Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ani mi nie przypominaj o tym konkursie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A to nie jest tak, że po odesłaniu danych przyjdzie prośba o paragon? Tak też robili. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Narzekanie pomogło
Za zgłoszenie, które mnie się nie podoba, ale cóż -> testowaliśmy różne opcje. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jest dla mnie sprawą oczywistą, że nie wygrywa się zawsze.
Jest dla mnie sprawą oczywistą, że nie wygrywa się nigdy (Smolar).
Ale nie mogę pojąć, jak można przestać wygrywać COKOLWIEK z dnia na dzień, a tak właśnie stało się u mnie ze Streamline
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
PS: Odpowiedzi na pytanie nie znam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A kysz!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie odsyłałam niczego, o czym nie mówiłby regulamin, zgody zaznaczało się przy wysyłaniu zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Uśmiałam się niesamowicie! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo Polak uważa, że mu się NALEŻY.
Kiedy mój tata przez krótki czas chodził na rehabilitację, był świadkiem wielu ozdrowień tego kalibru, że Jezus przy nich to pikuś. Ludzie chromi, kalecy, niepełnosprawni, na wózku, o kulach... biegusiem ruszali schodami ku drzwiom, gdy tylko inny pacjent nie przyszedł i wywołano ich numerek
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nawiązanie do nazwy, dynamicznie i prozą. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie powiedziano, żebym odesłała wszystkie dane wg treści regulaminu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Możliwe, wszak produkty Pampers również biorą udział w promocjach kauflandowych
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To jeszcze nic! Wiesz, ilu forumowych MĘŻCZYZN ma majty pełne podpasek?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jedyną słuszną odpowiedzią jest: POMIDOR!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bycie właścicielem sklepu może być ewentualnie nie halo, gdy potrzebne są paragony, a tutaj wymagane są kody umieszczone wewnątrz opakowania i jeśli ktoś ma ochotę kupić 500 wafli, a potem jeść je do Bożego Narodzenia, to jego sprawa
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wobec tego postawię sobie poprzeczkę wysoko i napiszę ogólnikowo, by odpowiedź pasowała do każdego możliwego pytania
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ciekawe, jakie pytanie będzie w regulaminie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W tym tkwi sedno.
Gały mi się w orbitach wywracają, gdy czytam teksty o tym, ile ten gościu musiał zeżreć wafelków. A co to kogo obchodzi? Czy Wam ktoś w majty zagląda i pyta, gdzie te wszystkie podpaski Naturella z Kauflanda? Czy sobie nimi kuchnię wytapetowaliście? Czy osuszacie nimi ogródek przed domem, jak szambo wybija?
Również jestem zdania, że wystarczyłoby podać zwycięskie kody i powiadomić laureatów. Bo stres taki i spina, że ani deo Nivea, ani produkty Naturella sobie nie poradzą... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niech się już ci organizatorzy raz na zawsze k* zdecydują, czego chcą. Wyświetl w wątku >>