Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na FB jest pierwszy wpis w tym temecie: https://www.faceb...z-oo/117045205048302
Nie brałam udziału, ale jestem zniesmaczona tak pozornie smacznym konkursem
Dopuszczam myśl, że uczestnik nie czyta regulaminu i ma wszystko w d*, lecz w takim wypadku jury powinno zdyskwalifikować nieregulaminowe zgłoszenia, zamiast je nagradzać. No, ale najwidoczniej i jury ma wszystko w d*. Celebryty od siedmiu boleści
Moim zdaniem należy sprawę zgłosić mejlowo i telefonicznie, profil FB może prowadzić zewnętrza firma, która zignoruje wpisy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O ile regulamin czy też formularz internetowy nie precyzują, o który numer chodzi, wysyłam numer wydrukowany naprzeciwko daty. Bo tak się przyjęło, po prostu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Najważniejsze, żeby mieć wszystko pod kontrolą i dobrze konkursowe sprawy zorganizować
Mnie wystarcza wydrukowana tabelka, bo gram zwykle tam, gdzie wystarczy coś udostępnić. Konkursy z komentarzami wykańczają mnie psychicznie. Czasem wystarczy, że przeczytam jeden komentarz na konkurs i momentalnie opadam z sił, w głowie umierają pomysły, a rodzi się bezkresna pustka, na rzęsie w kąciku oka tańczy łza i zamykam FB
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Megaturniej
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przeważnie nie wysyłają żadnych wiadomości. Trzeba sprawdzać wyniki, bo często mają formę graficzną i nie pojawia się żadne powiadomienie typu "Profil X wspomniał o Tobie w komentarzu".
Ja mam całego Fejsa ogarniętego w 1 koszulce B5, zrobiłam tabelkę i codziennie zerkam, skreślam, odhaczam
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A tu niespodzianka, dziś w Rossku natknęłam się na panią, co długo rozmawiała przez telefon ze swoim facetem, bo nie miała przy sobie mejla z kodem do odbioru nagrody (wiem dzięki gumowemu uchu). A w koszyku pięknie prezentowały się u niej produkty Schauma i słoiczki Gerbera (wiem dzięki sokolemu wzrokowi). Swój swojego pozna
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W tym szaleństwie jest metoda
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
1057 LAUREAT 7 SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE CZAJNIK TEFAL Monika i Marcin P
Bliźnięta syjamskie?
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Albo ino płeć
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem, po co ją zamieścili, skoro nic nie wnosi
Dowiedziałam się jeno, że w Świonach wygrał pan z Tarnowa - jak żyć?!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo to tak zawsze jest, że konkursowicz marzy o wyjeździe do SPA, a zostaje w domu z szafkami pełnymi czekolad, chipsów i chińskich zupek
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oj tam oj tam nie przesadzaj, jestem jeszcze ja
A w nawiązaniu do powyższego i do tytułu wątku tegoż... wkurza mnie ogłaszanie wszem i wobec, że się zapuszcza sierść. Taka nowa moda: drwaloseksualność w damskim wydaniu. Mogłyby się już skończyć te konki / rezerwy Bic Soleil, bo jak tak dalej pójdzie, cudze futra pod pachami i na nogach zaczną mi się śnić po nocach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jest też możliwość, że w niektórych Brico pani oberkierowniczka stwierdziła: Żeby nie było, żeśmy wytypowali do nagrody swoich krewnych i znajomych, nie będziemy czytać treści kuponów i wybierać najlepszych prac, ino ja wylosuję 20 zgłoszeń z urny i tak je poślemy do centrali, jasssne?! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kto wie, może być "ciekawie"
Ucieszę się, jeśli na liście laureatów mojego Brico będą konkursowe nazwiska, głupio polec w starciu z mugolami
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo wiesz, częścią składową nagrody jest uścisk ręki prezesa
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nieważne, gdzie pomieszkuje - jak pisałam, liczy się dom. Adres nie może się powtórzyć, obojętnie czy zameldowania czy zamieszkania. To znaczy, że gdyby podała Akademik X we Wrocku, chcieliby jej skan dowodu z adresem zameldowania, a wtedy i tak nie dostałaby nagrody, bo adres by się powtórzył. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W każdym "troskliwym" konkursie przypada max jedna nagroda na dom. Wyświetl w wątku >>