Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6014891 Napisano: 08.05.2015 13:41:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Dostał ktoś z Was jakiegoś @ z Konkursu  "Młodsza ŠKODA FABIA" ? Na FB jedna osoba napisała, że dostała e-mail o braku wygranej ?!

Ani mi nie przypominaj o tym konkursie emotka Obejrzałam filmik, zaznaczyłam prawidłowe odpowiedzi, wklepałam swoją wypowiedź i... pojawiło się info w stylu "Dziękujemy za zgłoszenie." Wszystko pięknie, ŠKODA tylko, że nigdzie nie miałam możliwości podać mejla czy danych kontaktowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6014804 Napisano: 08.05.2015 11:59:03 w Carrefour konkursy
Vivacia napisał(a):

Nie proszą o przesłanie paragonu? To u nich normalne? emotka W poprzednim konkursie, w którym coś u nich wygrałam, prosili o przesłanie skanu...

A to nie jest tak, że po odesłaniu danych przyjdzie prośba o paragon? Tak też robili. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6014800 Napisano: 08.05.2015 11:56:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ultrixx napisał(a):

joan napisał(a):

Od dłuższego czasu załamuje mnie Streamline, dziś kolejna porażka (Palmolive Men Carrefour).
Jest dla mnie sprawą oczywistą, że nie wygrywa się zawsze.
Jest dla mnie sprawą oczywistą, że nie wygrywa się nigdy (Smolar).
Ale nie mogę pojąć, jak można przestać wygrywać COKOLWIEK z dnia na dzień, a tak właśnie stało się u mnie ze Streamline emotka

Witaj w klubie! Z uporem maniaka gram dalej w Streamlinie i począwszy od garnków w ITM - kompletnie nic. A wydawało mi się, że wiem co im się podoba emotka

Narzekanie pomogło emotka U mojego faceta kosmetyki.
Za zgłoszenie, które mnie się nie podoba, ale cóż -> testowaliśmy różne opcje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6014796 Napisano: 08.05.2015 11:48:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Od dłuższego czasu załamuje mnie Streamline, dziś kolejna porażka (Palmolive Men Carrefour).
Jest dla mnie sprawą oczywistą, że nie wygrywa się zawsze.
Jest dla mnie sprawą oczywistą, że nie wygrywa się nigdy (Smolar).
Ale nie mogę pojąć, jak można przestać wygrywać COKOLWIEK z dnia na dzień, a tak właśnie stało się u mnie ze Streamline emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6014563 Napisano: 07.05.2015 21:35:17 w SZUKAM....
cudaczek121 - jesteś boska emotka

PS: Odpowiedzi na pytanie nie znam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6014198 Napisano: 07.05.2015 10:23:26 w Kaufland konkursy
Trzeba będzie kupić 2x więcej produktów, niż zwykle i posłać po jednym zgłoszeniu każdego rodzaju - taki myk na zwiększenie sprzedaży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6014192 Napisano: 07.05.2015 10:12:22 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Pewnie podzielą bony dwa na stare pytanie z gazetki a dwa bony na nowe z regulaminu emotka

A kysz! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6014108 Napisano: 06.05.2015 22:54:26 w Biedronka
donia7 napisał(a):

Czy mi się wydaje czy pani mówiła coś o oświadczeniu z bakalii? Bo nie zapisałam nic, a w regulaminie nie widzę. No, ale nie wiem czy o tej porze dnia już ślepa nie jestem emotka

Nie odsyłałam niczego, o czym nie mówiłby regulamin, zgody zaznaczało się przy wysyłaniu zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6014107 Napisano: 06.05.2015 22:53:15 w Kaufland konkursy
frodo napisał(a):

Eeee, a może wśród ostatnich zgłoszeń po prostu nie było prawidłowej odpowiedzi na to pytanie emotka

emotka

Uśmiałam się niesamowicie! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6014075 Napisano: 06.05.2015 21:35:28 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

(...) Ja pamiętam akcję kiedyś z pociągu. Weszła taka biedna z laską do pociągu, od razu zwaliła jakiegoś studenta z siedzenia, usiadła, przejechała może ze dwie stacje, wysiała z pociągu i zapierniczała tylko się za nią kurzyło, żeby przed pociągiem przez przejście przebiec. emotka (...)

Bo Polak uważa, że mu się NALEŻY.

Kiedy mój tata przez krótki czas chodził na rehabilitację, był świadkiem wielu ozdrowień tego kalibru, że Jezus przy nich to pikuś. Ludzie chromi, kalecy, niepełnosprawni, na wózku, o kulach... biegusiem ruszali schodami ku drzwiom, gdy tylko inny pacjent nie przyszedł i wywołano ich numerek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6013855 Napisano: 06.05.2015 14:54:39 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

Zapytam z ciekawości Laureatów- pisaliście przepis, czy uzasadnienie nazwy?

Nawiązanie do nazwy, dynamicznie i prozą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6013684 Napisano: 06.05.2015 11:28:37 w Biedronka
iwona0103 napisał(a):

czy dobrze zrozumiałam, że trzeba przesłać zgodę na przetwarzanie danych? w regulaminie nie mogę znaleźć takiej informacji...

Mnie powiedziano, żebym odesłała wszystkie dane wg treści regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6013661 Napisano: 06.05.2015 11:03:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

O kurcze, ten to chyba ma majty pełne pampersów emotka

Możliwe, wszak produkty Pampers również biorą udział w promocjach kauflandowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6013654 Napisano: 06.05.2015 10:58:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maksior88 napisał(a):

emotka  joan, idąc tym tropem trzeba by przeszukać majty połowy konkursowiczek z tego forumemotka

To jeszcze nic! Wiesz, ilu forumowych MĘŻCZYZN ma majty pełne podpasek? emotka Stąd właśnie te trendy w modzie:
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6013648 Napisano: 06.05.2015 10:52:22 w Kaufland konkursy
koper napisał(a):

Ale może to sposób na nagrodzenie samych mugoli?
Zakładają, że nikt oprócz "zawodowych konkursowiczów" nie czyta regulaminu.

Mugole odpowiedzą na pytanie z gazetki, a konkursowicze na pytanie z regulaminu emotka

Jedyną słuszną odpowiedzią jest: POMIDOR! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6013645 Napisano: 06.05.2015 10:50:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mixik napisał(a):

(...) Co do ataku na goscia - jesli jest to typ, ktory ma (lub ktos z rodziny/znajomych) sklepik osiedlowy i kupuje mase wafli po to, by je odsprzedac na wage to jednak jest to "troche" nie halo... ale to tylko moje skromne zdanie.
(...)

Bycie właścicielem sklepu może być ewentualnie nie halo, gdy potrzebne są paragony, a tutaj wymagane są kody umieszczone wewnątrz opakowania i jeśli ktoś ma ochotę kupić 500 wafli, a potem jeść je do Bożego Narodzenia, to jego sprawa emotka A jeśli sprzeda je w sklepie za połowę ceny, to też jego sprawa emotka A jeśli rozda je dzieciakom to też jego sprawa emotka Nie wnikam i nie chcę, żeby mi ktoś w majty zaglądał, oczekując tam zastać kanapkę z Discreet i Naturella emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6013627 Napisano: 06.05.2015 10:21:15 w Kaufland konkursy
toka napisał(a):

jak to jakie?Po co czytasz regulamin skoro my go ani nie czytamy ani nie przestrzegamy-odpowiedź uzasadnij  emotka

Wobec tego postawię sobie poprzeczkę wysoko i napiszę ogólnikowo, by odpowiedź pasowała do każdego możliwego pytania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6013620 Napisano: 06.05.2015 10:05:18 w Kaufland konkursy
toka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

pogieło ich z tym pytaniem emotka

czepiacie się.Może oni po prostu nie czytają więc jest im obojętne o czym piszemy  emotka  

emotka
Ciekawe, jakie pytanie będzie w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6013617 Napisano: 06.05.2015 10:02:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

Właśnie o tym pisałam. Gość kupił dużą ilość wafelków i wcale nie musiał ich zjadać, bo można naleźć dziesiątki sposobów na ich wykorzystanie, a nawet odsprzedanie jak ma się odpowiednie dojścia. 
Nie widzę tu żadnego oszustwa. Kody ukryte wewnątrz opakowania, trzeba rozpakować produkt, żeby dostać się do nich. Żeby wziąć udział w loterii nie wystarczy przejść się po sklepie i poodrywać nalepki promocyjne, czy wydrukować sobie paragony na "domowej kasie fiskalnej". 

A lista zwycięzców wygląda jak wygląda, pewnie organizator dostał sporo maili od "oburzonych", ale pewnie jedyne czego żałuje, to że tę listę opublikował. Zamiast imienia, inicjału nazwiska i miejscowości na liście zwycięzców mogłyby znaleźć się same wylosowane kody...

W tym tkwi sedno.

Gały mi się w orbitach wywracają, gdy czytam teksty o tym, ile ten gościu musiał zeżreć wafelków. A co to kogo obchodzi? Czy Wam ktoś w majty zagląda i pyta, gdzie te wszystkie podpaski Naturella z Kauflanda? Czy sobie nimi kuchnię wytapetowaliście? Czy osuszacie nimi ogródek przed domem, jak szambo wybija?

Również jestem zdania, że wystarczyłoby podać zwycięskie kody i powiadomić laureatów. Bo stres taki i spina, że ani deo Nivea, ani produkty Naturella sobie nie poradzą... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6013507 Napisano: 05.05.2015 22:15:19 w Biedronka
Zerknęłam na stronę konkursu Kolastyny - w przypadku słania zgłoszenia przez formularz, Smolar życzy sobie podania numeru systemowego, jako "numeru paragonu". Oczywiście regulamin nic takiego nie mówi i dla zgłoszeń smsowych żadnej informacji o tym, gdzie szukać "numeru paragonu", nie ma.
Niech się już ci organizatorzy raz na zawsze k* zdecydują, czego chcą. Wyświetl w wątku >>
0 0