Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oszaleli chyba, żeby każdy musiał z wydrukowaną/przepisaną z regulaminu listą po Biedronce latać. To ma być konkurs dla przeciętnego klienta?????
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zawsze możesz taką kartę kupić na allegro, kilkanaście złotych kosztuje, a (przykładowo) jest ważna ze 2 lata i może na nią wpłynąć w tym czasie do 10.000 zł
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Z Ciebie akurat nie, bo masz taką figurę, że ratujesz honor galerii. Jakby na to nie spojrzeć: jest na co popatrzeć
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może ktoś z jakichś względów nie chce, żeby mu cokolwiek wpływało na konto. Są różne (często bardzo skomplikowane) sytuacje życiowe. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Trzeba znaleźć dokumentację z karty i poszukać numeru rachunku. Ten numer się podaje do przelewów - oczywiście, karta musi być nadal ważna. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dokładnie, więc nie ma się co przejmować
A do przelewu wystarczy podać nr starej/puster karty prepaid. O ile ktoś takową posiada. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Karta prepaid również posiada nr rachunku, na który można dokonywać wpłat
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Z innej beczki: zaglądnęłam do galerii biedronkowej Tyskiego i widzę, że to taka fotograficzna wersja Beki
Mogę śmiało wystartować, nic gorszego nie stworzę tak czy siak
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niespójność dat - raz napisali, że sprzedaż promocyjna trwa od 24.08., a w innym punkcie regulaminu: że zakup ma być od 31.08.2015.
I nie można kupić jednej Pepsi, tylko musi być czteropak, a każdy inny napój można kupić solo. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie, bo nie było żadnych danych, oprócz daty, zdjęcia roweru i info, że regulamin jest w POKu. Ale na forum był, więc jeśli ktoś chciał się zapoznać, mógł zgłębić sprawę. Nie grałam, w necie info nie znalazłam, więc i w bazie nie było
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hmm, a gdyby tak kogoś z mniejszości oszukano? Etnicznej, seksualnej, byle jakiej...
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oj pamiętam, jak prze bodajże kwartał ciepłej wody nie miałam. To był powrót do przeszłości - mój facet stał nade mną z baniakiem podgrzanej czajnikiem wody i mnie polewał, żebym pachnąca do pracy dotarła... A potem zrobiło się zimno i trzęsłam się, jak osika (zepsuty piec CO oznaczał też lodowate kaloryfery)
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
staszek - zgadzam się z Tobą, lepiej niech każdy spojrzy, ile wygrał dzięki bazie albo choćby wpisom na forum
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No i koniec lansu nagrodami na FB
A tak przy okazji, to - z moich obserwacji - im większy lanser, tym cieńszy bolek w konkursach
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie ma chyba konkretnego, każdemu po 30 dniach od dodania pierwszego z puli trzech konkursów.
Czyli:
a) dodajesz konkurs 01.08.
b) dodajesz konkurs 09.08.
c) dodajesz konkurs 14.08. i tym samym odblokowujesz wszystkie tematy,
d) 01.09. blokada wskoczy ponownie, jeśli nie dodasz jednego konkursu, co jest powiązane z przekroczeniem terminu 30 dni akcji a). Wyświetl w wątku >>