Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6082133 Napisano: 26.09.2015 21:15:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aga67 napisał(a):

Czyli jednak ktoś wygrywa.Dzięki za odpowiedzi.Puściłam 1 sms,by dać szansę szczęściu emotka

I ja tak zrobiłam, ale szczęście nie skorzystało z danej mu szansy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082110 Napisano: 26.09.2015 20:29:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szprotka napisał(a):

Mundek I etap powinni poinformować zwycięzców do 23.09 - czyli nagrody rozdane i aż dziwne, że nawet jedna osoba nie pochwaliła się chociażby wycieczką, coś mi to śmierdzi tym bardziej, że nigdzie nie podaję wyników losowania.

Dokładnie, z regulaminu jasno wynika, że informują na bieżąco. Ale jeśli ktoś wyśle ten sam numer paragonu z tysięcy starterów (a pamiętajmy, że jest jedna nagroda dziennie + finał!), to skromni gracze (jak ja) są prawie szans, a nie ma co liczyć na to, że "laureat" nagrodą się pochwali. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082035 Napisano: 26.09.2015 17:45:05 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

tyle tych aut ostatnio, jeśli ktoś po tych konakach biedronkowych,
powie, że jeszcze samochodu nie wygrał... to naprawdę ciapa emotka

To teraz odprawiaj czary, żebym wygrała samochód w Biedrze, bo nie zamierzam być Miss Ciapą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082032 Napisano: 26.09.2015 17:33:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

A może już nic nie pisać i nie mieszać, a poczekać na wyniki?  emotka

Si si, ale też niech Albedo wie, czego się spodziewać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082029 Napisano: 26.09.2015 17:30:23 w Biedronka
Pamiętajcie, że ta lista z regulaminu jest mocno elastyczna - co ktoś do nich napisze, że jest nowy produkt w Biedrze, dopisują go do listy emotka Kupiłam Pepsi w dwupadku, bo była obrandowana konkursowo i zgłoszenie poszło emotka

PS: Czy ktoś pisał do Wróża Macieja z zapytaniem o pierwsze przelewy z Mocy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082020 Napisano: 26.09.2015 17:13:18 w Wkurza mnie...
buka napisał(a):

a ja czasem wchodzę do sklepu i nie mówię nic, czasem bo się zamyślę, czasem świadomie by nie zachęcać krążących Pań do bliższego kontaktu. Lubię być czasem w sklepie niewidzialna i spokojnie pooglądać towar. Wyszło że jestem niekulturalna emotka  

Też tak mam emotka

Ale: moim zdaniem pierwszy wita się ten, kto podchodzi do drugiej osoby, tak wynika z praktyki. Czyli:
- w małym sklepie klient wita się w momencie wejścia do sklepu - podchodzi tym samym do kasjerki,
- w dużym butiku często klient wchodzi między półki, szuka towaru itp. i dopiero po chwili jego obecność wychwytuje obsługa butiku - podchodzi do klienta i wita się.
- w marketach wszelkiej maści kasjerki mają obowiązek mówienia "Dzień dobry", bo tak jest w procedurach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082013 Napisano: 26.09.2015 17:07:33 w Wkurza mnie...
Nigdy się nad tym nie zastanawiałam emotka
Ale mówię pierwsza, wchodząc do maciupkiego sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6081954 Napisano: 26.09.2015 15:13:01 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot - oj i widzisz, było wydawać kasę na produkty niekonkursowe? emotka

AdBlocka włącz, ciasteczka i historię wyczyść, może to coś da. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6081951 Napisano: 26.09.2015 15:09:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

To było 3 lata temu, zaczynali mieć lepsze konkursy.
Henkel przyznał dodatkowe nagrody  

Tylko to zapamiętałam z całego tamtego zamieszania.
Chyba był to jedyny zmaszczony konkurs, z którego duet organizator/sponsor wyszedł z twarzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6081948 Napisano: 26.09.2015 15:00:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal - nie brałam udziału, a widzę, że musiała być gorąca atmosfera wokół tego konkursu emotka

Organizator nieznający regulaminu własnej akcji - no uwielbiam takie przypadki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6081944 Napisano: 26.09.2015 14:56:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

(...) czytając takie coś życzę ci żebyście nie zdobyli ani jednej nagrody z Wedla, nawet głupiego biletu....

Uuu, nieładnie tak bliźniemu złorzeczyć emotka

Druga sprawa, że myślałam, iż jestem na forum konkursowym, gdzie każdy wziął udział w więcej, niż jednym konkursie i rozumie, co to znaczy zapoznać się z treścią regulaminu. A się okazuje, że osiemdziesięcioletnie babcie o charakterze konkursowych dziewic gafę popełniły emotka

Mnie nie jest nikogo żal, gdyż uważam żal i litość za podejście uwłaczające drugiej osobie.
Każdy z nas popełnia błędy, na tym polega życie.

JEŻELI Albedo ma w sobie jakikolwiek promil przyzwoitości, nagrodzi fajne zgłoszenia z pomylonymi numerami biletami do kina. To jest - w mojej opinii- rozwiązanie najkorzystniejsze dla wszystkich uczestników konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6081782 Napisano: 26.09.2015 00:35:56 w Biedronka
maryam napisał(a):

Mysle ze teraz duzo ludzi wysyla zgloszena na moc bo nigdy o tej porze nie bylo tylu ludzi  zalogowanych... emotka

Nie wiem, co za statystyki prowadzisz, ale donoszę, żem na forum, bo mam gorączkę i nie mam po co się kłaść, bo i tak nie zasnę. Inna sprawa, że w mocy wygrywałam o przeróżnych godzinach, więc nie ma co zarywać nocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6081764 Napisano: 25.09.2015 23:49:07 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

po pierwsze, nie w każdym konkursie trzeba grać.
po drugie, zawsze można przygarnąć kota   emotka

Nie trzeba, ale jak tu nie zagrać? emotka

Kotkę mam alergiczkę ze schroniska; nie ma opcji, żebym ją częstowała Łyskaczem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6081746 Napisano: 25.09.2015 23:17:49 w Biedronka
norweska20 napisał(a):

kurczę kolejny konkurs w biedrze Spełnij marzenia.... a ja nie mam ani kota , ani psa ...

Gdybyś miała, to niekoniecznie byś mu te produkty kupowała, uwierz mi emotka Ale zawsze można oddać do schroniska. Inna sprawa, że ta Biedronka wyssie z nas ostatnie soki finansowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6080781 Napisano: 24.09.2015 21:26:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

http://www.e-konk...ic.html#.VgRIhStnt-w

Aha, czyli mogę się wypowiedzieć emotka Nawet, jeżeli nie brałam udziału w tej akcji.

Otóż: jeśli zdjęcie spełnia wymogi regulaminu, nikomu nic do tego emotka Komentarze na fb są żenujące - na szczęście nie kojarzę nazwisk, ale widzę, że panienki w konkursach siedzą emotka

Mnie się ten motyw opatrzył, ale skoro zgłoszenie jest regulaminowe, bicie piany jest nie na miejscu emotka Szkoda, że takiego oburzenia nie ma, gdy w wątku Paragony wciąż te same gęby się pojawiają -> też mam przesyt i po dziurki w nosie niektórych avatarów, w każdym konkursie to samo, nuuudaaa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6080767 Napisano: 24.09.2015 21:10:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

https://www.faceb...uracje.olimp?fref=nf
Olimp....
chyba nieźle ktoś popłynął i to chyba ktoś z forum

A który to konkurs z bazy? Bo trudno mi znaleźć, a o konkursie spoza bazy nie wypada dyskutować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6080375 Napisano: 24.09.2015 13:18:11 w Biedronka
migi napisał(a):

https://turniejty...89/5602e00dd674b.jpg

eee, uuuu, ymmmm   emotka  emotka

Po minie widać, że butelkę Tyskiego wsadził sobie w d* emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6080209 Napisano: 24.09.2015 11:40:28 w SZUKAM....
ewka656 napisał(a):

Mam pytanie czy informowali już z konkursu z Carrefour'a - loteria Wedel ( trzeba było kupić za 20 zł)

Nie wygrałam, ale informują w ciągu 3 dni roboczych od danego losowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6080155 Napisano: 24.09.2015 11:16:24 w Biedronka
banka-manka napisał(a):

U mnie w 2 sklepach nie ma. Najtaniej jest szampon Syoss, w promo albo 5,5, albo 6,5 nie pamiętam.
Ale co mi po tym, jak tego się nie zużyje. Mydło by poszło.

Dziękuję za odpowiedź, tak właśnie myślałam emotka

Szamponów jest tyle w zestawie nagrodowym, że kupować nie zamierzam. A żeli pod prysznic również nie, bo ostatnio tak się jakoś złożyło, że wygrałam (z kilku konkursów) kilkanaście sztuk. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6080150 Napisano: 24.09.2015 11:11:48 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

Na konkurs "Luksus" można kupić mydło w płynie - akurat muszę zrobić spory zapas i bardzo by mi to pasowało. Widział ktoś mydło w płynie Fa w Biedronce? emotka

http://www.biedro...o-w-plynie-fa-300-ml
to nie?

Nooo... wiem, że jest w gazetce - pytanie, czy jest w sklepach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0