Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki za info, będę pamiętać, żeby i w sprawie Philipsa zadziałać, jeśli coś wygram
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Info głosi, że:
- gwarancja jest ważna bez dowodu zakupu i z poprawnie wypełnionymi polami,
- Dziękujemy za udział w programie lojalnościowym, motywacyjnym lub konkursie jednego z naszych Klientów. (...)
Jestem mile zaskoczona, pierwszy raz widzę taki kwitek. Szkoda, że na telewizor czegoś takiego nie otrzymałam
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale skoro zaglądasz, to ciągle drzemie w Tobie dusza konkursowiczki
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
pola731 - a co u Ciebie, poukładały się puzzle w pozytywny obrazek?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Możesz kupić jednorazowo produkty na RÓŻNE konkursy i otrzymasz odpowiednią ilość kodów.
Jeśli kupić jednorazowo kilka produktów na TEN SAM konkurs, dostaniesz jeden kod. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A niech się pojawiają, szczególnie w wątku "Dziś nic nie wygrałem..."
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak zwykle bicie piany na niczym
Wielką konkursowiczką, z którą przeprowadzono wywiad, okazuje się pogromczyni... biletów do kina. "naczytała się na forach o szajkach, które potrafią wydawać po kilkanaście tysięcy złotych na smsy, by wygrać samochód" - to chyba przejęzyczenie, może chodziło o szejków?
Gdy widzę takie teksty, ociekające tanią sensacją, od razu wiem, że bohaterem jest jakiś konkursowy cienias, bo żadna z osób poważnie podchodzących do konkursow, czy też konkursowych wymiataczy, nie udzieliłaby tego typu wywiadu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Spoko koko, na paragonie i tak jest zapis A_PASTA D/ZEB. 125ML
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W zgłoszeniu podawało się numer paragonu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dokumentem wiążącym jest regulamin.
Normą jest, że firma A posiada fanpejdż prowadzony przez firmę B, a konkurs organizuje firma C. Nie komunikują się ze sobą i każda plecie po swojemu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Olewam to, czy pracownicy twierdzą, że sklep jest/nie jest w sieci. Gdy wygrywam, wysyłam z paragonem print screen z adresem sklepu i tyle.
koniczynka123 - olewam Grocha i następnym razem wybiorę się do Lewiatana
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja również kupiłam Liona
Mnie wkurzyło na maxa, że ceny przy produktach i nalepione na produktach nie zgadzały się z tymi z paragonu, normalnie robią ludzi w uja! No ale potrzebny mi był ten paragon na loterię, więc jakoś przełknęłam to, że 6x cena się nie zgadzała
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O ile dobrze kojarzę, to dzwonili w piątek i... od tego czasu cisza
U mnie nie dosyć, że nie było produktów konkursowych, to jeszcze cena przy kasie była większa od tej na półce, co długowłosa krowa wytłumaczyła mi jako "Bo ja nie mam czasu, jestem tu sama, a koleżanki nie zmieniły cen." Nie udusiłam jej reklamówką jedynie dlatego, że ciężko byłoby mi konkursować z więziennej celi. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo teściu zrobił zakupy, ale - jak to zwykle w przypadku mugoli - na tym jego aktywność konkursowa została zakończona. A później był jeszcze kilka razy w Brico, ale nie wziął paragonów/kuponów
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Skoro już musisz wiedzieć, to jedno
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na test kremu, ale linku musisz poszukać na forum, bo go nie zapisałam. W każdym razie: krem ten w Kauflandzie kosztuje 9 zł, więc nie ma co rwać włosów z głowy, jak się kto do testów nie załapie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wydaje mi się, że informowali tylko te osoby, które podłączyły swój profil FB, była taka opcja, coś a'la "Obejrzyj spersonalizowany film". Wtedy mieliby jakiś punkt zaczepienia. Ja żadnych danych nie podałam, bo nie było żadnego pola do wypełnienia, oprócz tego z wypowiedzią konkursową, oczywiście. Wyświetl w wątku >>