Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6072490 Napisano: 14.09.2015 09:03:30 w Biedronka
magnus napisał(a):

Jeśli ktoś pyta to OK emotka
Ale widząc w wynikach dorosłe (może nawet w  starszym lub w średnim wieku) Anie, Basie, Kasie to mnie rzuca, nie ma takich imionemotka
Pieścić to się można ale nie w dokumentach emotka

No ba, jeśli mąż mówi do swojej żony per Żabciu i ona się za płaza uważa, to jeszcze nie znaczy, że można to wpisać w rubrykę "imię i nazwisko" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6072379 Napisano: 13.09.2015 22:01:28 w Biedronka
mkrzysiek napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Czyżby Albedo? Pytanie takie w ich stylu emotka

Smolar emotka

A kysz! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6072374 Napisano: 13.09.2015 21:59:35 w Biedronka
giulietta napisał(a):

a po skończeniu tej całej mocy nagród do sylwka zostanie tylko 2 m-ce emotka emotka

Trudno, Sylwka się odpuści - w końcu jest co roku emotka Ewentualnie spotkamy się w Klubie Puszystych emotka "Cześć, jestem Ania i zeżarłam tej jesieni 60 ptasich mleczek Wedla + 100 czekolad Milki + 200 batoników Prince Polo." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6072358 Napisano: 13.09.2015 21:30:21 w Biedronka
rogalino napisał(a):

http://www.opinio...ronka-konkurs-wedel/ seriooo? Bierdonka oszalała!

To Wedel oszalał, a Biedra z nim tańcuje emotka

Dzięki za info - już nie wiem, gdzie te samochody stawiać, pół parkingu wynajmę, Pan Pierdoła się ucieszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6072351 Napisano: 13.09.2015 21:24:17 w Biedronka
luko922 napisał(a):

No to świetnie, że się dobrze bawicie emotka  Ja się też świetnie bawię wysyłając prawie identyczne hasła i KOMPLETNIE nie widzę w tym nic złego. Ale z tego co widzę, to chyba pójdę do piekła emotka

Nie pójdziesz do piekła, nikt też nie będzie Cię lał po plecach brudną ścierką. Po prostu sam sobie zrobisz kuku - przy następnym konkursie z multizgłoszeniami będziesz Cienkim Bolkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6072345 Napisano: 13.09.2015 20:48:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
laurette napisał(a):

a czy ktoś znalazł wyniki tego konkurs? Wymyśl hasło reklamujące instalacje LPG marki Stag

Mam zapisane, że wyniki pojawią się do 15.09.2015, a laureat ma 48h na odesłanie danych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6072208 Napisano: 13.09.2015 13:24:16 w Biedronka
dydys napisał(a):

Już nie mam weny na wymyślanie coraz to nowych haseł, emotka  Jedyne, które mi przychodzi na myśl: Gdy Lay'sy chrupię, mam wszystko w ...upie chyba raczej nie przejdzie emotka    a Wy cały czas wymyślacie nowe (...)

Każdorazowo nowe hasełko emotka Niestety, produktów jest mało i nie jest łatwo wymyślić kilkadziesiąt/kilkaset dobrych hasełek. Ale uważam, że warto - inaczej nie poradzisz sobie przy następnym tego rodzaju konkursie. A to są zwykle fajne akcje emotka Chociaż zwykle puszczam niewiele zgłoszeń na jeden konkurs, to w przypadku akcji typu "Moc nagród" działam na maksa, głównie żeby nabrać doświadczenia i poćwiczyć mózg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6071623 Napisano: 11.09.2015 14:56:14 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

Ktoś się domaga, żeby na niego zagrać emotka

Chyba tak. W przeciwnym razie zeżre mi paragony na inne konki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6071620 Napisano: 11.09.2015 14:54:01 w Biedronka
Po raz enty próbuję wypisać formularz. I znowu porażka. Niełatwo być konkursowiczem, niełatwo... emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6071613 Napisano: 11.09.2015 14:49:27 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Nie było logo na aucie:-(a przynajmnie ja nie widziałam.Duży dostawczak przeznaczony chyba tylko do ciężkich przesyłek,z wózkiem ,podnosnikiem itp!W środku stały jeszcze jakies lodówki i inne duuże sprzęty!

Jeśli na sprzęcie nie było naklejek, może to jakiś Pan Józek był, a nie żaden kurier. List przewozowy typu DHL podpisałaś? Coś Ci zostawił? Jeśli nie, to zakładam, że to jednak nie kurier, tylko zwykły przewoźnik. I napisałabym od organizatora skargę na niego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6071581 Napisano: 11.09.2015 14:26:26 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Joan ja wszystko rozumiem tylko po co agencja dzwoni ,ustala,pisze o konkretnych godzinach ?Ponoć kurier miał podane godziny dostawy,więc pewnie opłacili taką opcję.Wkurzyłam się i tyle.W kazdy piątek jeżdżę do lekarza poza miasto i stąd mój foch na kuriera!

W 99% to wina agencji emotka Zdziwiłabym się, gdyby jednak kuriera. Przez kuriera rozumiem oczywiście gościa z UPS/DHL/GLS itp., a ni jakiegoś prywatnego przewoźnika Pana Józka. A z ciekawości: jaką firmą przysłali pralkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6071447 Napisano: 11.09.2015 12:27:19 w Wkurza mnie...
lager napisał(a):

barszcz napisał(a):

lager napisał(a):

barszcz napisał(a):

Wkurzył mnie kolejny raz kurier!Od dwóch dni ustalam godziny.Miał przyjechać po południu,ale oczywiście przyjechał o 7.30!Masakra,kurierzy,to chyba odrębny gatunek!!

to nie jest twój prywatny kurier, żeby miał się do ciebie dostosowywać emotka

Chyba nie bardzo wiesz o czym piszesz!Jeśli ktoś jest umówiony przez firmę na konkretną godzine i przywozi towar na palecie(nie lekki liścik),to jego obowiązkiem jest się dostosować własnie do mnie.Równie dobrze moglo mnie nie być i musiałby przyjechać ponownie!!

jego obowiązkiem jest ci to dostarczyć, a nie dopasowywać się do widzimisiów.

Zależy, za co zapłacił & co konkretnie zamówił nadawca przesyłki. O ile nie wykupił specjalnej usługi z określonym zakresem godzin, kurier ma prawo podjechać, kiedy mu się podoba. I nie musi do nikogo dzwonić ani się umawiać smsowo - to również jest dodatkowo płatne. Pamiętajmy o tym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6070498 Napisano: 09.09.2015 21:21:15 w Biedronka
Nie słyszeliście o słynnym "błędzie systemu"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6069719 Napisano: 08.09.2015 23:50:09 w Biedronka
magnus napisał(a):

Jak tak wygląda człowiek w geście zwycięśtwa to ja pierniczęemotka

Wszystko dlatego, że zdjęcia robione są PO spożyciu produktów promocyjnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6069685 Napisano: 08.09.2015 22:47:35 w Czy informują/ informowali?
angel2124 napisał(a):

Witam emotka

Czy informowali o wynikach konkursu z żabki Lajkonik - "dobrze sie spotkać " ?

będę wdzieczna za info

Nie informowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6069668 Napisano: 08.09.2015 22:37:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

Dla mnie wygląda to na świadome działanie organizatora, jako dość dziwny sposób promocji swoich produktów. Zwróćcie uwagę na nazwę strony, na której dokonuje się zgłoszeń. Jedyny sensowny powód, którym mógł kierować się organizator to jest wydaje mi się chęć rozdysponowania środków na marketing i przy okazji dowiedzenia się, co jest złe w jego produktach emotka

Co jest nie tak w Bryzie? Łoraju, chyba sami wiedzą, skoro proszek ten stanowił podstawę wszelkich konkursów Kaufowych Columbita. Skoro każdy organizator czyta forum, może napisać wprost, że to szajs? Ok, zaczynam:

Szanowny Organizatorze, proszek Bryza nie rozpuszcza się w praniu. Czyli wypływa z wodą ze szlaucha, jak piasek. Strach go używać ze względu na dobro pralki oraz odzieży. To tyle. Kasy nie wysyłaj, nie kupię i koniec. Dziękuję za uwagę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6069659 Napisano: 08.09.2015 22:32:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

(...) czy Wy rzeczywiście kupujecie te proszki i piszecie później wierszyki o tym, jakie są kiepskie?

Nie kupię, bo uważam ten produkt za beznadziejny i nawet za darmo go nie chcę. Ale ktoś może wziąć udział w tej akcji np. po to, by komuś ubogiemu podarować proszek. Bo zbiera na Szlachetną Paczkę czy coś. Są też ludzie, co w tym piorą ciuchy robocze. Każda historia jest inna.

brudny - wystarczy porównać listy laureatów różnych akcji i zupełnym "przypadkiem" wszystko widać czarno na białym. Całe szczęście, że kreatywna księgowość przeważnie kończy się tam, gdzie trzeba również w zgłoszeniach wykazać się kreatywnością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6069513 Napisano: 08.09.2015 18:41:11 w Biedronka
luko922 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

napisałam do ag. od Tyskie kiedy wyniki... ale nie odpowiedzieli jeszcze. 

Ale po co, skoro do jutra mają czas?  emotka

Żeby powk* ludzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6069329 Napisano: 08.09.2015 15:15:53 w Biedronka
mama2006 napisał(a):

a skąd wiecie jakie paragony odesłać? w przypadku mniejszej ilości wygranych niż zgłoszeń?

Wszystkie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6069097 Napisano: 08.09.2015 12:39:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Szybko zostawiam swój ślad, żeby wątek zdążył zadziałać w kontekście wrzucanych w tym momencie wyników z Biedry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0