Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6120262 Napisano: 26.11.2015 17:51:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Aske napisał(a):

a tak z ciekawości, dużo imion dla leniwca wysłaliście? emotka

W sumie 23 imiona, niestety te najlepsze nie zostały nagrodzone emotka Aczkolwiek 10 imion nadal czeka, bo wysłałam je w ostatnie dni.

Wygrane skromnie: 3x doładowanie + 1x smartfon.

androm - karty przedpłacone są na PIN lub podpis, zawsze można ich użyć wielokrotnie. Szczegóły znajdziesz w ulotce dołączonej do karty. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6120257 Napisano: 26.11.2015 17:45:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

Ale co ma Sprintuś do leniwca to ja naprawdę nie wiem emotka

No jak: co? przecież to bardzo oryginalne imię, na pewno się wyróżnia emotka

Jak w tym kawale: Co to jest: duże, zielone i kwadratowe? Mała, czerwona kuleczka. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6120201 Napisano: 26.11.2015 16:36:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Najgłupsze jest to że organizator daje się urabiać w tym konku Jacobs. (...)

Bo pewnie osoby zawiedzione nie tylko piszą na FB, ale również mejlują i dzwonią z płaczem i groźbami, albowiem nie doceniono ich twórczości. A tak się starały, dwa dni z rzędu obiad przypalony, bo bez kubka Jacobs nie ma sensu dalej żyć...

slonko365 napisał(a):

Jakbym zrobiła 100 projektów kubków i nie dostała ani jednego z 500, to też by mi się pewnie ulało emotka
Tylko nie wiem, po co miałabym taką kupę czasu marnować dla paru kubków...

Żeby zaszpanować przed rodziną w Wigilię.
- Andżeliko, a skąd Ty masz takie kubki z logo Jacobs? Szałowe, chyba z hameryki?!
- Brajan, żem je wygrała w konkursie na NAJLEPSZE wzorki kubkowe. Czujesz?
- Aaa, oldskul i hipsterstwo w jednym, szacuś.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6120151 Napisano: 26.11.2015 15:15:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wodę pijcie z kranu, sok z kartonika, a mleko prosto od krowy: bądźcie fear, po co Wam w ogóle te kubki?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6120139 Napisano: 26.11.2015 15:01:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

Jesteście nie FEAR emotka

Ała emotka

Ależ ludzie som gupi, zadufani w sobie i przekonani o swym geniuszo-talencie emotka Jak zwykle mielizna intelektualna wychodzi przy konkursach z lichymi nagrodami w wielkiej ilości emotka

A Pani Monika powinna zmienić nazwisko: na Ćwok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6119990 Napisano: 26.11.2015 12:34:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buncia88 napisał(a):

Czy dostal ktoś info na maila od Poczty Polskiej o nadaniu paczki? Z Komorników coś ma lecieć? Nie mogę dojść co to może być?

Mejlowo o paczkach przychodzi tylko spam z wirusami. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6119393 Napisano: 25.11.2015 13:03:48 w Rossmann
nataszka napisał(a):

nagroda I stopnia - wycieczka trwająca 5 dni, łącznie z przelotami z Warszawy do Nowego Jorku i z powrotem dla dwóch pełnoletnich osób wraz z zakwaterowaniem -DLA DWÓCH OSÓBemotka

Ale misiamisiam pisała o wyjeździe w Alpy, a ten jest jednoosobowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6119347 Napisano: 25.11.2015 12:23:23 w Rossmann
defed napisał(a):

Też mi się podoba pytanie z Adidasa, bardzo! Mam wiele pomysłów jak to ugryźć, natomiast w ogóle nie interesuje mnie nagroda... więc odpadam.
Mi nie podobają się nagrody w postaci wycieczek do USA - z wizami różnie bywa... A zresztą ja nawet paszportu nie mam wyrobionego, więc w moim zasięgu jest jedynie UE emotka

I mnie od razu przyszło do głowy kilka pomysłów, ale na USA jestem uczulona. Przede wszystkim jest to jedno z ostatnich miejsc, które chciałabym odwiedzić, a już na pewno nigdy bym się tam nie osiedliła. A jeśli chodzi o wizę, to nie mam ochoty usłyszeć, że jestem "nic niewartym śmieciem na nic niewartej umowie śmieciowej" i wobec tego wizy nie otrzymam. Niech się pałują z takimi nagrodami emotka

misiamisiam - zauważ także, że nagrodą jest wyjazd dla jednej osoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6119331 Napisano: 25.11.2015 11:50:51 w Rossmann
nataszka napisał(a):

Pytanie z adidasa - co to ma być? emotka

Mnie się to pytanie bardzo podoba, daje duże pole do popisu emotka

BTW: czy nie sądzicie, że w kontekście ostatnich wydarzeń lepiej byłoby fundować nagrody w postaci voucherów do SPA / TravelPassów, niż wycieczki do konkretnych destynacji? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118571 Napisano: 24.11.2015 11:21:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

Widzisz tak nigdy nie grałam o bilety to nie wiem mam prawo tak a ,że w moim mieście nie ma takiego kina nie chodzę ale jak córka pojedzie na zakupy do większego miasta to oglądnie sobie film dlatego pytam

Spoko luz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118535 Napisano: 24.11.2015 11:06:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co Wy ludzie, nigdy o bilety do kina nie graliście? To Wy za wizytę w kinie płacicie? emotka

Normalnie podajesz kasjerowi jeden kod, on go wklepuje w system i drukuje jeden bilet. Tym samym kod traci ważność. Ja podaję kody spisane na karteczce, żebym nie musiała dukać tych ciągów liczbowych. Ale można sobie nawet na nadgarstku długopisem naskrobać, a potem kasjerowi szepnąć do uszka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118519 Napisano: 24.11.2015 11:01:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

A gdzie ten kod sie podaje? Dopiero w kasie kina,bo na stronie Multikina nie znalazlam takiej opcji emotka

Podajesz kasjerowi karteczkę ze spisanym / wydrukowanym kodem, a on za każdy kod wydaje Ci jeden bilet. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118516 Napisano: 24.11.2015 11:00:26 w SZUKAM....
teodozja napisał(a):

Czy ktoś mnie doinformuje do kiedy maja czas na rozwiezienie Luksusu z Biedry?

Do Sylwestra, niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118482 Napisano: 24.11.2015 10:43:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Czy te kody na bilety z Wedel są ważne również w weekend?:)

Oczywiście. Są ważne na wszystkie filmy 2D wyświetlane w podanym terminie. Nie obowiązują na filmy 3D, pokazy specjalne, transmisje operowe, maratony filmowe itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118400 Napisano: 24.11.2015 09:37:10 w Wkurza mnie...
erychta00 napisał(a):

Wkurzyła mnie straszliwie moja głupia przeglądarka! Google chrom zeżarł mi przebrzydły wszystkie zapisane zakładki! Wszystko! Jak by się zresetował emotka  Może ktoś zna przyczynę tego stanu rzeczy? 

Coś zostało zmienione przy opcji Użytkownicy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118359 Napisano: 24.11.2015 08:05:57 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

Co się dzieje w wątku paragonowym  w związku z tym konkiem co 15 minut ?  Znów ludziska grają bez paragonów ?  emotka

Czekam, aż ten konkurs się skończy emotka Dobrze, że Avanti wymagało podania numeru paragonu w Mocy, inaczej byłby syf o niespotykanej sile emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118314 Napisano: 23.11.2015 22:50:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Mąka Szymanowska: Wprowadzony kod został już wykorzystany
CO jest grane? emotka

Poszukaj na forum, sporo osób o tym pisało. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6118205 Napisano: 23.11.2015 20:05:37 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że akcja Szlachetna Paczka rozpoczęta. Bo mi się powoli te gromadzone przez wiele miesięcy zapasy przestawały mieścić w szafce, a strychu / piwnicy / garażu nie posiadam. Niech się dzieje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6117973 Napisano: 23.11.2015 14:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
normafia napisał(a):

Dobrze, że są jeszcze tacy, którzy maja sumienie. Jak się nie wygra, to gra się dalej, ale zabrać komuś nagrodę- może w dodatku jedyną w życiu. Chyba ludziom brakuje empatii. emotka

Nooo, dokładnie jest tak, jak piszesz. Czyli kto gra nieregulaminowo, zabiera innemu uczestnikowi nagrodę. Co więcej: mogłaby to być jego jedyna taka nagroda w życiu! Brak empatii. Nieładnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6117838 Napisano: 23.11.2015 12:50:19 w Wkurza mnie...
akaska napisał(a):

Gwara śląska to nie jest, raczej slang gwary. Istnieją słowniki gwary śląskiej i tak: Lod? może Łod czyli po wsiosku od, psiokóm- chyba chodzi o psy, ale po śląsku to po prostu pies, psy, szcziganiym nie mam pojęcia co to miało znaczyć, ole szcziga to po śląsku czarownica:)  Jeśli chodzi o czworonogóm i szcziganiym to wygooglałam tylko 1 wynik: dyskusja na e-konkursach emotka  

emotka

Szcziganie związane jest chyba z łoszczic = ostrzyc (włosy).
Z całego zgłoszenia śląskie są tylko wyrazy: dziołszka, fest, przaja i wele.

Pewnie czepiam się dlatego, że wg mnie różnicy między twórczością:
Mam bony jestem zadowolony
a
Mom bony jeżech zadowolony
nie ma wcale emotka
No oczywiście poza tym, że druga wersja jest wybitna, gwarą pisana i warta dwudziestu patoli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0