Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Usiłowałam wczoraj 2x wysłać smsa na konkurs, niby się nie wysłał i zwrotka żadna nie przyszła, ale mam wrażenie, że kasa z konta zeszła. I chciałabym to sprawdzić na billingu, bo kule bele mam tylko 2 paragony, więc jeśli zdublowany sms jednak wyszedł z telefonu, nie mogę go ponownie zgłosić
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O to samo mogłabym zapytać
Jest takie mądre powiedzenie "Jak nie potrafisz, nie pchaj się na afisz." Ja jakoś nie piszę do organizatorów konków foto, żeby nagradzali moje prace, bo choć są słabe, to mi się przecież też coś od życia należy
Co do Jacobs, to posłałam ciekawsze zgłoszenia od tych wygranych, ale nie zamierzam się z tego powodu smucić. Teraz nagradzają dosyć zróżnicowane prace, moim zdaniem niektóre są naprawdę ciekawe, inne: byle jakie. Tak, żeby każdemu było dobrze. A jednak nie jest...
kosztelka - metody tej nie znam i o ile nie polega na praniu mózgu, jak u Nemo w Matrixie, mogą ją sobie w tyłek wsadzić
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Każdemu się może zdarzyć
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki za odpowiedź; myślałam, że to jakieś echo występów kobity z wąsem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jesteś zobowiązana wysłać to, co zapisane zostało w aukcji. Skoro nie oferowałaś produktu z gwarancją/na gwarancji, nie musisz jej przesyłać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W każdym konkursie piwnym mogą brać udział tylko osoby pełnoletnie, zatem prośba o PESEL to standard
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A na ten sam kolor aparatu? Jeśli nie, dojdziesz po kolorach, który paragon należy odesłać.
trebor1 - jak to nie weźmiesz udziału?!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podpowiedź dla innych graczy: tak się nie robi! Jeżeli ktoś chce zgłosić ten sam paragon na kilka konkursów, należy się uprzednio upewnić, że max 1 organizator może żądać przesłania oryginału paragonu. Należy to dokładnie sprawdzić, bo może być tak, że odsyła się skan, ale regulamin przewiduje gdzieś, iż organizator ma prawo zażądać przesłania oryginału paragonu, na podstawie którego dokonano zgłoszenia. Gdy już się upewnimy, że można słać kopie, owe kopie/skany/zdjęcia należy wykonać natychmiast, gdyż potem możemy z rozpędu odesłać oryginał i klapa.
misiamisiam - Ty nie myśl o aparacie: w tej loterii są do wygrania samochody. Musisz odzyskać paragon od Karlsbada - bo co, jeśli wygrasz samochód, a nie będziesz miał paragonu? Nikt w Red8 nie będzie czekał, aż rozwiążesz sprawę. W loteriach agencje bardzo ściśle trzymają się regulaminu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I niech wygra, to ma sens
wojowniczka -> https://www.e-kon...ty.html#.VYz2hxvtmko Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pobaw się... przy kawie
Tymczasem ja odkryłam dziś konek z ripostami i porzucę kawę na rzecz chamskich odzywek, to zdecydowanie bardziej moje klimaty
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Spróbuj pododawać elementy losowo - zobaczysz, co można osiągnąć
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli dostałaś smsa i odesłałaś wszystko prawidłowo, jesteś laureatem. A bony wyślą do 07.07.2015 włącznie kurierem GLS. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Będą napisy w kilku językach, po niemiecku chyba Wechsel / Wechselstube, pewnie będzie również wersja Exchange
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ich konkursy to jedna wielka niewiadoma
U nich 99% nagrodzonych tekstów zawiera błędy, najnowszy hit to "freesby, badbington" - najwięcej wygrywa tam właśnie analfabetów... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Raczej nie; o ile dobrze policzyłam, mają czas do 03.07.2015. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nic nie trzeba kupować, przecież jest wątek "Paragony".
Jeśli o mnie chodzi, to inwestuję absolutne minimum i źle mi z tym, ale co zrobić - portfel nie z gumy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Schauma - loteria i Pantene - Troszczymy się. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To rzeczywiście może być przyczyną, ale - co ciekawe, wcześniejsze projekty "takie sobie" przeszły, a gdy wczoraj przy oglądaniu serialu chciałam się pobawić w projektowanie i długo dziubałam, akurat wszystko mi padło
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gdy kręci się kółeczko, ledwo widać projekt, ale widać - przypatrzałam się uważnie i zrobiłam to samo w IE, może przejdzie. Chrome padło kilka godzin temu. Wyświetl w wątku >>