Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6101718 Napisano: 27.10.2015 11:05:52 w Pomocy!!!!
poprostuanette napisał(a):

czy ktoś brał duplikat paragonu z biedronki? Zgubiłam paragon ale mniej więcej wiem kiedy kupiłam produkty konkursowe... : (

Nie brałam, ale szanse na duplikat są marne - co innego, gdybyś miała kserokopię, zdjęcie, świstek z karty płatniczej itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101711 Napisano: 27.10.2015 10:50:52 w Wkurza mnie...
Vivacia napisał(a):

joan napisał(a):

Bo jeśli opakowanie należy zachować, można np. od razu po zakupie przyszyć do niego zszywaczem żółtą karteczkę z napisem "NIE WYRZUCAĆ - NA KONKURS!" emotka

Ej, dobre! Ja już milion razy wyciągałam ze śmietnika (naszego domowego na suche, więc bez tragedii) różne opakowania, bo nie mogę chłopa nauczyć, żeby nie wyrzucał. Skorzystam z pomysłu emotka

U mnie się zawsze sprawdza emotka
Konkursów promocyjnych jest tyle, że samemu trudno to wszystko ogarnąć, a co dopiero wymagać od pozostałych członków rodziny (zwykle mugoli nie kojarzących marek konkowych), by pamiętali, że np. opakowanie z tego mleka/ chrupek/ czekolady należy zachować, a z tamtego nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101699 Napisano: 27.10.2015 10:19:10 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że chciałam odesłać kod z Łaciatego na wygraną miskę,a tu patrzę, ojciec wyrzucił już opakowanie z kodem, które wcześniej zostało opróżnione z mleka. (...)

Bo jeśli opakowanie należy zachować, można np. od razu po zakupie przyszyć do niego zszywaczem żółtą karteczkę z napisem "NIE WYRZUCAĆ - NA KONKURS!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101544 Napisano: 26.10.2015 20:34:25 w Wkurza mnie...
Pierwsze reklamy bożonarodzeniowe w tivi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101485 Napisano: 26.10.2015 18:46:28 w Biedronka
buka - zdaje Ci się emotka

2. W Konkursie nie mogą brać udziału pracownicy Organizatora oraz Fundatora, pracownicy Jeronimo Martins Polska, ani pracownicy innych podmiotów związanych ze zlecaniem, organizowaniem i przebiegiem Konkursu, a także ich małżonkowie i krewni w linii prostej.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101457 Napisano: 26.10.2015 18:08:39 w Biedronka
androm napisał(a):

ciekawe na podstawie jakich przepisów można być zwolnionym teoretycznie za takie coś? bzdura

No nie wiem, mnie się wydaje, że próba wyłudzenia korzyści rzeczowej wbrew regulaminowi konkursu oraz złożenie nieprawdziwych oświadczeń, co z kolei prowadzi do postawienia firmy w negatywnym świetle... hmm, może skończyć się minimum naganą. Nie po to JM organizuje akcje promocyjne za grube kokosy, żeby im ktoś pluł do herbaty. Nie wiem, co tkwi w regulaminie wewnętrznym dla pracowników JM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101449 Napisano: 26.10.2015 17:59:00 w Biedronka
magnus napisał(a):

Uważam, że to nie sprawa podpierniczenia a Regulaminu, który zabrania brania udziału pracownikom. Odsyłając dane oświadczasz, że zapaznałaś sie z Regulaminem i nim nie jesteś. Czy czyjeś dobre imię można wycenić na 200 zł ?? i czy powinien ponieść ewentualne konsekwencje ???

Pomijając fakt, że jak się wyda, to laureatka powie, że ona niczego nie wymyślała ani nie wysyłała, że to ktoś na nią pobrał nagrodę... syf, jakich mało. Dla szamponów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101440 Napisano: 26.10.2015 17:50:48 w Kaufland konkursy
pamal73 napisał(a):

Czy w kauflandzie wydrukują kopię paragonu?. Mam nr , datę a nawet zdjęcie tego paragonu.

Wydrukują Ci coś a'la paragon zastępczy tudzież podgląd paragonu w formacie A4. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101433 Napisano: 26.10.2015 17:42:25 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

E tam, jak nikt nie pidpierniczy, to nagroda dojdzie i nikt nie będzie wiedział, że pracuje w Biedronce emotka

A moim zdaniem problem będzie. Już tłumaczę:

Laureatka z pewnością powie tylko trzem swoim koleżankom, że wygrała coś luksusowego, bo niekonkursowicz chętnie chwali się wszem i wobec. Owe koleżanki wspomną swoim mężom o tej wygranej, co tamci skwitują "Jak zwykle rozdali nagrody swoim ludziom, tego się można było spodziewać!" Temat wypłynie także podczas obiadku u teściowej, co też ona powtórzy swojej fryzjerce i tak dalej i tak dalej. W końcu nadejdzie dzień, kiedy jakaś kasjerka w Biedronce będzie próbowała zachęcić klientkę do zakupu towaru konkursowego, a tamta wydrze się na cały sklep "PROSZĘ MI KITU NIE WCISKAĆ, PANI TAKA A TAKA DOSTAŁA KOSMETYKI ZA DWIE STÓWY, WSTYD WAM POWINNO BYĆ, LUDZIE ZAKUPY ROBIĄ, A WY NAGRODY ZBIERACIE?!" I się sprawa rypnie, jak bum cyk cyk. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101414 Napisano: 26.10.2015 17:12:24 w Biedronka
trampek. napisał(a):

Mam pytanie bo odełałam dane na osobę ktora pracuje w biedronce mowię o luksusie mam napisac im @ ze rezygnuje z nagrody bo nie doczytalam regulaminu ze nie moga pbrac udzial pracownicy??? czy oni sami nie przyznaja mi nagrody czy co robia w takiej sytuacji??

Dla 50 zeta będziecie ryzykować wylaniem z pracy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101089 Napisano: 26.10.2015 11:42:54 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Ýyyyyy nie nie, po to by sobie mogl z kolega stamp2 podebatowac. Moze to jedna osoba....

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6100868 Napisano: 25.10.2015 22:03:56 w Wkurza mnie...
ultrixx napisał(a):

Od razu jutro startuję po ośmiorniczkę do Biedry

Podpuszczasz nas, nie ma konkursu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6100860 Napisano: 25.10.2015 21:57:37 w Wkurza mnie...
pchela napisał(a):

Jak to możliwe?! Polacy...!

Wydaje mi się, że większość społeczeństwa uznała, że wybór jest, jak między dżumą, a cholerą. No to cholery nie wybrali, bo jest to słowo niecenzuralne. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6100856 Napisano: 25.10.2015 21:54:57 w Wkurza mnie...
superkonek napisał(a):

Widać na forum przeważa elektorat ośmiorniczek, od razu dużo się nie zmieni, czeka PiS ciężka praca, żeby posprzątać ten burdel, co PO zrobiło.. A większości Waszych wpisów nie będę komentował - ŻENUJĄCE

Źle paczysz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6100850 Napisano: 25.10.2015 21:45:33 w Wkurza mnie...
Normalnie mam ochotę się zamknąć w domu i przez 4 lata z łóżka nie wychodzić, ale wiecie... konkursy promocyjne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6100846 Napisano: 25.10.2015 21:40:35 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

mia napisał(a):

No cóż... Trzeba będzie od jutra zacząć deski w piwnicy przeglądać, i co ładniejsze powybierać...emotka

żeby obowiązkowe krzyże w ogródkach wstawiać? emotka

Dobrze, że nie mam ogrodu emotka

Mia chyba miała na myśli... że czas umierać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6100828 Napisano: 25.10.2015 21:21:39 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

teraz ciężko będzie na trzeźwo - przydałyby się jakieś konkursy z alkoholem emotka

Albo z drożdżówką w tle - żebym się mogła poczuć tak dojrzale, jak never before emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6100814 Napisano: 25.10.2015 21:06:34 w Biedronka
trebor1 - za dużo zgłoszeń, stąd taka sytuacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6100811 Napisano: 25.10.2015 21:04:01 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

A za chwilkę już zacznie się chocholi taniec i kolejne wstępne wyniki wyborów...emotka
Witamy w wątku wszystkich chętnych!

Się melduję emotka Bełkot, bełkot, bełkot. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6100775 Napisano: 25.10.2015 20:01:27 w Wkurza mnie...
infatne napisał(a):

Wkurzaja mnie kurierzy....... Juz mam ich dosc. Kilka nagrod do mnie idzie i dojsc nie moga. Kurier dzwoni stojac pod klatka czy jestem w domu bo on tylko o 12 moze mi dostarczyc i wlasnie jest na miejscu. Czy oni nie ogarniaja, ze ludzie pracuja emotka
Inni w ogole nie dzwonia i przesylka jak sie okazalo lezy od 2 miesiecy w biurze GLS + nikt nie raczy sie skontaktowac ze mna ani z wysylajacym.

A niby co robi wtedy kurier? Jest w pracy, również.

Wkurza mnie, że w kółko czytam o wkurzaniu się na kurierów, chyba raz w tygodniu trzeba ludziom dawać wykład w tej kwestii emotka Tak ciężko zrozumieć, jak to wszystko działa... Wyświetl w wątku >>
0 0