Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18750
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Pobaw się... przy kawie
Tymczasem ja odkryłam dziś konek z ripostami i porzucę kawę na rzecz chamskich odzywek, to zdecydowanie bardziej moje klimaty
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Spróbuj pododawać elementy losowo - zobaczysz, co można osiągnąć
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Jeśli dostałaś smsa i odesłałaś wszystko prawidłowo, jesteś laureatem. A bony wyślą do 07.07.2015 włącznie kurierem GLS. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Będą napisy w kilku językach, po niemiecku chyba Wechsel / Wechselstube, pewnie będzie również wersja Exchange
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ich konkursy to jedna wielka niewiadoma
U nich 99% nagrodzonych tekstów zawiera błędy, najnowszy hit to "freesby, badbington" - najwięcej wygrywa tam właśnie analfabetów... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Raczej nie; o ile dobrze policzyłam, mają czas do 03.07.2015. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Nic nie trzeba kupować, przecież jest wątek "Paragony".
Jeśli o mnie chodzi, to inwestuję absolutne minimum i źle mi z tym, ale co zrobić - portfel nie z gumy
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Schauma - loteria i Pantene - Troszczymy się. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
To rzeczywiście może być przyczyną, ale - co ciekawe, wcześniejsze projekty "takie sobie" przeszły, a gdy wczoraj przy oglądaniu serialu chciałam się pobawić w projektowanie i długo dziubałam, akurat wszystko mi padło
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gdy kręci się kółeczko, ledwo widać projekt, ale widać - przypatrzałam się uważnie i zrobiłam to samo w IE, może przejdzie. Chrome padło kilka godzin temu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Dzięki, czylim dwa fajne projekty w plecy
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Całkowicie się zgadzam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Trudno mi odpowiedzieć na Twoje pytania. Czekam natomiast na finito końca Mola/C4, kiedy to okaże się, że połowa forumowiczów tyłek se podciera liściem pokrzywy, a gilem strzela w chodnik
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Może zapomnieli, iż ten konkurs ma etapy i ktoś musi im przypomnieć. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Bo to ostatni bastion do zdobycia?
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Nie ma pieniędzy na pomoc, bo środki się nie rozmnożą, a pieniądze trafiają czasem tam, gdzie nie mają.
Co ciekawe, żebractwo jest wykroczeniem tylko jeśli:
- ktoś kłamie co do okoliczności żebractwa (np. ma podkulone nogi, a udaje kalekę bez nóg),
- ktoś mógłby pracować i zarabiać inaczej, a tego nie robi -> to jest akurat najciekawsze, bo nie trzeba niczego udowadniać, wystarczy stwierdzić, że się pracy szuka, ale niczego nie ma itp.
79magda - to są takie prośby, którym "trudno odmówić". Podobnie ma się sytuacja na parkingach, gdzie gościu niby prosi o 1 zł, ale dorozumiane jest lekkie porysowanie samochodu w razie odmowy
Ogólnie sytuacja przypomina mi moją "ulubioną" grupę na FB, czyli Szlachta nie pracuje
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Mnie tam kawy ni żal, bo nie pijam
I jeszcze mnie wkurza, że w Świonach 2600 mieszkań nie ma opłaconego czynszu, choć można go odpracować w rozmaity sposób, no ale wiadomo, że po co - w całych Świętochłowicach czynsz odpracowuje JEDNA osoba.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
joan
Postów 18750
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
A mnie wkurza od kilku dni cyganka przesiadująca z bajtlem pod Biedrą. Gdy byłam wieczorem na zakupach, a cyganka przede mną w kolejce, kawę kupiła i rozmieniła drobne uzyskane od cenzuraów & cenzurazyn na banknot 100 zł (miała prawie 150 zł). Nie wiem, czy to był lepszy dzień żebractwa, czy może gorszy; załóżmy, że przeciętny. Czyli 150 zł x 30 dni w miesiącu daje 4500 zł nieopodatkowanych pieniędzy. I się pytam: gdzie są pracownicy US, którzy człowieka za niewydany paragon na dwa złocisze gnębią? Gdzie baby z MOPSu, co odbierają dzieci rodzinie, jeśli ma "zbyt małe dochody"? Gdzie ci narodowcy i ich hasła Polska dla Polaków? No wstyd, żeby ktoś poza systemem zarabiał 4500 zł, gdy pięć metrów dalej kasjerka dwukrotnie starsza na etacie pracuje i 3x mniej dostaje. Może wszyscy gremialnie siądźmy pod Biedrą i zbierajmy na SPA, nowy samochód, czy co tam nam akurat pasuje