Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6082670 Napisano: 28.09.2015 11:34:52 w Biedronka
Zamiast się zagłębiać w oba regulaminy, zapamiętajcie: ważny jest jedynie regulamin ze strony konkursowej, bo tak... napisano w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082656 Napisano: 28.09.2015 11:27:49 w Biedronka
Zauważcie, że "49. Niniejszy regulamin Konkursu jest dostępny w formie pisemnej w biurze Organizatora Konkursu
przy ul. Marszałkowska 58/23a w Warszawie oraz w wersji elektronicznej na stronie internetowej
http://www.20urodzinybiedronki.pl"

I tej wersji regulaminu należy się trzymać, nawet jeśli gdzieś w sieci wisi inna. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082653 Napisano: 28.09.2015 11:25:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ronja napisał(a):

W mojej firmie, szef regularnie po fajki wysyła kolesia swoim Ferrari - to tak jakby chłopak,  co tydzień wygrywał w Ferrero emotka  , a on jakiś taki nieucieszony emotka  

Ło raju, taki kwadrans luksusu to normalnie... prawie, jak premia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082646 Napisano: 28.09.2015 11:20:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Rozczarowało mnie Fererro w tym roku emotka  Wartość nagrody głównej wynosi niecałe 60 tysięcy a tak naprawdę to nic fajnego... szkoda..

Bardzo słabe nagrody emotka Oujali doszczętnie. Za 60 patyków to można dwa nowe samochody na zawsze kupić, a nie takie coś - laureat ma przez dwa dni mieszkać w hotelu i jeździć wypożyczonym Ferrari? Po Warszawie? To chyba nocą, żeby d* na furę wyrywać.

Dla kogo ten konkurs, dla zakompleksionych dziewiętnastolatków z pipidówek? emotka I jeszcze co chwilę pitolą, że to jest weekend luksusu. Chyba dla zmanierowanych ludzie bez wyobraźni. Śmiech na sali.

PS: Wcale nie uważam, żeby ktokolwiek miał się rzucać na ten tandetny konkurs. W Biedronce wydając 20 zł możesz wygrać auto na własność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082608 Napisano: 28.09.2015 10:51:10 w Biedronka
Największą wadą konkursu Unilevera jest to, że... trzeba zakupić produkty Unilevera emotka I do tego w Biedrze, gdzie asortyment jest skromny i nawet wielki fan ich produktów (o ile tacy w ogóle są!) może nie znaleźć niczego dla siebie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082583 Napisano: 28.09.2015 10:06:51 w Biedronka
monia24 napisał(a):

Faktycznie, u mnie też jest ,ale nie wczytuje. Warto się wstrzymać aż będzie wiadomo o co chodzi emotka

W kontekście ostatnich przygód wydaje się to być jedyne rozsądne podejście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082580 Napisano: 28.09.2015 10:00:40 w Biedronka
bartula napisał(a):

joan napisał(a):

W formularzu Seatowym, gdy najedzie się myszką na pole "Nr paragonu", pojawia się chyba z prawej strony jakiś pliczek graficzny - u mnie na chromie go jednak nie wczytuje. Czy to grafika wskazująca, gdzie znajduje się właściwy numer z paragonu? Może ktoś to sprawdzić? Na IE strona rozjechała się całkowicie...

żądna przeglądarka tego nie widzi, może oni jeszcze nie uruchomili tego formularza?

Ok, na zakupy też nie mam możliwości pójść, jedynie uczulam, że coś sugerują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082576 Napisano: 28.09.2015 09:56:50 w Biedronka
W formularzu Seatowym, gdy najedzie się myszką na pole "Nr paragonu", pojawia się chyba z prawej strony jakiś pliczek graficzny - u mnie na chromie go jednak nie wczytuje. Czy to grafika wskazująca, gdzie znajduje się właściwy numer z paragonu? Może ktoś to sprawdzić? Na IE strona rozjechała się całkowicie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082428 Napisano: 27.09.2015 19:49:50 w Biedronka
holala napisał(a):

mam pytanie, na moc nagrod trafil mi sie paragon z zerem na poczatku: 0xxxxx, jak uzupelniam formularz to mam wpisac te zero czy pominac? jak Wy robicie? nie chcialabym zmarnowac losu bezmyslnie...

Wpisujesz pełen numer paragonu do formularza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082189 Napisano: 26.09.2015 23:01:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

Termin mają chyba do 4.10, więc to już za tydzień  emotka   Poczekajmy cierpliwie i zobaczymy co się będzie działo 
Póki co w oczekiwaniu objadam się Ptasim Mleczkiem, ale czuję, że to już wychodzi mi bokiem -  w przenośni i dosłownie emotka   

Nareszcie ktos mądrze napisał: że to już za tydzień. Bo gdy pisaliście, że na początku października, to mi się wydawało, że jeszcze nam został czekania miesiąc z hakiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082133 Napisano: 26.09.2015 21:15:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aga67 napisał(a):

Czyli jednak ktoś wygrywa.Dzięki za odpowiedzi.Puściłam 1 sms,by dać szansę szczęściu emotka

I ja tak zrobiłam, ale szczęście nie skorzystało z danej mu szansy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082110 Napisano: 26.09.2015 20:29:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szprotka napisał(a):

Mundek I etap powinni poinformować zwycięzców do 23.09 - czyli nagrody rozdane i aż dziwne, że nawet jedna osoba nie pochwaliła się chociażby wycieczką, coś mi to śmierdzi tym bardziej, że nigdzie nie podaję wyników losowania.

Dokładnie, z regulaminu jasno wynika, że informują na bieżąco. Ale jeśli ktoś wyśle ten sam numer paragonu z tysięcy starterów (a pamiętajmy, że jest jedna nagroda dziennie + finał!), to skromni gracze (jak ja) są prawie szans, a nie ma co liczyć na to, że "laureat" nagrodą się pochwali. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082035 Napisano: 26.09.2015 17:45:05 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

tyle tych aut ostatnio, jeśli ktoś po tych konakach biedronkowych,
powie, że jeszcze samochodu nie wygrał... to naprawdę ciapa emotka

To teraz odprawiaj czary, żebym wygrała samochód w Biedrze, bo nie zamierzam być Miss Ciapą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082032 Napisano: 26.09.2015 17:33:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

A może już nic nie pisać i nie mieszać, a poczekać na wyniki?  emotka

Si si, ale też niech Albedo wie, czego się spodziewać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082029 Napisano: 26.09.2015 17:30:23 w Biedronka
Pamiętajcie, że ta lista z regulaminu jest mocno elastyczna - co ktoś do nich napisze, że jest nowy produkt w Biedrze, dopisują go do listy emotka Kupiłam Pepsi w dwupadku, bo była obrandowana konkursowo i zgłoszenie poszło emotka

PS: Czy ktoś pisał do Wróża Macieja z zapytaniem o pierwsze przelewy z Mocy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082020 Napisano: 26.09.2015 17:13:18 w Wkurza mnie...
buka napisał(a):

a ja czasem wchodzę do sklepu i nie mówię nic, czasem bo się zamyślę, czasem świadomie by nie zachęcać krążących Pań do bliższego kontaktu. Lubię być czasem w sklepie niewidzialna i spokojnie pooglądać towar. Wyszło że jestem niekulturalna emotka  

Też tak mam emotka

Ale: moim zdaniem pierwszy wita się ten, kto podchodzi do drugiej osoby, tak wynika z praktyki. Czyli:
- w małym sklepie klient wita się w momencie wejścia do sklepu - podchodzi tym samym do kasjerki,
- w dużym butiku często klient wchodzi między półki, szuka towaru itp. i dopiero po chwili jego obecność wychwytuje obsługa butiku - podchodzi do klienta i wita się.
- w marketach wszelkiej maści kasjerki mają obowiązek mówienia "Dzień dobry", bo tak jest w procedurach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6082013 Napisano: 26.09.2015 17:07:33 w Wkurza mnie...
Nigdy się nad tym nie zastanawiałam emotka
Ale mówię pierwsza, wchodząc do maciupkiego sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6081954 Napisano: 26.09.2015 15:13:01 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot - oj i widzisz, było wydawać kasę na produkty niekonkursowe? emotka

AdBlocka włącz, ciasteczka i historię wyczyść, może to coś da. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6081951 Napisano: 26.09.2015 15:09:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

To było 3 lata temu, zaczynali mieć lepsze konkursy.
Henkel przyznał dodatkowe nagrody  

Tylko to zapamiętałam z całego tamtego zamieszania.
Chyba był to jedyny zmaszczony konkurs, z którego duet organizator/sponsor wyszedł z twarzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6081948 Napisano: 26.09.2015 15:00:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal - nie brałam udziału, a widzę, że musiała być gorąca atmosfera wokół tego konkursu emotka

Organizator nieznający regulaminu własnej akcji - no uwielbiam takie przypadki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0