Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również wygrałam wtedy nawigację. A samochód przyznano za makietę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że codziennie stoją gdzie indziej
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oczywiście, że się wkurzam; aż nie wiem, od czego zacząć
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również tego nie rozumiem. Do tego bezczelnie się pochwalę: wygrałam 50 zł w Biedrze na paragon klientki, która nakupiła napojów i chipsów, bo się chyba szykowała prywatka u Tadka, ale już paragonu wziąć nie mogła, tylko go ostentacyjnie rzuciła na ladę z miną "Sprzątnij to, kasjerko, od tego tu jesteś!" To ja sprzątnęłam i pół stówki moje
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja bym nie grała - taki paragon mógłby upoważniać do udziału w konkursie, gdzie trzeba zakupić dwa produkty, natomiast odpada przy minimum 20 zł.
Przykładowo:
Masz kupić odżywki GlissKur za 10 zł. Kupujesz jedną za 6 zł, a drugą za grosz "bo jest taka promocja"?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co to za gra - ta aktualna? Opisze ktoś w kilku słowach? A'la Tetris?
Wk* się, bo myślałam, że bilety i konsole również będą losowali, a tu wyjeżdżają z jakimiś grami
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdyby więcej z nich pisało & działało, zamiast tylko czytać wpisy konkursowiczów, nie byłoby tyle dzwonienia
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I co z tego, że "u Ciebie"? Widzisz gdzieś w regulaminie zapis, że liczy się to, co u Magnusa?
Bo ja za to widzę: "49. Niniejszy regulamin Konkursu jest dostępny w formie pisemnej w biurze Organizatora Konkursu
przy ul. Marszałkowska 58/23a w Warszawie oraz w wersji elektronicznej na stronie internetowej http://www.20urodzinybiedronki.pl"
Co oznacza, że jeśli chcesz wziąć udział w konkursie, musisz zaznajomić się z regulaminem zamieszczonym na stronie konkursowej 20urodzinybiedronki.pl Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
przy ul. Marszałkowska 58/23a w Warszawie oraz w wersji elektronicznej na stronie internetowej
http://www.20urodzinybiedronki.pl"
I tej wersji regulaminu należy się trzymać, nawet jeśli gdzieś w sieci wisi inna. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ło raju, taki kwadrans luksusu to normalnie... prawie, jak premia!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bardzo słabe nagrody
Dla kogo ten konkurs, dla zakompleksionych dziewiętnastolatków z pipidówek?
PS: Wcale nie uważam, żeby ktokolwiek miał się rzucać na ten tandetny konkurs. W Biedronce wydając 20 zł możesz wygrać auto na własność
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W kontekście ostatnich przygód wydaje się to być jedyne rozsądne podejście
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ok, na zakupy też nie mam możliwości pójść, jedynie uczulam, że coś sugerują
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wpisujesz pełen numer paragonu do formularza. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nareszcie ktos mądrze napisał: że to już za tydzień. Bo gdy pisaliście, że na początku października, to mi się wydawało, że jeszcze nam został czekania miesiąc z hakiem