Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6064496 Napisano: 01.09.2015 15:25:45 w Biedronka
magnus - rozumiałabym, gdyby nie kazali wklepać górnego numeru, ale wiesz: formularz jedno, regulamin co innego, a nagrodzony... jeszcze inkszego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6064486 Napisano: 01.09.2015 15:14:54 w Biedronka
mia napisał(a):

Po wynikach, jakie zamieścili w loterii Makro, ja już całkiem zwątpiłam w ich weryfikację. emotka
Miałam nawet do nich dzwonić, żeby przynajmniej może publicznie nie robili z siebie idiotów i nie pokazywali jak cudnie dają się robić w ciula, ale dałam sobie spokój. Szkoda nerwów. emotka

W konkursach robią w jajo uczestników, w loteriach sami dają się robić w jajo. Jedyne, w czym można im zaufać, to marketowe loterie "na żywo". Eh.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6064476 Napisano: 01.09.2015 15:05:49 w Biedronka
rencia163 napisał(a):

Gdzie ta lista, nie potrafię jej znaleźć. 

Tutaj:
http://www.smolar...at%C3%B3w_bIEDRA.pdf

Jeszcze tylko brakuje na niej tradycyjnie nagradzanych zgłoszeń typu:
- PAR. NR. 12345,
- 12345,
- Nr paragonu to 12345
itd. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6064471 Napisano: 01.09.2015 15:02:13 w Biedronka
izak1000 napisał(a):

joan napisał(a):

Pytanie do tych, co robią zakupy w Biedrze na otwarciu: czy Wasz paragon ma numer 1?

Na liście laureatów Coca-Coli jest nagrodzone zgłoszenie niby o numerze paragonu 39. To są paragony o takich numerach? Pierwsze słyszę/widzę emotka

a może to jest nr systemowy ..."świeżo" otwartej Biedronki??

Że systemowy, to rozumiem, ale skoro ja muszę w formularzu wpisać numer znajdujący się naprzeciwko daty, to niech Smolar będzie łaskawie konsekwentny i uznaje za prawidłowe tylko zgłoszenia z tymi numerami paragonów, a nie że sobie ktoś wpisuje wszystkie numery po kolei z jednego paragonu, bo tych numerów jest od uja i więcej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6064465 Napisano: 01.09.2015 14:53:54 w Biedronka
Pytanie do tych, co robią zakupy w Biedrze na otwarciu: czy Wasz paragon ma numer 1?

Na liście laureatów Coca-Coli jest nagrodzone zgłoszenie niby o numerze paragonu 39. To są paragony o takich numerach? Pierwsze słyszę/widzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6064367 Napisano: 01.09.2015 13:03:58 w Biedronka
jolidlo napisał(a):

Mi smakuje Tropicana jabłkowa ale nie sama, musi być z wodą i może być jakaś wkładka do tego - jest całkiem ok wtedy, i hasła się SAME piszą ! Moja mama wczoraj po cheetosach prawie zawału dostała, ból brzucha i cisnienie jej skoczyło, aż się przestraszyłam.

A po których Cheetosach, czy czasem nie tych samych, co mnie załatwiły na cacy? Pizzerini?

To wznieśmy toaścik jabłkową Tropicaną za nasze wygrane emotka Chlup! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6064358 Napisano: 01.09.2015 12:52:34 w Wkurza mnie...
No more konkursy bez podawania numeru paragonu w zgłoszeniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6064276 Napisano: 01.09.2015 11:43:04 w Biedronka
melissa napisał(a):

Piwo dobrze wpływa na włosy:) Stosowane zewnętrznie;)

Zapoznam się z tematem, brzmi ciekawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6064269 Napisano: 01.09.2015 11:33:17 w Biedronka
Dziewczyny, przypominam, że piwa nie pijam emotka I tak jakoś wyszło, że wszyscy znajomi i rodzina abstynenci emotka Oznacza to, że jestem wykluczona z konkursów piwnych, bo bez koncesji nie mogłabym sprzedać tych stu konkursowych butelek. Hmmm, chyba żeby tak piwne kąpiele brać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6064262 Napisano: 01.09.2015 11:27:52 w Biedronka
melissa napisał(a):

Staram się zdrowo karmić moją rodzinę, więc niestety nie mam aktualnie w co grać:(
Wszelkie chipsy i cole są u nas na indexie. I jak tu żyć, panie premierze?

Śmieciowe konkursowe jedzenie wymieniam na Olx. Ale wczoraj se myślę "O, Cheetosy, nie jadam takich wcale, skosztuję." I pokarało mnie emotka Mam jeszcze jedną paczkę, wyląduje na śmietniku, gdy tylko wyjdę z domu.

Aha, ta cała Tropicana jabłkowa smaczna jest. Może nie jakaś ultrapyszna, ale po prostu sok z zagęszczonego soku owocowego bez dodatku cukru. Chyba najlepsza opcja z listy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6064251 Napisano: 01.09.2015 11:17:30 w Biedronka
monikar napisał(a):

A nie mogliby zrobić raz konkursu ze zdrową żywnością emotka  Wszędzie tylko cola, pepsi, chipsy...Zawartość cukru w tych produktach przekracza moje roczne normy emotka

Również nad tym ubolewam.

A w kontekście Biedronki i niezdrowego żarcia konkursowego: zjadłam wczoraj paczkę Cheetos Pizzerini i mój układ pokarmowy przestrzega: nie jedzcie tego g*!!! emotka Taką jazdę miałam do północy, że szok... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063901 Napisano: 31.08.2015 16:09:12 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

to mi się jeszcze podoba z naszych różnic  emotka  http://demotywato...l/4413874/Boze-spraw      http://demotywato...a-i-prawdziwy-facet-

Szampon!
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063790 Napisano: 31.08.2015 13:49:18 w Wkurza mnie...
erychta00 napisał(a):

ja swojego wysłałam po mleko modyfikowane albo kaszke dla dzieci, wrócił z kaszą manna i mlekiem w proszku emotka

I tak dobrze, mógł kupić gryczaną i ptasie mleczko emotka

Mój zamiast natki przyniósł kiedyś korzeń pietruszki "bo nie było zielonych pietruszek!" i z bulwą cebuli gdyż "no nie było zielonych cebul, tylko białe i fioletowe!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063745 Napisano: 31.08.2015 13:10:33 w Wkurza mnie...
tusienka napisał(a):

mój szwagier też super. Zbliżała się Niedziela Palmowa. Siostra kazała mu kupić więc palmę a ten przyjeżdża do domu... z margaryną :emotka

emotka

barszcz napisał(a):

Mam na to swoją teorię-specjalnie tak robią,żebyśmy same biegały do Biedronki:-))

Sprytne bestie emotka I ta ich taktyka działa, bo tak mi ciśnienie skoczyło, że ubrałam się i poszłam do sklepu sprawdzić, czy naprawdę produktów nie ma. I oczywiście były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063737 Napisano: 31.08.2015 13:05:48 w Biedronka
rogalino napisał(a):

http://turniejtys...15/55e35e2ad0007.jpg emotka

No wiecie co... sutki na zdjęciu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063730 Napisano: 31.08.2015 13:02:18 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

buncia88 napisał(a):

MĄŻ! "Nie drukuj mi listy, bo pamietam co mam kupić" po czym wykonał juz do mnie szósty telefon! emotka

Ciesz się ,że dzwoni ,a nie kupuje po swojemu:-)Ja kiedyś mojemu napisałam trzy cutryny,to kupił mi napój gazowany o tej nazwie:-))

Mój mnie tak załatwił wczoraj - znaczy się kupił coś zupełnie innego, niż prosiłam, bo "nie było". Oczywiście nie zadzwonił, ani nikogo z personelu sklepu nie zapytał. I tylko nie pojmuję, jakim cudem Magellan podróżował po świecie, skoro współczesny facet gubi się w Biedronce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063642 Napisano: 31.08.2015 11:29:26 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

joan z tym pociągiem to pojechałaśemotka ale weź pod uwagę, że jak się wieść rozniesie to wszyscy poszukiwacze przeniosą się w twoje okolice, a że pogoda jest jaka jest, pić się chce to istnieje ryzyko, że wszystkie konkursowe napoje wykupią!

Racja! Lepiej rzec, że przeprowadzam audyt z ramienia Biura kontroli akcji sprzedażowych Jeronimo Martins. I jak mi tu zaraz migusiem ale to migusiem nie dostarczą produktów z listy, posypią się nagany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063635 Napisano: 31.08.2015 11:21:09 w Biedronka
mkrzysiek napisał(a):

Byłem w 12 biedronkach zero informacji o konkursie
Jest tylko info o tyskim i coca coli

Jak zwykle wymiatasz emotka
Ja jeszcze dziś z domu nie wychodziłam, planuję odwiedziny w 2 Biedrach, bo akurat nie mam auta, a na piesze wycieczki po mieście jest za gorąco.

aurorcia - nie posiadam drukarki, więc wysłałam sobie tę listę mejlowo sama do siebie i będę chodziła ze smartfonem w dłoni & przeczesywała każdy centymetr Biedry. A jak mnie kto zapyta co robię, odpowiem, że jestem inspektorem Sanepidu i filmuję biedrowe zakamarki. Albo że szukam złotego pociągu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063627 Napisano: 31.08.2015 11:14:26 w Biedronka
Ciekawe, jakie ulotki/plakaty przygotowano do tej akcji promocyjnej.
Zapewne jest tam info, żeby kupić produkt PepsiCo lub FritoLay, a pod tym doopna gwiazdka i dopisek "W promocji biorą udział tylko wybrane produkty. Ich listę znajdziesz w regulaminie promocji. Nie rób więc teraz zakupów - wróć do domu, włącz internet, spisz na kartkę listę produktów biorących udział w promocji i wróć do Biedronki na zakupy." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063621 Napisano: 31.08.2015 11:06:55 w Biedronka
mkrzysiek napisał(a):

joan
u mnie  2 palety mirindy jabłkowej i pełno liptona 0,5l ale tych produktów w regulaminie brak

A wyobrażasz sobie tych konsumentów, którzy kupią nie-taką-mirindę? Bo nie ten smak, nie ta pojemność... Niech zadzwonią do organizatora/sponsora i taką jazdę zrobią, że listę szlag trafi i będzie można wszystko nabyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0