Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
PS: Polecam też Aqua City w Popradzie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja testowałam kiedyś odkurzacz z innego portalu; szczegółów nie podali, więc po prostu napisałam recenzję na 1x A4. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może chodzi o to, że jeśli nie odeślesz relacji z testów, obciążą Cię kosztami produktu przekazanego do testowania? Kiedyś widziałam taki zapis. Chodzi o to, że nie możesz sprzedać produktu, masz go przetestować, czego potwierdzeniem jest relacja. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To już lepiej wybierz hotel z wewnętrznym basenem, będzie przynajmniej co robić w razie niepogody
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo jeśli chodzi o staż, to jesteś konkursowym dinozaurem
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli chcecie dalej dyskutować o tajemniczym Panu X, który to zaszokował świat, ponieważ - w przeciwieństwie do wielu graczy - kupił coś na konkurs, zapraszam do Wkurza mnie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Została ostatnia sztuka
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
1 paragon za 5 zł (doładowanie).
Posiadam dwa takie paragony, oba z dnia 17.04.2015.
PS: Oferta ważna tylko dziś
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pewnie im się skończyła powierzchnia biurowa
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To jest konkurs o zasięgu lokalnym
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Moim zdaniem loteria K2 została tak obmyślana przez organizatora, żeby nie wydać nagrody, co też mam zamiar wygarnąć sponsorowi, ale to w swoim czasie, którego do końca akcji zostało bardzo dużo
Albowiem w przypadku jakichkolwiek problemów po stronie laureata lub laureata rezerwowego... "nagroda pozostaje własnością Organizatora." KPINA! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Paragon z 10.03.2015 będzie w puli losowanej 10.01.2017
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Myślę, że warto odesłać skan dowodu z zamazanymi wszystkimi polami, których nie uwzględnia regulamin. Wg powinny być widoczne: imię, nazwisko, adres zameldowania. I od razu warto dodać, że więcej nie ma się zamiaru przesyłać, a dalsza korespondencja będzie prowadzona z powiadomieniem sponsora oraz sieci sklepów Kaufland.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pogłówkowałam i zaznaczyłam:
- agergicznej, naczynkowej,
- apteka stacjonarna (np. Super-Pharm),
- Red Blocker.
Ankieta krótka
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziś doliczyli owe 100 pkt.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No patrzcie Państwo, niewystarczające dane
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Regulamin jasno określa, że to laureat ponosi opłaty podatkowe. O ile do nagrody nie jest przypisana kwota pieniężna z przeznaczeniem na uiszczenie podatku, laureat musi przekazać stosowną kwotę organizatorowi.
Poprzednim laureatom zrobiono prezent, zapewne przez czyjeś niedopatrzenie. Potem któryś pracownik dostał zj* i tyle. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak, powinna być opcja "uczestnika badania", wtedy u góry na pasku przeglądarki jest ikonka Gfk, a po kliknięciu w nią pojawia się okno statusu "Zalogowany/a jako: Uczestnik badania".
Pamiętajcie o restarcie kompa