Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6017129 Napisano: 14.05.2015 12:05:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ino1975 napisał(a):

Ja w tym tygodniu dostałem te taką podbitą kartę gwarancyjną od Philipsa. emotka

Dzięki za info, będę pamiętać, żeby i w sprawie Philipsa zadziałać, jeśli coś wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6017119 Napisano: 14.05.2015 11:53:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Otrzymałam dziś interesujący dokument od organizatora konkursu: zwie się to coś "Promocyjna karta gwarancyjna".
Info głosi, że:
- gwarancja jest ważna bez dowodu zakupu i z poprawnie wypełnionymi polami,
- Dziękujemy za udział w programie lojalnościowym, motywacyjnym lub konkursie jednego z naszych Klientów. (...)

Jestem mile zaskoczona, pierwszy raz widzę taki kwitek. Szkoda, że na telewizor czegoś takiego nie otrzymałam emotka W każdym razie, na pewno warto męczyć organizatorów o przesłanie takiej Promocyjnej karty gwarancyjnej w przypadku wygrania sprzętu firmy Samsung emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6017092 Napisano: 14.05.2015 11:12:07 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

giulietta - otóż to emotka

pola731 - a co u Ciebie, poukładały się puzzle w pozytywny obrazek? emotka

cały czas składam puzzle - nie jest tak, jak planowałam, jeszcze przynajmniej rok jestem w "zawieszeniu" między 2 krajami (obawiam się jednak, że raczej 2 lata - ze względów rodzinnych) ; pracuję dużo i w sposób uniemożliwiający granie, bo nie odbieram prywatnego telefonu od 8 do min. 16 , więc tylko czasem tu zaglądam i z łezką w oku wspominam fajne czasy  emotka

Ale skoro zaglądasz, to ciągle drzemie w Tobie dusza konkursowiczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6017081 Napisano: 14.05.2015 11:02:23 w WC - rozmowy o wszystkim
giulietta - otóż to emotka

pola731 - a co u Ciebie, poukładały się puzzle w pozytywny obrazek? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6017055 Napisano: 14.05.2015 10:32:19 w Rossmann
ino1975 napisał(a):

Mam pytanie/prośbę. Rzadko gram w Rossmannie, ale dziś chciałem kupić 2-3 rzeczy na konkursy i zastanawiam się, czy mogę je kupić na jeden paragon. Czy wydrukują się wtedy wszystkie kupony?

Życzę wszystkim miłego dnia emotka

Możesz kupić jednorazowo produkty na RÓŻNE konkursy i otrzymasz odpowiednią ilość kodów.
Jeśli kupić jednorazowo kilka produktów na TEN SAM konkurs, dostaniesz jeden kod. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6017047 Napisano: 14.05.2015 10:19:15 w WC - rozmowy o wszystkim
is77 napisał(a):

Też mnie zdziwiły te największe wygrane  emotka  Co nie zmienia faktu, ze po tym artykule znów pojawi się trochę łowców szczęścia.

A niech się pojawiają, szczególnie w wątku "Dziś nic nie wygrałem..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6017045 Napisano: 14.05.2015 10:16:24 w WC - rozmowy o wszystkim
is77 napisał(a):

Oooo, głośno o nas

http://natemat.pl...ie-kwestia-szczescia

Jak zwykle bicie piany na niczym emotka

Wielką konkursowiczką, z którą przeprowadzono wywiad, okazuje się pogromczyni... biletów do kina. "naczytała się na forach o szajkach, które potrafią wydawać po kilkanaście tysięcy złotych na smsy, by wygrać samochód" - to chyba przejęzyczenie, może chodziło o szejków? emotka

Gdy widzę takie teksty, ociekające tanią sensacją, od razu wiem, że bohaterem jest jakiś konkursowy cienias, bo żadna z osób poważnie podchodzących do konkursow, czy też konkursowych wymiataczy, nie udzieliłaby tego typu wywiadu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6016973 Napisano: 13.05.2015 23:14:58 w Carrefour konkursy
frodo napisał(a):

joan napisał(a):

A w gazetce oczywiście każą kupić produkt Max White One   emotka   

Mam nadzieję, że to taki żarcik z ich strony emotka

Spoko koko, na paragonie i tak jest zapis A_PASTA D/ZEB. 125ML emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6016958 Napisano: 13.05.2015 22:39:46 w Carrefour konkursy
A w gazetce oczywiście każą kupić produkt Max White One   emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6016789 Napisano: 13.05.2015 17:14:45 w Paragony
megi3323 napisał(a):

mam pragon na na pepsi odido zapomniałam zagrac emotka

W zgłoszeniu podawało się numer paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6016685 Napisano: 13.05.2015 12:28:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

L'oreal na fb twierdzi coś innego emotka Paragon ponoć musi być jedynie z okresu obowiązywania konkursu, nie sprzed zgłoszenia emotka

Dokumentem wiążącym jest regulamin.
Normą jest, że firma A posiada fanpejdż prowadzony przez firmę B, a konkurs organizuje firma C. Nie komunikują się ze sobą i każda plecie po swojemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6016656 Napisano: 13.05.2015 11:41:27 w Wkurza mnie...
Mnie się wyrywa z biustu okrzyk "Ja pitolę!", gdy widzę porady, żeby adres zamieszkania sfałszować i dzięki temu kolejny krem wart 9 zł dostać. A potem się k* dziwicie, że ten czy inny organizator żąda kserokopii dowodu osobistego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6016401 Napisano: 12.05.2015 20:09:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli chodzi o Nivea, to problem nie tkwi chyba w przedziale wiekowym, ale w uzasadnieniu, dlaczego to nas mają wybrać emotka Wszystko jednak jest jasne i logiczne, trzeba popatrzeć, co to za produkt, po co go rozdają właśnie teraz itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6016081 Napisano: 12.05.2015 11:02:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vazzz napisał(a):

(...) I nie powiem też ile czas zajęło mi jeżdżenie i szukanie jakiegokolwiek sklepu sieci ABC etc. bo lista tych podanych na stronie jest dość mocno nieaktualna.

Olewam to, czy pracownicy twierdzą, że sklep jest/nie jest w sieci. Gdy wygrywam, wysyłam z paragonem print screen z adresem sklepu i tyle.

koniczynka123 - olewam Grocha i następnym razem wybiorę się do Lewiatana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6016075 Napisano: 12.05.2015 10:52:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

u mnie w jednym ze sklepów ABC z produktów konkursowych były tylko  batony Lion...a o cenach to lepiej nie wspominać.

Ja również kupiłam Liona emotka Który oczywiście na paragonie ma wpisaną nieprawidłową gramaturę emotka

Mnie wkurzyło na maxa, że ceny przy produktach i nalepione na produktach nie zgadzały się z tymi z paragonu, normalnie robią ludzi w uja! No ale potrzebny mi był ten paragon na loterię, więc jakoś przełknęłam to, że 6x cena się nie zgadzała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6016073 Napisano: 12.05.2015 10:43:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

benasia napisał(a):

co z Megaloterią - czy dzwonili do kogoś za drugi etap?

No właśnie, też mnie to ciekawi... Co prawda loteria to loteria, ale skoro już zainwestowałam w całe 5 zgłoszeń (z czego jedno błędne chyba), to i czekam.emotka

O ile dobrze kojarzę, to dzwonili w piątek i... od tego czasu cisza emotka

U mnie nie dosyć, że nie było produktów konkursowych, to jeszcze cena przy kasie była większa od tej na półce, co długowłosa krowa wytłumaczyła mi jako "Bo ja nie mam czasu, jestem tu sama, a koleżanki nie zmieniły cen." Nie udusiłam jej reklamówką jedynie dlatego, że ciężko byłoby mi konkursować z więziennej celi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6015523 Napisano: 10.05.2015 23:27:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

joan napisał(a):

malutka456 napisał(a):

tak z ciekawości zapytam, ile zgłoszeń wysłaliście na konkurs w Brico? emotka

Skoro już musisz wiedzieć, to jedno emotka Dla mnie żadna z tych nagród nie jest atrakcyjna.

To po co brać udział, skoro żadna nagroda nie jest atrakcyjna? emotka  Pewnie po to, by nie mieć wyrzutów konkursowego sumienia? emotka  Ja też tylko jedno, bo dla mnie z kolei nie był atrakcyjny zakup konkursowy  emotka

Bo teściu zrobił zakupy, ale - jak to zwykle w przypadku mugoli - na tym jego aktywność konkursowa została zakończona. A później był jeszcze kilka razy w Brico, ale nie wziął paragonów/kuponów emotka Jak zwykle wszystko na moich barkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6015514 Napisano: 10.05.2015 23:16:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

tak z ciekawości zapytam, ile zgłoszeń wysłaliście na konkurs w Brico? emotka

Skoro już musisz wiedzieć, to jedno emotka Dla mnie żadna z tych nagród nie jest atrakcyjna. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6014984 Napisano: 08.05.2015 17:04:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

co to za konkurs nivea, co tak wszyscy wygrywaja? emotka

Na test kremu, ale linku musisz poszukać na forum, bo go nie zapisałam. W każdym razie: krem ten w Kauflandzie kosztuje 9 zł, więc nie ma co rwać włosów z głowy, jak się kto do testów nie załapie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6014979 Napisano: 08.05.2015 16:56:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

joan napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Dostał ktoś z Was jakiegoś @ z Konkursu  "Młodsza ŠKODA FABIA" ? Na FB jedna osoba napisała, że dostała e-mail o braku wygranej ?!

Ani mi nie przypominaj o tym konkursie emotka Obejrzałam filmik, zaznaczyłam prawidłowe odpowiedzi, wklepałam swoją wypowiedź i... pojawiło się info w stylu "Dziękujemy za zgłoszenie." Wszystko pięknie, ŠKODA tylko, że nigdzie nie miałam możliwości podać mejla czy danych kontaktowych emotka

A wiesz, że faktycznie chyba też nie widziałam tam okienka z @ emotka więc jak mogli nas poinformować emotka

Wydaje mi się, że informowali tylko te osoby, które podłączyły swój profil FB, była taka opcja, coś a'la "Obejrzyj spersonalizowany film". Wtedy mieliby jakiś punkt zaczepienia. Ja żadnych danych nie podałam, bo nie było żadnego pola do wypełnienia, oprócz tego z wypowiedzią konkursową, oczywiście. Wyświetl w wątku >>
0 0