Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Promocja? Na pewno? Bo mnie się uwidziało, że umyślnie i po chamsku podnieśli ceny
A w Biedrze - jakby co - lody Algida różne smaki o pojemności 1,4L w promocyjnej cenie 7,49 zł
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Żadnych zgłoszeń smsem nie wysyłam z polskimi znakami.
A co do lodów, to podnieśli mi ciśnienie - tydzień temu kosztowały 10 zł, a wczoraj już 16 zł. Czyli temperatury rosną, to i ceny rosną, ot takie +60%
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wczoraj skusiłam się na konkursowe Carte D'Ory - nic mnie nie schłodziły, przypominały podgrzany krem do twarzy
To moje pierwsze lato poza biurową klimatyzacją... od dekady. Trochę ciężko jest, nie ukrywam
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Większość firm spedycyjnych czy kurierskich zajmuje się również obsługą paczek osób prywatnych. Nie sądzę jednak, żeby byli tańsi od PP. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie, bo plan jest sprytny: padać ma w nocy i to przez noc całą, żeby przez otwarte okna chłodek wlatywał, a komary nie. Rano powinno być chłodno, słonko witamy po 12
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dawniej tak. A potem zmienili zasady. Na jakie? Nie wiem i dlatego przestałam grać, czysta strata pieniędzy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To kup tę piankę - precz z brodaczami!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A czego szukasz? Bo pianka do golenia jest dostępna w Rossku za kilkanaście złotych, paragon jak zwykle ładnie opisany. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A w ogóle za jakieś dni były?
Mam zapisane, że mogą informować w ciągu 7 dni od losowania. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hologram
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Teraz w ogóle nie ma czegoś takiego, jak płytki i sterowniki.
Ale najgorsze, że wszystko z zasady jest tak fest bezprzewodowe, że np. mój nowy lapek ma tylko jedną dziurkę USB
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dodam jeszcze, że nawet jeśli sms będzie krótki i przejdzie, jego treść (wysłana z polskimi znakami) może dotrzeć do organizatora w postaci typu "Chcia3abym by$ kr&low@ i kr*ci^ filmy o podr&%ach." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zawsze SMSem wysyłam zgłoszenia bez polskich znaków, niezależnie od konkursu i jego regulaminu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Info mejlowe od Rosska: w tym tygodniu zostaną do laureatów wysłane brakujące produkty
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Łokropny. Trzeba dziękować Opatrzności za hipsterów
Rower można przemianować np. na PORODÓWKA
Czekam na samochody kolekcjonerskie w konkursach - do użytku garażowego
julia26062011 - co to za jedne, koźlarze?
Od lat nie byłam na grzybach, nikt nie chce do lasu jechać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pisałam. Odpowiedzi brak. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Alkoholu nie piję, już dość mam namieszane w głowie na trzeźwo
O wpisywaniu numerów nie wiedziałam, ale to i tak nie tłumaczy fenomenu tej promocji ::D Wyświetl w wątku >>