Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6044843 Napisano: 15.07.2015 15:33:42 w Wkurza mnie...
kubatbg - a po co w ogóle sprzedawać bony z Kaufa, skoro można kupić reklamówkę za 8 groszy i babka wyda 99,92 zł? emotka

Jak mnie oferta nie interesuje, to nie zawracam sprzedającemu d* i tyle. Każdemu potencjalnemu nabywcy się wydaje, że jest jedyny na świecie, co w praktyce oznacza, że sprzedający użera się jednocześnie z 15 potencjalnymi kupującymi, z których każdy koniecznie musi zbić cenę o choćby o 1 zł (od tego jednak kiełbaska nie urośnie!), co przekłada się na 5 wiadomości jego i 5 odpowiedzi moich i daje rwa mać:
15 x (5 + 5) = 150 zbytecznych wiadomości. Na samą myśl zaczyna mi drżeć kącik ust emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044835 Napisano: 15.07.2015 15:25:33 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

przez ciebie wylalam kawe jak ty przez telefon poznajesz ze ma male kielbaski ja tego nie potrafie hi,hi

Bo normalny na umyśle i ciele mężczyzna się nie targuje emotka
Bo normalny na umyśle i ciele mężczyzna dzwoni i mówi "Szanowna Pani, proszę wybaczyć moją bezpośredniość, ale nie będę ukrywał: chcę t-e-g-o. Kiedy? Gdzie? Jak?"

Tylko internetowy kozak z małą parówą rzuca hasłem "Wezmę za połowę ceny."
I proszę mi nie wmawiać, że każdy tak robi i taki ultramęski zwyczaj przywieźliśmy z podróży last minute. Ja się pytam; czy Pan Mała Parówa negocjuje cenę chleba w piekarni? Czy próbuje przez kwadrans zbić cenę jajek na targu? Czy narzuca kasjerce Carrefoura cenę konserwy turystycznej? No raczej nie. Zatem nie mamy do czynienia z żadnym zwyczajem praktykowanym przez Polaków, albowiem ów zwyczaj w dalekich krajach nakazuje targować się ciągle / zawsze/ wszędzie / o wszystko. A kto w internecie kozaczy, ten ma małą kiełbaskę i tyle.

fiona123 - nie przepraszaj, nie wkurzaj się. Dobrze myślisz, tylko się nie zrozumiałyśmy (znaczy się: ja Ciebie). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044809 Napisano: 15.07.2015 14:55:41 w Wkurza mnie...
fiona123 napisał(a):

Mąż ma komis samochodowy i wkurza mnie ze już 3 osoba wstawiła nowiutkie autko wygrane w konkursie w ciągu 2 miesięcy:)
Jedna Pani wysłała sms gdzieś do gazety i wygrała,a biedaczka nie ma prawo jazdy i  nie potrzebuje...,
drugi Pan zamiast Fiata 500 woli duże auto 4x4..a 3 osoby historii nie znam:)
i wkurza mnie to że mąż sie nabija z moich leżaczków ŁOMŻA:)))

Widocznie za bardzo interesujesz się cudzymi historiami; polecam poczytać tzw. babskie gazety - zaspokoją Twoją ciekawość i będziesz mogła się powkurzać na całkiem obce osoby, zamiast na konkursowiczów.

PS: Pozdrawiam nieznajomego pana od Fiata 500. Widziałam to auto na żywo w kilku wersjach i nie przypadło mi do gustu. W pełni rozumiem preferowanie pojazdów 4x4 emotka

ultrixx napisał(a):

To prawda...Do tego jeszcze obrotne mamusie, którym zrób paczuszkę z nowych rzeczy dla dziecka, bo jest potrzebująca...
Dlatego ja daję tylko maila, a facetów z małymi kiełbaskami do skutku blokuję emotka

Hehe, tako i ja czynię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044661 Napisano: 15.07.2015 11:22:58 w Carrefour konkursy
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

awe napisał(a):

Dzisiaj odnalazłam w spamie informację o wygranym rowerze z Podravka/Vegeta z pierwszego etapu. Wysłąli ją do mnie 13 lipca

Na mejlu? Nie smsem? Dziwne, tak jakby przyznali rower najlepszemu zgłoszeniu spośród bonów.

bo tak przyznają

Aha - w sumie to logiczne, aczkolwiek niewielu organizatorów stosuje tę metodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044656 Napisano: 15.07.2015 11:20:17 w Carrefour konkursy
awe napisał(a):

Dzisiaj odnalazłam w spamie informację o wygranym rowerze z Podravka/Vegeta z pierwszego etapu. Wysłąli ją do mnie 13 lipca

Na mejlu? Nie smsem? Dziwne, tak jakby przyznali rower najlepszemu zgłoszeniu spośród bonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044651 Napisano: 15.07.2015 11:15:41 w SZUKAM....
barszcz napisał(a):

Joan,nie widzę takiej notki w regulaminie

Generalnie jest chyba tak, że zawsze płatnikiem podatku jest laureat, jednak to organizator odpowiada za odprowadzenie podatku. W praktyce zatem na nagrodę składa się część rzeczowa oraz wspomniana w regulaminach część pieniężna przeznaczona na zapłatę należnego podatku, którą to organizator od razu konfiskuje. na cele fiskalne.

Jeśli regulamin nie przewiduje pieniężnej części nagrody lub organizator wyraźnie zaznacza, że warunkiem jej wydania będzie dokonanie przelewu kwoty podatku przez laureata na wskazane konto organizatora, trzeba wyskoczyć z kasy. Przerabiałam to wiele razy, niestety; przy czym jednak zawsze wcześniej wiedziałam, że tak będzie w przypadku wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044645 Napisano: 15.07.2015 11:09:41 w SZUKAM....
barszcz - a czy do nagrody przewidziano część pieniężną, która nie zostanie wydana? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044632 Napisano: 15.07.2015 10:54:28 w Carrefour konkursy
estrelitta napisał(a):

A Podravka ostatni etap to już dzisiaj mogłaby poinformować emotka

Tak tak, dziś Podravka etap czwarty + finał oraz Elmex emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044615 Napisano: 15.07.2015 10:34:54 w Wkurza mnie...
iskierka - usuń nr telefonu z Olx, będą Ci ludzie dzwonić i do słuchawki stękać, że koniecznie chcą coś kupić za pół ceny z ogłoszenia. Będą dzwonili faceci z małymi kiełbaskami, którzy w życiu żadnego sukcesu nie osiągnęli i zbicie ceny wystawionego przez Ciebie przedmiotu to dla nich sprawa honoru. Będą babony dzwonić i tyłek Ci zawracać, a wszystko po to, żeby Cię psychicznie wykończyć. I to jest nawet gorsze od spamu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044613 Napisano: 15.07.2015 10:28:03 w Carrefour konkursy
is77 napisał(a):

Czy dzisiaj mają być wyniki elmex?

Wg moich zapisków: 17.07.2015. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044607 Napisano: 15.07.2015 10:18:16 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

no moze... ale powinni jak już chcieli dzielić na każdy sklep tyle samo i dziękuję. takie jest moje zdanie. wiem że oni mają swoje, ale dla mnie to niesprawiedliwe.

Tutaj jest sprawiedliwość, a nie... równość emotka
Nie zawsze wygrywamy, ale zawsze dokonujemy świadomego wyboru: czy w ogóle grać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044599 Napisano: 15.07.2015 10:09:45 w Kaufland konkursy
malenka89 napisał(a):

A do kiedy mają być wyniki ostatniego konkursu?? pamięta ktoś? regulaminu nie mogę znaleźć. 

30.07.2015. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044492 Napisano: 14.07.2015 22:11:59 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

joan  urlop będzie, ale pod koniec sierpnia - a do tego czasu muszę napisać pracę mgr, pracować i nie dać się zwariować;
mam ciężki charakter, bo jak jestem w trybie pisania to przeszkadza mi wszystko - telewizor, dzieci za oknem, zbyt głośno chodząca lodówka - chłop wiedział, że mam pisać i wie nie od dziś , że telefon mnie wybija z rytmu... nie zwalam winy , ze nie napisałam na niego - ale zła jestem, że dał mi pretekst, żeby nie pisać

Na pocieszenie Ci powiem, że ja również jestem z tych ludzi, co ciszę muszą mieć absolutną. To wszystko dlatego, że od kilkunastu lat mieszkam tylko w ekstremalnie cichych dzielnicach. Gdy siedzę sama w domu, wszystkie sprzęty mam wyłączone i słyszę, jak sąsiadowi telefon wibruje emotka Radia nie słucham wcale - się nasłuchałam w pracy i dziękuję bardzo.

Trzymam kciuki za Twoją mgr-kę; niech natchnienie spłynie na Ciebie w imponującej obfitości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044487 Napisano: 14.07.2015 21:58:41 w Wkurza mnie...
pola731 - to nie mąż, to przepracowanie i dzielenie jednej sekundy na czworo, żeby z wszystkim zdążyć emotka A urlop jakiś będzie?

Mnie dziś irytują:
- fotografie łazienek w agroturystyce - zawsze obowiązkowo z podniesioną deską sedesową, po przejrzeniu kilku stron zaczęło mnie mdlić,
- fotografie ludzi na fejsie, którzy uważają się za jak najbardziej normalnych, a lansują swe przepite twarze & piwo w ręce - zawsze obowiązkowo są to czyiś rodzice, za których dziecko się potem wstydzi przed kolegami.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044240 Napisano: 14.07.2015 13:09:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

(...) Poza tym z serenady w żabce ktoś już został poinformowany- niby mają czas do 16

Cisza.

A w temacie Żabki dodam, że zrobiłam zakupy na kilka konkursów w Żabce, którą właśnie zamknięto emotka Paragony opisane kiepsko, nawet nie będzie mi kto miał pieczątki przybić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044108 Napisano: 14.07.2015 10:27:39 w Pomocy!!!!
mkrzysiek napisał(a):

rwas napisał(a):

czy w ogłoszeniu na OLX moge podac link np do producenta,youtube lub sklepu?

Nie

Hmm, a w moich ogłoszeniach są linki typu "Szczegółowa specyfikacja na stronie producenta: kdjvisojgiosjergjs" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044036 Napisano: 13.07.2015 23:51:10 w Carrefour konkursy
darog napisał(a):

Konkurs Cleanic. Patyczki do ucha nie moga byc na paragonie wg regulaminu...
A ja taki zakup mam...I co? Bedę kupować paragon - jeśli wygram..

Nie mogą być? emotka Dziwne, mam wycinek z gazetki z info, że "Kup dowolne produkty Cleanic za min. 10 zł..." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6043620 Napisano: 13.07.2015 11:39:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Mam pytanko- kiedy ma być info z ostatniego kauflandowego budżetu?

30.07.2015. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6042782 Napisano: 10.07.2015 12:08:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Jacobs z początku konkursu - piękny, idealny na prezent emotka

Przywiózł kurier Poczty Polskiej (Pocztex). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6042734 Napisano: 10.07.2015 10:43:59 w Czy informują/ informowali?
Loteria Fa za etap czerwcowy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0