Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6103600 Napisano: 30.10.2015 10:03:01 w Wkurza mnie...
aleksiak napisał(a):

Wkurza mnie że część osób ma przelewy z różnych dni, a ja nie mam z drugiego dnia konkursu jeszcze  emotka  ciekawa jestem jakim systemem się kierują przy przelewaniu. Jeden wielki bałagan emotka

A niby dlaczego bałagan? Mają swój system i nie muszą się nikomu tłumaczyć. Termin wysyłki upływa 16.12.2015 i darcie japy przed tym terminem jest wysoce nietaktowne. Sorki za szczerość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6103569 Napisano: 30.10.2015 09:26:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

mam jakieś nieodparte wrażenie, że Moc Nagród w ostatnich dniach konkursu nagradza dużo osób, które do tej pory mało lub nic jeszcze nie wygrały, a ci, którzy wygrywali każdego dnia poszli w odstawkę emotka poprawcie mnie proszę emotka

Nie poszłam w odstawkę, tylko sobie zrobiłam kilka dni przerwy, no heloł nie rób wielkiego halo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6103045 Napisano: 29.10.2015 14:47:30 w SZUKAM....
kurlandzki napisał(a):

Dzięki, ja nigdy nie reklamowałem a jak coś to przymykałem oko lub wyrzucałem , a czesto ostatnio mam czekolady lub ciastka ze sklepu wręcz ze strasznym nalotem i może spróbuję zobaczę co odpisza. Pozdrawiam

Z tym nalotem to poczytaj w necie, bo generalnie w przypadku czekolady nalot jest "normalny". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6102611 Napisano: 28.10.2015 19:20:57 w Biedronka
Dla mnie tamten wątek jest nieco dziwny, tzn. przydatny, jeśli ktoś wygrał... jeden raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6102392 Napisano: 28.10.2015 14:40:55 w Czy informują/ informowali?

joan

#6102390 Napisano: 28.10.2015 14:38:33 w Biedronka
koper napisał(a):

No to teraz mam nadzieję, że przedstawiciel agencji dodał 3 konkursy do bazy, przeczytał dyskusję i od jutra przelewy będą opisane datą emotka

Może niech mu to zasugerują Usłużni Donosiciele, raz w życiu na coś się przydadzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6102384 Napisano: 28.10.2015 14:28:36 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

dlatego jeszcze raz powtórzę, wszystko będzie dobrze jeżeli ilość będzie się zgadzać, gorzej jeżeli kilku przelewów będzie brakować, i wtedy nie będzie wiadomo o które się upominać, ale w porządku zaczekajmy

No to ich problem- wtedy wezmą i ponownie przeglądną te trzydzieści tysięcy kartek emotka

Ojojoj, to teraz trzeba czekać, aż minie okres wysyłki pieniędzy i dopiero wtedy wszystko podliczyć + ewentualnie coś reklamować. Sami sobie (i nam) komplikują życie, ale ich sprawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101917 Napisano: 27.10.2015 16:52:43 w Połączenia nieodebrane
Dzisiaj po 16: 723992... emotka

Edit: już wiem, durny Woolstar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101746 Napisano: 27.10.2015 11:53:16 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

emotka  A ja szukałem koło budyniów i galaretek emotka  nawet do głowy mi nie przyszło zerknąć do lodówki emotka  nie myślałem ze to aż tak emotka  

Mrożonek szukałeś koło budyniów i galaretek? emotka
Za to Was właśnie kochamy, chłopaki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101732 Napisano: 27.10.2015 11:34:38 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

Gdzie są u was w biedronce produkty z zielone wzgórze? Byłem w 3 biedronkach i albo nie ma albo ślepy jestem i muszę okulary zmienić emotka  

Powinny być w lodówkach, ale to zdaje się edycja limitowana, więc może już/jeszcze nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101718 Napisano: 27.10.2015 11:05:52 w Pomocy!!!!
poprostuanette napisał(a):

czy ktoś brał duplikat paragonu z biedronki? Zgubiłam paragon ale mniej więcej wiem kiedy kupiłam produkty konkursowe... : (

Nie brałam, ale szanse na duplikat są marne - co innego, gdybyś miała kserokopię, zdjęcie, świstek z karty płatniczej itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101711 Napisano: 27.10.2015 10:50:52 w Wkurza mnie...
Vivacia napisał(a):

joan napisał(a):

Bo jeśli opakowanie należy zachować, można np. od razu po zakupie przyszyć do niego zszywaczem żółtą karteczkę z napisem "NIE WYRZUCAĆ - NA KONKURS!" emotka

Ej, dobre! Ja już milion razy wyciągałam ze śmietnika (naszego domowego na suche, więc bez tragedii) różne opakowania, bo nie mogę chłopa nauczyć, żeby nie wyrzucał. Skorzystam z pomysłu emotka

U mnie się zawsze sprawdza emotka
Konkursów promocyjnych jest tyle, że samemu trudno to wszystko ogarnąć, a co dopiero wymagać od pozostałych członków rodziny (zwykle mugoli nie kojarzących marek konkowych), by pamiętali, że np. opakowanie z tego mleka/ chrupek/ czekolady należy zachować, a z tamtego nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101699 Napisano: 27.10.2015 10:19:10 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że chciałam odesłać kod z Łaciatego na wygraną miskę,a tu patrzę, ojciec wyrzucił już opakowanie z kodem, które wcześniej zostało opróżnione z mleka. (...)

Bo jeśli opakowanie należy zachować, można np. od razu po zakupie przyszyć do niego zszywaczem żółtą karteczkę z napisem "NIE WYRZUCAĆ - NA KONKURS!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101544 Napisano: 26.10.2015 20:34:25 w Wkurza mnie...
Pierwsze reklamy bożonarodzeniowe w tivi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101485 Napisano: 26.10.2015 18:46:28 w Biedronka
buka - zdaje Ci się emotka

2. W Konkursie nie mogą brać udziału pracownicy Organizatora oraz Fundatora, pracownicy Jeronimo Martins Polska, ani pracownicy innych podmiotów związanych ze zlecaniem, organizowaniem i przebiegiem Konkursu, a także ich małżonkowie i krewni w linii prostej.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101457 Napisano: 26.10.2015 18:08:39 w Biedronka
androm napisał(a):

ciekawe na podstawie jakich przepisów można być zwolnionym teoretycznie za takie coś? bzdura

No nie wiem, mnie się wydaje, że próba wyłudzenia korzyści rzeczowej wbrew regulaminowi konkursu oraz złożenie nieprawdziwych oświadczeń, co z kolei prowadzi do postawienia firmy w negatywnym świetle... hmm, może skończyć się minimum naganą. Nie po to JM organizuje akcje promocyjne za grube kokosy, żeby im ktoś pluł do herbaty. Nie wiem, co tkwi w regulaminie wewnętrznym dla pracowników JM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101449 Napisano: 26.10.2015 17:59:00 w Biedronka
magnus napisał(a):

Uważam, że to nie sprawa podpierniczenia a Regulaminu, który zabrania brania udziału pracownikom. Odsyłając dane oświadczasz, że zapaznałaś sie z Regulaminem i nim nie jesteś. Czy czyjeś dobre imię można wycenić na 200 zł ?? i czy powinien ponieść ewentualne konsekwencje ???

Pomijając fakt, że jak się wyda, to laureatka powie, że ona niczego nie wymyślała ani nie wysyłała, że to ktoś na nią pobrał nagrodę... syf, jakich mało. Dla szamponów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101440 Napisano: 26.10.2015 17:50:48 w Kaufland konkursy
pamal73 napisał(a):

Czy w kauflandzie wydrukują kopię paragonu?. Mam nr , datę a nawet zdjęcie tego paragonu.

Wydrukują Ci coś a'la paragon zastępczy tudzież podgląd paragonu w formacie A4. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101433 Napisano: 26.10.2015 17:42:25 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

E tam, jak nikt nie pidpierniczy, to nagroda dojdzie i nikt nie będzie wiedział, że pracuje w Biedronce emotka

A moim zdaniem problem będzie. Już tłumaczę:

Laureatka z pewnością powie tylko trzem swoim koleżankom, że wygrała coś luksusowego, bo niekonkursowicz chętnie chwali się wszem i wobec. Owe koleżanki wspomną swoim mężom o tej wygranej, co tamci skwitują "Jak zwykle rozdali nagrody swoim ludziom, tego się można było spodziewać!" Temat wypłynie także podczas obiadku u teściowej, co też ona powtórzy swojej fryzjerce i tak dalej i tak dalej. W końcu nadejdzie dzień, kiedy jakaś kasjerka w Biedronce będzie próbowała zachęcić klientkę do zakupu towaru konkursowego, a tamta wydrze się na cały sklep "PROSZĘ MI KITU NIE WCISKAĆ, PANI TAKA A TAKA DOSTAŁA KOSMETYKI ZA DWIE STÓWY, WSTYD WAM POWINNO BYĆ, LUDZIE ZAKUPY ROBIĄ, A WY NAGRODY ZBIERACIE?!" I się sprawa rypnie, jak bum cyk cyk. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6101414 Napisano: 26.10.2015 17:12:24 w Biedronka
trampek. napisał(a):

Mam pytanie bo odełałam dane na osobę ktora pracuje w biedronce mowię o luksusie mam napisac im @ ze rezygnuje z nagrody bo nie doczytalam regulaminu ze nie moga pbrac udzial pracownicy??? czy oni sami nie przyznaja mi nagrody czy co robia w takiej sytuacji??

Dla 50 zeta będziecie ryzykować wylaniem z pracy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0