Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W konkursach robią w jajo uczestników, w loteriach sami dają się robić w jajo. Jedyne, w czym można im zaufać, to marketowe loterie "na żywo". Eh.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tutaj:
http://www.smolar...at%C3%B3w_bIEDRA.pdf
Jeszcze tylko brakuje na niej tradycyjnie nagradzanych zgłoszeń typu:
- PAR. NR. 12345,
- 12345,
- Nr paragonu to 12345
itd.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Że systemowy, to rozumiem, ale skoro ja muszę w formularzu wpisać numer znajdujący się naprzeciwko daty, to niech Smolar będzie łaskawie konsekwentny i uznaje za prawidłowe tylko zgłoszenia z tymi numerami paragonów, a nie że sobie ktoś wpisuje wszystkie numery po kolei z jednego paragonu, bo tych numerów jest od uja i więcej
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na liście laureatów Coca-Coli jest nagrodzone zgłoszenie niby o numerze paragonu 39. To są paragony o takich numerach? Pierwsze słyszę/widzę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A po których Cheetosach, czy czasem nie tych samych, co mnie załatwiły na cacy? Pizzerini?
To wznieśmy toaścik jabłkową Tropicaną za nasze wygrane
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zapoznam się z tematem, brzmi ciekawie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Śmieciowe konkursowe jedzenie wymieniam na Olx. Ale wczoraj se myślę "O, Cheetosy, nie jadam takich wcale, skosztuję." I pokarało mnie
Aha, ta cała Tropicana jabłkowa smaczna jest. Może nie jakaś ultrapyszna, ale po prostu sok z zagęszczonego soku owocowego bez dodatku cukru. Chyba najlepsza opcja z listy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Również nad tym ubolewam.
A w kontekście Biedronki i niezdrowego żarcia konkursowego: zjadłam wczoraj paczkę Cheetos Pizzerini i mój układ pokarmowy przestrzega: nie jedzcie tego g*!!!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szampon!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I tak dobrze, mógł kupić gryczaną i ptasie mleczko
Mój zamiast natki przyniósł kiedyś korzeń pietruszki "bo nie było zielonych pietruszek!" i z bulwą cebuli gdyż "no nie było zielonych cebul, tylko białe i fioletowe!"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Sprytne bestie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No wiecie co... sutki na zdjęciu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mój mnie tak załatwił wczoraj - znaczy się kupił coś zupełnie innego, niż prosiłam, bo "nie było". Oczywiście nie zadzwonił, ani nikogo z personelu sklepu nie zapytał. I tylko nie pojmuję, jakim cudem Magellan podróżował po świecie, skoro współczesny facet gubi się w Biedronce
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Racja! Lepiej rzec, że przeprowadzam audyt z ramienia Biura kontroli akcji sprzedażowych Jeronimo Martins. I jak mi tu zaraz migusiem ale to migusiem nie dostarczą produktów z listy, posypią się nagany
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak zwykle wymiatasz
Ja jeszcze dziś z domu nie wychodziłam, planuję odwiedziny w 2 Biedrach, bo akurat nie mam auta, a na piesze wycieczki po mieście jest za gorąco.
aurorcia - nie posiadam drukarki, więc wysłałam sobie tę listę mejlowo sama do siebie i będę chodziła ze smartfonem w dłoni & przeczesywała każdy centymetr Biedry. A jak mnie kto zapyta co robię, odpowiem, że jestem inspektorem Sanepidu i filmuję biedrowe zakamarki. Albo że szukam złotego pociągu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zapewne jest tam info, żeby kupić produkt PepsiCo lub FritoLay, a pod tym doopna gwiazdka i dopisek "W promocji biorą udział tylko wybrane produkty. Ich listę znajdziesz w regulaminie promocji. Nie rób więc teraz zakupów - wróć do domu, włącz internet, spisz na kartkę listę produktów biorących udział w promocji i wróć do Biedronki na zakupy."
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A wyobrażasz sobie tych konsumentów, którzy kupią nie-taką-mirindę? Bo nie ten smak, nie ta pojemność... Niech zadzwonią do organizatora/sponsora i taką jazdę zrobią, że listę szlag trafi i będzie można wszystko nabyć