Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6080139 Napisano: 24.09.2015 11:04:56 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Wkurza mnie, ze chciałam napisac to ,co napisała juz Edzia emotka

To byłby plagiat, zaniechaj swych działań... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6080112 Napisano: 24.09.2015 10:54:58 w Biedronka
Na konkurs "Luksus" można kupić mydło w płynie - akurat muszę zrobić spory zapas i bardzo by mi to pasowało. Widział ktoś mydło w płynie Fa w Biedronce? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6080067 Napisano: 24.09.2015 10:12:18 w Carrefour konkursy
aurorcia napisał(a):

Czy ma ktoś zapisany regulamin konkursu Blend-a-med, który skończył się kilka dni temu, a organizowała Agencja 4Frame????do wygrania były bony i szczoteczki elektryczne dla dzieci.

Ja mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6080041 Napisano: 24.09.2015 09:45:08 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
erychta00 napisał(a):

Ja widziałam ogłoszenia dotyczące restauracji i sklepów. Ale rzeczywiście beznadziejną sytuacje miałaś, zakładać i utrzymać kilka kont internetowych?! Jak emotka

Szczególnie, że przecież każde z tych kont generowałoby mi koszty, a należało je utrzymywać przez rok emotka

Restauracja i sklepy... brzmi lepiej, aczkolwiek nie wiem, jakie wyzwania mogą się pojawić -> "Upoluj dużą muchę, schowaj do pojemniczka. Idź do restauracji, zamów zupę. Wrzuć muchę do zupy i zawołaj Kelner, w mojej zupie pływa mucha! Oceń reakcję personelu na zdarzenie." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6080032 Napisano: 24.09.2015 09:36:11 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
erychta00 napisał(a):

TAJEMNICZY KLIENT - czy ktoś dorabiał w ten sposób? Znalazłam kilka takich ogłoszeń i nie wiem czy w ogóle warto. (...)

Kiedyś się tym interesowałam - dostałam propozycję bycia tajemniczym klientem... banków emotka Miałam chodzić po bankach i d* zawracać. Najlepiej pieszo, bo za benzynę nie zwracają, a należało się udać do konkretnych placówek. Warunkiem było też założenie kont w tych bankach i utrzymywanie ich w aktywności. Do tego nagrywanie na dyktafon regularnych rozmów z pracownikami banków, zgrywanie tego na kompa itp. Wszystko za magiczne 40 zł/czynność. Jakem konkursowiczka, wyśmiałam ich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079879 Napisano: 23.09.2015 23:04:39 w Dziś cieszę się z.....
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 - a będziesz teraz miała mniej czasu na konkursowanie? Bo nie wiem, czy się cieszyć z Tobą emotka emotka

Od pewnego czasu, na konkursy nie mam go w ogóle emotka

Etam, nie liczy się ilość czasu, tylko wyniki. Nawet powiem, że dobrze jest, gdy wyniki są odwrotnie proporcjonalne do ilości poświęconego czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079873 Napisano: 23.09.2015 23:01:11 w Dziś cieszę się z.....
edzia21 - a będziesz teraz miała mniej czasu na konkursowanie? Bo nie wiem, czy się cieszyć z Tobą emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079841 Napisano: 23.09.2015 22:24:41 w Biedronka
dotusia napisał(a):

(...) ja też zapytałam męża tworząc kolejną pracę na wedla co powoduje dziecięcą radość... odpowiedział: "Jak otwieram paczkę paluszków i widzę, że dwa są złączone!"(...)

Kurczę, całkiem niezły pomysł! Musisz w przyszłości często męża podpytywać emotka Aż się wzruszyłam na okoliczność paluszków,; rzeczywiście dawniej nawet coś takiego wywoływało dziecięcą radość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079813 Napisano: 23.09.2015 21:59:45 w Biedronka
cherry_coke napisał(a):

Zapytałam swojego z ciekawości... Pytam się ładnie: kiedy Kochanie czujesz się szczęśliwy jak dziecko? A on na to... jak chodzę po drzewach. Really? emotka  
 http://demotywato...moj-przyjaciel-debil

Ależ to świetny pomysł na zgłoszenie - aż się dziwię, żę go tutaj zamieściłaś, na pewno ktoś się zainspiruje... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079804 Napisano: 23.09.2015 21:51:38 w Biedronka
marzenier napisał(a):

Zapytałam o to mojego męża,w celu świeżego spojrzenia na temat.
Wiecie,głową czysta,niekonkursowa to myślalam ze mi pomoże 
I g...oemotka nie chce pisać co mi odp.goopek jeden .

Buahahaha, nigdy nie pytaj mugola o pomysł na odpowiedź konkursową, bo zawsze taką odpowiedź dostaniesz, że Ci w pięty pójdzie - testowane wiele razy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079560 Napisano: 23.09.2015 17:38:33 w Biedronka
magdalena1020 napisał(a):

Mógłby mi ktoś wyjaśnić co autor miał na myśli? emotka emotka
https://turniejty...00/56025e52b9e9c.jpg

Białe rękawiczki? Brak obuwia? Ktoś zaliczył ciężki powrót z wiejskiej potańcówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079475 Napisano: 23.09.2015 16:14:57 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

E, 19.09... to jedyny dzień, kiedy nie poszło ode mnie żadne zgłoszenie, więc czekam na 20.09...

Byliśmy może na tej samej wycieczce w Beskidach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079424 Napisano: 23.09.2015 15:25:15 w Biedronka
JaCieSune...
"Łączna pula nagród I stopnia w Konkursie wynosi 1 554 000,00 zł brutto".
Półtora melona na kosmetyki.
Że niby dużo klientów weźmie udział, bo mnóstwo nagród.
A gdyby nagrodą był jeden przelew w kwocie półtora miliona złotych, to by klientów zniechęciło, czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079325 Napisano: 23.09.2015 14:13:21 w Biedronka
cherry_coke napisał(a):

(...) I jeszcze wyślą mu maila pt. 'i co... nie spodziewałeś się...'  

emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079154 Napisano: 23.09.2015 12:00:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

joan napisał(a):

Niech cierpią - mogli gdzieś przy formularzu zaznaczyć, o który numer im chodzi. 

Mogli. Ale zrobili to tylko w regulaminie. 
A tu nagle masowy lament i złorzeczenie. Wkurzenie rozumiem (własnym gapiostwem), pretensji - nie.

Jakieś pomieszanie zmysłów nastąpiło przez tego Wedla, aż trudno uwierzyć, że tylu konkursowiczów się pomyliło emotka Widocznie za duży poziom czekoladowego cukru we krwi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079140 Napisano: 23.09.2015 11:53:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Po rozkminkach z numerami paragonów Albedo nerwy straci, nim konkurs zdąży się zakończyć emotka   Naprawdę takie masowe zaćmienie wszystkich ogarnęło?

Niech cierpią - mogli gdzieś przy formularzu zaznaczyć, o ktory numer im chodzi. Oczywiście to niczego nie zmienia w kwestii odpowiedzialności uczestnika za zapoznanie się z regulaminem, po prostu pracownicy Albedo nie musieliby cały dzień wisieć na telefonie emotka

W pewnym sensie złożenie oświadczenia zapoznania się z regulaminem, a następnie wpisanie innego numeru, niż w regulaminie wskazany... hmm czy to czasem nie pociąga za sobą uznania złożenia tego oświadczenia za nieskuteczne/nieważne? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079117 Napisano: 23.09.2015 11:40:27 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Kurczę, coś mi nie działa cytowanie.Odnośnie konkursu Wedla, to ja np. wysłałam akurat w zgłoszeniu numer systemowy- u mnie ma 4 cyfry u dołu,ale uważam,że jeśli ktoś się pomylił i wpisał ten górny, to wystarczy zaznaczyć go na paragonie i jeśli nie jest to jakiś zmyślony zupełnie od czapy ciąg cyfr, tylko taki, który widnieje faktycznie na naszym dowodzie zakupu, to Organizator konkursu Wedla powinien go uznać.

To błędnie uważasz. Numer, który należy wklepać, został szczegółowo opisany w regulaminie. Każdy, kto zaznaczy kratkę oświadcza tym samym, że zapoznał się z regulaminem i ponosi odpowiedzialność za skutki tegoż oświadczenia.

Ostatnio z ciekawości wzięłam pierwszy lepszy paragon i okazało się, że jest na nim sześć różnych numerów emotka Jeśli ktoś chce wpisywać każdy po kolei, żeby zaoszczędzić kasy na produktach, a potem się wykłócać z organizatorami "bo mi się pomyliło" albo "bo psze pana ja od dziesięciu lat gram w konkursach i zawsze wpisuję numer z góry" albo "bo proszę mi kitu nie wciskać, wygrałem już 600 nagród na ten górny numer" to... życzę NIEpowodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079108 Napisano: 23.09.2015 11:34:11 w Rossmann
Sam będzie słał zgłoszenia - dla polepszenia pijaru emotka

Jako nagrody pocieszenia mogli dać "uścisk ręki prezesa" -> lista prezesów biorących udział w akcji w Załączniku 1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079073 Napisano: 23.09.2015 11:00:35 w Biedronka
donia7 napisał(a):

może jakiś cichy Twój adorator? emotka

Wątpię emotka Ale wiem z opowiadań mamy, że różni wariaci przychodzą do marketów - u niej pojawiali się regularnie min. kobieta z żywym kogutem na rękach (przecież na teren sklepu nie można wprowadzać jedynie psów!) oraz mężczyzna przebrany za króla (białe rękawiczki, berło, korona, ą/ę). Na wszelki wypadek trzymam się od lokalnego dziwaka z daleka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6079069 Napisano: 23.09.2015 10:56:40 w Biedronka
U mnie takich innowacji nie ma. Jest za to dziwny kolo, co się kręci po sklepie. Przeważnie stoi i gapi się, jak sroka w gnat. Nie ma plakietki, więc trudno mi powiedzieć, czy to jakiś czubek, czy też może nieudolnie zakamuflowany ochroniarz. Ale oboje prawie mieszkamy w Biedrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0