Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6097963 Napisano: 21.10.2015 12:03:46 w Biedronka
A pomyślcie, ile kosztują np. w Super-Pharm emotka Dwie stówki mogłyby nie wystarczyć! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097961 Napisano: 21.10.2015 11:58:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

to co się tutaj czepisz ,ze ktoś źle napisał i pouczasz i jeszcze mi każesz przekazać instrukcje żeby sobie postawiła na stole produkt to nie moja znajoma ani znajomy ja w tym konkursie nie brałam udziału .Tutaj umiesz prawic morały to do tej agencji zadzwoń mają błąd tylko tam nie byłabyś taka mądra żeby im prawić morały że źle napisali w konkursie  i na tym kończę  ta dyskusje

Właśnie dlatego się czepiam: że ktoś źle napisał.

Nie Tobie, wyraziłam prośbę w formie bezosobowej.

A owszem, byłabym taka mądra.

TĘ dyskusję.

Koniec. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097949 Napisano: 21.10.2015 11:43:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

Niestety ich nie znam więc nie przekaże im może się pomyliła nie wiem  . Sama w tym konkursie nie brałam udziału idąc Twoim tropem myślenia to tego faceta z agencji Wedel to powinni wywalić z pracy bo źle napisał  nazwę Wedel może tam zadzwonisz z donosem ,ze źle napisał nazwę która czyta tysiące ludzi .

Nigdy w życiu nie dzwoniłam z donosem, nie będę robiła wyjątku dla jakiegoś czekoladowego pomyleńca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097930 Napisano: 21.10.2015 11:30:56 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

No dobra, tylko po co chwalić się wygraną z takiego konkursu?  emotka
Jak mi Pan z mojego ulubionego warzywniaka da gratis pęczek koperku, to zachowuję tę informację dla siebie  emotka  

Jestem tego samego zdania. W moim mieście działa silna ekipa konkursowa. Co niby miałoby oznaczać, gdybym np. napisała w Mdw "Skuter z lokalnego"? Dla ogółu konkursowiczów byłoby to bez znaczenia, ale dla lokalsów byłaby to wiadomość typu "Hej niekumaci cioole z sąsiedztwa, był taki konkurs, o którym nie wiedzieliście i wygrałam skuter, możecie mi skoczyć na pukel." Jakoś nie w moim stylu taki lans.

BTW: przypominam, że można konkurs bez regulaminu wrzucić do wątków typu WC albo Teraz emotka
Wychodzę z założenia, że konkursów spoza forum na forum się nie omawia.
A u warzywniaka ostatnio dostałam gratis krówki polityczne, tzn. cuksy reklamujące konkretnego polityka. Ale zapowiedzieliśmy z Moim, że i tak nie poprzemy człowieka, który głosował za ubojem rytualnym krów(ek) właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097925 Napisano: 21.10.2015 11:20:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

co wy robicie a może ta osoba po pierwsze ze ma komputera po drugie nie uczyła się angielskiego przypominam ze kilkadziesiąt lat wstecz nie było angielskiego w szkole tylko rosyjski może była na zakupach w Biedronce zobaczyła ulotkę wysłała tak jak słyszała    ta nazwę i co a wy prawie tu lincz na niej robicie czy naprawdę nie macie co robić tylko tysiące haseł czytać. Może jej najbardziej na tych kosmetykach zależało i wygrała proponuje napiszcie do organizatora niech jej zabierze nagrodę wtedy pewnie będziecie zadowoleni .Co się stało z tym forum z dawnych lat szok    

Nie wydaje mi się, żeby pytanie konkursowe wymagało użycia nazwy jakiegokolwiek produktu emotka

Osobom, które nie posiadają komputera i licencjata z angielskiego, co - jak wiadomo - jest absolutnie niezbędne do prawidłowego sklecenia zlecenia, polecam postawienie zakupionego produktu na stole, będzie łatwiej emotka Proszę im to przekazać, nie przeczytają, wszak nie mają komputera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097904 Napisano: 21.10.2015 11:07:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onagra napisał(a):

benasia napisał(a):

myślę, że chyba takie "kwiatki" to pisali ludzie prości, co robią zakupy i przy okazji wzięli udział w konkursie, bo chyba żaden szanujący się konkursowicz by nie robił takich byków w pisowni...

"to pisali ludzie prości" to, że ktoś bierze udział w konkursach nałogowo nie czyni go człowiekiem wybitnym, a nazywanie osób, które sporadycznie biorą udział prostymi to przesada.

Dla mnie: prostacy emotka

To, że ktoś - jak to napisałaś - nie bierze udziału w konkursach nałogowo, w niczym nie tłumaczy bidy umysłowej. Szczególnie, że w świecie panuje opinia, jakoby konkursowicze kupowali produkt danej marki wyłącznie przy okazji konkursu, a jej stały wielbiciel... podczas każdych cotygodniowych zakupów. Powinien zatem dokładnie wiedzieć, co kupuje.

Ludzie prości, chyba spod budki z piwem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097867 Napisano: 21.10.2015 10:25:06 w Biedronka
kalka napisał(a):

Jeśli mówimy Joan  u LUKSUSIE, to Akon, nie Albedo, więc powinna być rezerwa emotka

Ano racja, że Akon! emotka Muszę gibko śniadanie zjeść, bo się nie wszystkie komórki obudziły emotka

Natomiast w kwestii luksusowej: "6. W przypadku braku odbioru Nagrody w Konkursie lub niewydania z braku spełnienia
warunków Regulaminu, tj. nie przysłania podpisanych dokumentów oraz paragonu, przechodzi ona do dyspozycji Organizatora.
" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097850 Napisano: 21.10.2015 10:12:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

chyba jest takie słowo, nawet Steczkowska miała taką piosenkę " Dziewczyna Szałmana"

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097847 Napisano: 21.10.2015 10:11:02 w Biedronka
smolki napisał(a):

Jakby ktoś miał jakiś paragon na zbyciu to proszę o info na PW, szkoda żeby jedna wygrana się zmarnowała.
Poza tym coś czuję że organizatorzy przez rok będą używać szamponów, past i innych kosmetykówemotka gdyż połowa nie potwierdzi wygranych (tak to jest z konkursami gdzie nie podaje się nr paragonu)

Ona się nie zmarnuje, trafi do Albedo, by mogli się luksusowo pielęgnować emotka Albedo przyznało mi przeróżne nagrody, a Ciebie nie znam, więc wolałabym jednak zapunktować u nich emotka Ale i tak nie mam paragonu na zbyciu, tak se tylko przed śniadaniem filozofuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097506 Napisano: 20.10.2015 20:01:11 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Że każdy z osobna musi pisać, że wygrał w Luksusie w MDW ...

To jeszcze nic, przynajmniej na temat.

Mnie wkurza luksusowy spam paragonowy poza wątkiem "Paragony", bo czuję się w obowiązku każdy taki wpis zgłaszać adminom, a mogłabym dyskutować z bąbelkami w 7up-ie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097356 Napisano: 20.10.2015 18:14:28 w Biedronka
mellowfruit napisał(a):

Padam jak czytam wygrane teksty z Luksusu... "GDY LUKSUS MI SIE MARZY BIORE ZEL POD PRYSZNIC FA I JEJE GO PO TWARZY"

Było wiadomo, że opublikują teksty, to ludzie rzucili żenadą na talerz - sam się Akon o to prosił emotka Za karę powinni te teksty przeczytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097334 Napisano: 20.10.2015 18:02:50 w Biedronka
koper napisał(a):

(...) Czyli dobrze zrobiłam odpuszczając sobie pierwszy i ostatni dzień konkursów z nagrodami dziennymi emotka  

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096827 Napisano: 20.10.2015 11:51:39 w Wkurza mnie...
miraga_ napisał(a):

Mnie ostatnio na poczcie tak zniechęciła kolejka, że zrezygnowałam z grania w Moc nagród, by nie mieć powtórki długiego oczekiwania.

Mnie zniechęca to, że ciągle mi coś wciskają - ileż razy w tygodniu można wysłuchiwać zapytań, czy może chciałabym również kalendarz na 2016, ubezpieczenie komunikacyjne, Zozole, czasopismo, kolorowankę, kredyt gotówkowy... Dlatego na pocztę chodzę do marketu: nie dosyć, że godziny otwarcia mi bardziej pasują, to mam święty spokój z "ofertami" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096787 Napisano: 20.10.2015 10:54:49 w Biedronka
Powinni je opublikować, jak tajne dokumenty - w 90% zamazane czarnym flamastrem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096778 Napisano: 20.10.2015 10:44:01 w SZUKAM....
fryteczka napisał(a):

Przeciez w tym konku dobre hasla obronia sie same emotka

Jestem zdania, że osoby, które wysyłają sporo zgłoszeń (min. bethan czy ja)... prowadzą również statystyki i z owych statystyk jednoznacznie wynika, że nie ma żadnej happy hour. Ale jeśli ktoś musi to koniecznie zbadać samodzielnie, proszę bardzo, miłego wtapiania kasy w paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096774 Napisano: 20.10.2015 10:39:39 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

(...) Pierwszą myślą przy wymyślaniu zgłoszenia, było to, że idzie w publiczną atmosferę, więc te lepsze pomysły zostawiłam dla siebie emotka

Otóż to: wysłałam wyłącznie zgłoszenia z nizin umysłowych, ale nie ukrywam, że liczę na nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096765 Napisano: 20.10.2015 10:31:44 w SZUKAM....
bethan napisał(a):

bloomcia napisał(a):

Czy ktoś dobry podpowie o której godzinie grać w biedronkowej mocy nagród najlepiej? 

Nie ma znaczenia, naprawdę.

To samo miałam napisać, ale stwierdziłam, iż publiczność uzna, że celowo wprowadzam innych graczy w błąd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096600 Napisano: 19.10.2015 21:09:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
o.lukasz napisał(a):

orientuje się ktoś czy w cinema city sprawdzają dane z vouchera z dowodem tożsamości czy może wejść inna osoba na mój voucher?

W katowickim kinie sprawdzają (min. przed filmem "Klucz do wieczności"). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096437 Napisano: 19.10.2015 16:04:52 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

szukam informacji, czy organizator może przedłużyć czas przyjmowania zgłoszeń, jeśli konkurs już się zakończył? (...) wiele osób w ostatnich dniach prosiło o przedłużenie konkursu. 
Czy tak powinno być? (...)

Jeżeli postanowienia regulaminu nie przewidują możliwości zmiany terminu zakończenia konkursu, organizator jest zobowiązany zakończyć konkurs zgodnie z postanowieniami regulaminu. Co więcej, zgłoszenia nadesłane po terminie przewidzianym regulaminem nie mogą podlegać ocenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096101 Napisano: 18.10.2015 23:13:50 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

katrin22 napisał(a):

(...) A masz dziecko?jak tak, to  możemy podyskutować(...)

Dziewczyny, litości, bez argumentów "a masz dziecko?". Bo nie o to w tym wszystkim chodzi.

Ależ to "najinteligentniejsze" argumenty bekowe emotka Śledzę tę dyskusję, bo w takich sytuacjach widać, kto ma co w głowie. I na butach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0