Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A kto bliźniemu w portfel i pod pościel zagląda, niechaj zostanie pominięty przy tegorocznych premiach świątecznych i bonach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha, zmylili mnie tym, że formularz jeszcze działa, chociaż konkurs zakończył się 03.11. Wygrałam u nich w tym roku sprzęt - zamiast formularza zamieścili wtedy listę laureatów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przecież dawno temu ustaliłyśmy, że słabsze teksty wysyłamy na naszych facetów
Z innej beczki: co z poniższym konkursem? Do wczoraj mieli informować laureatów, dzisiaj nadać nagrody, formularz działa, echo, cicho... Ktoś coś wie?
https://www.e-kon...87.html#.VjxhJNIveW8 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zależy, jak trafisz. Jam nie z tych, co się zrywają do biegu na hasło "A teraz będzie quiz, zapraszamy pięć pań do nas, tutaj na środek..." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również dostałam coś w tym stylu, a potem... cisza. Z tym, że u mnie chyba pisało o tym T-Mobile. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj raczej ja "dałam ciała". Się nie powtórzy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej rachuneczki opłacać z półetatowki, a na Malediwy latać za vouchery z konkursów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Witam w klubie. A czułam, że za mało esków poszło, akurat musiałam zachorować w trakcie budżetu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja z kolei intensywnie gram i nie mam presji, by znaleźć pracę i to za wszelką cenę. Od 9 lat z rodzicami nie mieszkam i nie utrzymują mnie. Każdy ma swój sposób na życie
Moim zdaniem opcja optymalna to praca na ułamek etatu + konkursy, ale czysto w teorii, bo nie próbowałam takiego rozwiązania. Na pewno pełen etat + konkursy to wersja nie dla mnie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wierz mi, że najczęstszym hasłem, które słyszy fundacja, gdy żebrze o pieniądze, by pomóc np. psu, którego ktoś skatował albo kotu, co był głupi i wypadł z balkonu na 4. piętrze jest właśnie zarzut, że wolontariusze powinni się zająć ludźmi. Oczywistą sprawą jest, że mówi tak osoba, która nigdy nie uczestniczyła np. w Szlachetnej Paczce i w żaden sposób nie pomogła w tej akcji (a często brakuje min. aut do rozwiezienia paczek, nie trzeba nic kupować, można przewieźć kartony). I nie wpłaciła stówki na dziecko wyczekujące drogiej operacji w zagranicznej placówce. I nie wpisuje w PIT organizacji 1%, bo zbyt leniwa jest, by się tematem zainteresować. Śmieci też nie segreguje, szkoda czasu. Zdjęcia człowieka w potrzebie nie udostępni na fejsie, to głupie. Sąsiadce nie pomaga, se sama poradzi, a jak nie, to się ją obgada.
Na pytanie "A nie możecie się zająć dziećmi?" odpowiedź jest tylko jedna i - jakoś tak przypadkowo zupełnie - ucina rozmowę: "A co Pan zrobił dla innych ludzi?"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie kojarzę tych granic.
A jeśli chodzi o pomaganie ludziom, zawsze powtarzam bliźnim: świeć przykładem, a pójdę za Tobą i będę Cię wspierała w działaniach. Bo to od człowieka zależy, czy inny człowiek uzyska pomoc, czy nie. A nie od tego, ile jest w Polsce schronisk dla zwierząt
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://mistrzowie.../652137/Taka-pomylka
Swoją drogą: treść uzasadnienia powala
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli ktoś wygrał telefon, chyba lepiej do nich napisać - jest tylko kilka dni na odesłanie danych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale liczysz od dnia publikacji wyników? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wczoraj przejrzałam regulamin - w sprawie smartfonów mają się kontaktować w ciągu 3 dni roboczych od publikacji wyników, doładowania puszczają w ciągu 7 dni bez kontaktu z laureatami. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Startuję w konkursach, gdzie normalnie nie gram, np. foto/kulinarnych. Po kilku wygranych wracam do równowagi. Stosuję tę metodę również w przypadku "zmęczenia materiału" / znudzenia konkursami itp.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podbijam, żeby nie zaginęło wśród innych postów
BUDŻET OD CZWARTKU
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8