Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Właśnie dlatego się czepiam: że ktoś źle napisał.
Nie Tobie, wyraziłam prośbę w formie bezosobowej.
A owszem, byłabym taka mądra.
TĘ dyskusję.
Koniec. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nigdy w życiu nie dzwoniłam z donosem, nie będę robiła wyjątku dla jakiegoś czekoladowego pomyleńca
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jestem tego samego zdania. W moim mieście działa silna ekipa konkursowa. Co niby miałoby oznaczać, gdybym np. napisała w Mdw "Skuter z lokalnego"? Dla ogółu konkursowiczów byłoby to bez znaczenia, ale dla lokalsów byłaby to wiadomość typu "Hej niekumaci cioole z sąsiedztwa, był taki konkurs, o którym nie wiedzieliście i wygrałam skuter, możecie mi skoczyć na pukel." Jakoś nie w moim stylu taki lans.
BTW: przypominam, że można konkurs bez regulaminu wrzucić do wątków typu WC albo Teraz
Wychodzę z założenia, że konkursów spoza forum na forum się nie omawia.
A u warzywniaka ostatnio dostałam gratis krówki polityczne, tzn. cuksy reklamujące konkretnego polityka. Ale zapowiedzieliśmy z Moim, że i tak nie poprzemy człowieka, który głosował za ubojem rytualnym krów(ek) właśnie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wydaje mi się, żeby pytanie konkursowe wymagało użycia nazwy jakiegokolwiek produktu
Osobom, które nie posiadają komputera i licencjata z angielskiego, co - jak wiadomo - jest absolutnie niezbędne do prawidłowego sklecenia zlecenia, polecam postawienie zakupionego produktu na stole, będzie łatwiej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla mnie: prostacy
To, że ktoś - jak to napisałaś - nie bierze udziału w konkursach nałogowo, w niczym nie tłumaczy bidy umysłowej. Szczególnie, że w świecie panuje opinia, jakoby konkursowicze kupowali produkt danej marki wyłącznie przy okazji konkursu, a jej stały wielbiciel... podczas każdych cotygodniowych zakupów. Powinien zatem dokładnie wiedzieć, co kupuje.
Ludzie prości, chyba spod budki z piwem...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ano racja, że Akon!
Natomiast w kwestii luksusowej: "6. W przypadku braku odbioru Nagrody w Konkursie lub niewydania z braku spełnienia
warunków Regulaminu, tj. nie przysłania podpisanych dokumentów oraz paragonu, przechodzi ona do dyspozycji Organizatora." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ona się nie zmarnuje, trafi do Albedo, by mogli się luksusowo pielęgnować
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To jeszcze nic, przynajmniej na temat.
Mnie wkurza luksusowy spam paragonowy poza wątkiem "Paragony", bo czuję się w obowiązku każdy taki wpis zgłaszać adminom, a mogłabym dyskutować z bąbelkami w 7up-ie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Było wiadomo, że opublikują teksty, to ludzie rzucili żenadą na talerz - sam się Akon o to prosił
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie zniechęca to, że ciągle mi coś wciskają - ileż razy w tygodniu można wysłuchiwać zapytań, czy może chciałabym również kalendarz na 2016, ubezpieczenie komunikacyjne, Zozole, czasopismo, kolorowankę, kredyt gotówkowy... Dlatego na pocztę chodzę do marketu: nie dosyć, że godziny otwarcia mi bardziej pasują, to mam święty spokój z "ofertami"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jestem zdania, że osoby, które wysyłają sporo zgłoszeń (min. bethan czy ja)... prowadzą również statystyki i z owych statystyk jednoznacznie wynika, że nie ma żadnej happy hour. Ale jeśli ktoś musi to koniecznie zbadać samodzielnie, proszę bardzo, miłego wtapiania kasy w paragony
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Otóż to: wysłałam wyłącznie zgłoszenia z nizin umysłowych, ale nie ukrywam, że liczę na nagrody
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To samo miałam napisać, ale stwierdziłam, iż publiczność uzna, że celowo wprowadzam innych graczy w błąd
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W katowickim kinie sprawdzają (min. przed filmem "Klucz do wieczności"). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeżeli postanowienia regulaminu nie przewidują możliwości zmiany terminu zakończenia konkursu, organizator jest zobowiązany zakończyć konkurs zgodnie z postanowieniami regulaminu. Co więcej, zgłoszenia nadesłane po terminie przewidzianym regulaminem nie mogą podlegać ocenie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ależ to "najinteligentniejsze" argumenty bekowe