Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6061908 Napisano: 27.08.2015 09:14:47 w Biedronka
ryba6969 napisał(a):

A ja trochę z innej beczki... Jak wygrywacie w Biedronce to odsyłacie wszystkie paragony, a jak wygracie samochód to skąd weźmiecie paragon? emotka

Cóż, warto sobie te paragony skserować - jeśli kto kupuje po 1 Coca-Coli/paragon, kwitek będzie krótki. Można przypiąć wszystkie paragony do kartki i sru na kopiarkę. Potem wysyłasz oryginały do Smolara, a kserówki trzymasz u siebie, tak na wszelki wypadek. Z autem będą dzwonili, więc można od razu powiedzieć, że się paragony odesłało wszystkie razem. Chyba, że ktoś po wygraniu tysiaczka będzie dalej słał zgłoszenia z tego samego numeru i wygra auto - wtedy musi dosłać pozostałe oryginały.

Oczywiście powyższa wersja nie obowiązuje w przypadku IQ, tam to najlepiej filmować kamerą cały proces zgłoszenia pracy (szczególnie numeru paragonu!), a potem przywieźć ów paragon osobiście w towarzystwie wynajętego przez siebie adwokata do biura IQ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061834 Napisano: 26.08.2015 22:19:21 w SZUKAM....
Dlatego właśnie w regulaminach jest zapis, że laureat nie może domagać się wydania mu nagrody o konkretnych właściwościach. I coraz bardziej enigmatyczne są opisy nagród.

Były też nieścisłości min. w przypadku nagród monstera czy bryli rejbany, że niby też jakieś podróbki.

A samochody? Jak dotąd chyba nikt nie narzekał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061762 Napisano: 26.08.2015 19:29:45 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

Ja też miałam wcześniej problemy z owadami, lecz odkąd wzięłam kota... żadna mucha nie ma szans!

Coś w tym jest emotka Choć moja kicia najbardziej lubi polowania na pasikoniki, a my z kolei bardzo je lubimy - pamiętam, jak bodajże w zeszłym roku karmiłam jednego sokiem DuoFruo emotka

U mnie w ogóle jest bardzo mało owadów, co dziwne, bo mam większość okiem nad ogródkiem. A znam osoby z mojego miasta, co mają taki sam układ domu, a w środku FUJ! zwisają im z lamp lepy na muchy oblepione martwymi owadami. Ohydztwo. Zastanawiam się, czy to nie ma czegoś wspólnego z faktem, że nie jem mięsa, więc w domu nie ma niczego, co by owady wabiło. A patrząc na przypadki Grisoma z CSI... muchy ciągnie do denatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061707 Napisano: 26.08.2015 17:38:40 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Mahuska -> polecam i dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061700 Napisano: 26.08.2015 17:24:21 w Wkurza mnie...
psika napisał(a):

TEN ŚMIETNIK Z KONKURSAMI - BLISKO 400 i nic ciekawego bo wszyscy wszystkie śmieci dodaja

Pojechałaś po bandzie bardziej, niż nieprzytomny bobsleista emotka Ale będzie Ci wybaczone, gdy TY dodasz konkurs do bazy, ale taki ciekawy - oczywiście emotka

PS: Z przedmówczynią się nie zgadzam, nawet w kilku konkursach dziś dodanych zdążyłam wziąć udział, każdy ciekawy był, hehe. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061658 Napisano: 26.08.2015 15:20:30 w TESCO konkursy
Czasami widzę ludzi, którzy w smrodzie serów i nieświeżych warzyw marketu Y siedzą sobie wygodnie na krzesełkach i wpierniczają jakieś paskudztwo, które wygląda i cuchnie, jakby je właśnie z jezdni zeskrobano. Teraz Tesco zorganizowało konkurs, gdzie klient ma za zadanie "Kup dowolne danie+napój za min. 20 zł". Fuuuj.

PS: Dodam jeszcze, że kiedyś moja mama pracowała w markecie X; podeszła raz na stoisko grillowe do koleżanki i poprosiła o dwa kurczaki z rożna. Koleżanka coś wybełkotała w odpowiedzi, ale mama nie zrozumiała. Wtedy koleżanka ta nachyliła się do mamy i wycedziła przez zęby "NIE KUPUJ, SĄ ZIELONE." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061600 Napisano: 26.08.2015 13:45:19 w Pomocy!!!!
rogalino napisał(a):

coś CZUJĘ że może być mała konkurencja haha 

Zapominasz o fetyszystach i tych, co grają o każdą nagrodę emotka
Liczy się też marketing, można opisać te gacie, jako "unikalny zestaw bielizny męskiej, sprawdzony w warunkach górskich" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061534 Napisano: 26.08.2015 12:16:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogalino napisał(a):

a ja mysle ze zrbi sie balagan, ludzie nie majacy dostepu do niektorych watkow zaczna pytac sie o nei w innych emotka

... a wtedy bim bam karniaczek i już trzeba dodać kolejnych 10 konkursów. Oczywiście można codziennie zakładać nowe konto, ale jeśli ktoś działa np.: wymieniając nagrody/paragony, zlecając/przyjmując zrobienie zakupów promocyjnych, musi mieć wiarygodną historię forumową.
A zatem trzeba przetrwać te pierwsze 2-3 dni, a potem emocje opadną i będzie ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061527 Napisano: 26.08.2015 12:07:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
rogalino napisał(a):

Zgadzam się w 100% szkoda bo forum pewnie straci swoich "starych" bywalców...

To plotki, nigdzie się nie wybieram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061511 Napisano: 26.08.2015 11:54:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

No tak, ale i administratorzy sie nie łapią co dodają - widzę kilka dubelków.

Wystarczy przy takim konkursie kliknąć w koniczynkę "Zgłoś błąd" i gotowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061499 Napisano: 26.08.2015 11:45:36 w Biedronka
staszek napisał(a):

lolzek napisał(a):

a o co chodzi z tym, że paragony z numerami pod rząd są odrzucane? to sprawdzona opinia?

tutaj już jest tyle teorii co to Smolar nie robi z paragonami, konkursowiczami, a nie wiem czy któraś się sprawdziła emotka

Moim zdaniem w loteriach nie odrzucają "konkursowych" numerów paragonów czy telefonów, bo im zwyczajnie nie wolno. To byłaby niezgodna z prawem ingerencja w wyniki loterii. W loteriach gram ciągle z tego samego numeru telefonu i jest ok emotka

Co do konkursów... to już inna bajka emotka

Ale to tylko moja opinia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061451 Napisano: 26.08.2015 10:52:47 w Wkurza mnie...
... no bo przecież k* mać,
nie można wciąż tylko brać! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061446 Napisano: 26.08.2015 10:50:43 w Rossmann
Najgorsze, że większość tych "superbransoletek" nie ma zapięcia ze srebra - taka oszczędność, że nic, tylko się uczulić emotka Mnie z nagród najbardziej pasują bony do Rosska (nawet na 20 zł), bo lepszy pijondz w garści, niż jakaś tandeta. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061432 Napisano: 26.08.2015 10:39:45 w Rossmann
Tylko jeden ciekawy konkurs emotka Trochę bida... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061422 Napisano: 26.08.2015 10:31:47 w Pomocy!!!!
Ale fajowo! Dziś dodano już 88 konkursów, a jeszcze południa nie ma emotka

Uzupełniając wypowiedź ziolka:

1-> są faceci, co im się wydaje, że jedzenie rośnie w garnkach, a czyste skarpetki pączkują w szufladzie. Nie potrafia pojąć, że ktoś to najpierw tam wkłada. Nie bądź takim kolesiem: wkładaj konkursy do bazy emotka

2-> forum nie straci, bo za pisanie nie na temat i zaśmiecanie wątków są karniaki, a karniak to już armagjodą, bo aż 10 konkursów trzeba dodać emotka Zgłaszam posty do usunięcia natychmiast, gdy je zobaczę, więc nie bój żaby, będzie porządek emotka

3-> czekam niecierpliwie na północ, oby padł rekord w dodawaniu konkursów, których przecież nie ma i dodać się nie da i w ogóle to niewykonalne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061312 Napisano: 25.08.2015 22:58:36 w Biedronka
aerdna napisał(a):

joan napisał(a):

Co dokładnie zawiera sms gratulacyjny od BiedroSmolara? Skąd wiadomo, który paragon odesłać, jeśli się codziennie wysyła po jednym zgłoszeniu? Wskazują, z jakiego dnia jest wygrana? Przy większych ilościach zgłoszeń można się pogubić w papierkach...

Dlatego odsyła się wszystkie emotka

No wiem i tak właśnie robię, ale zwykle ślę jedno zgłoszenie na konkurs, więc nie ma problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061307 Napisano: 25.08.2015 22:53:23 w Biedronka
Co dokładnie zawiera sms gratulacyjny od BiedroSmolara? Skąd wiadomo, który paragon odesłać, jeśli się codziennie wysyła po jednym zgłoszeniu? Wskazują, z jakiego dnia jest wygrana? Przy większych ilościach zgłoszeń można się pogubić w papierkach... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061273 Napisano: 25.08.2015 21:36:06 w TESCO konkursy
giulietta napisał(a):

nie wnikam o co chodzi z Monkiem. (...)

Detektyw Monk miał swoje obsesje, min. wszystko w zasięgu jego wzroku musiało być perfekcyjne, idealnie uporządkowane itp. Na pewno nie wysłałby smsa bez polskich znaków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6061219 Napisano: 25.08.2015 20:14:42 w TESCO konkursy
edzia21 napisał(a):

A na kij Ci kobieto polskie znaki ... emotka

Taki syndrom Detektywa Monka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6060218 Napisano: 23.08.2015 19:35:05 w Biedronka
aka napisał(a):

No bo to jest jak w każdej loterii, w lotto też ludzie grają systemem i nie wygrywają, a ktoś kupi na chybił - trafił za 3 zł i ma szóstkę....

Mój ulubiony bohater lotto to żul, który kupował w sklepie tanie winko i babka nie miała mu wydać. Losy były wtedy bodajże po 2 zł, więc zaproponowała mu los lotto. I wygrał melony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0