Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6039016 Napisano: 01.07.2015 10:36:28 w Pomocy!!!!
Czy w Plusie na kartę (czyli SimPlusie) można sprawdzić billing?

Usiłowałam wczoraj 2x wysłać smsa na konkurs, niby się nie wysłał i zwrotka żadna nie przyszła, ale mam wrażenie, że kasa z konta zeszła. I chciałabym to sprawdzić na billingu, bo kule bele mam tylko 2 paragony, więc jeśli zdublowany sms jednak wyszedł z telefonu, nie mogę go ponownie zgłosić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039012 Napisano: 01.07.2015 10:29:46 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

jokan napisał(a):

tak im napisalam na FB, zeby spojrzeli tez na te "mniej artystyczne" prace, bo jest tak, ze jedna osoba wygrywa na rodzinę x 10, a inna nic

A tak z ciekawości, to piszesz też do organizatorów konkursów "na hasła", żeby nagrodzili kilka "gniotów", bo nie wszyscy umieją tak ładnie pisać? 

O to samo mogłabym zapytać emotka

Jest takie mądre powiedzenie "Jak nie potrafisz, nie pchaj się na afisz." Ja jakoś nie piszę do organizatorów konków foto, żeby nagradzali moje prace, bo choć są słabe, to mi się przecież też coś od życia należy emotka

Co do Jacobs, to posłałam ciekawsze zgłoszenia od tych wygranych, ale nie zamierzam się z tego powodu smucić. Teraz nagradzają dosyć zróżnicowane prace, moim zdaniem niektóre są naprawdę ciekawe, inne: byle jakie. Tak, żeby każdemu było dobrze. A jednak nie jest...

kosztelka - metody tej nie znam i o ile nie polega na praniu mózgu, jak u Nemo w Matrixie, mogą ją sobie w tyłek wsadzić emotka Polecić mogę metodę własną, czyli oglądanie zagranicznej tv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6038388 Napisano: 29.06.2015 22:44:20 w Biedronka
myszania napisał(a):

Fak..... Mugol że mnie.

Każdemu się może zdarzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6038165 Napisano: 29.06.2015 15:24:23 w WC - rozmowy o wszystkim
silvia8 napisał(a):

joan napisał(a):

Po weekendzie sporo osób na fejsie zmieniło zdjęcie na jakieś takie tęczowe emotka O co to chodzi, znów coś przegapiłam w tv? emotka

FB zorganizował akcję polegającą na miesiącu równości.

Dzięki za odpowiedź; myślałam, że to jakieś echo występów kobity z wąsem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6038158 Napisano: 29.06.2015 15:16:33 w WC - rozmowy o wszystkim
Po weekendzie sporo osób na fejsie zmieniło zdjęcie na jakieś takie tęczowe emotka O co to chodzi, znów coś przegapiłam w tv? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6038136 Napisano: 29.06.2015 14:46:29 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

No to się wkurzyłam... Proszę poradźcie co ja mogę (prawnie) zrobić. Sprzedałam na początku czerwca na Allegro kuchenkę mikrofalową z konkursu, bez gwarancji, bo jak zwykle żadnej nie było. W ogłoszeniu nie napisałam nic o braku gwarancji (przeoczyłam, bo zwykle piszę), zaznaczona była opcja "nie wystawiam faktury". Kupujący o nic nie pytał. Wysłałam kuchenkę szybko kurierem, a po tygodniu dostaję od panny maila, ze prosi o wystawienie faktury. Odpisałam, ze nie wystawiam faktur, jestem osobą prywatną. Na co ona, żebym w takim razie wysłała paragon. No to jak krowie na rowie, że paragonu również nie wystawiam, a kuchenka jest prezentem i nie mam dowodu zakupu. Dzisiaj dzwoni, że chce paragon. Tłumaczenie od nowa. W takim razie ona chce umowę kupna-sprzedaży, bo jak jej się zepsuje to co ona zrobi i wtedy mi odeśle kuchenkę. A jak nie, to zwraca się do allegro i wystawia mi negatywa. Chcę jej napisać grzecznego, acz dosadnego maila - czy może mi ktoś napisać jak ma się sprawa z umową kupna-sprzedaży, bo sobie nie wyobrażam, że ktoś kupuje ode mnie samochód, podpisujemy umowę kupna-sprzedaży, coś się zepsuje i ten ktoś przyjedzie do mnie, żebym mu naprawiła...     

Jesteś zobowiązana wysłać to, co zapisane zostało w aukcji. Skoro nie oferowałaś produktu z gwarancją/na gwarancji, nie musisz jej przesyłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6037276 Napisano: 26.06.2015 14:46:10 w SZUKAM....
snowflake napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały leżaki z Łomży. Naprawdę trzeba im podać PESEL?

W każdym konkursie piwnym mogą brać udział tylko osoby pełnoletnie, zatem prośba o PESEL to standard emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6037093 Napisano: 26.06.2015 10:35:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

sailor napisał(a):

Jeżeli nie skasowalas potwierdzenia wzięcia udziału w konkursie to w emailu masz numer paragonu, nr telefonu itd jeżeli nie wysyłała o tej samej godzinie to powinna już się domyślić który paragon wygrałKod

dzięki ale niestety wysłałam tego samego dnia emotka

A na ten sam kolor aparatu? Jeśli nie, dojdziesz po kolorach, który paragon należy odesłać.

trebor1 - jak to nie weźmiesz udziału?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6037061 Napisano: 26.06.2015 09:44:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

(...) Oba paragony zgłoisłam też do loterii milki, bo szkoda bybyło nie wykorzystać. (...)

Podpowiedź dla innych graczy: tak się nie robi! Jeżeli ktoś chce zgłosić ten sam paragon na kilka konkursów, należy się uprzednio upewnić, że max 1 organizator może żądać przesłania oryginału paragonu. Należy to dokładnie sprawdzić, bo może być tak, że odsyła się skan, ale regulamin przewiduje gdzieś, iż organizator ma prawo zażądać przesłania oryginału paragonu, na podstawie którego dokonano zgłoszenia. Gdy już się upewnimy, że można słać kopie, owe kopie/skany/zdjęcia należy wykonać natychmiast, gdyż potem możemy z rozpędu odesłać oryginał i klapa.

misiamisiam - Ty nie myśl o aparacie: w tej loterii są do wygrania samochody. Musisz odzyskać paragon od Karlsbada - bo co, jeśli wygrasz samochód, a nie będziesz miał paragonu? Nikt w Red8 nie będzie czekał, aż rozwiążesz sprawę. W loteriach agencje bardzo ściśle trzymają się regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6037042 Napisano: 26.06.2015 08:52:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mixik napisał(a):

W tym konku z cietymi ripostami to nawet latwo sie domyslec kto od nas na bank zgarnie cos lepszego... nieprawdaz t...1 (nie mylic z t1000 emotka )
Ups pewnie sie wystawilem na riposte emotka

I niech wygra, to ma sens emotka Choć oczywiście jedna z nagród przypaść powinna mnie emotka

wojowniczka -> https://www.e-kon...ty.html#.VYz2hxvtmko Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6036988 Napisano: 25.06.2015 23:19:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

no ale chyba się pobawię, a co mi tam emotka

Pobaw się... przy kawie emotka Taka lekka i przyjemna rozrywka.

Tymczasem ja odkryłam dziś konek z ripostami i porzucę kawę na rzecz chamskich odzywek, to zdecydowanie bardziej moje klimaty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6036983 Napisano: 25.06.2015 23:01:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy ktos czai moze jak w Jacobsie robią takie wymyslne cuda? chodzi mi o kształty, kreski....

Spróbuj pododawać elementy losowo - zobaczysz, co można osiągnąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6036914 Napisano: 25.06.2015 20:00:44 w Kaufland konkursy
martysiek napisał(a):

A czy wiecie gdzie można sprawdzić czy jest się wygranym w konkursie "Troszczymy się o wasze beztroskie Majówki"?i jak długo trzeba czekać jeśłi się wygrało na bon?

Jeśli dostałaś smsa i odesłałaś wszystko prawidłowo, jesteś laureatem. A bony wyślą do 07.07.2015 włącznie kurierem GLS. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6036909 Napisano: 25.06.2015 19:58:17 w SZUKAM....
fryteczka napisał(a):

Jak mam znaleźć kantor w Niemczech ? Wpisując jak translator podpowiada Geldwechsel czy jakoś inaczej u nich sie to nazywa ? Pilne 

Będą napisy w kilku językach, po niemiecku chyba Wechsel / Wechselstube, pewnie będzie również wersja Exchange emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6036694 Napisano: 25.06.2015 12:51:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

Konkurs Citroena i RMFu - istnieje gdzieś jakiś regulamin? I czemu w wynikach już ktoś jest opisany, jakby wygrał główną, skoro wg opisu ktoś ma o to dopiero walczyć w finale? A czemu ten wygrywający tekst jest z błędem interpunkcyjnym i literówką, to nawet nie pytam emotka

Ich konkursy to jedna wielka niewiadoma emotka

U nich 99% nagrodzonych tekstów zawiera błędy, najnowszy hit to "freesby, badbington" - najwięcej wygrywa tam właśnie analfabetów... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6036633 Napisano: 25.06.2015 11:31:13 w Czy informują/ informowali?
renatak0 napisał(a):

czy z konkursu Rabat już informowali?

http://www.e-konk...ms.html#.VYvIm_k5_IU

Raczej nie; o ile dobrze policzyłam, mają czas do 03.07.2015. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6036624 Napisano: 25.06.2015 11:17:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

a ja chcialam zapytac tak z ciekawosci ile inwestujecie w konkursy promocyjne? bo widzę, że niektore osoby tylko w takie graja, a tam wiadomo, że trzeba COS kupic (nie mowie o promocyjnych z losowaniami, ale takimi gdzie jest konketne zadanie do zrobienia)

Nic nie trzeba kupować, przecież jest wątek "Paragony".

Jeśli o mnie chodzi, to inwestuję absolutne minimum i źle mi z tym, ale co zrobić - portfel nie z gumy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6036617 Napisano: 25.06.2015 11:03:29 w SZUKAM....
ela napisał(a):

czy jest jakis konkurs  w którym trzeba kupić szampon do włosów?

Schauma - loteria i Pantene - Troszczymy się. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6036549 Napisano: 25.06.2015 09:13:48 w SZUKAM....
magy2020 napisał(a):

joan napisał(a):

Działa Wam strona Jacobsa? Bo nie wiem, czy to kwestia mojego kompa, czy strona zawisła - nie mogę zapisać projektu emotka

Ja też tak miałam, wyłączyłam Adblocka i pomogło.

To rzeczywiście może być przyczyną, ale - co ciekawe, wcześniejsze projekty "takie sobie" przeszły, a gdy wczoraj przy oglądaniu serialu chciałam się pobawić w projektowanie i długo dziubałam, akurat wszystko mi padło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6036505 Napisano: 25.06.2015 00:04:58 w SZUKAM....
snowflake napisał(a):

joan napisał(a):

Dzięki, czylim dwa fajne projekty w plecy emotka

Zrobisz lepsze emotka
Może to przez przeglądarkę? Ja siedzę na Chrome  emotka

Gdy kręci się kółeczko, ledwo widać projekt, ale widać - przypatrzałam się uważnie i zrobiłam to samo w IE, może przejdzie. Chrome padło kilka godzin temu. Wyświetl w wątku >>
0 0