Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6046758 Napisano: 20.07.2015 20:43:08 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

olunka napisał(a):

szukam Weny dot. konkursu w Makro , może ktoś widział i ją do mnie przysle:)

siedzi u mnie i przed północą nie wyjdzie emotka

Olunka, spróbuj jakoś wykupić zakładnika emotka

Szukam info, co się dzieje z Grafem. Bo:
- laureaci konkursu Elmex nie zostali powiadomieni (chyba), a termin minął 17.07. - dziwne,
- w konkursie Podravki Graf kazał przesłać paragon w ciągu 3 dni, choć regulamin przewidywał 5 - dziwne.
Ktoś powie "eh, się czepiasz", ale uczestnicy konkursów również biorą urlopy i chcą je spokojnie spędzić z rodziną, więc dwa dni różnicy... robi różnicę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6046511 Napisano: 20.07.2015 13:46:48 w Wkurza mnie...
moura napisał(a):

(...) Z jednej strony ma rację, że nie ma tutaj perspektyw (myśląc długoterminowo o rodzinie, emeryturze) (...)

Cóż... mój facet dostał właśnie pisemko z ZUSu, że na dziś jego emerytura wyniesie niecałe 60 zł, a jeśli dalej będzie tak, jak teraz, to w przyszłości powyżej 100 zł. Strach się bać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6046444 Napisano: 20.07.2015 12:18:42 w SZUKAM....
Szukam Adriany W.

Jeśli kto zna, proszę jej przekazać moją prośbę o zaprzestanie przesyłania na każdy możliwy konkurs zdjęć członków swojej rodziny ubranych w kartony, bo to się bankowo źle odbija na psychice (szczególnie na mojej).

Z góry dziękuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6045882 Napisano: 17.07.2015 20:43:50 w Carrefour konkursy
iszhara napisał(a):

Chyba nie było - nikt się nie chwalił - a nagród trochę było. 

Hmm, czyli pozostaje zgrzytać zębami, a potem czekać na bon... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6045877 Napisano: 17.07.2015 20:32:47 w Carrefour konkursy
is77 napisał(a):

Co z elmexem? było coś?

Podbijam, zależy mi, żeby się dowiedzieć dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6045260 Napisano: 16.07.2015 12:53:42 w GFK
Telewizja -> + 81 punktów (zaznaczyłam Vectrę). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6045227 Napisano: 16.07.2015 11:49:47 w Biedronka
asiam napisał(a):

W moim sklepie nie było ich przy  chipsach tylko gdzieś na środku sklepy na tekturowym stojaku.

Teraz już ich nie ma nigdzie. No, może poza Biedrami na peryferiach konkurowych.

BTW: pamiętam smak Chio sprzed lat, szczególnie chipsów w kształcie koła u wozu, były pyszne! Nawet mi siostra w tym roku Chio z Niemiec przywiozła emotka Niemniej te biedrowe były ohydne, ewentualnie dało się zjeść paprykowe. Kiepski come back emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6045198 Napisano: 16.07.2015 11:14:18 w Biedronka
xpac napisał(a):

Byłem już w 3 biedach i Chio brak, chyba że specjalnie chowają w magazynie emotka

Nie chowają, w moich nie ma Chio już od baaardzo długiego czasu, wszystkie produkty zostały wyprzedane. Pracownice najbliższej mi Biedronki powiedziały, że przy takich akcjach promocyjnych ze stendami: jest jedna dostawa z partią produktu i gdy się wyprzeda, już się nie pojawi. Wierzyć? Nie wierzyć? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6045146 Napisano: 16.07.2015 10:16:41 w SZUKAM....
sambolera napisał(a):

czy z Amino z Wyborów mis byly juz przelewy?

Podbijam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6045076 Napisano: 15.07.2015 23:24:10 w Carrefour konkursy
sylzab2294 napisał(a):

czy podravka słała juz sms z ostatniego etapu?

Nie słała. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044843 Napisano: 15.07.2015 15:33:42 w Wkurza mnie...
kubatbg - a po co w ogóle sprzedawać bony z Kaufa, skoro można kupić reklamówkę za 8 groszy i babka wyda 99,92 zł? emotka

Jak mnie oferta nie interesuje, to nie zawracam sprzedającemu d* i tyle. Każdemu potencjalnemu nabywcy się wydaje, że jest jedyny na świecie, co w praktyce oznacza, że sprzedający użera się jednocześnie z 15 potencjalnymi kupującymi, z których każdy koniecznie musi zbić cenę o choćby o 1 zł (od tego jednak kiełbaska nie urośnie!), co przekłada się na 5 wiadomości jego i 5 odpowiedzi moich i daje rwa mać:
15 x (5 + 5) = 150 zbytecznych wiadomości. Na samą myśl zaczyna mi drżeć kącik ust emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044835 Napisano: 15.07.2015 15:25:33 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

przez ciebie wylalam kawe jak ty przez telefon poznajesz ze ma male kielbaski ja tego nie potrafie hi,hi

Bo normalny na umyśle i ciele mężczyzna się nie targuje emotka
Bo normalny na umyśle i ciele mężczyzna dzwoni i mówi "Szanowna Pani, proszę wybaczyć moją bezpośredniość, ale nie będę ukrywał: chcę t-e-g-o. Kiedy? Gdzie? Jak?"

Tylko internetowy kozak z małą parówą rzuca hasłem "Wezmę za połowę ceny."
I proszę mi nie wmawiać, że każdy tak robi i taki ultramęski zwyczaj przywieźliśmy z podróży last minute. Ja się pytam; czy Pan Mała Parówa negocjuje cenę chleba w piekarni? Czy próbuje przez kwadrans zbić cenę jajek na targu? Czy narzuca kasjerce Carrefoura cenę konserwy turystycznej? No raczej nie. Zatem nie mamy do czynienia z żadnym zwyczajem praktykowanym przez Polaków, albowiem ów zwyczaj w dalekich krajach nakazuje targować się ciągle / zawsze/ wszędzie / o wszystko. A kto w internecie kozaczy, ten ma małą kiełbaskę i tyle.

fiona123 - nie przepraszaj, nie wkurzaj się. Dobrze myślisz, tylko się nie zrozumiałyśmy (znaczy się: ja Ciebie). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044809 Napisano: 15.07.2015 14:55:41 w Wkurza mnie...
fiona123 napisał(a):

Mąż ma komis samochodowy i wkurza mnie ze już 3 osoba wstawiła nowiutkie autko wygrane w konkursie w ciągu 2 miesięcy:)
Jedna Pani wysłała sms gdzieś do gazety i wygrała,a biedaczka nie ma prawo jazdy i  nie potrzebuje...,
drugi Pan zamiast Fiata 500 woli duże auto 4x4..a 3 osoby historii nie znam:)
i wkurza mnie to że mąż sie nabija z moich leżaczków ŁOMŻA:)))

Widocznie za bardzo interesujesz się cudzymi historiami; polecam poczytać tzw. babskie gazety - zaspokoją Twoją ciekawość i będziesz mogła się powkurzać na całkiem obce osoby, zamiast na konkursowiczów.

PS: Pozdrawiam nieznajomego pana od Fiata 500. Widziałam to auto na żywo w kilku wersjach i nie przypadło mi do gustu. W pełni rozumiem preferowanie pojazdów 4x4 emotka

ultrixx napisał(a):

To prawda...Do tego jeszcze obrotne mamusie, którym zrób paczuszkę z nowych rzeczy dla dziecka, bo jest potrzebująca...
Dlatego ja daję tylko maila, a facetów z małymi kiełbaskami do skutku blokuję emotka

Hehe, tako i ja czynię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044661 Napisano: 15.07.2015 11:22:58 w Carrefour konkursy
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

awe napisał(a):

Dzisiaj odnalazłam w spamie informację o wygranym rowerze z Podravka/Vegeta z pierwszego etapu. Wysłąli ją do mnie 13 lipca

Na mejlu? Nie smsem? Dziwne, tak jakby przyznali rower najlepszemu zgłoszeniu spośród bonów.

bo tak przyznają

Aha - w sumie to logiczne, aczkolwiek niewielu organizatorów stosuje tę metodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044656 Napisano: 15.07.2015 11:20:17 w Carrefour konkursy
awe napisał(a):

Dzisiaj odnalazłam w spamie informację o wygranym rowerze z Podravka/Vegeta z pierwszego etapu. Wysłąli ją do mnie 13 lipca

Na mejlu? Nie smsem? Dziwne, tak jakby przyznali rower najlepszemu zgłoszeniu spośród bonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044651 Napisano: 15.07.2015 11:15:41 w SZUKAM....
barszcz napisał(a):

Joan,nie widzę takiej notki w regulaminie

Generalnie jest chyba tak, że zawsze płatnikiem podatku jest laureat, jednak to organizator odpowiada za odprowadzenie podatku. W praktyce zatem na nagrodę składa się część rzeczowa oraz wspomniana w regulaminach część pieniężna przeznaczona na zapłatę należnego podatku, którą to organizator od razu konfiskuje. na cele fiskalne.

Jeśli regulamin nie przewiduje pieniężnej części nagrody lub organizator wyraźnie zaznacza, że warunkiem jej wydania będzie dokonanie przelewu kwoty podatku przez laureata na wskazane konto organizatora, trzeba wyskoczyć z kasy. Przerabiałam to wiele razy, niestety; przy czym jednak zawsze wcześniej wiedziałam, że tak będzie w przypadku wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044645 Napisano: 15.07.2015 11:09:41 w SZUKAM....
barszcz - a czy do nagrody przewidziano część pieniężną, która nie zostanie wydana? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044632 Napisano: 15.07.2015 10:54:28 w Carrefour konkursy
estrelitta napisał(a):

A Podravka ostatni etap to już dzisiaj mogłaby poinformować emotka

Tak tak, dziś Podravka etap czwarty + finał oraz Elmex emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044615 Napisano: 15.07.2015 10:34:54 w Wkurza mnie...
iskierka - usuń nr telefonu z Olx, będą Ci ludzie dzwonić i do słuchawki stękać, że koniecznie chcą coś kupić za pół ceny z ogłoszenia. Będą dzwonili faceci z małymi kiełbaskami, którzy w życiu żadnego sukcesu nie osiągnęli i zbicie ceny wystawionego przez Ciebie przedmiotu to dla nich sprawa honoru. Będą babony dzwonić i tyłek Ci zawracać, a wszystko po to, żeby Cię psychicznie wykończyć. I to jest nawet gorsze od spamu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6044613 Napisano: 15.07.2015 10:28:03 w Carrefour konkursy
is77 napisał(a):

Czy dzisiaj mają być wyniki elmex?

Wg moich zapisków: 17.07.2015. Wyświetl w wątku >>
0 0