Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak mnie oferta nie interesuje, to nie zawracam sprzedającemu d* i tyle. Każdemu potencjalnemu nabywcy się wydaje, że jest jedyny na świecie, co w praktyce oznacza, że sprzedający użera się jednocześnie z 15 potencjalnymi kupującymi, z których każdy koniecznie musi zbić cenę o choćby o 1 zł (od tego jednak kiełbaska nie urośnie!), co przekłada się na 5 wiadomości jego i 5 odpowiedzi moich i daje rwa mać:
15 x (5 + 5) = 150 zbytecznych wiadomości. Na samą myśl zaczyna mi drżeć kącik ust
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo normalny na umyśle i ciele mężczyzna się nie targuje
Bo normalny na umyśle i ciele mężczyzna dzwoni i mówi "Szanowna Pani, proszę wybaczyć moją bezpośredniość, ale nie będę ukrywał: chcę t-e-g-o. Kiedy? Gdzie? Jak?"
Tylko internetowy kozak z małą parówą rzuca hasłem "Wezmę za połowę ceny."
I proszę mi nie wmawiać, że każdy tak robi i taki ultramęski zwyczaj przywieźliśmy z podróży last minute. Ja się pytam; czy Pan Mała Parówa negocjuje cenę chleba w piekarni? Czy próbuje przez kwadrans zbić cenę jajek na targu? Czy narzuca kasjerce Carrefoura cenę konserwy turystycznej? No raczej nie. Zatem nie mamy do czynienia z żadnym zwyczajem praktykowanym przez Polaków, albowiem ów zwyczaj w dalekich krajach nakazuje targować się ciągle / zawsze/ wszędzie / o wszystko. A kto w internecie kozaczy, ten ma małą kiełbaskę i tyle.
fiona123 - nie przepraszaj, nie wkurzaj się. Dobrze myślisz, tylko się nie zrozumiałyśmy (znaczy się: ja Ciebie). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Widocznie za bardzo interesujesz się cudzymi historiami; polecam poczytać tzw. babskie gazety - zaspokoją Twoją ciekawość i będziesz mogła się powkurzać na całkiem obce osoby, zamiast na konkursowiczów.
PS: Pozdrawiam nieznajomego pana od Fiata 500. Widziałam to auto na żywo w kilku wersjach i nie przypadło mi do gustu. W pełni rozumiem preferowanie pojazdów 4x4
Hehe, tako i ja czynię
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Aha - w sumie to logiczne, aczkolwiek niewielu organizatorów stosuje tę metodę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na mejlu? Nie smsem? Dziwne, tak jakby przyznali rower najlepszemu zgłoszeniu spośród bonów. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Generalnie jest chyba tak, że zawsze płatnikiem podatku jest laureat, jednak to organizator odpowiada za odprowadzenie podatku. W praktyce zatem na nagrodę składa się część rzeczowa oraz wspomniana w regulaminach część pieniężna przeznaczona na zapłatę należnego podatku, którą to organizator od razu konfiskuje. na cele fiskalne.
Jeśli regulamin nie przewiduje pieniężnej części nagrody lub organizator wyraźnie zaznacza, że warunkiem jej wydania będzie dokonanie przelewu kwoty podatku przez laureata na wskazane konto organizatora, trzeba wyskoczyć z kasy. Przerabiałam to wiele razy, niestety; przy czym jednak zawsze wcześniej wiedziałam, że tak będzie w przypadku wygranej. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak tak, dziś Podravka etap czwarty + finał oraz Elmex
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wg moich zapisków: 17.07.2015. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tutaj jest sprawiedliwość, a nie... równość
Nie zawsze wygrywamy, ale zawsze dokonujemy świadomego wyboru: czy w ogóle grać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
30.07.2015. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na pocieszenie Ci powiem, że ja również jestem z tych ludzi, co ciszę muszą mieć absolutną. To wszystko dlatego, że od kilkunastu lat mieszkam tylko w ekstremalnie cichych dzielnicach. Gdy siedzę sama w domu, wszystkie sprzęty mam wyłączone i słyszę, jak sąsiadowi telefon wibruje
Trzymam kciuki za Twoją mgr-kę; niech natchnienie spłynie na Ciebie w imponującej obfitości
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie dziś irytują:
- fotografie łazienek w agroturystyce - zawsze obowiązkowo z podniesioną deską sedesową, po przejrzeniu kilku stron zaczęło mnie mdlić,
- fotografie ludzi na fejsie, którzy uważają się za jak najbardziej normalnych, a lansują swe przepite twarze & piwo w ręce - zawsze obowiązkowo są to czyiś rodzice, za których dziecko się potem wstydzi przed kolegami.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Cisza.
A w temacie Żabki dodam, że zrobiłam zakupy na kilka konkursów w Żabce, którą właśnie zamknięto
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hmm, a w moich ogłoszeniach są linki typu "Szczegółowa specyfikacja na stronie producenta: kdjvisojgiosjergjs"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie mogą być?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
30.07.2015. Wyświetl w wątku >>