Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6053256 Napisano: 05.08.2015 15:57:02 w Smolar
mahuska napisał(a):

a z Coli z 3-go były eski??

A w ogóle za jakieś dni były? emotka

Mam zapisane, że mogą informować w ciągu 7 dni od losowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6052874 Napisano: 04.08.2015 18:41:32 w Pomocy!!!!
zdolnabestia napisał(a):

Może na tym laptopie jest naklejka windowsowska z kodem? Naklejka wystarczy do potwierdzenia oryginalności windowsa, ma jakiś tam halogen.

Hologram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6052865 Napisano: 04.08.2015 18:33:20 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

Kupiłam laptopa który teoretycznie powinien mieć Windowsa. Ale otwieram pudełko a tu żadnej płytki instalacyjnej, żadnych sterowników, nic! Jak mój stary laptop kupowałam 7lat temu to dołączone miałam z 3-4 rożnego rodzaju płytki.... Czy cos od tego czasu sie zmieniło? Nie chce włączać na razie lapka bo jak jest wybrakowany to bede chciała oddać... A moze ten Windows jest juz wgrany? Ale co w takim razie w razie potrzeby przeinstalowanie systemu?

Teraz w ogóle nie ma czegoś takiego, jak płytki i sterowniki.
Ale najgorsze, że wszystko z zasady jest tak fest bezprzewodowe, że np. mój nowy lapek ma tylko jedną dziurkę USB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6052746 Napisano: 04.08.2015 14:38:08 w SZUKAM....
A ja szukam sprawdzonego miejsca noclegowego w Bieszczadach (Wetlina) dla pary, bo się DZIŚ okazało, że pojedziemy tylko we dwójkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6052553 Napisano: 03.08.2015 23:54:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

I ja również... Po co bawić się w polskie znaki skoro przeważnie jest wymóg "bez"... Robię to automatycznie chociaż bardzo mnie to wkurza jako niedoszłą polonistkę...  emotka
PS. To jest również odpowiedź dla forumowiczów, którzy ciągle pytają: czy można używać polskich znaków w SMS ? Po chole... ??? emotka

Dodam jeszcze, że nawet jeśli sms będzie krótki i przejdzie, jego treść (wysłana z polskimi znakami) może dotrzeć do organizatora w postaci typu "Chcia3abym by$ kr&low@ i kr*ci^ filmy o podr&%ach." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6052534 Napisano: 03.08.2015 23:16:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nina54 napisał(a):

Mam idiotyczne pytanie - jak to jest z tymi polskimi znakami, piszecie z polskimi czy kategorycznie bez? Bo właśnie wysyłam na Garnier w C4 i jak zwykle mam problem. W regulaminie nie uwzględnili nic na ten temat.

Zawsze SMSem wysyłam zgłoszenia bez polskich znaków, niezależnie od konkursu i jego regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6052223 Napisano: 03.08.2015 13:10:28 w Rossmann
marla napisał(a):

Czy z konkursu Velvet ma jeszcze przyjść jakaś druga paczka z resztą produktów wymienionych w regulaminie czy organizator w kulki poleciał i tak okroił nagrody? Pisał ktoś może do nich?

Info mejlowe od Rosska: w tym tygodniu zostaną do laureatów wysłane brakujące produkty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051720 Napisano: 01.08.2015 18:50:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkrzysiek napisał(a):

(...) Rower bez oznaczeń wygląda tak:
http://allegro.pl...eki-i5570598041.html

Łokropny. Trzeba dziękować Opatrzności za hipsterów emotka

Rower można przemianować np. na PORODÓWKA emotka

Czekam na samochody kolekcjonerskie w konkursach - do użytku garażowego emotka

julia26062011 - co to za jedne, koźlarze?

Od lat nie byłam na grzybach, nikt nie chce do lasu jechać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051718 Napisano: 01.08.2015 18:45:52 w Rossmann
marla napisał(a):

Czy z konkursu Velvet ma jeszcze przyjść jakaś druga paczka z resztą produktów wymienionych w regulaminie czy organizator w kulki poleciał i tak okroił nagrody? Pisał ktoś może do nich?

Pisałam. Odpowiedzi brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051616 Napisano: 01.08.2015 12:23:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Joan 
W zgłoszeniach podawało się nip i numer paragonu emotka

chyba jednak ktoś tutaj spróbował Sadóweczki.... emotka  co Joan? emotka

Alkoholu nie piję, już dość mam namieszane w głowie na trzeźwo emotka

O wpisywaniu numerów nie wiedziałam, ale to i tak nie tłumaczy fenomenu tej promocji ::D Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051597 Napisano: 01.08.2015 12:03:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Sadówki to jakiś ewenement - z mojego punktu widzenia. Trzeba kupić ohydny (ponoć) w smaku alkohol, a do wygrania jest zaledwie kilka rowerów, którymi można jeździć po panelach w przedpokoju. Że nie wspomnę o tym, iż w zgłoszeniu nie podaje się numeru paragonu, co również dyskredytuje tę promocję.
Mimo tego: konkurs jest na ustach wszystkich, codziennie pojawiają się wpisy w temacie, no nie wierzę, że tylko ja jedna nie wzięłam w nim udziału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051591 Napisano: 01.08.2015 11:52:11 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

bridget napisał(a):

stanowczo za duzo konkursów sie   dzis konczyło, szczegolnie jak sie robic cos na ostatnia chwile

Dokładnie, wkurzające, że tyle się kończy w jednym dniu. Chyba muszę zmienić kolejność (przynajmniej w przypadku haseł), bo teraz jest "zakupy-hasła", a powinno być "hasła-zakupy"...

Dołączam do klubu emotka
Przyzwyczaiłam się, że większość konkursów ma swój finisz w niedzielę i zonk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051590 Napisano: 01.08.2015 11:47:54 w Paragony
isiulka napisał(a):

Mam paragon na chio biedronka, zapomniałam zagrać emotka

Podawało się numer w zgłoszeniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051497 Napisano: 31.07.2015 23:29:55 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Szukam... czy jestem jedyną osobą na forum, która nie grała o leżaki (Łomża) i bony-na-słynną-kolekcję-biegową (Activia)? emotka

Jaaa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051447 Napisano: 31.07.2015 22:18:55 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Potwierdzam sadowka jest obrzydliwa. Lubię wódki smakowe,ala ta jest tak paskudna w smaku,że pomimo szczerych chęci nie da się jej wypic

Bo ona jest, jak ten rower - do kolekcjonowania. Nie do picia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051388 Napisano: 31.07.2015 19:54:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Buuu... ty chciałam od Żaby,
lecz sms był słaby,
przeklęłam więc pod nosem,
bo szwajki będą bose.
Tyle w temacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051237 Napisano: 31.07.2015 13:52:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

dlatego jak napisałam wcześniej, zawsze lepiej wziąć fakturę imienną bo ona nie wyblaknie...ew. zeżre ją pies emotka

emotka

A z innej beczki: co z ciastkami? Ta strona jeszcze wstanie? Chciałam komuś przekazać paragon, ale przecież nie będę mu zawracała gitary, skoro konkursu już nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051229 Napisano: 31.07.2015 13:45:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

jest to zjawisko normalne i powszechne emotka
http://freshstref...laknacych-paragonow/

Bo jak się kupuje sprzęt na lata, to należy wziąć fakturę. Duplikat faktury można wystawić w każdym momencie.

Jak się kupuje mydło na konkurs, wystarczy paragon włożyć do koszulki. Podejrzewam, że jeśli ktoś trzyma paragony w portfelu albo pudełku, są one często przekładane i dotykane, co oczywiście nie służy ich trwałości. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051218 Napisano: 31.07.2015 13:33:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

Ok. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Już robię ksera

Musisz sobie zadać pytanie: co powoduje, że paragony blakną? Bo to nie jest normalne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6051199 Napisano: 31.07.2015 13:05:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

Czy można odtworzyć paragon ze sklepu? Zaczynają mi blaknąć i martwię się że w przypadku wygranej będzie kłopot z przeczytaniem jego numeru.

Zrób ksero jak najszybciej.

W zależności od sklepu, możesz prosić o wydanie tzw. podglądu paragonu. To się da zrobić np. w Kauflandzie czy Carrefourze, ale oczywiście nie w osiedlowym sklepiku, gdzie jest jedynym sprzętem elektronicznym jest kasa fiskalna i lodówka. Wyświetl w wątku >>
0 0