Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6098393 Napisano: 21.10.2015 17:23:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
MrRafik napisał(a):

Jak mam wyszukiwać 3 bezsensowne konkursy z których nikt nie skorzysta to trochę głupi pomysł. Wpadałem czasem poczytać, coś sprawdzić i w sumie nigdy to nie było na "sępa"...

To se poczytaj i posprawdzaj wątki, które są dostępne dla każdego. Albo spróbuj znaleźć konkursy sensowne - przy okazji zaznaczę, że nie każdy gra tylko o samochody i wycieczki, co człowiek to inny gust i potrzeby. Jeden woli bilety do kina, inny coś spożywczego, jeszcze inny gadżety, bo nimi obdarowuje dzieciaki w rodzinie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6098328 Napisano: 21.10.2015 16:37:50 w Biedronka
cc_investigator - ja również lubię statystyki emotka

Ale np. 16.10. nie grałam, więc jakby co, to nie zbanowali mnie emotka

BTW, gdy patrzę na te listy, to dosłownie, jak załoga Morfeusza na Matrix emotka Nie widzę liter, tylko konkursowe twarze, forumowe nicki itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6098310 Napisano: 21.10.2015 16:28:54 w Biedronka
magnus - mnie nie interesują polskie miasta, tylko statystyki własne. Gdybym miała patrzeć na miejscowości, dawno temu bym się pochlastała, bo taki tłok u mnie, że dosłownie konkursowa nadpodaż ludzka.

Wysłałam ponad 100 zgłoszeń i w swoim przypadku nie widzę żadnej "ingerencji" sił boskich, nadprzyrodzonych czy też agencyjnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6098293 Napisano: 21.10.2015 16:16:53 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

Osoby które  nie wierzą w bany i ingerowanie w listę, powinny sobie spojrzeć w przekrój miast, najlepiej w excelu - dzisiaj znowu to zrobili.

Jestem takim własnie ateistą + dziś wygrałam, mogę więc sporządzić listę, ale nic dziwnego w niej nie zobaczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6098270 Napisano: 21.10.2015 15:51:37 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

Tematy dlatego tak są wymieszane w różnych wątkach bo osoby, które mają blokadę (na koncie mniej 3 konkursy dodane) nie mogą wejść do odpowiedniego wątku np Biedronka, więc piszą tam gdzie akurat mogą czyli w "Dyskusje o innych konkursach".

Oj jak to wkurza emotka Najlepiej niech idą gdzieś na osiedle i we wszystkich windach namalują, co im na sercu leży emotka Idealnie będą te wpisy pasowały do problemów ogólnospołecznych w stylu "Chudy z piontego piętra to uj" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6098263 Napisano: 21.10.2015 15:45:31 w Biedronka
szczupak napisał(a):

czy ktoś kto nie dostał od nich smsa a jest na liście dzwonił do nich w tej sprawie? i jest jakieś wyjaśnienie tej sytuacji?

Pewnie eski będą jeszcze szły, dostałam tylko jednego. Nie zamierzam nikomu głowy zawracać, mam zapisane, że informować mogą smsem do 27.10.2015, a ten dzień jeszcze nie nadszedł. Dajcie im żyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6098145 Napisano: 21.10.2015 14:14:20 w Biedronka
nice napisał(a):

(...) aż się zastanawiam czy to może ja coś źle skojarzyłam

Na grafice reklamowej pisano, żeby kupić produkt Schwarzkopf & Henkel, może dlatego ludzie pisali o tym duecie.

Natomiast zgłoszenie o Silanie... cóż, może ktoś se włosy płucze, żeby miękkie były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6098121 Napisano: 21.10.2015 13:57:22 w Biedronka
nice napisał(a):

Akon z pewnością emotka  czytał te hasła, hahahaha
jedno z nich:

Luksus.Persil i Perwoll piora moje ciuszki niebiesciutki Silan je w mig przeplukuje.. taki wlasnie luksus Henkel mifunduje!

od kiedy to są produkty Schwarzkopfa?
padłam 
emotka emotka

Podejrzewam, że ktoś dokonał plagiatu (własnego? cudzego?) hasła na któryś z konkursów Smolara emotka Tak mi się widzi po poziomie zgłoszenia i wymienionych produktach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6098012 Napisano: 21.10.2015 12:45:25 w Biedronka
kalka napisał(a):

Łeee, to Akon też się wycwanił emotka Widocznie za mało zarabiają na  organizacji konków i  muszą czymś nadrobić  emotka   i tak oto rezerwa pomału wychodzi z użytku      

Wybaczam im brak rezerwy - ze względu na ilość nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097968 Napisano: 21.10.2015 12:12:09 w Biedronka
zwierzyniec napisał(a):

joan napisał(a):

A pomyślcie, ile kosztują np. w Super-Pharm emotka Dwie stówki mogłyby nie wystarczyć! emotka

Joan to jest rzetelna wycena zawartości - ani zaniżona, ani zawyżona, a nie z kosmosu, jak u wielu innych organizatorówemotka

Również tak uważam, pi razy drzwi: 200 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097963 Napisano: 21.10.2015 12:03:46 w Biedronka
A pomyślcie, ile kosztują np. w Super-Pharm emotka Dwie stówki mogłyby nie wystarczyć! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097961 Napisano: 21.10.2015 11:58:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

to co się tutaj czepisz ,ze ktoś źle napisał i pouczasz i jeszcze mi każesz przekazać instrukcje żeby sobie postawiła na stole produkt to nie moja znajoma ani znajomy ja w tym konkursie nie brałam udziału .Tutaj umiesz prawic morały to do tej agencji zadzwoń mają błąd tylko tam nie byłabyś taka mądra żeby im prawić morały że źle napisali w konkursie  i na tym kończę  ta dyskusje

Właśnie dlatego się czepiam: że ktoś źle napisał.

Nie Tobie, wyraziłam prośbę w formie bezosobowej.

A owszem, byłabym taka mądra.

TĘ dyskusję.

Koniec. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097949 Napisano: 21.10.2015 11:43:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

Niestety ich nie znam więc nie przekaże im może się pomyliła nie wiem  . Sama w tym konkursie nie brałam udziału idąc Twoim tropem myślenia to tego faceta z agencji Wedel to powinni wywalić z pracy bo źle napisał  nazwę Wedel może tam zadzwonisz z donosem ,ze źle napisał nazwę która czyta tysiące ludzi .

Nigdy w życiu nie dzwoniłam z donosem, nie będę robiła wyjątku dla jakiegoś czekoladowego pomyleńca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097930 Napisano: 21.10.2015 11:30:56 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

No dobra, tylko po co chwalić się wygraną z takiego konkursu?  emotka
Jak mi Pan z mojego ulubionego warzywniaka da gratis pęczek koperku, to zachowuję tę informację dla siebie  emotka  

Jestem tego samego zdania. W moim mieście działa silna ekipa konkursowa. Co niby miałoby oznaczać, gdybym np. napisała w Mdw "Skuter z lokalnego"? Dla ogółu konkursowiczów byłoby to bez znaczenia, ale dla lokalsów byłaby to wiadomość typu "Hej niekumaci cioole z sąsiedztwa, był taki konkurs, o którym nie wiedzieliście i wygrałam skuter, możecie mi skoczyć na pukel." Jakoś nie w moim stylu taki lans.

BTW: przypominam, że można konkurs bez regulaminu wrzucić do wątków typu WC albo Teraz emotka
Wychodzę z założenia, że konkursów spoza forum na forum się nie omawia.
A u warzywniaka ostatnio dostałam gratis krówki polityczne, tzn. cuksy reklamujące konkretnego polityka. Ale zapowiedzieliśmy z Moim, że i tak nie poprzemy człowieka, który głosował za ubojem rytualnym krów(ek) właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097925 Napisano: 21.10.2015 11:20:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

co wy robicie a może ta osoba po pierwsze ze ma komputera po drugie nie uczyła się angielskiego przypominam ze kilkadziesiąt lat wstecz nie było angielskiego w szkole tylko rosyjski może była na zakupach w Biedronce zobaczyła ulotkę wysłała tak jak słyszała    ta nazwę i co a wy prawie tu lincz na niej robicie czy naprawdę nie macie co robić tylko tysiące haseł czytać. Może jej najbardziej na tych kosmetykach zależało i wygrała proponuje napiszcie do organizatora niech jej zabierze nagrodę wtedy pewnie będziecie zadowoleni .Co się stało z tym forum z dawnych lat szok    

Nie wydaje mi się, żeby pytanie konkursowe wymagało użycia nazwy jakiegokolwiek produktu emotka

Osobom, które nie posiadają komputera i licencjata z angielskiego, co - jak wiadomo - jest absolutnie niezbędne do prawidłowego sklecenia zlecenia, polecam postawienie zakupionego produktu na stole, będzie łatwiej emotka Proszę im to przekazać, nie przeczytają, wszak nie mają komputera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097904 Napisano: 21.10.2015 11:07:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onagra napisał(a):

benasia napisał(a):

myślę, że chyba takie "kwiatki" to pisali ludzie prości, co robią zakupy i przy okazji wzięli udział w konkursie, bo chyba żaden szanujący się konkursowicz by nie robił takich byków w pisowni...

"to pisali ludzie prości" to, że ktoś bierze udział w konkursach nałogowo nie czyni go człowiekiem wybitnym, a nazywanie osób, które sporadycznie biorą udział prostymi to przesada.

Dla mnie: prostacy emotka

To, że ktoś - jak to napisałaś - nie bierze udziału w konkursach nałogowo, w niczym nie tłumaczy bidy umysłowej. Szczególnie, że w świecie panuje opinia, jakoby konkursowicze kupowali produkt danej marki wyłącznie przy okazji konkursu, a jej stały wielbiciel... podczas każdych cotygodniowych zakupów. Powinien zatem dokładnie wiedzieć, co kupuje.

Ludzie prości, chyba spod budki z piwem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097867 Napisano: 21.10.2015 10:25:06 w Biedronka
kalka napisał(a):

Jeśli mówimy Joan  u LUKSUSIE, to Akon, nie Albedo, więc powinna być rezerwa emotka

Ano racja, że Akon! emotka Muszę gibko śniadanie zjeść, bo się nie wszystkie komórki obudziły emotka

Natomiast w kwestii luksusowej: "6. W przypadku braku odbioru Nagrody w Konkursie lub niewydania z braku spełnienia
warunków Regulaminu, tj. nie przysłania podpisanych dokumentów oraz paragonu, przechodzi ona do dyspozycji Organizatora.
" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097850 Napisano: 21.10.2015 10:12:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

chyba jest takie słowo, nawet Steczkowska miała taką piosenkę " Dziewczyna Szałmana"

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097847 Napisano: 21.10.2015 10:11:02 w Biedronka
smolki napisał(a):

Jakby ktoś miał jakiś paragon na zbyciu to proszę o info na PW, szkoda żeby jedna wygrana się zmarnowała.
Poza tym coś czuję że organizatorzy przez rok będą używać szamponów, past i innych kosmetykówemotka gdyż połowa nie potwierdzi wygranych (tak to jest z konkursami gdzie nie podaje się nr paragonu)

Ona się nie zmarnuje, trafi do Albedo, by mogli się luksusowo pielęgnować emotka Albedo przyznało mi przeróżne nagrody, a Ciebie nie znam, więc wolałabym jednak zapunktować u nich emotka Ale i tak nie mam paragonu na zbyciu, tak se tylko przed śniadaniem filozofuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097506 Napisano: 20.10.2015 20:01:11 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Że każdy z osobna musi pisać, że wygrał w Luksusie w MDW ...

To jeszcze nic, przynajmniej na temat.

Mnie wkurza luksusowy spam paragonowy poza wątkiem "Paragony", bo czuję się w obowiązku każdy taki wpis zgłaszać adminom, a mogłabym dyskutować z bąbelkami w 7up-ie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0