Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6064251 Napisano: 01.09.2015 11:17:30 w Biedronka
monikar napisał(a):

A nie mogliby zrobić raz konkursu ze zdrową żywnością emotka  Wszędzie tylko cola, pepsi, chipsy...Zawartość cukru w tych produktach przekracza moje roczne normy emotka

Również nad tym ubolewam.

A w kontekście Biedronki i niezdrowego żarcia konkursowego: zjadłam wczoraj paczkę Cheetos Pizzerini i mój układ pokarmowy przestrzega: nie jedzcie tego g*!!! emotka Taką jazdę miałam do północy, że szok... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063901 Napisano: 31.08.2015 16:09:12 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

to mi się jeszcze podoba z naszych różnic  emotka  http://demotywato...l/4413874/Boze-spraw      http://demotywato...a-i-prawdziwy-facet-

Szampon!
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063790 Napisano: 31.08.2015 13:49:18 w Wkurza mnie...
erychta00 napisał(a):

ja swojego wysłałam po mleko modyfikowane albo kaszke dla dzieci, wrócił z kaszą manna i mlekiem w proszku emotka

I tak dobrze, mógł kupić gryczaną i ptasie mleczko emotka

Mój zamiast natki przyniósł kiedyś korzeń pietruszki "bo nie było zielonych pietruszek!" i z bulwą cebuli gdyż "no nie było zielonych cebul, tylko białe i fioletowe!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063745 Napisano: 31.08.2015 13:10:33 w Wkurza mnie...
tusienka napisał(a):

mój szwagier też super. Zbliżała się Niedziela Palmowa. Siostra kazała mu kupić więc palmę a ten przyjeżdża do domu... z margaryną :emotka

emotka

barszcz napisał(a):

Mam na to swoją teorię-specjalnie tak robią,żebyśmy same biegały do Biedronki:-))

Sprytne bestie emotka I ta ich taktyka działa, bo tak mi ciśnienie skoczyło, że ubrałam się i poszłam do sklepu sprawdzić, czy naprawdę produktów nie ma. I oczywiście były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063737 Napisano: 31.08.2015 13:05:48 w Biedronka
rogalino napisał(a):

http://turniejtys...15/55e35e2ad0007.jpg emotka

No wiecie co... sutki na zdjęciu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063730 Napisano: 31.08.2015 13:02:18 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

buncia88 napisał(a):

MĄŻ! "Nie drukuj mi listy, bo pamietam co mam kupić" po czym wykonał juz do mnie szósty telefon! emotka

Ciesz się ,że dzwoni ,a nie kupuje po swojemu:-)Ja kiedyś mojemu napisałam trzy cutryny,to kupił mi napój gazowany o tej nazwie:-))

Mój mnie tak załatwił wczoraj - znaczy się kupił coś zupełnie innego, niż prosiłam, bo "nie było". Oczywiście nie zadzwonił, ani nikogo z personelu sklepu nie zapytał. I tylko nie pojmuję, jakim cudem Magellan podróżował po świecie, skoro współczesny facet gubi się w Biedronce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063642 Napisano: 31.08.2015 11:29:26 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

joan z tym pociągiem to pojechałaśemotka ale weź pod uwagę, że jak się wieść rozniesie to wszyscy poszukiwacze przeniosą się w twoje okolice, a że pogoda jest jaka jest, pić się chce to istnieje ryzyko, że wszystkie konkursowe napoje wykupią!

Racja! Lepiej rzec, że przeprowadzam audyt z ramienia Biura kontroli akcji sprzedażowych Jeronimo Martins. I jak mi tu zaraz migusiem ale to migusiem nie dostarczą produktów z listy, posypią się nagany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063635 Napisano: 31.08.2015 11:21:09 w Biedronka
mkrzysiek napisał(a):

Byłem w 12 biedronkach zero informacji o konkursie
Jest tylko info o tyskim i coca coli

Jak zwykle wymiatasz emotka
Ja jeszcze dziś z domu nie wychodziłam, planuję odwiedziny w 2 Biedrach, bo akurat nie mam auta, a na piesze wycieczki po mieście jest za gorąco.

aurorcia - nie posiadam drukarki, więc wysłałam sobie tę listę mejlowo sama do siebie i będę chodziła ze smartfonem w dłoni & przeczesywała każdy centymetr Biedry. A jak mnie kto zapyta co robię, odpowiem, że jestem inspektorem Sanepidu i filmuję biedrowe zakamarki. Albo że szukam złotego pociągu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063627 Napisano: 31.08.2015 11:14:26 w Biedronka
Ciekawe, jakie ulotki/plakaty przygotowano do tej akcji promocyjnej.
Zapewne jest tam info, żeby kupić produkt PepsiCo lub FritoLay, a pod tym doopna gwiazdka i dopisek "W promocji biorą udział tylko wybrane produkty. Ich listę znajdziesz w regulaminie promocji. Nie rób więc teraz zakupów - wróć do domu, włącz internet, spisz na kartkę listę produktów biorących udział w promocji i wróć do Biedronki na zakupy." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063621 Napisano: 31.08.2015 11:06:55 w Biedronka
mkrzysiek napisał(a):

joan
u mnie  2 palety mirindy jabłkowej i pełno liptona 0,5l ale tych produktów w regulaminie brak

A wyobrażasz sobie tych konsumentów, którzy kupią nie-taką-mirindę? Bo nie ten smak, nie ta pojemność... Niech zadzwonią do organizatora/sponsora i taką jazdę zrobią, że listę szlag trafi i będzie można wszystko nabyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063615 Napisano: 31.08.2015 11:01:50 w Biedronka
Dla mnie całe to zamieszanie jest zbędne - skoro chodzi o nakręcenie sprzedaży napojów firmy PepsiCo w Biedronce, toż jego mać czemu klient nie może zakupić dowolnego produktu PepsiCo w Biedronce?

Oszaleli chyba, żeby każdy musiał z wydrukowaną/przepisaną z regulaminu listą po Biedronce latać. To ma być konkurs dla przeciętnego klienta????? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063385 Napisano: 30.08.2015 14:05:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awi napisał(a):

Dobrze  to ujęłaś, Joan. I dziękuję za informację o kartach, wprawdzie miałam  przerwę w konkursach i nie mam żadnej ważnej ale warto wiedzieć o takiej opcji emotka

Zawsze możesz taką kartę kupić na allegro, kilkanaście złotych kosztuje, a (przykładowo) jest ważna ze 2 lata i może na nią wpłynąć w tym czasie do 10.000 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063305 Napisano: 30.08.2015 00:05:20 w Biedronka
zezowaty_kot napisał(a):

Ale, że z kogo się smiejesz? Co? Z kogo? emotka  emotka

Z Ciebie akurat nie, bo masz taką figurę, że ratujesz honor galerii. Jakby na to nie spojrzeć: jest na co popatrzeć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063303 Napisano: 30.08.2015 00:03:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

A co jest nie tak z prawdziwym numerem konta? emotka  Podanie jego to jakaś zbrodnia, bo nie Qmam? emotka  Po co to kombinowanie? emotka

Może ktoś z jakichś względów nie chce, żeby mu cokolwiek wpływało na konto. Są różne (często bardzo skomplikowane) sytuacje życiowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063302 Napisano: 30.08.2015 00:02:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

A karty Visa były prepaid? Można je doładować? Pytam, bo mało sie na tym znam emotka

Trzeba znaleźć dokumentację z karty i poszukać numeru rachunku. Ten numer się podaje do przelewów - oczywiście, karta musi być nadal ważna. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063298 Napisano: 29.08.2015 23:56:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Tam gdzieś jest zdanie mówiące o braku jakichkolwiek ograniczeń emotka

Dokładnie, więc nie ma się co przejmować emotka
A do przelewu wystarczy podać nr starej/puster karty prepaid. O ile ktoś takową posiada. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063296 Napisano: 29.08.2015 23:51:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awi napisał(a):

Nie mogli wydać kart płatniczych, albo wypłacać z bankomatów kodem, tylko chcą nr konta wrrr

Karta prepaid również posiada nr rachunku, na który można dokonywać wpłat emotka A druga sprawa, że nie dostrzegłam żadnego info o ograniczeniu nagród na osobę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063286 Napisano: 29.08.2015 23:37:36 w Biedronka
Mnie zależy na małych opakowaniach, bo po zakupy chodzę pieszo emotka

Z innej beczki: zaglądnęłam do galerii biedronkowej Tyskiego i widzę, że to taka fotograficzna wersja Beki emotka Aż się popłakałam ze śmiechu, pozostaje tylko dziękować rodakom emotka Będę tam zaglądała emotka
Mogę śmiało wystartować, nic gorszego nie stworzę tak czy siak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063259 Napisano: 29.08.2015 21:55:05 w Biedronka
Jest długa lista produktów, więc raczej będą zwracali uwagę na to, co się kupiło. Szczególnie, że biedrowe paragony są szczegółowo opisane. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6063252 Napisano: 29.08.2015 21:45:49 w Biedronka
Trochę dziwny ten konkurs "Moc nagród".

Niespójność dat - raz napisali, że sprzedaż promocyjna trwa od 24.08., a w innym punkcie regulaminu: że zakup ma być od 31.08.2015.

I nie można kupić jednej Pepsi, tylko musi być czteropak, a każdy inny napój można kupić solo. Wyświetl w wątku >>
0 0