Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki, czylim dwa fajne projekty w plecy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Całkowicie się zgadzam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Trudno mi odpowiedzieć na Twoje pytania. Czekam natomiast na finito końca Mola/C4, kiedy to okaże się, że połowa forumowiczów tyłek se podciera liściem pokrzywy, a gilem strzela w chodnik
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może zapomnieli, iż ten konkurs ma etapy i ktoś musi im przypomnieć. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo to ostatni bastion do zdobycia?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie ma pieniędzy na pomoc, bo środki się nie rozmnożą, a pieniądze trafiają czasem tam, gdzie nie mają.
Co ciekawe, żebractwo jest wykroczeniem tylko jeśli:
- ktoś kłamie co do okoliczności żebractwa (np. ma podkulone nogi, a udaje kalekę bez nóg),
- ktoś mógłby pracować i zarabiać inaczej, a tego nie robi -> to jest akurat najciekawsze, bo nie trzeba niczego udowadniać, wystarczy stwierdzić, że się pracy szuka, ale niczego nie ma itp.
79magda - to są takie prośby, którym "trudno odmówić". Podobnie ma się sytuacja na parkingach, gdzie gościu niby prosi o 1 zł, ale dorozumiane jest lekkie porysowanie samochodu w razie odmowy
Ogólnie sytuacja przypomina mi moją "ulubioną" grupę na FB, czyli Szlachta nie pracuje
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie tam kawy ni żal, bo nie pijam
I jeszcze mnie wkurza, że w Świonach 2600 mieszkań nie ma opłaconego czynszu, choć można go odpracować w rozmaity sposób, no ale wiadomo, że po co - w całych Świętochłowicach czynsz odpracowuje JEDNA osoba.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A mnie wkurza od kilku dni cyganka przesiadująca z bajtlem pod Biedrą. Gdy byłam wieczorem na zakupach, a cyganka przede mną w kolejce, kawę kupiła i rozmieniła drobne uzyskane od cenzuraów & cenzurazyn na banknot 100 zł (miała prawie 150 zł). Nie wiem, czy to był lepszy dzień żebractwa, czy może gorszy; załóżmy, że przeciętny. Czyli 150 zł x 30 dni w miesiącu daje 4500 zł nieopodatkowanych pieniędzy. I się pytam: gdzie są pracownicy US, którzy człowieka za niewydany paragon na dwa złocisze gnębią? Gdzie baby z MOPSu, co odbierają dzieci rodzinie, jeśli ma "zbyt małe dochody"? Gdzie ci narodowcy i ich hasła Polska dla Polaków? No wstyd, żeby ktoś poza systemem zarabiał 4500 zł, gdy pięć metrów dalej kasjerka dwukrotnie starsza na etacie pracuje i 3x mniej dostaje. Może wszyscy gremialnie siądźmy pod Biedrą i zbierajmy na SPA, nowy samochód, czy co tam nam akurat pasuje
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ponoć w erze DIY pasztety robią furorę, bo z ich opakowań produkuje się biżuterię ślubną, medale dla maratończyków itp.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kule, w sumie może się przydać do napadu na bank
Albo jak ktoś się wstydzi kupować na konek Skyny czy jabola, to założy ten rękaw na głowę i po problemie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To chyba takie coś, co się nakłada na przedramię i jest na tym czymś logo Frugo. Że niby masz tatuaż. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Coraz więcej tego; nie wiem, na co ludzie liczą: niech napiszą wprost, po co im niewłaściwy paragon, chętnie poczytam
Posiadam paragony zupełnie niekonkursowe, jeśli ktoś ma tytuł Magistra Magii, można od razu do mnie zagadywać na PW
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie pamiętam już, chyba przez odinstaluj. Ale jak widać nadal siedzi w kompie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To jeszcze nic. Najgenialniejsze są agencje, które robią to celowo, pomimo oczywistej wiedzy wynikającej min. z czytania forum
Wkurza mnie GFK -> a raczej ich pierniczona funkcja Internet Monitor
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tylko nie licz na nagrodę główną, one jakoś tajemniczo znikają, a wyników brak
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niby nie ma, tylko max 1 nagroda na wydanie Magazynu, ale ja tam w to nie wierzę i uważam, że blokady na konkursowe nazwiska są, szczególnie w przypadku konków mejlowych, gdzie wpisuje się wszystkie dane
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tylko wiesz, te fotki były robione telefonami i chyba nie muszę mówić, że na zdjęciach widać pewnie wielki duet serów Hochland + zupełnie nieczytelne szczegóły drobnym maczkiem. W tym właśnie problem. Jeśli ktoś był przejazdem, to nie dziwię się, że nie zjawił się w sklepie ponownie. Wyświetl w wątku >>