Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6031378 Napisano: 13.06.2015 11:12:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

czy ktoś już zgłosił  organizatorom konkursu Czaneckiego,ze wygrały prace nieregulaminowe?

Na FB jest pierwszy wpis w tym temecie: https://www.faceb...z-oo/117045205048302

Nie brałam udziału, ale jestem zniesmaczona tak pozornie smacznym konkursem emotka
Dopuszczam myśl, że uczestnik nie czyta regulaminu i ma wszystko w d*, lecz w takim wypadku jury powinno zdyskwalifikować nieregulaminowe zgłoszenia, zamiast je nagradzać. No, ale najwidoczniej i jury ma wszystko w d*. Celebryty od siedmiu boleści emotka

Moim zdaniem należy sprawę zgłosić mejlowo i telefonicznie, profil FB może prowadzić zewnętrza firma, która zignoruje wpisy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031208 Napisano: 12.06.2015 17:39:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nostradamus napisał(a):

Mam pytanie dotyczące konkursu Playboya... Potrzebują nr dowodu zakupu. Kupiłem produkty w tesco i carrefour i nie mam pojęcia gdzie jest nr zakupu. TESCO: pod NIP-em jest data i z prawej strony jakiś 5-cio cyfrowy numer, potem jest 4-cyfrowy nr transakcji a pod sumą jeszcze jakiś długi zakończony BAM. Carrefour ma też nr wydruku, BAE,  i nr transakcji. Powie ktoś o który numerek im chodzi? Dziękuję z góry.

O ile regulamin czy też formularz internetowy nie precyzują, o który numer chodzi, wysyłam numer wydrukowany naprzeciwko daty. Bo tak się przyjęło, po prostu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031188 Napisano: 12.06.2015 16:53:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

joan - ja mam kalendarz google z zapisanymi datami zakończeń  emotka . Kiedyś bawiłam się papierowe kalendarze ale już mi przeszło emotka

Najważniejsze, żeby mieć wszystko pod kontrolą i dobrze konkursowe sprawy zorganizować emotka
Mnie wystarcza wydrukowana tabelka, bo gram zwykle tam, gdzie wystarczy coś udostępnić. Konkursy z komentarzami wykańczają mnie psychicznie. Czasem wystarczy, że przeczytam jeden komentarz na konkurs i momentalnie opadam z sił, w głowie umierają pomysły, a rodzi się bezkresna pustka, na rzęsie w kąciku oka tańczy łza i zamykam FB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031177 Napisano: 12.06.2015 16:40:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
siasiolka napisał(a):

Nivea, podlaski, playboy... I reszta konków... Wszędzie nic... Pustki... Czas zacząć inwestować w melise bo nerwy puszczają.. Jeste jakis konkurs z melisą?? 

Megaturniej emotka Kup kilka herbatek uspokajających za 9 zeta, do tego Princessa Longa na osłodzenie łez i gotowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031168 Napisano: 12.06.2015 16:29:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

Mam takie pytanie do wszystkich: czy w konkursach na Facebooku trzeba sprawdzać wyniki koniecznie? Czy oni wysyłają jakieś wiadomości prywatne, jak to jest? Nie wiem czy mam to śledzić na bieżąco

Przeważnie nie wysyłają żadnych wiadomości. Trzeba sprawdzać wyniki, bo często mają formę graficzną i nie pojawia się żadne powiadomienie typu "Profil X wspomniał o Tobie w komentarzu".

Ja mam całego Fejsa ogarniętego w 1 koszulce B5, zrobiłam tabelkę i codziennie zerkam, skreślam, odhaczam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031160 Napisano: 12.06.2015 16:12:59 w Rossmann
Klienci kupują przeważnie zupełnie-nie-te piwa, słodycze i kosmetyki. A jak już te właściwe, to w niewłaściwym markecie albo czasie.
A tu niespodzianka, dziś w Rossku natknęłam się na panią, co długo rozmawiała przez telefon ze swoim facetem, bo nie miała przy sobie mejla z kodem do odbioru nagrody (wiem dzięki gumowemu uchu). A w koszyku pięknie prezentowały się u niej produkty Schauma i słoiczki Gerbera (wiem dzięki sokolemu wzrokowi). Swój swojego pozna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031143 Napisano: 12.06.2015 15:51:35 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

Święta racja! Ja też tak mam: jak grałam o tablet - trafiłam autko, jak grałam o zestaw produktów - trafiłam tablet. Zawsze wszystko na odwrót emotka

W tym szaleństwie jest metoda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031111 Napisano: 12.06.2015 15:09:54 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

Właśnie dostałam odpowiedź z Kafelka
 Pani paragon był wśród paragonów weryfikowanych przez Kaufland. Otrzymaliśmy potwierdzenie, że jest prawidłowy.Dzisiaj nagroda zostanie do Pani wysłana. ooo sprawdzają faktycznie emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031104 Napisano: 12.06.2015 15:04:38 w Czy informują/ informowali?
Smolar / C-C / C4? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031074 Napisano: 12.06.2015 14:35:35 w Intermarche
Co to za laureat:
1057 LAUREAT 7 SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE CZAJNIK TEFAL Monika i Marcin P
Bliźnięta syjamskie? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031065 Napisano: 12.06.2015 14:28:03 w Intermarche
aurorcia napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Pięknie przedstawia się  ta  lista  wygranych z Brichomarche  !!!!!!!!! emotka
jest już na stronie.......

mogli w sumie same inicjały zamieścić emotka

Albo ino płeć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6031062 Napisano: 12.06.2015 14:26:00 w Intermarche
izak1000 napisał(a):

Pięknie przedstawia się  ta  lista  wygranych z Brichomarche  !!!!!!!!! emotka
jest już na stronie.......

Nie wiem, po co ją zamieścili, skoro nic nie wnosi emotka
Dowiedziałam się jeno, że w Świonach wygrał pan z Tarnowa - jak żyć?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6030757 Napisano: 11.06.2015 22:25:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magy2020 napisał(a):

Miał być rower, dieta, zdrowy styl. A jest leżak ,piwsko i dodatkowe fałdki. Szara rzeczywistość.

Bo to tak zawsze jest, że konkursowicz marzy o wyjeździe do SPA, a zostaje w domu z szafkami pełnymi czekolad, chipsów i chińskich zupek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6030630 Napisano: 11.06.2015 18:06:59 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

Czasem ma wrażenie, że jestem ostatnim cenzuraem na forum, który zawsze ma tyle samo paragonów ile zgłoszeń- nawet w konkursach w których nie podaje się numeru paragonu (chociaż w takich staram się nie grać...).
(...)

Oj tam oj tam nie przesadzaj, jestem jeszcze ja emotka

A w nawiązaniu do powyższego i do tytułu wątku tegoż... wkurza mnie ogłaszanie wszem i wobec, że się zapuszcza sierść. Taka nowa moda: drwaloseksualność w damskim wydaniu. Mogłyby się już skończyć te konki / rezerwy Bic Soleil, bo jak tak dalej pójdzie, cudze futra pod pachami i na nogach zaczną mi się śnić po nocach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6030314 Napisano: 11.06.2015 13:44:41 w Intermarche
benasia napisał(a):

Pierwszy raz od 4 lat jak gram w Brico nic nie wygralam   emotka  I coś wierzyć mi się nie chce,że ani ja ani inni konkursowicze znani mi i grający także w tych Brico co ja, nie wygrali nic - to w sumie nie możliwe żeby nikt z nas nie wygrał nawet czajnika, więc jak to wytłumaczyć? Wygrali znajomi sprzedawców czy też zwykli mugole co napisali tylko "Wszystkiego najlepszego Bricomarche"   emotka

Jest też możliwość, że w niektórych Brico pani oberkierowniczka stwierdziła: Żeby nie było, żeśmy wytypowali do nagrody swoich krewnych i znajomych, nie będziemy czytać treści kuponów i wybierać najlepszych prac, ino ja wylosuję 20 zgłoszeń z urny i tak je poślemy do centrali, jasssne?! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6030310 Napisano: 11.06.2015 13:41:29 w Intermarche
mia napisał(a):

Hm... Czekamy zatem na obiecaną listę laureatów na stronie Brico.emotka
Nie odpuszczę im tego. emotka

Kto wie, może być "ciekawie" emotka
Ucieszę się, jeśli na liście laureatów mojego Brico będą konkursowe nazwiska, głupio polec w starciu z mugolami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6030303 Napisano: 11.06.2015 13:36:02 w Intermarche
Szkoda, że już po ptokach, jakoś tak łatwiej pogodzić się z przegraną, gdy wygrywa znajomy nick emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6030276 Napisano: 11.06.2015 13:11:29 w Intermarche
mahuska napisał(a):

Właśnie dzwoniła mi pani z Brico Pszczyna że mam być jutro na 14 po odbiór nagrody

Prezesi mają tak czas a ja mam dymać kiedy im pasuje po czajnik emotka

Bo wiesz, częścią składową nagrody jest uścisk ręki prezesa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6030033 Napisano: 10.06.2015 20:37:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

nie wiedziałam, zawsze wygrywałam tylko raz.
Kurcze , nie pomyśłałam, mogłam podać adres stancji, gdzie mieszka na studiach.

Nieważne, gdzie pomieszkuje - jak pisałam, liczy się dom. Adres nie może się powtórzyć, obojętnie czy zameldowania czy zamieszkania. To znaczy, że gdyby podała Akademik X we Wrocku, chcieliby jej skan dowodu z adresem zameldowania, a wtedy i tak nie dostałaby nagrody, bo adres by się powtórzył. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6030027 Napisano: 10.06.2015 20:21:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

córka dostała @ z Kauflanda  z "Troszczymy się o radosną wiosnę: 
Zgodnie z regulaminem nagrodę może otrzymać wyłącznie jeden z laureatów należących do wspólnego gospodarstwa domowego pozostający pod wspólnym adresem zameldowania.Z tego adresu, który Pani podała jest już wybrany jeden laureat.

Naprawdę,był taki zapis w regulaminie? emotka

W każdym "troskliwym" konkursie przypada max jedna nagroda na dom. Wyświetl w wątku >>
0 0