Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kiepski ten konkurs, biorąc przy pod uwagę bieżące akcje lodowej konkurencji
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To nie jest wrogie nastawienie - w konkursach Kaufland/Tqg podaje się numer systemowy z paragonu na zgłoszeniu i jest to sprawdzane. Stąd nasze wątpliwości
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Drugie postanowienie noworoczne spełnione: dziś wklepałam swój 1000. konkurs do bazy
https://www.e-kon...wyniki?nadeslal=joan Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może należy go posmarować Nutellą, a wtedy przemieni się w paragon na aktualny konkurs?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A po co Ci?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No tak, tylko taka sytuacja mogłaby wystąpić w przypadku, gdy adresy byłyby takie same, np. telewizja.net/konkursaktualny
Stąd moje zdziwienie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
... i może nawet sami go wygrali
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przy dodawaniu konkursu pojawiło się jednak info, że "Konkurs najprawdopodobniej jest już w bazie" i dwa linki, z których żaden nie dotyczył mojego konkursu. Wypełnione przeze mnie pola zniknęły. To nie pierwszy raz, zatem pytam: co zrobić w takiej sytuacji, jak to obejść? :) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie jesteś blondi, tylko nie czytasz forum uważnie, to już było wałkowane mnóstwo razy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziewczyny, zamiast oszczędzić 5 zeta kupując bilety na forum, lepiej kupcie je w kinie, możecie wygrać min. samochód
https://www.e-kon...ix.html#.VZTuQBvtmko Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki za info
Gratuluję zwycięzcy (równie tajemniczemu, jak cały konkurs)
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Albo całkowicie zmienił preferencje
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nic się nie martw; to wszystko dlatego, że w nasz (Tqg + joan) związek wkradła się monotonia.
Mnie się nie chciało myśli ubierać w zdania, skoro on ignorował moje wypowiedzi.
Gdy traciłam godziny na objazdówkę po sklepach, on czekał przed komputerem z rękami w kieszeniach.
Ja przedstawiałam coraz to nowe pomysły, on raz na miesiąc raczył docenić jeden z nich.
Najwyraźniej znudziliśmy się swoim towarzystwem.
Separacja dobrze nam zrobi
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Stwierdziłam, że w tej edycji nie zagram, bo... tak.
Zatem z mojej strony walkower!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To życzę Ci ekspresowej wygranej (może zdrapkę kup?), bo źle na mnie działa widok papierosa
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To jeden z moich ulubionych zapisów w regulaminach
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki za info, czyli po ptokach. Wyślę jeszcze raz to samo hasło, ale z innego telefonu - no risk, no car
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie mam. Spojrzałam na stronę Plusa, a tam każą wklepać numer i jakiś kod dostępu z faktury - przy telefonie na kartę faktury nie dostaję. W Heyah jest tak, że wklepuje się sam numer telefonu, a hasło do logowania przychodzi za chwilę smsem. Wyświetl w wątku >>