Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak naprawdę to wina organizatorów - zaczęli mieszać w tych numerach i teraz każdy oczekuje, że w regulaminach będzie jasno sprecyzowane, który numer jest w oczach organizatora numerem paragonu. A gdy informacji brak, ludzie robią się nerwowi.
W przypadku Kauflanda nie dziwi mnie zamieszanie, skoro nawet Kaufland w swoim konkursie z okazji 200 sklepów wskazuje, że u nich numer paragonu to ten z dołu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Masz rację, tylko Tqg ma jakąś blokadę, w pozostałych przypadkach system zaakceptuje każdy numer/format paragonu.
Liczy się to, co w regulaminie - gdybym grała, wisiałoby mi, co kto pisze na FB
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Każdemu zarośniętemu facetowi się teraz wydaje, że wygląda, jak Khal Drogo lub keryś z Wikingów. A w rzeczywistości zwykle oscyluje imidżem między menelem, a przepitym kac vegasem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I ja również, ale na wszelki wypadek wystosowałam prośbę... stosowną
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Miło
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niektóre na bank sprawdzają, a jak - nie wnikam, bo po co mi ta wiedza?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A coś Ty, dziś przyszedł mejl dot. wygranej z 03.11.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mam pojęcia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przykład: https://www.e-kon...ka.html#.VkHFi9IveW8
Konkurs trwa od 07.11., a wklepano go 10.11. De facto konkurs był już przeterminowany / zakończony / nieaktualny w momencie jego dodania do bazy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja zdjęcie każdego paragonu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma czegoś takiego, jak duplikat paragonu.
Kopia paragonu = ksero paragonu, nie jest DOKUMENTEM.
W niektórych sklepach możesz dostać coś a'la 'podgląd paragonu" (np. Kaufland, C4) i masz tam pełne nazwy zakupionych produktów. Ale uwaga - w C4 numer paragonu nie będzie się zgadzał z numerem na podglądzie paragonu i to może być problem w przypadku konkursów, gdzie ten numer się podaje. Podgląd paragonu oczywiście również nie jest DOKUMENTEM, to taki se wydruczek. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ich maszyna losująca nie czyta, co wyssała. To my komentujemy wyniki, rozmawiamy, doceniamy i chwalimy. Oni mają wszystko w d*.
Wawela nie skomentuję, bo wiedziałam, że będzie syf / kiła / mogił, więc nie wzięłam udziału.
Od pół godziny siedzę i męczę się nad dwoma zdaniami, które udowodnić mają, że jestem menelem spod sklepu z piwem, szlachcianką co nie pracuje i absolwentką wyższej szkoły melanżu. Taki mamy klimat
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Daj znać, co dalej. Czyszczenie silnika? Wymiana silnika?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zbaraniałam
koper ->
PS: Czy jest na sali jakaś kasjerka? Sąd się odbywa nad bucami, przydałaby się opinia eksperta. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pomijam, że moje najlepsze propozycje są... pomijane
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przecież nie da się wysłać 50x tak samo brzmiącego hasła. Wystarczy sprawdzić na liście, jakie hasło wygrało i masz odpowiedź, który starter nagrodzono. Chyba, że nigdzie nie zapisujesz treści zgłoszeń
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma blokady IP, wygrałam 3x (różne n-ry). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie kojarzę, ale zawsze możesz zrobić wymarzone alkoholowo zakupy w Kauflandzie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hejo, nieładnie tak koleżankę Koper wyzywać. Dostajesz więc Kocie ban na "Wc" i będziesz przez miesiąc siurała do wazonu