Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo Twoje zgłoszenie było w puli - poczytaj regulamin
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jestem za
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na dwadzieścia kółek - wtedy se można zakupić zastawę na wesele dla dwustu osób
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Śmiechłam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do "szans", to wygrywałam o każdej przyzwoitej godzinie, ale niech każdy sobie pomyśli, kiedy spływa najwięcej zgłoszeń. Można wygrać o każdej porze, ale można też nieco zwiększyć swoje szanse
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha, no cóż - trzeba ten fakt zaakceptować. Warto dopytać, dlaczego. Może się okazać, że obejrzały w tv program, po którym obie są zdania, że nie ma takiej nagrody, która mogłaby je skłonić do podania komukolwiek nru PESEL. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro ktoś nie jest łaskaw podać Ci PESEL, to Twoje relacje z tą osobą chyba nie są najlepsze i nie ma sensu brać jej pod uwagę w konkursach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bolesny krok
by zniknął mrok
z futra, które przyciąga wzrok.
Mróz już blisko
wszędzie ślisko,
nie dumam nad brazylijską.
(myśli włochate, nieuczesane) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie to samo, wpierniczyłam przed chwilą 3/4 wedlowskiej Toffi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Będą Cię bili w szczepionkę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nieważne, jaką ma ksywę. Wygrała raz i jej mąż też raz. Po co od razu docinki? To takie szokujące?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zastanów się, co piszesz. Dziewczyna zaznaczyła, że raz wygrała ona, a raz jej mąż
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
E-e, po prostu trwają analizy: profesor Miodek porównuje hasła pod kątem językowym, bo ponoć były skargi, że "moje zgłoszenie było lepsze, a nie wygrało"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się widzi, że ich interesują jedynie loterie ogólnopolskie, czyli (w teorii!!!) zrób zakupy w dowolnym sklepie i podaj numer paragonu. Może mi się jednak wydawać, bo takich właśnie akcji raczej unikam
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiem, ale u mnie też - bodajże w poprzednim tygodniu - rozpoczął się nalot na wszystkie telefony. Smsy jakoś mnie nie denerwują, ale w kółko dzwonią, szału można dostać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To mówisz, że powinnam czekać przy wejściu do banku z wałkiem do ciasta w ręce?
Przeraża mnie w Polsce ten mnie-to-jebizm i biurowa beztroska; ktoś zostaje bez pieniędzy, bo pani się omsknęło i no trudno. Dobrze, że mieszkam dwa miasta dalej, bo nie ręczę za siebie... Wyświetl w wątku >>