Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na większości próżno szukać homo sapiensa, a przecież "i. wykonanie zdjęcia o tematyce „zabierz FRUGO na wakacje” tj. zdjęcia z wizerunkiem Uczestnika oraz z butelką FRUGO"
PS: Chodzi mi o ten konkurs:
https://www.e-kon...je.html#.VbjKa7Ptmkr Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Paragonu nie wymienię, nie sprzedam...
Proszę o PW
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chyba nie ma na forum weterynarza, najprościej zadzwonić do jakiegokolwiek veta na numer znaleziony w necie i zapytać. Zwykle absolutnie nie wolno podawać ludzkich leków zwierzętom, ale są wyjątki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli ktoś coś wie/słyszał, bardzo proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A ja z kolei preferuję obuwie sportowe i wszelkie anatomiczne, czyli zawsze będziesz patrzeć na mnie z góry
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo gumki się do obuwia na obcasie nie nadają. Co do w/w objawów - grawitacji nie pokonamy, problemy pojawiają się ze względu na obcas, przy płaskich butach/niewielkim obcasie ich nie ma
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam rzymianki z gumowymi paskami (pięta zabudowana skórą z zamkiem), debeściaki nie do zdarcia
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pamiętam tę akcję, akurat byłam w SCC i do ostatniej minuty konkursu miałam możliwość obserwowania zawartości urny - dziwnym trafem jakieś "cuda" się potem zmaterializowały u organizatora, ale za nic w świecie nie chcieli ich pokazać. Nie wiem, kto wtedy bardziej trząsł doopą: jury czy laureaci
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W IE działa prawidłowo, na Chrome nie. Czy ktoś ma tak samo? Jak to naprawić? Dodam, że wyłącz/włącz już zrobiłam i nic to nie pomogło...
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wpisałam całą kwotę paragonu. Żadnej dyskusji nie widziałam
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Olunka, spróbuj jakoś wykupić zakładnika
Szukam info, co się dzieje z Grafem. Bo:
- laureaci konkursu Elmex nie zostali powiadomieni (chyba), a termin minął 17.07. - dziwne,
- w konkursie Podravki Graf kazał przesłać paragon w ciągu 3 dni, choć regulamin przewidywał 5 - dziwne.
Ktoś powie "eh, się czepiasz", ale uczestnicy konkursów również biorą urlopy i chcą je spokojnie spędzić z rodziną, więc dwa dni różnicy... robi różnicę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Cóż... mój facet dostał właśnie pisemko z ZUSu, że na dziś jego emerytura wyniesie niecałe 60 zł, a jeśli dalej będzie tak, jak teraz, to w przyszłości powyżej 100 zł. Strach się bać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli kto zna, proszę jej przekazać moją prośbę o zaprzestanie przesyłania na każdy możliwy konkurs zdjęć członków swojej rodziny ubranych w kartony, bo to się bankowo źle odbija na psychice (szczególnie na mojej).
Z góry dziękuję. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hmm, czyli pozostaje zgrzytać zębami, a potem czekać na bon... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podbijam, zależy mi, żeby się dowiedzieć dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Teraz już ich nie ma nigdzie. No, może poza Biedrami na peryferiach konkurowych.
BTW: pamiętam smak Chio sprzed lat, szczególnie chipsów w kształcie koła u wozu, były pyszne! Nawet mi siostra w tym roku Chio z Niemiec przywiozła
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie chowają, w moich nie ma Chio już od baaardzo długiego czasu, wszystkie produkty zostały wyprzedane. Pracownice najbliższej mi Biedronki powiedziały, że przy takich akcjach promocyjnych ze stendami: jest jedna dostawa z partią produktu i gdy się wyprzeda, już się nie pojawi. Wierzyć? Nie wierzyć?
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podbijam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7