Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6023354 Napisano: 27.05.2015 10:57:25 w Wkurza mnie...
Ludzie, co Wy za bzdury wypisujecie o pracy kurierów emotka

Kurier pracuje wg zlecenia i problemy z dostawami to wina nadawców, którzy najczęściej okazują się skąpymi f*tami.
Firmy kurierskie oferują konkretne godziny dostaw, np. po 17 albo do 11, ale za to się ciut więcej płaci, więc najlepiej wysłać paczkę najtańszą opcją, a potem są jazdy. Z pretensjami dzwońcie do nadawców; kurier ma prawo dostarczyć paczkę w ciągu dnia roboczego i nie musi wcale zapowiadać swojej wizyty, ani się tłumaczyć, dlaczego przyjechał o godzinie tej, a nie o tamtej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6023266 Napisano: 27.05.2015 09:17:22 w Carrefour konkursy
aerdna napisał(a):

Monika11 napisał(a):

PieTrwszy raz widzę takie paragony - emotka

Nie mam teraz paragonu przy sobie, ale ten dolny to jest drugi paragon. W sensie 2 w jednm. Zauważ, że po pierwszym jest numer transakcji, kasy itp. I potem zaczyna się kolejny, właśnie z numerem o jedną cyfrę większą. Też tam mam. Po nim drukuje się kolejny z informacją dla kasjera o wydaniu jakichś bonów, które oczywiście zgarnął do kieszeni emotka

To nie są bony, tylko te durne naklejki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6023042 Napisano: 26.05.2015 19:50:47 w Wkurza mnie...
Kyrie Elejson, ależ geniuszom bije w dekiel.
Lata mijają, a nadal nie rozumiem tego, że niektórym NIEUPRAWNIONYM DO OTRZYMANIA NAGRODY laureatom żadna pierdoła przepaść nie może, nawet jeśli to np. książka (Ewy). Już wolałabym ją sobie kupić w Matrasie, gdzie jest przecena -50 %.

Kiedy się w końcu gracz nie będzie musiał wstydzić za gracza? Fuj i syf i tyle w temacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6022818 Napisano: 26.05.2015 14:50:45 w Biedronka
bye_kitty napisał(a):

(...) puszczające bańki mydlane (...)

Do kompletu powinny być jeszcze dzieci puszczające bąki emotka

Niestety, do ludu nie dotrzesz; na FB obojętnie, jaki konkurs by nie trwał, zawsze musi być zdjęcie ślubne i zdjęcie dziecka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6020420 Napisano: 21.05.2015 14:08:46 w Rossmann
mia napisał(a):

joan napisał(a):

A może ona już w Grafie nie pracuje?

Graf nie był organizatorem tego konkursu, więc to nic nie ma do rzeczy... (...)

Niby tak, ale ciągle jest, że to "Pani Kamila z Grafa" - może uznajmy, że to po prostu Pani Kamila, laureatka emotka
Oczywiście jestem bardzo nieszczęśliwa widząc, że konkurencja rośnie - niniejszym wyrażam swoje niezadowolenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6020396 Napisano: 21.05.2015 13:43:06 w Rossmann
A może ona już w Grafie nie pracuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6020226 Napisano: 21.05.2015 09:17:59 w Kaufland konkursy
toka napisał(a):

a na jakie pytanie odpowiadacie?Z regulaminu czy z gazetki?

Tylko w gazetce był błąd - w regulaminie oraz na ulotkach w sklepach jest pytanie o majówke i tego się trzymam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6019806 Napisano: 20.05.2015 10:22:45 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Dziewczyny, dostała któraś z Was  sms z TQG z takiego nr 572743288 ? Znajomy mi powiedział,ze dostał jakiegoś "durnego" sms i go wykasował, ale nie potrafił powiedzieć co było napisane. A wysyłał zgłoszenie ,bo sama go namówiłam

ja mam z telefonu: 572743196 więc to mogło być to emotka

a ja mam z: 572257646  emotka   może każdy dostaje z innego...

A do mnie przyszedł sms z jeszcze innego numeru. Jak to interpretować? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6019617 Napisano: 19.05.2015 18:59:42 w GFK
calliope & dysia - dziękuję za szybką odpowiedź, czekam jeszcze tylko na zakończenie ankiety motoryzacyjnej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6019616 Napisano: 19.05.2015 18:57:59 w Kaufland konkursy
zezowaty_kot napisał(a):

koper napisał(a):

Zawsze mogliby prosić o skan paragonu, skan dowodu i zdjęcie uczestnika (żeby porównać ze zdjęciem z dowodu), stojącego pod swoim domem (tak żeby był widoczny numer), trzymającego produkty kupione na konkurs.

I gazetę z aktualną datą emotka  

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6019601 Napisano: 19.05.2015 18:22:24 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

Niedługo będzie dodatkowa weryfikacja na podstawia odcisków palców. I nie wystarczy jeden! Trzeba będzie odesłać cały komplet emotka

Jak sądzisz, czy zdjęcie palca środkowego wystarczy, żeby udowodnić swoje istnienie? emotka

Palca środkowego? emotka

No co, w końcu zawsze można było słać zdjęcia... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6019599 Napisano: 19.05.2015 18:18:54 w GFK
aniolka2310 napisał(a):

Kosmetyki 241 pkt (Produkty do oczyszczania twarzy) - zaznaczyłam Dior

Słowa kluczowe to: Dior, Chanel, Lancome / luksus / Douglas & Sephora / płyn micelarny / krem wielofunkcyjny / wiotkość / przebarwienia / opinia dermatologa.
Unikamy: Dove itp. / atrakcyjna promocja / hipermarket / obniżka ceny / ulotka.

PS: Czy przekaz pocztowy przychodzi na pełne 50 zł? Kto ponosi koszty przekazu, Gfk? Czy też potrącają coś z nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6019501 Napisano: 19.05.2015 15:38:20 w Kaufland konkursy

Niedługo będzie dodatkowa weryfikacja na podstawia odcisków palców. I nie wystarczy jeden! Trzeba będzie odesłać cały komplet emotka

Jak sądzisz, czy zdjęcie palca środkowego wystarczy, żeby udowodnić swoje istnienie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6019165 Napisano: 19.05.2015 10:19:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

dziwi mnie, że w loreal tak dużo osób pomija zakładkę "zasady", gdzie wyraźnie pisze Kup dowolny produkt i od razu przechodzą do "weź udział", a potem szok i niedowierzanie, bo paragon potrzebny. to nawet nie trzeba regulaminu czytać.

Również mnie to dziwi, ale gdy sobie przypomnę dawne konkursy z kosmetykami na Rossku emotka Pamiętam, że organizowano sporo akcji np. "Kliknij jak najbliżej godziny 12:00, codziennie wygrywa 5 osób!" A przez cały dzień przybywało zgłoszeń emotka Potem osoby, które jakimś wrednym trafem nigdy nie wygrywały, zrobiły awanturę i wprowadzono limity. Taaa, konkursy z kosmetykami to zawsze "ciekawa" sprawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6018748 Napisano: 18.05.2015 13:37:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

No widzisz- za długo w "tym" świecie żyjemy, żeby coś nas zaskoczyło emotka .

A szkoda, bo chętnie przeżyłabym zaskoczenie na plus emotka Jak to mówią: starość nie radość emotka

PS: Są loterie, gdzie można przesłać paragon/opakowanie pocztą. Zatem przy próbie zgłoszenia tego samego numeru paragonu po raz drugi (obojętnie, czy formularzem, czy telefonicznie z różnych starterów), uczestnik powinien otrzymać komunikat: "Przepraszamy, ten numer paragonu został już zgłoszony w loterii i nie może zostać zarejestrowany ponownie poprzez SMS ani formularz. Jeśli chcesz wziąć udział w loterii, prosimy o wysłanie oryginału paragonu na adres..." Ciekawe, ile przyszłoby paragonów pocztą, może ze dwa na całą loterię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6018725 Napisano: 18.05.2015 13:25:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

nouvelle, no nie żartuj sobie ze mnie. Znasz, lub chociaż kojarzysz tych Głównych Zwycięzców...? Poza tym, jak już było przeze mnie napisane: stówkę wygrała tylko jedna osoba z Krakowa (duże miasto), a Główne aż 3 z Krakowa (tzn. Kraków i "bliski promień" emotka )

Masz rację, synek i jest to oczywista oczywistość emotka Tak samo było w Nivea - jeden paragon zgłaszany tysiące razy, ale odsyłany tylko na nagrodę główną, dlatego w owej loterii nie rozdano kilkuset zestawów kosmetyków. Początkowo, bo potem była chryja nie z tej ziemi i zupełnym przypadkiem i mnie nagle paczki kosmetyków wpadły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6018706 Napisano: 18.05.2015 13:10:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Moja niezaalita inteligencja mówi mi, że było tak: Osoby, które wygrały Główne wklepywały duuuużo zgłoszeń, wygrywały po 100 zł, nie odsyłały paragonów- czekały na Główną, bo co to jest 100 zł emotka i stąd nazbierało się (jak piszecie) 700 niewydanych nagród. Niby każdy ze Zwycięzców Głównych miał tyle szczęścia, że wygrał jednym zgłoszeniem... wątpię. Tym bardziej, że miasta Głównych Zwycięzców nie powtarzają się w sumie w ogóle w nagrodach po 100 zł (tylko Kraków raz), natomiast Główne zgarnęły TYLKO osoby/a emotka z Krakowa i okolic. Według mnie nie ma co robić rabanu, bo to raczej nie ze "złośliwej" weryfikacji paragonów wzięło się te 700 nierozdanych nagród.

I tak właśnie jest w każdej loterii, gdzie jeden paragon można zgłosić srylion razy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6018547 Napisano: 18.05.2015 10:12:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W mojej opinii agencje typu IQ wykorzystują pewne "zbiegi okoliczności", by zachować nagrody dla siebie:
- Masz literówkę na paragonie i zamiast Płyn Domestos jest Płyn Domestoś? Oj, nie ten produkt kupiony, nagroda przepada..
- Ten sam numer paragonu został nadesłany 1200 razy? Oj, żaden problem, nie będzie pokrycia w paragonach, to nie wyślemy nagród i tyle.

PS: Przypomnijcie sobie loterię Nivea i Wejherowo, a także dodatkowe losowania po awanturach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6017841 Napisano: 15.05.2015 16:39:20 w Pomocy!!!!
chochliczka napisał(a):

sluchajcie mam pytanie znalazlam psiaka nie otwierane krople doboczu z data 06.04.2015  myslicie ze jakbym mu oczy przemywala moga zaszkpdzic?

Wychodzę z założenia, że nie stosuje się ŻADNYCH przeterminowanych lekarstw. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6017153 Napisano: 14.05.2015 12:48:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bc14 napisał(a):

Joanna właśnie jestem w trakcie reklamacji tv z Samsunga;/
tez masz jakies przygody z ich sprzetem?

Nie, u mnie wszystko w porządku - po prostu wolałabym dostać taką gwarancję na tv, niż na jakąś pierdółkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0