Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6083368 Napisano: 29.09.2015 11:31:37 w Biedronka
bartula napisał(a):

gps, ale był "prawie" samochód emotka za mało wydeptany i sponiewierany był ten paragon jak na samochód emotka

Również wygrałam wtedy nawigację. A samochód przyznano za makietę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6083301 Napisano: 29.09.2015 10:02:03 w Biedronka
mkrzysiek napisał(a):

Tego Cifa nie ma na regałach jest koło kasy w koszach z chemią emotka
W każdym sklepie pewnie gdzie indziej stoją kartony

Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że codziennie stoją gdzie indziej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6083284 Napisano: 29.09.2015 09:32:34 w Wkurza mnie...
czarnygreg - co u mnie? Nie mogę powiedzieć, żebym była młodsza, ale wkrótce zapomnę, ile w ogóle mam lat, taka wymówka dla dociekliwych emotka Rok temu przeorganizowałam życie i jakoś dajemy radę.

Oczywiście, że się wkurzam; aż nie wiem, od czego zacząć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6083270 Napisano: 29.09.2015 09:09:09 w Wkurza mnie...
czarnygreg - zamiast jesiennie lamentować napisz, co tam u Ciebie słychać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6083179 Napisano: 28.09.2015 22:09:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

Co złego jest granie na znaleziony paragon? 
Dużo gorsze jest granie bez paragonu, albo wysyłanie tego samego numeru paragonu z różnych numerów... Ale granie na paragon znaleziony w koszyku?

Również tego nie rozumiem. Do tego bezczelnie się pochwalę: wygrałam 50 zł w Biedrze na paragon klientki, która nakupiła napojów i chipsów, bo się chyba szykowała prywatka u Tadka, ale już paragonu wziąć nie mogła, tylko go ostentacyjnie rzuciła na ladę z miną "Sprzątnij to, kasjerko, od tego tu jesteś!" To ja sprzątnęłam i pół stówki moje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6083154 Napisano: 28.09.2015 21:41:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Ja myślę podobnie, więc spokojnie bym grała ☺ 

A ja bym nie grała - taki paragon mógłby upoważniać do udziału w konkursie, gdzie trzeba zakupić dwa produkty, natomiast odpada przy minimum 20 zł.

Przykładowo:
Masz kupić odżywki GlissKur za 10 zł. Kupujesz jedną za 6 zł, a drugą za grosz "bo jest taka promocja"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6083146 Napisano: 28.09.2015 21:34:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace - raczej nie możesz go użyć. Nieważna jest "wartość" początkowa, przecież te batoniki w fabryce mogą być warte 16 groszy - liczy się ostateczna kwota zakupu z paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6083134 Napisano: 28.09.2015 21:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

Ile udało Wam się w Cheetosach ugrać?

http://www.cheeto...ransylwania2/ranking

A co to za gra - ta aktualna? Opisze ktoś w kilku słowach? A'la Tetris?

Wk* się, bo myślałam, że bilety i konsole również będą losowali, a tu wyjeżdżają z jakimiś grami emotka Zaraz będą w użyciu spowalniacz i inne szajsy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082758 Napisano: 28.09.2015 13:29:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

hahahahha napisał(a):

Prefiks+Nr paragonu+100znaków- tak powinna wyglądać odpowiedź emotka

Witamy agencję na forum  emotka

Gdyby więcej z nich pisało & działało, zamiast tylko czytać wpisy konkursowiczów, nie byłoby tyle dzwonienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082681 Napisano: 28.09.2015 11:43:35 w Biedronka
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

Zamiast się zagłębiać w oba regulaminy, zapamiętajcie: ważny jest jedynie regulamin ze strony konkursowej, bo tak... napisano w regulaminie emotka

U mnie zaapis w Regulaminie jest taki :
3. Sprzedażą promocyjną objęte są produkty marek: Knorr, Lipton, Delma, Cif, Rexona (zwanedalej „Produktami Promocyjnymi”) należące do Unilever Polska Sp. z o.o..

I co z tego, że "u Ciebie"? Widzisz gdzieś w regulaminie zapis, że liczy się to, co u Magnusa? emotka

Bo ja za to widzę: "49. Niniejszy regulamin Konkursu jest dostępny w formie pisemnej w biurze Organizatora Konkursu
przy ul. Marszałkowska 58/23a w Warszawie oraz w wersji elektronicznej na stronie internetowej http://www.20urodzinybiedronki.pl"
Co oznacza, że jeśli chcesz wziąć udział w konkursie, musisz zaznajomić się z regulaminem zamieszczonym na stronie konkursowej 20urodzinybiedronki.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082670 Napisano: 28.09.2015 11:34:52 w Biedronka
Zamiast się zagłębiać w oba regulaminy, zapamiętajcie: ważny jest jedynie regulamin ze strony konkursowej, bo tak... napisano w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082656 Napisano: 28.09.2015 11:27:49 w Biedronka
Zauważcie, że "49. Niniejszy regulamin Konkursu jest dostępny w formie pisemnej w biurze Organizatora Konkursu
przy ul. Marszałkowska 58/23a w Warszawie oraz w wersji elektronicznej na stronie internetowej
http://www.20urodzinybiedronki.pl"

I tej wersji regulaminu należy się trzymać, nawet jeśli gdzieś w sieci wisi inna. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082653 Napisano: 28.09.2015 11:25:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ronja napisał(a):

W mojej firmie, szef regularnie po fajki wysyła kolesia swoim Ferrari - to tak jakby chłopak,  co tydzień wygrywał w Ferrero emotka  , a on jakiś taki nieucieszony emotka  

Ło raju, taki kwadrans luksusu to normalnie... prawie, jak premia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082646 Napisano: 28.09.2015 11:20:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Rozczarowało mnie Fererro w tym roku emotka  Wartość nagrody głównej wynosi niecałe 60 tysięcy a tak naprawdę to nic fajnego... szkoda..

Bardzo słabe nagrody emotka Oujali doszczętnie. Za 60 patyków to można dwa nowe samochody na zawsze kupić, a nie takie coś - laureat ma przez dwa dni mieszkać w hotelu i jeździć wypożyczonym Ferrari? Po Warszawie? To chyba nocą, żeby d* na furę wyrywać.

Dla kogo ten konkurs, dla zakompleksionych dziewiętnastolatków z pipidówek? emotka I jeszcze co chwilę pitolą, że to jest weekend luksusu. Chyba dla zmanierowanych ludzie bez wyobraźni. Śmiech na sali.

PS: Wcale nie uważam, żeby ktokolwiek miał się rzucać na ten tandetny konkurs. W Biedronce wydając 20 zł możesz wygrać auto na własność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082608 Napisano: 28.09.2015 10:51:10 w Biedronka
Największą wadą konkursu Unilevera jest to, że... trzeba zakupić produkty Unilevera emotka I do tego w Biedrze, gdzie asortyment jest skromny i nawet wielki fan ich produktów (o ile tacy w ogóle są!) może nie znaleźć niczego dla siebie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082583 Napisano: 28.09.2015 10:06:51 w Biedronka
monia24 napisał(a):

Faktycznie, u mnie też jest ,ale nie wczytuje. Warto się wstrzymać aż będzie wiadomo o co chodzi emotka

W kontekście ostatnich przygód wydaje się to być jedyne rozsądne podejście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082580 Napisano: 28.09.2015 10:00:40 w Biedronka
bartula napisał(a):

joan napisał(a):

W formularzu Seatowym, gdy najedzie się myszką na pole "Nr paragonu", pojawia się chyba z prawej strony jakiś pliczek graficzny - u mnie na chromie go jednak nie wczytuje. Czy to grafika wskazująca, gdzie znajduje się właściwy numer z paragonu? Może ktoś to sprawdzić? Na IE strona rozjechała się całkowicie...

żądna przeglądarka tego nie widzi, może oni jeszcze nie uruchomili tego formularza?

Ok, na zakupy też nie mam możliwości pójść, jedynie uczulam, że coś sugerują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082576 Napisano: 28.09.2015 09:56:50 w Biedronka
W formularzu Seatowym, gdy najedzie się myszką na pole "Nr paragonu", pojawia się chyba z prawej strony jakiś pliczek graficzny - u mnie na chromie go jednak nie wczytuje. Czy to grafika wskazująca, gdzie znajduje się właściwy numer z paragonu? Może ktoś to sprawdzić? Na IE strona rozjechała się całkowicie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082428 Napisano: 27.09.2015 19:49:50 w Biedronka
holala napisał(a):

mam pytanie, na moc nagrod trafil mi sie paragon z zerem na poczatku: 0xxxxx, jak uzupelniam formularz to mam wpisac te zero czy pominac? jak Wy robicie? nie chcialabym zmarnowac losu bezmyslnie...

Wpisujesz pełen numer paragonu do formularza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082189 Napisano: 26.09.2015 23:01:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

Termin mają chyba do 4.10, więc to już za tydzień  emotka   Poczekajmy cierpliwie i zobaczymy co się będzie działo 
Póki co w oczekiwaniu objadam się Ptasim Mleczkiem, ale czuję, że to już wychodzi mi bokiem -  w przenośni i dosłownie emotka   

Nareszcie ktos mądrze napisał: że to już za tydzień. Bo gdy pisaliście, że na początku października, to mi się wydawało, że jeszcze nam został czekania miesiąc z hakiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0