Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6033449 Napisano: 18.06.2015 10:51:44 w Hochland
magnus napisał(a):

Szkoda, że ta dyskusja powstałą po konkursie, mimo pytań wszyscy nabrali wody w usta, mimo,że mieli zdjęcie plakatu, że widzieli informację w sklepie.
Tak trudno było wrzucić chociażby skan plakatu emotka
Jeśli to ASPE to mi nie żal, bo to jest Organizator widmo, tak jak ten konkurs.
Niemniej sama sytuacja na forum jest smutnym faktem emotka

Nie płakej, jak nie trzeba emotka

Żadnego plakatu nie widziałam. I tak miałam kupić serki w piekarni, więc tylko zmieniłam trasę spaceru. Organizatora nie znam, szczegółów nie znam. Nic mnie w tej sprawie nie smuci, może jedynie treść paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6033422 Napisano: 18.06.2015 10:29:19 w Hochland
assal napisał(a):

Regulaminu u mnie też nie mieli. Dwa Piato, jak było napisane na plakacie, kupiłam w ostatniej chwili. Zwrotka przyszła.

Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6033409 Napisano: 18.06.2015 10:18:18 w Hochland
violetta napisał(a):

a co najlepsze, w Carrefourze, w którym chciałam zrobić zakupy na ten konk ,panie w POK nie miały regulaminu i nic o tym konkursie nie wiedziały, a przy lodówkach z serkami było info, że regulamin dostępny w POK. A komuś udało się dowiedzieć jaka agencja za tym stoi?

Niestety, nie mam pojęcia, kto był organizatorem i to jest właśnie niepokojące - wygrasz, a nie będziesz wiedziała, co odesłać i komu emotka

Posłałam jednego eska i dostałam prawidłową zwrotkę. Traktuję tę całą sytuację, jak eksperyment konkursowy; nie obrażę się, jeśli mi przepadnie nagroda, bo mój C4 nie brał udziału. Ale głupio by było, gdyby przepadła, bo nie wiadomo komu/co/gdzie odesłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6033400 Napisano: 18.06.2015 10:02:02 w Hochland
Wziął ktoś udział w tym konkursie widmo Hochland/Carrefour? emotka
Żadnego info w sieci, a konkurs zakończył się wczoraj. emotka
Czegoś takiego jeszcze nie było emotka
Pewnie laureatom przyjdą SMSy o treści "Gratulujemy wygranej w konkursie Hochland. W ciągu 7 dni odeślij wymagane dokumenty i podpisane oświadczenia na adres organizatora. Postępuj zgodnie z punktem 8.1.2. regulaminu akcji." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6033195 Napisano: 17.06.2015 18:41:08 w Kaufland konkursy
bartula napisał(a):

Od kiedy ten nowy konk Kaufland? Od jutra? Nie widzę w tej gazetce emotka

To źle paczasz emotka Na bank jest, ale już wycięłam info, więc nie wiem, na której stronie gazetki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6033140 Napisano: 17.06.2015 16:59:09 w Kaufland konkursy
lolzek napisał(a):

(...) jeżeli w jednym Kauflandzie są więcej niż cztery zgłoszenia to nagroda wędruje do tych, którzy pierwsi się zgłosili? Czy jest to losowe?

Wybierają zgłoszenia, które przypadną im do gustu. Zdecydowanie nie pierwsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6032848 Napisano: 17.06.2015 11:05:19 w Czy informują/ informowali?
patiska napisał(a):

czy kaufland "beztroskie majówki" juz informował? 

Dziś będą informowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6032826 Napisano: 17.06.2015 10:29:26 w SZUKAM....
xena napisał(a):

czy w haśle konkursowym można użyć słowa "w cholerę" czy to raczej niecenzuralne??? emotka

Cholera to choroba, a ścierka to koncek tkaniny do wycierania podłogi, jednak użycie stwierdzenia Ty szmato w smsie uważam za niewłaściwe.

Druga sprawa: czasem ktoś pyta, czy może nie używać spacji w smsie, bo mu "się znaki skończyły". Jako jury w ogóle nie brałabym takiego bełkotu pod uwagę; wynika z niego bowiem, że ktoś nie włada swobodnie językiem polskim i ma ograniczone słownictwo (sorry za szczerość) emotka

Dlatego odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: nie można i nie wypada cholerą pretendować do nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6032748 Napisano: 16.06.2015 23:40:28 w Wkurza mnie...
jomajd86 napisał(a):

aaaaaaa moja głupota ;/ czekałam na bon z kauflandu a osioł - zapomniałam na śmierć przesłać skan paragonu i dane ;/ no tak to chyba tylko ja potrafię ;/ masakra...

Może jutro wpadnie nowy bon emotka

Wkurza mnie, że praktycznie nie mam zdjęć z tatą z okresu mojego dzieciństwa. Chrzest, wczesna komunia, bierzmowanie - e włala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6032719 Napisano: 16.06.2015 22:29:15 w Kaufland konkursy
anus napisał(a):

od czwartku nowy konkurs - "Troszczymy się o Wasze słoneczne wakacje"
odpowiedź na pytanie: Co gwarantuje Wam udane wakacje?
sprzedaż promocyjna 18.06-01.07, zgłoszenia 18.06-05.07
emotka

Juhuu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6032449 Napisano: 16.06.2015 15:48:10 w Intermarche
aerdna napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Laureat na liście zwycięzców nr 83  ???? Joa ????

Pewnie Joan, tylko zdradzić się nie chciała, że po raz kolejny wygrała

Kiepska ze mnie masochistka - staram się nie brać udziału w konkach, gdzie nie podaje się numeru paragonu przy zgłoszeniu emotka
To nie moja wygrana i cieszę się bardzo, że stuprocentowo olałam ten konek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031969 Napisano: 15.06.2015 16:42:21 w SZUKAM....
Ile muszę odczekać, nim ujrzę listę laureatów na Rossnet? Dawno nie grałam, a żadna przeglądarka listy nie wyświetla emotka

Edit: nieaktualne, dziękuję za PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031946 Napisano: 15.06.2015 15:59:19 w Biedronka
Błąd ewidentny, powinno być PRADZE, bo to przecież od PRAGA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031937 Napisano: 15.06.2015 15:40:54 w SZUKAM....
lusienka napisał(a):

Mam pytanie, czy bony z Kauflanda wozi na pewno GLS? Bo w czwartek podobno był u mnie jakiś kurier,ale byłam w pracy.Nie dzwonil,nie zostawił awizo i milczy do dziś. nie wiem co mam teraz robić?

Na pewno, GLS w kopercie firmowej.
Niestety, nie wiem, co Ci doradzić, bo bez numeru przesyłki nic nie zdziałasz na infolinii. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031909 Napisano: 15.06.2015 15:02:39 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
barcza napisał(a):

dmuchany banan emotka

Jesteś pewna, że to był banan? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6031853 Napisano: 15.06.2015 13:40:13 w Rossmann
petunija1 napisał(a):

A co było u joan w koszyczku? emotka

Produkty kupione dla siostry emotka Bo w Rossku paragony są dosyć szczegółowo opisane, więc zakupy akcje ogólnopolskie - tylko tam emotka

koper napisał(a):

(...) A swoją drogą, to ja przy takim spotkaniu chyba bym zagadała...  emotka

Nie było opcji, bo pani ta cały czas wisiała na telefonie, usiłując wytłumaczyć pierwiastkowi męskiemu, co ma jej podać i gdzie tego szukać (by mogła odebrać nagrodę w Rossku, nie miała przy sobie mejla z kodem).
Druga kwestia: nie należę do miłych ludzi i nie wszyscy mnie lubią, więc takie ujawnianie się, hmm ryzykowna sprawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031655 Napisano: 14.06.2015 23:34:14 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan ale wiesz... drugi raz nie zaproszą nas wcale emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031652 Napisano: 14.06.2015 23:24:37 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Troszkę, ale tylko troszkę wkurza mnie to, że po powrocie z wieczornej jazdy rowerkiem nadużyłam % i śpiewam z Marylą w Opolu emotka a tu konki trza by gromić emotka

Śpiewaj dalej, należy Ci się coś od życia, a nie ino te konkursy i konkursy emotka

Tja, a po północy Maryla zaśpiewa "Ale to już było i nie wróci więcej" emotka

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem (na paragon), przecież "on nie wart jednej łzyyy!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031647 Napisano: 14.06.2015 23:00:42 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Troszkę, ale tylko troszkę wkurza mnie to, że po powrocie z wieczornej jazdy rowerkiem nadużyłam % i śpiewam z Marylą w Opolu emotka a tu konki trza by gromić emotka

Śpiewaj dalej, należy Ci się coś od życia, a nie ino te konkursy i konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031638 Napisano: 14.06.2015 22:36:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

czy w amino, wybory mis polskich, jedna osoba może wygrać na siebie więcej niż raz? W regulaminie nie ma ograniczenia, ale ostatnio mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem chyba i wolę się upewnić emotka

Niby nie ma zastrzeżeń, ale kto ich tam wie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0