Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6107738 Napisano: 06.11.2015 11:31:35 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

Pani Kasiu nie mogę dać Pani podwyżki, bo doszły mnie słuchy, że dodatkowe pieniądze WYDA Pani w sklepie! Wcale się Pani z nich nie ucieszy, a nawet jeżeli, to ucieszy się Pani dużo mniej, niż Pani Halinka, która zawsze o nich marzyła, włoży je do ramki i powiesi nad kominkiem i będzie podziwiać w długie jesienne wieczory. Może i pracuje Pani lepiej, wydajniej, niż Pani Halinka, ale ważniejsze jest to, co kto zrobi z otrzymaną podwyżką,  a nie za co ją dostaje. 
emotka

emotka

A kto bliźniemu w portfel i pod pościel zagląda, niechaj zostanie pominięty przy tegorocznych premiach świątecznych i bonach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107628 Napisano: 06.11.2015 09:29:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Może Interia robi teraz tak, jak było przy testowaniu Lipikar - nagroda dostarczona do domu, dawno zmacana, a dopiero później mejl z gratulacjami i na końcu lista  emotka

Aha, zmylili mnie tym, że formularz jeszcze działa, chociaż konkurs zakończył się 03.11. Wygrałam u nich w tym roku sprzęt - zamiast formularza zamieścili wtedy listę laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107613 Napisano: 06.11.2015 09:16:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

(...) nie miałabym odwagi wysłać gniota i sygnować go swoim nazwiskiem. (...)

Przecież dawno temu ustaliłyśmy, że słabsze teksty wysyłamy na naszych facetów emotka I dlatego wygrał Radzio emotka

Z innej beczki: co z poniższym konkursem? Do wczoraj mieli informować laureatów, dzisiaj nadać nagrody, formularz działa, echo, cicho... Ktoś coś wie? emotka
https://www.e-kon...87.html#.VjxhJNIveW8 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107593 Napisano: 06.11.2015 08:38:11 w WC - rozmowy o wszystkim
bc14 napisał(a):

a czy warto isc na ladies night i kino na obcasach czy wczesniejsze atrakcje warte sa zaplaty za drozszy bilet?

Zależy, jak trafisz. Jam nie z tych, co się zrywają do biegu na hasło "A teraz będzie quiz, zapraszamy pięć pań do nas, tutaj na środek..." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107586 Napisano: 06.11.2015 08:31:25 w Pomocy!!!!
banka-manka napisał(a):

Czy w HEYAH na kartę jest teraz promocja podwójne doładowanie? Mama dostała sms, że niby od 2 listopada ma być - ale sms dziwnym trafem wyparował (nie wiem czy jej się przywidziało, czy niechcący skasowała - idzie w zaparte, że miała takiego sms). Ja w necie nie potrafię znaleźć żadnej informacji. Może ktoś dostał takiego sms? emotka

Również dostałam coś w tym stylu, a potem... cisza. Z tym, że u mnie chyba pisało o tym T-Mobile. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107119 Napisano: 05.11.2015 13:24:27 w Kaufland konkursy
arya napisał(a):

TQG chyba się wzięło za różnicowanie list laureatów emotka

Oj raczej ja "dałam ciała". Się nie powtórzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107110 Napisano: 05.11.2015 13:18:33 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

Zastanawiam się, która opcja jest dla mnie emotka  Joan, bo wybór opcji jest jeszcze uzależniony od skuteczności czyli wygrywalności w konkursach emotka  

Najlepiej rachuneczki opłacać z półetatowki, a na Malediwy latać za vouchery z konkursów emotka Jest się ubezpieczonym w NFZ + czasu wolnego i na konkursowanie zostaje sporo. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107083 Napisano: 05.11.2015 13:06:35 w Kaufland konkursy
aurorcia napisał(a):

Totalny rekordemotka  0 (słownie: zero) bonów u mnieemotka emotka emotka

Witam w klubie. A czułam, że za mało esków poszło, akurat musiałam zachorować w trakcie budżetu emotka Na szczęście teraz jestem zdrowa i nastawiona fest bojowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107076 Napisano: 05.11.2015 13:04:03 w Wkurza mnie...
szala napisał(a):

(...) Dlatego też intensywnie szukam pracy i nie mam presji, by wygrać to i to za wszelką cenę. Tak, utrzymują mnie rodzice, (...)

A ja z kolei intensywnie gram i nie mam presji, by znaleźć pracę i to za wszelką cenę. Od 9 lat z rodzicami nie mieszkam i nie utrzymują mnie. Każdy ma swój sposób na życie emotka

Moim zdaniem opcja optymalna to praca na ułamek etatu + konkursy, ale czysto w teorii, bo nie próbowałam takiego rozwiązania. Na pewno pełen etat + konkursy to wersja nie dla mnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6106776 Napisano: 05.11.2015 00:02:16 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

(...) rzeczywiście czasem mnie zastanawia, czy odrobinki energii poświęcanej zwierzętom te osoby nie mogłyby poświęcić ludziom. (...)

Wierz mi, że najczęstszym hasłem, które słyszy fundacja, gdy żebrze o pieniądze, by pomóc np. psu, którego ktoś skatował albo kotu, co był głupi i wypadł z balkonu na 4. piętrze jest właśnie zarzut, że wolontariusze powinni się zająć ludźmi. Oczywistą sprawą jest, że mówi tak osoba, która nigdy nie uczestniczyła np. w Szlachetnej Paczce i w żaden sposób nie pomogła w tej akcji (a często brakuje min. aut do rozwiezienia paczek, nie trzeba nic kupować, można przewieźć kartony). I nie wpłaciła stówki na dziecko wyczekujące drogiej operacji w zagranicznej placówce. I nie wpisuje w PIT organizacji 1%, bo zbyt leniwa jest, by się tematem zainteresować. Śmieci też nie segreguje, szkoda czasu. Zdjęcia człowieka w potrzebie nie udostępni na fejsie, to głupie. Sąsiadce nie pomaga, se sama poradzi, a jak nie, to się ją obgada.

Na pytanie "A nie możecie się zająć dziećmi?" odpowiedź jest tylko jedna i - jakoś tak przypadkowo zupełnie - ucina rozmowę: "A co Pan zrobił dla innych ludzi?" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6106540 Napisano: 04.11.2015 16:18:30 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Nie zamierzam mowic,ze jestes psychiczny nie znam Cie a i kompetencji w tej kwestii nie mam.Chodzi mi tylko o granice,ktorych sie nie powinno przekraczac.Inaczej niedlugo bedzie wiecej schronisk dla zwierzat niz domow pomocy dla dzieci.

Nie kojarzę tych granic.
A jeśli chodzi o pomaganie ludziom, zawsze powtarzam bliźnim: świeć przykładem, a pójdę za Tobą i będę Cię wspierała w działaniach. Bo to od człowieka zależy, czy inny człowiek uzyska pomoc, czy nie. A nie od tego, ile jest w Polsce schronisk dla zwierząt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6106210 Napisano: 04.11.2015 09:59:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wszyscy lubią czekoladę Wedel... Wawel... czy jaką tam emotka

http://mistrzowie.../652137/Taka-pomylka

Swoją drogą: treść uzasadnienia powala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6106176 Napisano: 04.11.2015 09:09:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Od dnia publikacji. Maili brak.

Jeśli ktoś wygrał telefon, chyba lepiej do nich napisać - jest tylko kilka dni na odesłanie danych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6106168 Napisano: 04.11.2015 08:59:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

No właśnie ja czekam na maila prawie od początku konkursu i nic..... Więcej niż 3 dni robocze....

Ale liczysz od dnia publikacji wyników? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6106165 Napisano: 04.11.2015 08:54:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

A tak przy okazji, czy wysyłali już maile do zwycięzców smartfonów albo doładowań? Czekam już więcej niż 3 dni robocze.... Czy ktoś wie?
emotka emotka

Wczoraj przejrzałam regulamin - w sprawie smartfonów mają się kontaktować w ciągu 3 dni roboczych od publikacji wyników, doładowania puszczają w ciągu 7 dni bez kontaktu z laureatami. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6106100 Napisano: 03.11.2015 23:32:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Skończcie już z tym Le Niuchem, bo posłałam kilka dni temu Le Niuszek i na żadną nagrodę się nie załapałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6105982 Napisano: 03.11.2015 19:17:38 w WC - rozmowy o wszystkim
marzenier napisał(a):

filemon02c napisał(a):

Gdy zła passa nie odchodzi i przestajecie wierzyc w siebie, w jaki sposób się podbudowujecie?

Wygrywam cos emotka  

Startuję w konkursach, gdzie normalnie nie gram, np. foto/kulinarnych. Po kilku wygranych wracam do równowagi. Stosuję tę metodę również w przypadku "zmęczenia materiału" / znudzenia konkursami itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6105950 Napisano: 03.11.2015 18:23:35 w Kaufland konkursy
aguagu napisał(a):

Od czwartku budżetowy konkurs. emotka

Podbijam, żeby nie zaginęło wśród innych postów emotka

BUDŻET OD CZWARTKU emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6105620 Napisano: 03.11.2015 11:03:57 w Biedronka
magnus - u mnie niestety za ostatni dzień zero absolutne, ale i tak będę tęskniła za tym konkursem. W sumie 63 wygrane w mojej ekipie, założony cel finansowy osiągnięty emotka Oby wszystkie przelewy doszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6105419 Napisano: 02.11.2015 23:04:39 w Wkurza mnie...
michałek13 - fajny dziadek, zapewne wielu z młodszego pokolenia ma mniejsze orzeszki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0