Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale np. ja do takich mniejszych graczy należę; posłałam 2 zgłoszenia (na razie jedno wygrało i nie zapowiada się na drugą nagrodę), a nie mam nic przeciw temu, żeby inni wydawali swoje ciężko zarobione pieniądze na paragony, a potem zgarniali nagrody
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli o mnie chodzi, to sporo - mam doświadczenia w takich konkursach, bardzo je lubię
I zgadzam się, że ograniczenia są niepotrzebne - może i lista laureatów jest bardziej zróżnicowana, ale nagrody i tak zgarnia jedna osoba/rodzina, więc dajmy sobie spokój z udawaniem
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czyli oni udają, że pracują, a my udajemy, że w to wierzymy. I każdemu hajs się zgadza. Eh. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zdecydowanie nie.
Miałam właśnie wychodzić z domu, ale jeszcze poczekam i zobaczę, czy się załapię na "przyznanie nagrody"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Trzeba będzie rytm dnia zmienić i po sprawie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pralki -> Smolar
Kosmetyki -> Akon
Unilever -> IQ
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pralki -> Henkel -> Smolar???
Kosmetyki -> na 100% Akon
Unilever -> która agencja ostatnio organizuje konku Unilevera??? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Lada moment, a będziemy piękne i bogate - bo na razie jesteśmy tylko piękne
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przynajmniej od razu na wstępie oficjalnie wiadomo, że nie żaden "konkurs na najlepszą pracę"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Inna sprawa, że ostatnie konkursy z mnogą ilością nagród pokazują, że jednak nie tak łatwo w nich wygrać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki za szczegółową rozpiskę, jest bosko. Chciałabym wreszcie pralkę wymienić - co prawda mojej NIBY nic nie dolega, ale już swój wiek ma i nie chcę kusić losu... lepiej zawczasu wygrać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W Leonie nie grałam, zastanawia mnie jednak, po co komu tyle danych
Inna sprawa (i to akurat mi się u Jeta nie podoba) - że każą odesłać wypełniony protokół otrzymania nagrody ZANIM w ogóle ją wyślą. I co? Nagroda zaginie, a oni nawet palcem nie kiwną, bo przecież my mamy protokół potwierdzający, że Pani nagrodę odebrała
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ejo, bez przesady. Jak dziewczyna poda chłopakowi na randce swój wiek obniżony o 9 lat, to jest to przestępstwo?
Druga sprawa: jeśli laureat konkursu ma np. podać imiona rodziców, to się pytam... na co to k* komu potrzebne? Jeśli wpiszę, że Janina i Mirosław, będę mieć sprawę w sądzie?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie ma. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie znam. I chyba nie chcę poznać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O której agencji toczy się rozmowa?
Współczuję sytuacji, konkursowicz nerwy musi mieć ze stali
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie, bo wtedy nie byłoby się Mr Obibokiem, a tytuł zobowiązuje
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ależ proszę:
- Smolar nagradza zgłoszenie z numerem paragonu, który nie jest numerem paragonu,
- laureatce przepada 1000 zł, bo pomyliła kwitki,
- zwiększa się ilość produktów promocyjnych w konkursie "Moc nagród",
- dwie osoby donoszą o problemach zdrowotnych po spożyciu Cheetosów.
To by było na tyle