Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6036499 Napisano: 24.06.2015 23:50:03 w SZUKAM....
snowflake napisał(a):

joan napisał(a):

Działa Wam strona Jacobsa? Bo nie wiem, czy to kwestia mojego kompa, czy strona zawisła - nie mogę zapisać projektu emotka

U mnie działa  emotka

Dzięki, czylim dwa fajne projekty w plecy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6036495 Napisano: 24.06.2015 23:37:45 w SZUKAM....
Działa Wam strona Jacobsa? Bo nie wiem, czy to kwestia mojego kompa, czy strona zawisła - nie mogę zapisać projektu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6035945 Napisano: 23.06.2015 22:49:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

Zajrzałam do wątku paragony, przede wszystkim ogłaszają się ludzie, którzy chcą sprzedać paragony. Myślę, że główny problem leży właśnie tych osobach, które sprzedają paragony.  To one  "zachęcają" do tego, żeby grać bez paragonów. 

Całkowicie się zgadzam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6035918 Napisano: 23.06.2015 22:00:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Czy w konku coca-coli /warszawskie sklepy/ nie ma rezerwy ? Dziwuje mnie nagły ruch w wątku "paragony"... 
PS. Czy w konkach tego typu /znaczy się bez wysyłania numeru paragonu w zgłoszeniu/  ktoś w ogóle wygrywa uczciwie /tzn. kupując produkty w czasie trwania danego konka/ ?  emotka

Trudno mi odpowiedzieć na Twoje pytania. Czekam natomiast na finito końca Mola/C4, kiedy to okaże się, że połowa forumowiczów tyłek se podciera liściem pokrzywy, a gilem strzela w chodnik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6035693 Napisano: 23.06.2015 14:49:56 w Czy informują/ informowali?
aurorcia napisał(a):

Czy dzwonił do kogoś Graf z I etapu Podravki w Carrefour? Wg regulaminu mieli chyba do wczoraj najpóźniej informować emotka

Może zapomnieli, iż ten konkurs ma etapy i ktoś musi im przypomnieć. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6035501 Napisano: 23.06.2015 11:05:50 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Columbit emotka Po co ja u nich w ogóle gram? emotka

Bo to ostatni bastion do zdobycia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6035444 Napisano: 23.06.2015 10:02:45 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

Też mnie to wkurza emotka tym bardziej, że zabierają dzieci ludziom, którym wystarczyłoby trochę pomocy, a co się dzieje z tymi, które ,,matki'' wykorzystują do żebractwa? Ile razy zimno jest, okropnie, a potrafią cały dzień klęczeć z takim dzieciakiem. Dlaczego nikt się tym nie zainteresuje?

Nie ma pieniędzy na pomoc, bo środki się nie rozmnożą, a pieniądze trafiają czasem tam, gdzie nie mają.

Co ciekawe, żebractwo jest wykroczeniem tylko jeśli:
- ktoś kłamie co do okoliczności żebractwa (np. ma podkulone nogi, a udaje kalekę bez nóg),
- ktoś mógłby pracować i zarabiać inaczej, a tego nie robi -> to jest akurat najciekawsze, bo nie trzeba niczego udowadniać, wystarczy stwierdzić, że się pracy szuka, ale niczego nie ma itp.

79magda - to są takie prośby, którym "trudno odmówić". Podobnie ma się sytuacja na parkingach, gdzie gościu niby prosi o 1 zł, ale dorozumiane jest lekkie porysowanie samochodu w razie odmowy emotka

Ogólnie sytuacja przypomina mi moją "ulubioną" grupę na FB, czyli Szlachta nie pracuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6035396 Napisano: 23.06.2015 08:56:45 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

I jeszcze kawę kupiła emotka a tu człowiek czeka i czeka, usycha bez kawy, a konkursu ni ma żadnego, coby zakup usprawiedliwić emotka

Mnie tam kawy ni żal, bo nie pijam emotka Mnie żal jeno pań z Biedry, bo życie przy kasie marnują. Powinny z dzieciakiem pod sklepem siąść emotka

I jeszcze mnie wkurza, że w Świonach 2600 mieszkań nie ma opłaconego czynszu, choć można go odpracować w rozmaity sposób, no ale wiadomo, że po co - w całych Świętochłowicach czynsz odpracowuje JEDNA osoba.

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6035367 Napisano: 23.06.2015 07:18:56 w SZUKAM....
Przeczytawszy nagrodzone zgłoszenie eremefu zapytuję retorycznie, co to jest do nędzy "freesby, badbington"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6035360 Napisano: 23.06.2015 06:38:02 w Wkurza mnie...
rosik93 - patrząc, jak się życie układa... mam nadzieję, że znajdziesz pracę lepszą i może od września, żebyś do tego czasu wypoczął przy słonecznej pogodzie emotka Być może za rogiem czeka oferta lepsza od tej, którą teraz miałeś. I wygrana na tyle duża, żebyś przez jakiś czas zapomniał o pracy emotka

A mnie wkurza od kilku dni cyganka przesiadująca z bajtlem pod Biedrą. Gdy byłam wieczorem na zakupach, a cyganka przede mną w kolejce, kawę kupiła i rozmieniła drobne uzyskane od cenzuraów & cenzurazyn na banknot 100 zł (miała prawie 150 zł). Nie wiem, czy to był lepszy dzień żebractwa, czy może gorszy; załóżmy, że przeciętny. Czyli 150 zł x 30 dni w miesiącu daje 4500 zł nieopodatkowanych pieniędzy. I się pytam: gdzie są pracownicy US, którzy człowieka za niewydany paragon na dwa złocisze gnębią? Gdzie baby z MOPSu, co odbierają dzieci rodzinie, jeśli ma "zbyt małe dochody"? Gdzie ci narodowcy i ich hasła Polska dla Polaków? No wstyd, żeby ktoś poza systemem zarabiał 4500 zł, gdy pięć metrów dalej kasjerka dwukrotnie starsza na etacie pracuje i 3x mniej dostaje. Może wszyscy gremialnie siądźmy pod Biedrą i zbierajmy na SPA, nowy samochód, czy co tam nam akurat pasuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6035337 Napisano: 22.06.2015 22:59:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Nie znacie się zupełnie. Przecież tu chodzi o to, że w paszteciku najważniejsze jest opakowanie. Zupełnie jak suknia na czerwonym dywanie. Ludzie pasztecik kupują ze względu na złote pudełeczko, a nie ze względu na smak, czy brak glutaminianu sodu, konserwantów, czy innych barwników. Stoją takich pudełeczek dziesiątki na sklepowej półce i od razu rzucają się w oczy. Otoczone splendorem, sławą i złotem.

Ponoć w erze DIY pasztety robią furorę, bo z ich opakowań produkuje się biżuterię ślubną, medale dla maratończyków itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6035245 Napisano: 22.06.2015 19:28:22 w Biedronka
haz0r napisał(a):

Dokładnie i jest to w formie rajtuzy.

Kule, w sumie może się przydać do napadu na bank emotka

Albo jak ktoś się wstydzi kupować na konek Skyny czy jabola, to założy ten rękaw na głowę i po problemie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6035235 Napisano: 22.06.2015 19:17:02 w Biedronka
slonko365 napisał(a):

A na te rękawy Frugo trzeba wysyłać coś poza danymi mailem?
I co to są te rękawy?

To chyba takie coś, co się nakłada na przedramię i jest na tym czymś logo Frugo. Że niby masz tatuaż. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6034550 Napisano: 20.06.2015 18:58:31 w Wkurza mnie...
ultrixx napisał(a):

a mnie wkurza szukanie paragonów na konkursy, gdzie się podawało nr paragonu w zgłoszeniu

Coraz więcej tego; nie wiem, na co ludzie liczą: niech napiszą wprost, po co im niewłaściwy paragon, chętnie poczytam emotka
Posiadam paragony zupełnie niekonkursowe, jeśli ktoś ma tytuł Magistra Magii, można od razu do mnie zagadywać na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6034405 Napisano: 20.06.2015 00:06:05 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

a jak to kasowalas? ja skasowalam calosc z poziomu Panela sterowania (dodaj/usun programy) i nie mam nic takiego

Nie pamiętam już, chyba przez odinstaluj. Ale jak widać nadal siedzi w kompie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6034400 Napisano: 19.06.2015 23:30:54 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

(...) Dlaczegóż są jeszcze organizatorzy, którzy nie wymagają numerów paragonów!  emotka   emotka

To jeszcze nic. Najgenialniejsze są agencje, które robią to celowo, pomimo oczywistej wiedzy wynikającej min. z czytania forum emotka

Wkurza mnie GFK -> a raczej ich pierniczona funkcja Internet Monitor emotka Po zakończeniu ankiety dot. ubezpieczeń samochodowych wszystko odinstalowałam, a ten robal Gfk ciągle się uaktywnia, sam otwiera kartę przeglądarki, nie da się wyłączyć w Menedżerze Zadań i pada mi przez niego Chrome po kilka razy dziennie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6033474 Napisano: 18.06.2015 11:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
is77 napisał(a):

Dziękuję joan za odpowiedź emotka   Bardzo zadowalającą emotka  Z jednym wydaniem magazynu można sobie spokojnie poradzić, obdzielając ewentualnymi nagrodami całą rodzinkę emotka

Tylko nie licz na nagrodę główną, one jakoś tajemniczo znikają, a wyników brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6033466 Napisano: 18.06.2015 11:16:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
is77 napisał(a):

Jak jest z konkursami w Tesco organizowanymi przez Media Contact? Tam są jakieś blokady, gdy się coś u nich wygra?

Niby nie ma, tylko max 1 nagroda na wydanie Magazynu, ale ja tam w to nie wierzę i uważam, że blokady na konkursowe nazwiska są, szczególnie w przypadku konków mejlowych, gdzie wpisuje się wszystkie dane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6033463 Napisano: 18.06.2015 11:15:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pomijając porażki oczywiste typu Smolar: nie przyznano mi kubka termicznego z Biedry, a było ich 1000 szt. + nie przyznano mi fotoalbumu Oreo, a było ich 500 szt. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6033454 Napisano: 18.06.2015 11:00:18 w Hochland
magnus napisał(a):

Nie płaczę emotka
Tylko były osoby, które widziały plakat (u mnie w C4 nie było NIC) , miały fotki i nie było problemu wrzucić na forum  emotka  

Tylko wiesz, te fotki były robione telefonami i chyba nie muszę mówić, że na zdjęciach widać pewnie wielki duet serów Hochland + zupełnie nieczytelne szczegóły drobnym maczkiem. W tym właśnie problem. Jeśli ktoś był przejazdem, to nie dziwię się, że nie zjawił się w sklepie ponownie. Wyświetl w wątku >>
0 0