Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie płakej, jak nie trzeba
Żadnego plakatu nie widziałam. I tak miałam kupić serki w piekarni, więc tylko zmieniłam trasę spaceru. Organizatora nie znam, szczegółów nie znam. Nic mnie w tej sprawie nie smuci, może jedynie treść paragonu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Powodzenia
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niestety, nie mam pojęcia, kto był organizatorem i to jest właśnie niepokojące - wygrasz, a nie będziesz wiedziała, co odesłać i komu
Posłałam jednego eska i dostałam prawidłową zwrotkę. Traktuję tę całą sytuację, jak eksperyment konkursowy; nie obrażę się, jeśli mi przepadnie nagroda, bo mój C4 nie brał udziału. Ale głupio by było, gdyby przepadła, bo nie wiadomo komu/co/gdzie odesłać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Żadnego info w sieci, a konkurs zakończył się wczoraj.
Czegoś takiego jeszcze nie było
Pewnie laureatom przyjdą SMSy o treści "Gratulujemy wygranej w konkursie Hochland. W ciągu 7 dni odeślij wymagane dokumenty i podpisane oświadczenia na adres organizatora. Postępuj zgodnie z punktem 8.1.2. regulaminu akcji."
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To źle paczasz
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wybierają zgłoszenia, które przypadną im do gustu. Zdecydowanie nie pierwsze. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziś będą informowali. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Cholera to choroba, a ścierka to koncek tkaniny do wycierania podłogi, jednak użycie stwierdzenia Ty szmato w smsie uważam za niewłaściwe.
Druga sprawa: czasem ktoś pyta, czy może nie używać spacji w smsie, bo mu "się znaki skończyły". Jako jury w ogóle nie brałabym takiego bełkotu pod uwagę; wynika z niego bowiem, że ktoś nie włada swobodnie językiem polskim i ma ograniczone słownictwo (sorry za szczerość)
Dlatego odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: nie można i nie wypada cholerą pretendować do nagrody
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może jutro wpadnie nowy bon
Wkurza mnie, że praktycznie nie mam zdjęć z tatą z okresu mojego dzieciństwa. Chrzest, wczesna komunia, bierzmowanie - e włala
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Juhuu!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kiepska ze mnie masochistka - staram się nie brać udziału w konkach, gdzie nie podaje się numeru paragonu przy zgłoszeniu
To nie moja wygrana i cieszę się bardzo, że stuprocentowo olałam ten konek
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Edit: nieaktualne, dziękuję za PW. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na pewno, GLS w kopercie firmowej.
Niestety, nie wiem, co Ci doradzić, bo bez numeru przesyłki nic nie zdziałasz na infolinii. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jesteś pewna, że to był banan?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Produkty kupione dla siostry
Nie było opcji, bo pani ta cały czas wisiała na telefonie, usiłując wytłumaczyć pierwiastkowi męskiemu, co ma jej podać i gdzie tego szukać (by mogła odebrać nagrodę w Rossku, nie miała przy sobie mejla z kodem).
Druga kwestia: nie należę do miłych ludzi i nie wszyscy mnie lubią, więc takie ujawnianie się, hmm ryzykowna sprawa
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem (na paragon), przecież "on nie wart jednej łzyyy!"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Śpiewaj dalej, należy Ci się coś od życia, a nie ino te konkursy i konkursy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niby nie ma zastrzeżeń, ale kto ich tam wie