Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6109710 Napisano: 09.11.2015 23:58:05 w Biedronka
giulietta napisał(a):

30.000 paragonów, wszystko się może zdarzyć chociaż nie powinno emotka  ja tam robiłam nawet xero xera na wszelki wypadek emotka

A ja zdjęcie każdego paragonu emotka Ach my paranoicy, adepci zaawansowanego czarnowidztwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6109647 Napisano: 09.11.2015 21:29:59 w Pomocy!!!!
snowflake napisał(a):

Help emotka
Jak to jest z kopiami/duplikatami paragonów? Ktoś mi to może wyjaśnić?

Nie ma czegoś takiego, jak duplikat paragonu.

Kopia paragonu = ksero paragonu, nie jest DOKUMENTEM.

W niektórych sklepach możesz dostać coś a'la 'podgląd paragonu" (np. Kaufland, C4) i masz tam pełne nazwy zakupionych produktów. Ale uwaga - w C4 numer paragonu nie będzie się zgadzał z numerem na podglądzie paragonu i to może być problem w przypadku konkursów, gdzie ten numer się podaje. Podgląd paragonu oczywiście również nie jest DOKUMENTEM, to taki se wydruczek. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6109629 Napisano: 09.11.2015 21:02:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

na leniwca:

26 października i 28 października : Leniuszek Januszek, Januszek Leniuszek

Ich maszyna losująca nie czyta, co wyssała. To my komentujemy wyniki, rozmawiamy, doceniamy i chwalimy. Oni mają wszystko w d*.

Wawela nie skomentuję, bo wiedziałam, że będzie syf / kiła / mogił, więc nie wzięłam udziału.

Od pół godziny siedzę i męczę się nad dwoma zdaniami, które udowodnić mają, że jestem menelem spod sklepu z piwem, szlachcianką co nie pracuje i absolwentką wyższej szkoły melanżu. Taki mamy klimat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6109367 Napisano: 09.11.2015 16:23:30 w Wkurza mnie...
karkocka napisał(a):

Nie uwierzycie, mój mąż zatankował do diesla zamiast ropy .. benzynę emotka  i teraz mamy w baku 30 litrów benzyny !!!

Daj znać, co dalej. Czyszczenie silnika? Wymiana silnika? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6109197 Napisano: 09.11.2015 12:49:29 w Pomocy!!!!
taalvikki napisał(a):

(...) tylko, za przeproszeniem, buc, ustawia ograniczniki i ani be ani me.

Zbaraniałam emotka

koper -> emotka

PS: Czy jest na sali jakaś kasjerka? Sąd się odbywa nad bucami, przydałaby się opinia eksperta. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6109093 Napisano: 09.11.2015 11:22:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

Coraz gorsze te imiona leniwca emotka  Chyba faktycznie losują.

Pomijam, że moje najlepsze propozycje są... pomijane emotka Ale ten cały RewoLucjan to już przegięcie, RewoLucjan jest przecież w telefonii NJU! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6108818 Napisano: 08.11.2015 14:51:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rpk napisał(a):

Ciekawe jak w przypadku jak na jeden meil doładowałem i wysłałem zgłoszenia na 50 nr telefonów. Czy oni wymagają aby im wskazać który to był numer telefonu na który było dane zgłoszenie?

Przecież nie da się wysłać 50x tak samo brzmiącego hasła. Wystarczy sprawdzić na liście, jakie hasło wygrało i masz odpowiedź, który starter nagrodzono. Chyba, że nigdzie nie zapisujesz treści zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6108598 Napisano: 07.11.2015 15:53:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

Szukam czy ktoś wygrał więcej niż jedną nagrodę w konkursie "Na Leniwca"? Czy wydaje mi się, czy ograniczają nagrody do jednej dla tego samego adresu IP?

Nie ma blokady IP, wygrałam 3x (różne n-ry). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6108562 Napisano: 07.11.2015 13:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs aktualnie, w którym trzeba kupić wódkę? Smirnoff mi się gdzieś obił o oczy, ale chyba już nieaktualny?

Nie kojarzę, ale zawsze możesz zrobić wymarzone alkoholowo zakupy w Kauflandzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107764 Napisano: 06.11.2015 11:47:39 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

koper  wygrywasz nagrodę publiczności i tytuł Honorowego Członka (Forum). Otrzymujesz darmowy miesięczny dostęp do wątku "Biedronka" bez konieczności dodawania konkursów. Ale pamiętaj, jeśli się nie ucieszysz i nie będziesz codziennie wpisywać się w tymże wątku nagroda zostanie Ci odebrana. I nie próbuj jej sprzedawać!

Hejo, nieładnie tak koleżankę Koper wyzywać. Dostajesz więc Kocie ban na "Wc" i będziesz przez miesiąc siurała do wazonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107738 Napisano: 06.11.2015 11:31:35 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

Pani Kasiu nie mogę dać Pani podwyżki, bo doszły mnie słuchy, że dodatkowe pieniądze WYDA Pani w sklepie! Wcale się Pani z nich nie ucieszy, a nawet jeżeli, to ucieszy się Pani dużo mniej, niż Pani Halinka, która zawsze o nich marzyła, włoży je do ramki i powiesi nad kominkiem i będzie podziwiać w długie jesienne wieczory. Może i pracuje Pani lepiej, wydajniej, niż Pani Halinka, ale ważniejsze jest to, co kto zrobi z otrzymaną podwyżką,  a nie za co ją dostaje. 
emotka

emotka

A kto bliźniemu w portfel i pod pościel zagląda, niechaj zostanie pominięty przy tegorocznych premiach świątecznych i bonach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107628 Napisano: 06.11.2015 09:29:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Może Interia robi teraz tak, jak było przy testowaniu Lipikar - nagroda dostarczona do domu, dawno zmacana, a dopiero później mejl z gratulacjami i na końcu lista  emotka

Aha, zmylili mnie tym, że formularz jeszcze działa, chociaż konkurs zakończył się 03.11. Wygrałam u nich w tym roku sprzęt - zamiast formularza zamieścili wtedy listę laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107613 Napisano: 06.11.2015 09:16:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

(...) nie miałabym odwagi wysłać gniota i sygnować go swoim nazwiskiem. (...)

Przecież dawno temu ustaliłyśmy, że słabsze teksty wysyłamy na naszych facetów emotka I dlatego wygrał Radzio emotka

Z innej beczki: co z poniższym konkursem? Do wczoraj mieli informować laureatów, dzisiaj nadać nagrody, formularz działa, echo, cicho... Ktoś coś wie? emotka
https://www.e-kon...87.html#.VjxhJNIveW8 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107593 Napisano: 06.11.2015 08:38:11 w WC - rozmowy o wszystkim
bc14 napisał(a):

a czy warto isc na ladies night i kino na obcasach czy wczesniejsze atrakcje warte sa zaplaty za drozszy bilet?

Zależy, jak trafisz. Jam nie z tych, co się zrywają do biegu na hasło "A teraz będzie quiz, zapraszamy pięć pań do nas, tutaj na środek..." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107586 Napisano: 06.11.2015 08:31:25 w Pomocy!!!!
banka-manka napisał(a):

Czy w HEYAH na kartę jest teraz promocja podwójne doładowanie? Mama dostała sms, że niby od 2 listopada ma być - ale sms dziwnym trafem wyparował (nie wiem czy jej się przywidziało, czy niechcący skasowała - idzie w zaparte, że miała takiego sms). Ja w necie nie potrafię znaleźć żadnej informacji. Może ktoś dostał takiego sms? emotka

Również dostałam coś w tym stylu, a potem... cisza. Z tym, że u mnie chyba pisało o tym T-Mobile. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107119 Napisano: 05.11.2015 13:24:27 w Kaufland konkursy
arya napisał(a):

TQG chyba się wzięło za różnicowanie list laureatów emotka

Oj raczej ja "dałam ciała". Się nie powtórzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107110 Napisano: 05.11.2015 13:18:33 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

Zastanawiam się, która opcja jest dla mnie emotka  Joan, bo wybór opcji jest jeszcze uzależniony od skuteczności czyli wygrywalności w konkursach emotka  

Najlepiej rachuneczki opłacać z półetatowki, a na Malediwy latać za vouchery z konkursów emotka Jest się ubezpieczonym w NFZ + czasu wolnego i na konkursowanie zostaje sporo. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107083 Napisano: 05.11.2015 13:06:35 w Kaufland konkursy
aurorcia napisał(a):

Totalny rekordemotka  0 (słownie: zero) bonów u mnieemotka emotka emotka

Witam w klubie. A czułam, że za mało esków poszło, akurat musiałam zachorować w trakcie budżetu emotka Na szczęście teraz jestem zdrowa i nastawiona fest bojowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6107076 Napisano: 05.11.2015 13:04:03 w Wkurza mnie...
szala napisał(a):

(...) Dlatego też intensywnie szukam pracy i nie mam presji, by wygrać to i to za wszelką cenę. Tak, utrzymują mnie rodzice, (...)

A ja z kolei intensywnie gram i nie mam presji, by znaleźć pracę i to za wszelką cenę. Od 9 lat z rodzicami nie mieszkam i nie utrzymują mnie. Każdy ma swój sposób na życie emotka

Moim zdaniem opcja optymalna to praca na ułamek etatu + konkursy, ale czysto w teorii, bo nie próbowałam takiego rozwiązania. Na pewno pełen etat + konkursy to wersja nie dla mnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6106776 Napisano: 05.11.2015 00:02:16 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

(...) rzeczywiście czasem mnie zastanawia, czy odrobinki energii poświęcanej zwierzętom te osoby nie mogłyby poświęcić ludziom. (...)

Wierz mi, że najczęstszym hasłem, które słyszy fundacja, gdy żebrze o pieniądze, by pomóc np. psu, którego ktoś skatował albo kotu, co był głupi i wypadł z balkonu na 4. piętrze jest właśnie zarzut, że wolontariusze powinni się zająć ludźmi. Oczywistą sprawą jest, że mówi tak osoba, która nigdy nie uczestniczyła np. w Szlachetnej Paczce i w żaden sposób nie pomogła w tej akcji (a często brakuje min. aut do rozwiezienia paczek, nie trzeba nic kupować, można przewieźć kartony). I nie wpłaciła stówki na dziecko wyczekujące drogiej operacji w zagranicznej placówce. I nie wpisuje w PIT organizacji 1%, bo zbyt leniwa jest, by się tematem zainteresować. Śmieci też nie segreguje, szkoda czasu. Zdjęcia człowieka w potrzebie nie udostępni na fejsie, to głupie. Sąsiadce nie pomaga, se sama poradzi, a jak nie, to się ją obgada.

Na pytanie "A nie możecie się zająć dziećmi?" odpowiedź jest tylko jedna i - jakoś tak przypadkowo zupełnie - ucina rozmowę: "A co Pan zrobił dla innych ludzi?" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0