliskim znajomym, to co innego
PS: Jestem zodiakalnym Lwem, a nie dali mi LEOsia, coś tu nie gra
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No jasne, że nie - całe dwie dychy!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pewnie planują dziś obdzwonić autka, a jutro puszcić smsy o kartach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Fajowe! Niestety, pewnie znikną w tym natłoku prac
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powaga? No niech to szlag, a mój facet dopiero co założył konto w ING, żebyśmy nie musieli nabijać kilometrów do bankomatu w centrum - dojście zajmuje ok. 30 minut w jedną stronę
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie "skopał", bo skoro nie mam dziecka, to nie mogę brać udział w konkursach Rossnę! i nie biorę. Organizator ma prawo zaznaczyć, że uczestnikiem może być tylko rodzić dziecka w wieku takim-a-takim, bo grupą docelową dla nagród są właśnie opiekunowie pociech. I kij kogo obchodzi, że u mnie ostatnio natłok dzieciaków, a każdemu coś chciałabym podarować. Nie wolno, to nie wolno.
We wspomnianym konkursie (w którym udziału nie brałam) za grupę docelową obrano panie. I to nie jest "skopanie regulaminu". Regulamin bibią konkursowicza. I khopka. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Można również wpisać w tytule konkursu słowo ETAPY
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kto bogatemu zabroni?
W Carrefourze były niedawno całkiem fajne a'la Emu: szeroki wybór kolorów, nieprzemakalne (sprawdzałam, one były jakby skórkowe, nie wsiąkało nic a nic), cena 30 zeta. Niestety, w środku było tyle futra, że nawet w rozmiar 41 mojej siostrze i mnie noga nie chciała się zmieścić, a większych nie było. Ale ogólnie fajne i cena adekwatna
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wydanie sześciu stów na jakiekolwiek obuwie wyprodukowane poza branżą sportową/trekkingową itp. to strata kasy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Glade?
https://www.e-kon...ej.html#.VkmkGtIveW8 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie było wyników, ponoć dostali bardzo dużo! zgłoszeń, ale w tym tygodniu powinna zostać opublikowana lista laureatów.
Nie powiem, wzięłam udział, bo mi nagroda pasuje i pomysł miałam i światło odpowiednie i czas, ale jak pomyślę, że w konkursie ze cenzurataśmą organizator otrzymuje "bardzo dużo zgłoszeń", ręce opadają
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W Kauflandzie były tylko niekonkursowe opakowania. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie pasuje, ale ta aktualna powinna być wielokrotnego wyboru
PS: Chyba zniknęły tagi... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zadeklarowali, że do 21.11.
Jeden uczestnik = jedna nagroda. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jaaa, ale fuks! Dziękuję za info!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przyszło właśnie od Leniwca:
30 zł -> Heyah
42 zł -> SimPlus (wyraźnie napisano w smsie: kwota doładowania 42 PLN)
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmm, a ja sobie spisałam na karteczkę, że zgłoszeń można dokonywać w dniach 16.11. - 22.11. Źle spisałam?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie dokuczaj dziewczynie, skoro komuś pomogła